2021-2022年新教材高中英语 UNIT 4 NATURAL DISASTERS Period 4训练(含解析)新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022年新教材高中英语 UNIT NATURAL DISASTERS Period 4训练含解析新人教版必修第一册 2021 2022 新教材 高中英语 训练 解析 新人 必修 一册
- 资源描述:
-
1、UNIT 4Period Four题组A基础练(建议用时:10分钟).单词拼写1His elder son was killed in a car _(撞车) a few years ago.2I picked up the paper and _(清扫) the floor.3It is reported that the_(海浪) are big today.4The _(长度) of the bridge is 200 metres.5Ill order a special messenger to _(递送) the document.6Please send a speaker fr
2、om your group to make a _(总结) of your discussion.【答案】1.crash2.swept3.waves4.length5deliver6.summary.选出strike在句中的含义(雷电、暴风雨或疾病等)袭击,侵袭击打,敲打撞击突然想到(想法)(钟等)敲响报时划(火柴)给某人印象罢工1Wilde fell and struck his head on the stone floor.()2His house was struck by lightning last night.()3Strike while the iron is hot.()4
3、The ceremony started as the chimes(钟声) of midnight struck.()5She strikes me as a very efficient person.()6The matches were damp and he couldnt make them strike.()7Three-quarters of the countrys workers took part in the strike.()8A good idea struck the manager.()【答案】1.2.3.4.5.6.7.8.短语填空sweep away,be
4、missing,carry out,out of gratitude,give up,a series of,in all directions1Once you make a plan, you must _it _ to achieve your goals.2You must do something to _ the misunderstanding between you and your friend.3_, he wrote a thank-you letter to me.4She counted the ducks and found that one _.5The stud
5、ents have put forward _ questions in class.6At the sound of the gun, the birds there flew away _.7No matter how difficult the problem is, I will never _.【答案】1.carry;out2.sweep away3.Out of gratitude4was missing5.a series of6.in all directions7give up题组B提升练(建议用时:35分钟).阅读理解 The victims were carried in
6、 one by one, their paws(爪子)and fur burnt, suffering from thirst and fear.Their caretakers bandaged their wounds, hugged them and laid them in baskets with the only thing that was familiarthe leaves of a eucalyptus tree (桉树)As catastrophic fires have burned more than 2 million acres in Australia, doz
7、ens of koalas have been rescued from burning trees and grey ground.“They are terrified,” said Cheyne Flanagan, clinical director of the Koala Hospital in Port Macquarie, the only hospital of its kind in the world.Koalas, unlike kangaroos, birds or snakes, do not flee from fires but instead climb tre
8、es to the top, where they can curl themselves into a ball for protection and wait for the danger to pass.But during very serious fires, such as those that have burned in recent weeks, the animals, conservationists said, are far less likely to survive.Even if the fire itself does not reach the top of
9、 the tree, the animal may overheat and fall to the ground, where they can be burned to death.The difficulty of the koalaa national symbol of Australiahas raised questions among conservationists and scientists about what it will take to preserve biodiversity in a country where there is more serious f
10、ire, extreme heat and lack of water.While koalas have to get used to existing alongside wildfires, the animals are facing new danger not just from climate change but also from human activities, which has disturbed local populations, weakening their ability to survive fires.“We have these unique anim
11、als not found anywhere else on this planet, and were killing them.” Flanagan said.“This is a big wake-up call.”()1.What will koalas do when facing the wildfire?AFlee to other places.BHide under the ground.CClimb to the top of the tree.DWait-for the rescue to come.()2.Besides wildfire, what else thre
12、atens koalas existence?AMore human activities.BLess water to drink.CBigger local population.DWeaker ability to climb.()3.What can we infer from the last paragraph?AKoalas living habits should be studied more carefully.BMore measures should be taken for koalas protection.CWake-up calls should be made
13、 when wildfire happens.DKilling unique animals should be banned in a strict way.()4.What does the passage mainly talk about?ALooking for unique animals in Australia.BProtecting Australias animals who cannot climb.CFacing new threats which cause koalas deaths.DSaving the fire victims: Australias koal
14、as.【语篇解读】本文是一篇记叙文,讲述了由于灾难性的火灾,在澳大利亚超过 200 万英亩的土地被烧毁了,考拉面临严峻的形势。1C细节理解题。根据第四段可知,考拉躲避火灾方法是:爬到树上,卷曲身体成球保护自己。故选C项。2A细节理解题。根据倒数第二段“While koalasthe animals are facing new danger not just from climate change but also from human activities, which ”可知,除了森林大火,更多的人类活动也威胁着考拉的生存。故选A项。3B推理判断题。根据最后一段可知,应该采取更多措施保护考
15、拉。故选B项。4D主旨大意题。通读全文可知,文章主要讲述澳大利亚森林大火持续蔓延,严重影响了考拉的生存条件,它们还面临着天气变化和人类活动的威胁,我们必须采取措施保护它们。故D项“救救大火的受害者:澳大利亚的考拉”适合作为文章标题。故选D项。阅读加油站victim n受害者bandage n绷带wound n/v.伤口catastrophic adj.灾难性的conservationist n(自然环境、野生动植物等)保护主义者clinical director医疗主任far less远不及;远远比不上While koalas have to get used to existing alon
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-458716.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
数字化企业进化论.pdf
