2021-2022年新教材高中英语 UNIT 5 LANGUAGES AROUND THE WORLD Period 3训练(含解析)新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022年新教材高中英语 UNIT LANGUAGES AROUND THE WORLD Period 3训练含解析新人教版必修第一册 2021 2022 新教材 高中英语 训练 解析 新人
- 资源描述:
-
1、UNIT 5Period Three题组A基础练(建议用时:15分钟).单词拼写1We have to _(斗争)against all kinds of difficulties from home and abroad.2The _(地铁)plays a key role in the citys transportation system.3It is impossible for a car to move without _(汽油) in it.4In America, one school year is divided into two _(学期)5We need help bu
2、t we will not _(祈求) for it.【答案】1.struggle2.subway/underground3gas/petrol4.semesters5.beg.单句语法填空1This is the room _ Lao She once lived.2China is the only country _ wild pandas can be found.3The reason _ which I dont trust him is that he often tells lies.4He wanted to know the reason _ I was late for
3、the meeting.5I still remember the happy days _ I lived in the countryside.6The school _ which I studied for three years was three kilometres away.7We visited the car factory _ my uncle once worked three years ago.8We live in an age _ more information is available with greater ease than ever before.9
4、Self-driving is an area _ China and the rest of the world are on the same starting line.10As the smallest child of his family, Alex is always longing for the time _ he should be able to be independent.【答案】1.where2.where3.for4.why5.when6in7.where8.when9.where10.when.语段填空Children are always happy on t
5、he day 1._ summer vacation begins.They think about the plans 2._ they have for the summer.Some children go to one-day camp 3._ is near their home.At the end of the day, they can go home.Other kids choose to go to a camp in the country 4._ they are instructed by camp counselors.These counselors are o
6、ften college students 5._ are trying to earn a little extra money during their summer vacation.Some kids go to specialized(专业的)camps.There they can improve a particular skill or learn a new hobby 6._ they are interested in.This is the reason 7._ specialized camps are popular with both parents and ki
7、ds.There are some kids 8._ parents take them on a trip in a car.They often visit state and national parks.【答案】1.when2.that/which3.which/that4where5.who/that6.which/that7.why8whose题组B提升练(建议用时:35分钟).阅读理解 Many people believe that you lose the ability to learn new languages as you get older. Language ex
8、perts (语言专家), however, will tell you that youre never too old to learn a new language.As you get older, it can be more difficult to learn a new language, though.Children and adults learn new languages in different ways.For children, language_is_their_life.They study for thousands of hours every year
9、, because they need to learn languages to become part of their communities.Adults, on the other hand, are already part of language community.Learning new language means becoming part of another language community, and adults rarely get the chance to practice as much as young children do.Moreover, ch
10、ildren learning a new language are expected to make mistakes.This gives them freedom when learning to be daring and confident.Adults, however, often feel pressured (感到有压力的) to be perfect when learning new language.This can discourage many people and make it even harder to learn a new language.When y
11、oung children learn a new language they come to see all kinds of languages as a “normal” part of society.This mindset (思维模式) helps them embrace learning a new language without feeling like theyre doing something unusual or “too hard”So if you want to learn a new language, go for it! Its never too la
12、te to learn a new language.If youre older, it may take more work, but it can be done.If youre a young child, though, now it is the time to step out and learn a new language!()1.By “language is their life” in Paragraph 2, the author means that children _.Acan live without languageBlead a happy life e
13、very dayCpractice a new language a lotDare taken good care of by adults()2.What may make it hard for adults to learn a new language?AThey often feel pressured.BThey usually have too many interests.CThey think making mistakes is natural.DThey always make all kinds of mistakes.()3.Which of the followi
14、ng shows the difference between children and adults in learning a new language?AThe behavior they have.BThe learning attitudes.CThe future plans they have made.DThe materials they are using.()4.According to the author, a new language _.Acan never be learned by the old peopleBcan be learned by the ol
15、d people easilyCcan be understood only by the old peopleDcan be learned by both the old and the young【语篇解读】本文属于议论文,主要讲述了许多人认为,当你变老时,你会失去学习新语言的能力。然而,语言专家会告诉你,你永远不会因为太老而不能学习一种新的语言。文章对比了孩子和大人学习新语言的一些不同之处,指出学新的语言在任何时候都不晚,老人和年轻人都可以学。1C句意猜测题。根据第二段可知,他们每年学习数千个小时,因为他们需要学习语言才能成为他们社区的一部分。由此可推知,第2段所说的“语言是他们的生活
16、”,是指孩子们大量地练习一种新的语言。故选C。2A细节理解题。根据第三段中 “Adults, however, often feel pressured (感到有压力的) to be perfect when learning new language”可知:然而,成年人在学习新语言时,往往会感到要做到完美有压力。这可能会让很多人泄气,让学习一门新语言变得更加困难。由此可知,成年人在学习新语言时经常感到有压力,这让成年人学习一门新语言变得困难。故选A。3B细节理解题。根据第三段 “Moreover, children learning a new language are expected t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-458728.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
四川省成都市树德中学2021-2022学年高二上学期11月阶段性测试(期中)数学(文)试题.pdf
