2021-2022新教材译林版英语选择性必修第一册课后练习:UNIT 3 THE ART OF PAINTING (四) EXTENDED READING & PROJECT & ASSESSMENT WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022新教材译林版英语选择性必修第一册课后练习:UNIT THE ART OF PAINTING 四EXTENDED READING PRO
- 资源描述:
-
1、Unit 3课下题型练(四)Extended reading & Project & Assessment.阅读理解He lived his whole life as a poor man.His art and talent were recognized by almost no one.He suffered from a mental illness that led him to cut off part of his left ear in 1888 and to shoot himself two years later.But after his death, he achi
2、eved world fame.Today, Dutch artist Van Gogh is recognized as one of the leading artists of all time.Now, 150 years after his birth on 30 March 1853, Zundert, the town of his birth, has made 2003 “The Van Gogh Year” in his honor.And the Van Gogh Museum in Amsterdam, home to the biggest collection of
3、 his masterpieces, is marking the anniversary with exhibitions throughout the year.The museum draws around 1.3 million visitors every year.Some people enjoy the art and then learn about his life.Others are interested in his life, which then helps them understand his art.Van Gogh was the son of the m
4、ister.He left school when he was just 15.By the age of 27, he had already tried many jobs including an art gallery salesman and a French teacher.Finally in 1880, he decided to begin his studies in art.Van Gogh is famed for his ability to put his own emotions (情感) into his paintings and show his feel
5、ings about a scene.His style is marked by short, broad brush strokes (绘画笔法)“Instead of trying to reproduce exactly what I have before my eyes, I use color more freely, in order to express myself more forcibly,” he wrote in a letter to his brother in 1888.Van Gogh sold only one painting during his sh
6、ort life.He relied heavily on support from his brother, an art dealer who lived in Paris.But now his works are sold for millions of dollars.His portrait of Dr.Gacher sold for D|S89.5 million in 1990.It is the highest price ever paid for a painting.“I think his paintings are powerful and the brillian
7、t color in them are attractive to people,” said a Van Goghs fan.1All through his life Van Gogh _.Adepended on his brotherBworked hard on art studiesCwas not recognized by peopleDexpressed himself in paintings解析:选C细节理解题。根据第一段前两句“He lived his whole life as a poor man.His art and talent were recognized
8、 by almost no one.”可知,凡高活着的时候没有得到人们的认可。2One of the characteristics for Van Goghs paintings is _.Athe likeness between his paintings and the realityBthe short time for him to complete a paintingCthe various styles mixed togetherDthe special strokes he made解析:选D细节理解题。根据第四段第二句“His style is marked by sh
9、ort, broad brush strokes(绘画笔法)”可知,D项正确。3The selling of his paintings is considered to be the most successful because _.Amore and more people like his paintingsBpeople can understand him through his paintingsC1.3 million people visit his painting museum every yearDZundert has made 2003 “The Van Gogh
10、Year”in his honor解析:选A推理判断题。因为越来越多的人喜欢凡高的作品,所以他的作品才得以以高价出售,大获成功。4We can infer from the text _.Ahis powerful art came from his poor lifeBhis fellow townsmen regret treating him unfairlyCall his paintings were drawn in the last 10 years of his lifeDmost of his paintings are kept in the museum of his h
11、ometown解析:选C推理判断题。通读全文可知,凡高在1880年投身于绘画艺术,1890年开枪自杀,由此可推断,他的作品都创作于生命中的最后十年。.完形填空Back in the 15th century, in a tiny village near Nuremberg lived a family with several children.In order to _1_ these children, the father worked hard.Despite their seemingly _2_ condition, two of the children had a dream
12、.They both wanted to pursue their talent for _3_, but their father would never be _4_ able to send either of them to Nuremberg to study at the Academy.After long _5_, the two boys finally came to an agreement.They would toss (投掷) a coin.The loser would work in the nearby _6_ to support his brother w
13、hile he attended the Academy.Then, when the winner completed his studies, he would support the other either with _7_ of his artwork or by laboring in the mines.They tossed a coin as they had agreed.Albrecht Durer won the toss and _8_ to NuRemberg.Albert went to work in the dangerous mines and financ
14、ed his brother.Albrechts _9_ were far better than those of most of his professors, and by the time he _10_, he was beginning to earn lots of money for his works.When the young artist returned to his village, he thanked his beloved _11_ for the years of sacrifice that had made it _12_ to achieve his
15、ambition, and said, “Now, it is your turn to pursue your dream, and I will support you.”However, Albert refused Albrecht and said softly, “It is too _13_ for me.The bones in every finger have been broken.I cannot even hold a glass, _14_ hold a pen or a brush.”One day, to show gratitude to Albert, Al
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-459504.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
