2021高考英语一轮统考复习 第一编 Book 5 Unit 15 Learning课时作业(含解析)北师大版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021高考英语一轮统考复习 第一编 Book Unit 15 Learning课时作业含解析北师大版 2021 高考 英语 一轮 统考 复习 第一 Learning 课时 作业 解析 北师大
- 资源描述:
-
1、Unit 15 Learning.完形填空(原创题)My experience with writing has not been a smooth one. During my elementary school I _1_ dysgraphia (书写困难). Writing was definitely the worst task to me. It was too _2_ to remember all the instructions the teachers were giving, like spellings and the _3_ of capital and small
2、letters. It became almost impossible to _4_ how to spell words.It took me too long to be able to write even very _5_ stories. For a long time, I felt that both my teachers and parents did not _6_ my situation. I tried many times to _7_ this challenge but even after a long _8_ my work was still full
3、of _9_.As I progressed through school, my teachers were so much _10_ with my inability to combine tasks. More often, they asked me to do more of _11_ practices than any other. There were many writing _12_ ranging from homework assignments and class work to journals, note taking quizzes, tests and pa
4、pers. As I _13_ from one stage to the next, I realized that I had to _14_ because even the initially standardized tests were moving towards fewer multiple choices questions, _15_ answers in the form of paragraphs and essays. _16_, I started experiencing improvements and I could easily _17_ notes to
5、my friends. With numerous practices and experiences through my high school and now in college, my _18_ in writing has greatly improved. Today I can easily _19_ more important and complex tasks like writing important letters, reports, book analysis, term papers and essays. My ability to choose _20_ w
6、ords, tones and formats while observing the rules of grammar has also greatly improved.篇章导读:本文是一篇记叙文。日积月累,水滴石穿,恒心和毅力可以带来怎样的改变?不妨看看本篇文章中作者是怎样见证这一刻的。1.A.researched BfearedC.learned Ddeveloped 答案:D结合下文的“Writing was definitely the worst task to me.”可知,作者患有书写困难症。develop有表示“患(病)”的意思。2.A.important BhardC.p
7、leasant Dnecessary 答案:B与前面的“the worst task”和“dysgraphia (书写困难)”呼应,指作者记住老师给出的指导非常困难(hard)。3.A.rule BdifferenceC.use Dorder 答案:C根据后面的“of capital and small letters”可知,指拼写和使用(use)大小写字母的规则等。4.A.think about Bset asideC.write down Dfind out 答案:A与上文的“remember all the instructions the teachers were giving”呼应
8、,指作者难以想象出(think about)怎样去拼写单词。5.A.funnyBseriousC.interesting Dshort 答案:D与上文“It took me too long to be able to write”中的long形成对比,作者即使写短小(short)的故事,也会花费很长的时间。6.A.analyze BunderstandC.improve Dmind 答案:B作者感到老师和父母都不理解(understand)他的情况。7.A.overcome BacceptC.consider Dignore 答案:A根据下文“but even after a long _8
9、_ my work was still full of _9_”可知,作者努力了好多次来克服(overcome)这个困难。8.A.pursuit BvocationC.struggle Dwait 答案:C作者经过了长时间的奋斗(struggle)。9.A.burdens BmysteriesC.mistakes Dsecrets 答案:C由上文描述作者患的疾病可知,经过努力,他的书写仍然存在着很多的错误(mistake)。10.A.amazedBpleasedC.disappointed Dconcerned 答案:D根据后面的“with my inability to combine ta
10、sks”可知,老师们非常关心(concerned)作者的书写能力。11.A.listening BwritingC.reading Dspeaking 答案:B上文反复地提到了writing,此处表示老师们让作者进行了大量的书写练习。12.A.requirements BbooksC.comments Dlessons 答案:A根据后面的“ranging from homework assignments and class work to journals, note taking quizzes, tests and papers”和前面的“do more of writing pract
11、ices”可知,此处指有大量的写作要求(requirement)。13.A.travelled BfollowedC.moved Djumped 答案:C根据后面的“from one stage to the next”可知,作者从一个阶段走向(move)另外一个阶段。14.A.worry BchooseC.quit Dadjust 答案:D结合下文的“because even the initially standardized tests were moving towards fewer multiple choices questions”可知,作者意识到自己需要适应(adjust),
12、因为很多的考试已经没有了多项选择。15.A.giving BrequiringC.replying Dremembering 答案:B根据后面的“answers in the form of paragraphs and essays”可知,这些考试题目要求(require)所给答案是以短文和段落形式出现,而不是选择题形式了。16.A.Slowly BFranklyC.Strangely DTotally 答案:A根据后面的“started experiencing improvements and I could easily _17_ notes to my friends”可知,慢慢地(
13、slowly),作者取得了进步。17.A.make BcomposeC.send Dexplain 答案:B与前面的“I started experiencing improvements”呼应,作者取得了进步,能够轻松地撰写(compose)笔记。18.A.skill BinterestC.reward Dtrouble 答案:A根据前面的“With numerous practices and experiences through my high school and now in college”可知,作者的写作技能(skill)得到了极大的改善。19.A.sort out Bturn
14、 downC.deal with Dapply for 答案:C根据语境可知,现在作者能够轻松地应对(deal with)自己的书写问题。20.A.appropriate BmemorableC.sincere Dhumorous 答案:A与前面的improved呼应,指作者能够选择合适的(appropriate)词、语调和形式等。.阅读理解A(2019全国卷)Bacteria are an annoying problem for astronauts. The microorganisms (微生物) from our bodies grow uncontrollably on surfa
15、ces of the International Space Station, so astronauts spend hours cleaning them up each week. How is NASA overcoming this very tiny big problem? Its turning to a bunch of high school kids. But not just any kids. It is depending on NASA HUNCH high school classrooms, like the one science teachers Gene
16、 Gordon and Donna Himmelberg lead at Fairport High School in Fairport, New York.HUNCH is designed to connect high school classrooms with NASA engineers. For the past two years, Gordons students have been studying ways to kill bacteria in zero gravity, and they think theyre close to a solution (解决方案)
17、. “We dont give the students any breaks. They have to do it just like NASA engineers,” says Florence Gold, a project manager.“There are no tests,” Gordon says. “There is no graded homework. There almost are no grades, other thanAre you working towards your goal? Basically, its Ive got to produce thi
18、s product and then, at the end of the year, present it to NASA.Engineers come and really do an inperson review, and . its not a very nice thing at times. Its a hard business review of your product.”Gordon says the HUNCH program has an impact (影响) on college admissions and practical life skills. “The
19、se kids are so absorbed in their studies that I just sit back. I dont teach.” And that annoying bacteria? Gordon says his students are emailing daily with NASA engineers about the problem, readying a workable solution to test in space.篇章导读:本文是一篇说明文。文章介绍了美国一所中学与NASA合作的联合科研项目,解决国际空间站中的细菌问题。1.What do w
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-525219.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
