分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 21

类型河北省省级联测2021-2022学年高二上学期第一次联考英语试卷 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:530750
  • 上传时间:2025-12-09
  • 格式:DOC
  • 页数:21
  • 大小:128.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    河北省省级联测2021-2022学年高二上学期第一次联考英语试卷 WORD版含解析 河北省 省级 联测 2021 2022 学年 上学 第一次 联考 英语 试卷 WORD 解析
    资源描述:

    1、河北省省级联测20212022第一次考试高二英语第一部分 听力做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。例:How much is the shirt?A. 19.15. B. 9.18. C. 9.15. 答案是C。1. When will the speakers move?A. In one week. B. In three weeks. C. In four we

    2、eks. 2. What does the man suggest doing?A. Posting a notice. B. Buying a phone. C. Having a dinner. 3. Which place is the man going to?A. A park. B. A supermarket. C. A company. 4. What are the speakers mainly talking about?A. Weather. B. A trip plan. C. A TV program. 5. What is the woman doing?A. M

    3、aking an appointment. B. Teaching a lesson. C. Asking for directions. 第二节听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前, 你将有时间阅读各个小题, 每小题5秒钟, 听完后, 各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. What is the man applying for?A. A sick leave. B. A parking permit. C. A college course. 7. Which

    4、part of the mans body has a disability?A. His hip. B. His left foot. C. His right leg. 听第7段材料,回答第8至10题。8. What will be held next week?A. The photo day. B. The senior picnic. C. The school dance. 9. When will the awards ceremony be held?A. In May. B. In June. C. In July. 10. Where will the man go to

    5、college?A. Boston. B. Washington DC. C. New York City. 听第8段材料,回答第11至13题。11. What does the woman keep doing?A. Reading folk tales. B. Looking at the guidebook. C. Sitting on the beach. 12. Where are the speakers now?A. At a swimming pool. B. Beside the coast side. C. In a classroom. 13. What are the

    6、speakers going to do right away?A. Buy a surfing board. B. Book a surfing lesson. C. Hire equipment for surfing. 听第9段材料,回答第14至16题。14. Where are the speakers children studying now?A. In Singapore. B. In England, C. In America. 15. What do we know about the children?A. They had hoped to study in New Y

    7、ork. B. They are studying in the same university. C. They have made a lot of foreign friends. 16. What will the speakers miss about their children?A. Their music. B. Their friends. C. Their laughter. 听第10段材料,回答第17至20题。17. What was Ian and Barleys plan in Onward?A. To make things right. B. To reunite

    8、 with their dead father. C. To use magic to save the world. 18. What made Scanlon come up with the idea of OnwardsA. A painful memory in his childhood. B. A touching story about creatures. C. A recording of his Dads voice. 19. What is the film Onward mainly about?A. Valuing time with family. B. Figh

    9、ting against monsters. C. Raising fantastic animals. 20. What kind of film is Onward?A. A comedy. B. An action film. C. A love film. 第二部分 阅读第一节阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AThe most attractive national parks on earth provide the most quickest way to discover how amazing the planet is. Visits to t

    10、he greatest national parks in the world make you experience breathtaking natural wonders. Arenal Volcano National ParkAnyone who has been to Arenal will probably tell you that “Its paradise”. Arenal Volcano National Park is located in the middle of Costa Rica, Central America. The park has a continu

    11、ous active volcano. In fact, you can see lava pouring down its sides. Hot springs surround this volcano. Numerous hidden waterfalls and animals-filled forests also surround the volcano. Yellowstone National ParkAmericas Yellowstone is a land of great things. First of all, this is the worlds first na

    12、tural park. It is also the continents largest volcanic zone. Yellowstone provides home to the largest group of bison (野牛) in the world. It seems like Yellowstone shows the crme de la crme (精英) of the American west. Jiuzhaigou Valley National ParkYou are going to China, and in addition to the Great W

    13、all, you probably need to visit a great national park. You shouldnt worry since you are pretty well covered. The Jiuzhaigou Valley National Park is more than magical. It stands among five impressive colored lakes. You will enjoy watching the fresh and clear blue sky above; while the park*s evergreen

    14、 forests are full of life and energy. Kilimanjaro National ParkYou are in Tanzania again, and you probably might have known Mt. Kilimanjaro. Most of all, it is Africas highest mountain. All enthusiastic mountaineers dream to climb to the top of it. As a result, the Kilimanjaro National Park is most

    15、popular with them. Since great grasslands and wildlife surround the mountain, your trip to Mt. Kilimanjaro becomes more fascinating and inspiring.1. What do Arenal Volcano National Park and Yellowstone National Park have in common?A. Their evergreen forests are lively.B. They are full of great grass

    16、lands.C. They have splendid volcanoes.D. They are home to African wildlife.2. Which of the following best suits people who enjoy the mountains?A. Arenal Volcano National Park.B. Yellowstone National Park.C. Jiuzhaigou Valley National Park.D. Kilimanjaro National Park.3. Where should you go if you wa

