2021-2022年新教材高中英语 课时练习1 UNIT 1 Wish you were here 1(含解析)译林版选择必修性必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022年新教材高中英语 课时练习1 UNIT Wish you were here 1含解析译林版选择必修性必修第三册 2021 2022 新教材 高中英语 课时 练习 解析 译林版 选择
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(一).单词拼写1He knew I was energetic and dynamic(充满活力的) and would get things done.2Youll receive samples(样品) of paint,curtains and upholstery.3Only a minority(少数) of the people supported the Revolution.4The girls listened in fascination as the story unfolded(展开)5He did not know from which part of
2、Africa his ancestor(祖先) had come.6Our house has got a splendid(极佳的) view across to the Cotswolds.7Each of Londons districts had a distinct(截然不同的) character that marked it off from its neighbours.8The smaller lake ranges from five to fourteen feet in depth(深度)9Were told that he lives in a London subu
3、rb(郊区)10Yemen commands the strait(海峡) at the southern end of the Red Sea.阅读理解ARecently my family travelled to southern Africa for three weeks.We had a specific purpose for this trip:to spend time with our son serving in an organization that helps with projects in Namibia.After travelling through Nam
4、ibia,we ended in Cape Town,South Africa.There,I was struck by a message on a tourist bus:“Go places.Prosper.” To prosper not only relates to financial success,but includes engaging in activities that open minds and hearts.The good news is that Americans travel internationally more than we often thin
5、k,and international travel continues to increase.But unfortunately,the destinations tend to be places where we are not challenged by differences in culture or lifestyle:55 percent travel to Canada or Mexico,while less than one percent go to Africa.In Cape Town,we stayed at a couples home.Living in t
6、heir home gave us insight into their daytoday lives.Their books and decor revealed their religious background,language and interests.One of our Uber drivers was from Zimbabwe and shared stories about his struggles to make ends meet in his country,and his hopes of making a life in South Africa.While
7、in Namibia we spent several days with our sons host family.His Namibian parents are both educators,with several children,and they have become close to our son.We ate “braai”traditional Namibian grilled meatand shared our hopes for the future.We prospered for sure.Every day we experienced new dialect
8、s,aromas(芳香),and trials and tribulations(磨难)In the end,we came to understand not only the differences between us and others,but more importantly the humanity that connects us with others:the importance of family,the aspirations(渴望) for a good future,and the mutual goodwill we shared with those we me
9、t.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章通过作者自己的南非旅行说明旅游可以加深我们对不同文化的理解,从而有助于建立更和谐、美好的世界。1Whats the authors main purpose in taking this trip?ATo do sightseeing.BTo accompany his son.CTo do some volunteer work.DTo go back to his own country.B细节理解题。根据第一段中的“to spend time with our son”可知,作者去纳米比亚是为了陪伴儿子。2What can we infer abou
10、t the author according to Paragraph 4?AHe really appreciated the lifestyle adopted by the couple in Cape Town.BHe felt it very difficult to understand the local language.CHe intended to help the Uber driver get out of trouble.DHe get on well with his sons host family in Namibia.D推理判断题。根据第四段中的“We ate
11、 braaitraditional Namibian grilled meatand shared our hopes for the future.”可知,作者与儿子在纳米比亚的寄宿家庭相处融洽。3What can be the best title for this passage?AChoosing a Good Destination for Your TravelBFamily Travel can Bring a Lot of FunCBuilding a Better World Through Travelling AbroadDInternational Travel Con
12、tinues to IncreaseC标题归纳题。通读全文可知,作者通过自己的南非旅行说明旅游可以加深不同文化之间的理解,建立更和谐、美好的世界,所以Building a Better World Through Travelling Abroad作文章标题最合适。BThe populations of common animals are just as likely to rise or fall in number in a time of accelerating global warming as those of rare species,a study suggests.Unti
13、l recently,scientists were still accumulating data on how animal populations were shifting over time globally across the different regions of the planet.Making use of the newly available data,a team of University of Edinburgh researchers studied nearly 10,000 animal populations recorded in the Livin
14、g Planet Database between 1970 and 2014 to provide a new perspective on animal population change.These include records of mammals,reptiles,sharks,fish,birds and amphibians.The team found that 15 percent of all populations declined during the period,while 18 percent increased and 67 percent showed no
15、 significant change.Amphibians were the only group in which population sizes declined,while birds,mammals and reptiles experienced increases.The overall decline in amphibians makes them a priority for conservation efforts,researchers say,as their loss could have knockon effects in food chains and wi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-458752.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
