2021高三统考外研英语一轮(经典版)课时作业:BOOK 2 MODULE 2 NO DRUGS WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021高三统考外研英语一轮经典版课时作业:BOOK 2MODULE 2NO DRUGS WORD版含解析 2021 三统 考外研 英
- 资源描述:
-
1、课时作业.阅读理解A(2020陕西省百校联盟TOP20联考)Scientists from around the world examined whether supplements marketed are good for brain health, particularly in those aged over 50. Despite the claims of some supplements that they could improve cognitive (认知的) skills, no clear evidence was found to back this up.The r
2、eport said, “For the handful that have been researched, several welldesigned studies of supplements for brain health found no benefit in people with normal nutrient levels. Its unclear whether people who lack nutrition can benefit their brains by taking a supplement. The pills failed to protect agai
3、nst dementia (痴呆) and did not slow the process or improve the symptoms of the disease and the report said that a healthy diet rich in fruit and vegetables, being physically active and getting sufficient sleep were linked to better brain function.”The value of the food supplement market in Britain is
4、 expected to reach more than 1 billion by 2012 and supplements sold on the high street for brain performance cost up to 26 for 60 pills. And Caroline Abrahams, the charity director at Age UK said that people were better off spending money to improve diets.The report did find evidence suggesting that
5、 supplements could benefit people diagnosed with lacking vitamin. It added that these should only be taken if advised by a doctor because some supplements could interact with medicines or contain high levels of nutrients, which could be deadly. Supplements were not strictly controlled in the way tha
6、t medicines were and may not contain highquality ingredients or what was on the label, the report said.The Health Food Manufacturers Association, which represents the British supplement industry, said that the report was based on the American market. In Britain products could only make claims approv
7、ed by the European Food Safety Authority, such as the zinc (锌) contributed to normal cognitive functions, a spokesman said.篇章导读:本文是一篇说明文。文章讲述了科学家们发现补充剂并不能增强大脑健康和对抗痴呆症,同时给出了相应的建议。1What is the finding of the scientists about the supplements?AThey bring about no positive effect.BThey break the balance
8、of normal life.CThey get people to get addicted to them. DThey are hardly suitable for the younger.答案:A细节理解题。根据第一段中的“no clear evidence was found to back this up”和第二段中的“found no benefit in people with normal nutrient levels . The pills failed to protect against dementia (痴呆) and did not slow .”可知补充剂没
9、有什么积极的效果,故选A项。2The author uses the third paragraph to show people should_.Abe aware of their needs clearlyBchange their daily diets regularlyCtake control of the market strictlyDmake use of their money properly答案:D推理判断题。根据这一段中列出的英国食品补充剂市场的高价值、补充剂高价格以及最后引用Caroline Abrahams的话“better off spending money
10、 to improve diets”可知,作者借此说明要合理使用金钱,故选D项。3What should people do if they do need to take supplements?AFollow professional suggestions.BBe sure of the vitamins they lack.CRefer to the instructions of the labels.DAvoid taking together with other medicines.答案:A细节理解题。根据第四段中的“It added that these should onl
11、y be taken if advised by a doctor”可知只有在医生的建议下才应该服用它们,听取专业的建议,故选A项。4What do the British authorities think of the report?AAnnoying. BUnacceptable.CWorrying. DFavorable.答案:B推理判断题。根据最后一段中的内容可知,这份报告是基于美国市场而不是英国。而在英国,产品只能通过欧洲食品安全认证,由此推断可知,这份报告不被英国官方认可,故选B项。B(2020石家庄市重点高中高三毕业班摸底考试)Its not easy feeling like
12、 youre always under the spotlight being judged for each little mistake you make. Your mind is in an endless circle playing what you said and did over and over again. You wish you had a time capsule (时间囊) to go back and make things change if you find mistakes. You fear what others will think about yo
13、u and that they will reject and dislike you. You seek to be socially perfect.Academically, you work long endless hours just to make those excellent marks. Although most would say “its good to have high standards”, they have no idea about the internal hell you put yourself through to achieve perfecti
14、on. If you dont achieve the desired goal you feel as though you have failed, but youre far from failing, you just dont see it that way. So instead you are telling yourself that youre stupid and not smart. The pressure you place on yourself weighs you down and you wear the “not good enough” label eac
15、h and every day.You not only have high standards for yourself but you also have them for others. If people dont perform up to your expectations, then you think them incompetent. This causes a lot of frustration because you cant trust anyone to get things right. So instead of being a team player you
16、fly solo (单飞) and try to do two or three jobs at once. Your unrealistic expectations cause you to criticize and judge others and that leads to problems in other areas of your life.The attempt to be perfect is called perfectionism and its damaging our emotional and mental health. We strive for perfec
17、tion with our body, in our performance, and in our relationships. In a society that overstates mistakes, is it any wonder that so many young people attempt the impossible task of being perfect?We all have flaws, fears and make mistakes, and thats perfectly OK. Its our imperfections that make life in
18、teresting and they help us grow into a stronger and more adaptable person. We dont have to be a stronger and more adaptable person. We dont have to strive to achieve the impossible goal. We are designed to be perfectly imperfect.篇章导读:本文是一篇议论文。过度追求完美不仅影响身心健康,还会对别人苛求进而产生很多问题。我们注定不完美,我们要接受自己的不完美。5Where
19、 is this text most likely from?AA diary. BA novel.CA magazine. DA guidebook.答案:C推理判断题。通读全文可知,本文是一篇议论文,主要观点是:过度追求完美影响身心健康和人际关系进而导致其他问题,因此我们不必追求完美。据此可推知,本文最可能摘自杂志,故C项正确。6Which of the following is a perfectionist most likely to agree?ABe generous with praise.BNobody is perfect.CThere is no best, only b
20、etter.DA contented mind is an everlasting feast.答案:C推理判断题。根据第四段第一句中的“The attempt to be perfect is called perfectionism”可推知,“没有最好,只有更好”是典型的完美主义者的观点,故C项正确。A项“不要吝惜赞美”、D项“知足常乐”均不属于完美主义,故排除。7What can we infer from Paragraph 4?AThe society is partly to blame for perfectionism.BMore and more people are tol
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-515288.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
