2021-2022新教材译林版英语选择性必修第一册课后练习:UNIT 2 THE UNIVERSAL LANGUAGE (三) INTEGRATED SKILLS WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022新教材译林版英语选择性必修第一册课后练习:UNIT THE UNIVERSAL LANGUAGE 三INTEGRATED SKILLS WORD版含解析 2021 2022 新教材
- 资源描述:
-
1、Unit 2课下题型练(三)Integrated skills.阅读理解AAsk many actors and they will tell you it is hard to get work when you are just starting out and as you get older.However,it has not been the case for American musical (音乐剧) actress Susan Watson.In 1958,at the age of 20,Watson was offered a part in the musical,We
2、st Side Story, in London.At that time,she was still a student at New York Citys Juilliard School for musicians,dancers and actors.More than 50 years later,she was offered another part.Watson took an important role in a remake of the musical,Follies,at the Kennedy Center in Washington and the Marquis
3、 Theatre in New York City.In both cases,the offers came from musical theater legend Stephen Sondheim.He wrote the lyrics for West Side Story and the music and lyrics for Follies.As a teenager,Watson developed her dancing,singing and acting skills in her hometown of Tulsa,Oklahoma.She traveled to stu
4、dy at New York Citys Juilliard School before Sondheim interrupted her studies with the offer of a part in West Side Story.The awardwinning musical,based on William Shakespeares Romeo and Juliet,tells a story of the struggles of immigrants (移民) in New York City.In the following two decades,Watson had
5、 starring roles in such wellknown musicals as The Fantasticks,Bye Bye Birdie,Carnival,Celebration and No,No,Nanette.Musicals are an American invention.They tell stories through many art forms:spoken words,songs,acting and dances.“Music adds an important emotional element,making an interesting story
6、even more powerful,” Watson said.At age 78,Watson now lives in California,but she has not stopped performing.She just released a new album called The Music Never Ends.She is excited that six of the 14 songs on her new album were written by “empowered (获得授权的) women”,including Nancy Ford and Gretchen
7、Cryer.She says her new musical record is selling “very well” partly because people do not have to go to a store to buy it.They can buy it online,like almost any other product.语篇解读:本文是一篇记叙文。Susan Watson是美国一位音乐剧女演员,她是一位幸运儿,20岁时就得到了一个非常重要的机会。1What does the author mean by saying that it has not been the
8、 case for Susan Watson?AShe didnt retire after she got old.BShe started out as an actress early.CShe became an actress by chance.DShe doesnt have trouble in getting work.解析:选D推理判断题。根据第一段内容可知,Susan Watson作为演员并没有在刚入行和年老的情况下找不到工作的困扰。2What did Susan Watson do while studying in New York Citys Juilliard S
9、chool?AShe received a very important offer.BShe developed her dancing and singing skills.CShe asked Stephen Sondheim for an opportunity.DShe starred in William Shakespeares Romeo and Juliet.解析:选A细节理解题。根据第二段中的“In 1958,.dancers and actors.”可知,她在那里读书时得到了一个非常重要的演出机会。3Which of the following is the latest
10、 musical Susan Watson has starred in?AWest Side Story.BFollies.CThe Fantasticks.DCelebration.解析:选B细节理解题。根据第二段中的“More than 50 years later .a remake of the musical,Follies”以及第三段中的“In the following two decades .No,No,Nanette.”可知,Follies是她参演的最新的一部音乐剧。4According to Susan Watson,whats one of the reasons w
11、hy her new album sells well?AIt is sold nationwide in stores.BIts convenient for people to buy it.CShe is a very famous musical actress.DMany empowered women wrote the songs in it.解析:选B细节理解题。根据末段中的“She says her new musical record .like almost any other product.”可知,Susan Watson认为她的新唱片卖得好的部分原因是因为可以在网上
12、很方便地购买。BCan you imagine a world without music?Studies show that public schools across the country are cutting back on music classes to save money.Worse, some schools have never had music classes to begin with.But without them, students academic growth and emotional health could suffer.In fact, music
13、 classes are necessary for all students in schools.Recent studies by Brown University have shown that students who received music education classes were better in maths and reading skills than those without music classes.Another study by The College Board found that students taking music and art cla
14、sses got higher points.Students academic success seems to depend on their taking part in music education.Music programs in public schools also help to add to a students sense of pride and selfconfidence.Teens today have too many learning tasks.Besides, they have family problems, selfconfidence probl
15、ems, relationship troubles, and choices about drugs and alcohol.All of these can stop academic success, but music education can help.A study by The Texas Commission on Drug and Alcohol Abuse found that students who took part in school music programs were less likely to turn to drugs.Music programs e
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-459501.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
