2021-2022年新教材高中英语 WELCOME UNIT Period 4训练(含解析)新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022年新教材高中英语 WELCOME UNIT Period 4训练含解析新人教版必修第一册 2021 2022 新教材 高中英语 训练 解析 新人 必修 一册
- 资源描述:
-
1、WELCOME UNITPeriod Four题组A基础练 (建议用时:10分钟).单句语法填空1The boy opened the box out of _(curious)2The children all have very different _ (personality)3We visited the museum _company with foreign tourists.4Sightseeing is best done either by tour bus _ by bicycles.5Our plan is _(visit) the Great Wall at the w
2、eekend.6I wish I _ (be) a bird in the sky.【答案】1.curiosity2.personalities3.in4.or5to visit6.were.用所给短语的适当形式填空be curious about,keep a diary,make a mistake,do well in,be interested in,depend on,begin with,register for1When you _, try to correct it yourself immediately.2We can _ a free e-mail account(账户
3、)3She _ everything, because she was on her first journey.4If you _ something, you will be glad to study it.5Whether we will go there tomorrow _ the weather.6A thousand-li journey _ the first step.7Not only is Li Ping good at maths but also he _ physics.8My teacher advised me to _ to improve my writi
4、ng skill.【答案】1.make a mistake2.register for3was curious about4.are interested in5.depends on6begins with7.does well in8.keep a diary.完成句子1She _ _ _ her room.她正在忙着打扫她的房间。2I wish _ _ _ your advice yesterday.我希望我昨天听从了你的建议。3_ _ _ _ will go there tomorrow.明天要么你要么我去那里。4I improve my English _ _ _ English s
5、ongs.我通过听英语歌提高英语。5My dream is _ _ _ _.我的梦想是成为一名科学家。【答案】1.is busy (in) cleaning2.I had followed/taken3Either you or I4.by listening to5to become a scientist题组B提升练 (建议用时:30分钟).阅读理解Jennifer Mauer has needed more willpower than the typical college student to pursue her goal of earning a nursing degree.T
6、hat willpower bore fruit when Jennifer graduated from University of Wisconsin-Eau Claire and became the first in her large family to earn a bachelors degree.Mauer, of Edgar, Wisconsin, grew up on a farm in a family of 10 children.Her dad worked at a job away from the farm, and her mother ran the far
7、m with the kids.After high school, Jennifer attended a local technical college, working to pay her tuition (学费), because there was no extra money set aside for a college education.After graduation, she worked to help her sisters and brothers pay for their schooling.Jennifer now is married and has th
8、ree children of her own.She decided to go back to college to advance her career and to be able to better support her family while doing something she loves: nursing.She chose the UW-Eau Claire program at Ministry Saint Josephs Hospital in Marshfield because she was able to pursue her four-year degre
9、e close to home.She could drive to class and be home in the evening to help with her kids.Jennifer received great support from her family as she worked to earn her degree: Her husband worked two jobs to cover the bills, and her 68-year-old mother helped take care of the children at times.Through it
10、all, she remained in good academic standing and graduated with honors.Jennifer sacrificed (牺牲) to achieve her goal, giving up many nights with her kids and missing important events to study.“Some nights my heart was breaking to have to pick between my kids and studying for exams or papers,” she says
11、.However, her children have learned an important lesson witnessing their mother earn her degree.Jennifer is a first-generation graduate and an inspiration to her family and thats pretty powerful.()1.What did Jennifer do after high school?AShe helped her dad with his work.BShe ran the family farm on
12、her own.CShe supported herself through college.DShe taught her sisters and brothers at home.()2.Why did Jennifer choose the program at Ministry Saint Josephs Hospital in Marshfield? ATo take care of her kids easily.BTo learn from the best nurses.CTo save money for her parents.DTo find a well-paid jo
13、b there.()3.What did Jennifer sacrifice to achieve her goal? AHer health.BHer time with family.CHer reputation.DHer chance of promotion.()4.What can we learn from Jenifers story? ATime is money.BLove breaks down barriers.CHard work pays off.DEducation is the key to success.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了Jenn
14、ifer在家里不能提供大学教育的情况下,通过自己的努力,以及家人的帮助下完成了四年学习。她的努力不仅让自己以优异的成绩毕业,还给家人,尤其是她的三个孩子树立了榜样,让他们得到了激励。1C细节理解题。根据第二段的 “After high school, Jennifer attended a local technical college, working to pay her tuition, because there was no extra money set aside for a college education.”可知,高中毕业后Jennifer通过自己挣钱来完成大学教育,因为家
15、里没有额外的钱。C.She supported herself through college(她自食其力读完了大学)符合以上说法,故选C项。2A细节理解题。根据第三段的“She chose the UW-Eau Claire programbecause she was able to pursue her four-year degree close to home.She could drive to class and be home in the evening to help with her kids”可知,Jennifer选择位于马什菲尔德的圣约瑟夫医院的UW-Eau Clai
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-458746.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
高三化学试卷--山西.pdf