    17、nt to enjoy colorful lakes?A. Costa Rica.B. China.C. America.D. Tanzania.【答案】1. C 2. D 3. B【解析】【分析】这是一篇应用文。主题语境属于人与自然。本文介绍了四个令人流连忘返的国家公园。【1题详解】细节理解题。根据Arenal Volcano National Park部分的“The park has a continuous active volcano.(公园里有一座连续不断的活火山。)”和Yellowstone National park部分的“It is also the continents la

    18、rgest volcanic zone.(它也是非洲大陆最大的火山带。)”,尤其是关键词volcano和volcanic可知这两个公园的共同点是都有许多火山。故选C。【2题详解】细节理解题。根据 Kilimarjaro National Park部分中“Most of all, it is Africas highest mountain. All enthusiastic mountaineers dream to climb to the top of it. As a result, the Kilimanjaro National Park is most popular with t

    19、hem.(最重要的是,它是非洲最高的山。所有热情的登山运动员都梦想能登上山顶。因此,乞力马扎罗山国家公园最受他们的欢迎。)”可知,Kilimanjaro National Park.最适合喜欢登山的人。故选D。【3题详解】细节理解题。根据 Jiuzhaigou Valley National Park部分中“It stands among five impressive colored lakes.(它位于五个令人印象深刻的彩色湖泊之间。)”可知,在中国的九寨沟可以欣赏五光十色的湖泊。故选B。BAn influencer, that was my mama. Oh, not like the

    20、ones we see nowadays, a string of followers and fame. No, my mama had just three followers, my two older brothers and then me. As near as I can remember, we didnt have much. Living on a piece of dirt in the top half of California, my mama took care of our plot of land; she was worn out by days end.

    21、I watched. I learned. I followed. My little fist would tightly hold garden tools while mamas steadied our cow. Life was hard, but my mama didnt complain, my daddy working far away. But then just around the bend one day, a new path sprung up, a different. I can still remember this change of scene, a

    22、fresh grade-school down the street, houses lined up side by side to its open gate. Mama insisted we help the new school by taking part in a “paper drive,” a fundraiser. My mama and I walked house to house and back to the school again and again to recycle abandoned newspapers and to raise money. At n

    23、ight we finished what wed begun, arms aching but with a good feeling inside. I watched. I learned. I followed. My young hands were blackened with ink, a lesson impressed on my heart. Not so long after, childhood stepped so lightly into womanhood. Along the way she showed me how to stand tall, be a l

    24、eader, and not follow the crowd. “Finish what you start, speak truth, and be kind” were her words. Now that I have become a mother, I see her wisdom. Good sense, I think, has caught up with me. Mamas gone now; my hands got rough like hers. She once rocked my crib (婴儿床) with her loving hands, and so

    25、she “rocked” my world, too. Maybe its not about how many followers we have, but whom we really influence. I watched. I learned. I followed. Just like my mama.4. What can we learn about the authors mother from paragraph 5?A. She was hard-working.B. She was warm-hearted.C. Her kindness helps others a

    26、lot.D. Her intelligence impresses the author.5 What does the underlined word “rocked” in paragraph 6 mean?A. Shone.B. Shaped.C. Shook.D. Shaded.6. Why does the author mention “I watched. I learned. I followed.” a few times?A. To stress her belief.B. To show her ability.C. To provide the background.D

    27、. To memorize her mother.7. What does the author want to tell us most?A. We can never show love to our mothers enough.B. Nothing is greater than a mothers love to her kids.C. Mothers words and actions affect kids whole lives.D. The greatest test is to bear hardship without losing hope.【答案】4. D 5. B

    28、6. A 7. C【解析】【分析】这是一篇记叙文。本文讲述了母亲对自己的影响:勤劳、善良、智慧的母亲塑造了作者的人生观和价值观。【4题详解】细节理解题。由第五段中的“Now that I have become a mother, I see her wisdom. Good sense, I think, has caught up with me. (现在我已经成为一名母亲,我看到了她的智慧。我想,我已经意识到了这一点)”可知,母亲的智慧影响了作者。故选D项。【5题详解】词句猜测题。由第六段中的“She once rocked my crib (婴儿床) with her loving h

    29、ands, and so she “rocked” my world, too. Maybe its not about how many followers we have, but whom we really influence. I watched. I learned. I followed. Just like my mama. (她曾用慈爱的双手摇晃过我的婴儿床,因此她也rocked我的世界。也许不是我们有多少追随者,而是我们真正影响了谁。我看着,我学会了,我跟着。就像我妈妈一样)”可知,作者要像妈妈一样,说明妈妈影响了作者,塑造了作者的世界,rock在此处意为“Shape (塑

    30、造)”。故选B项。【6题详解】推理判断题。由第三段中的“Living on a piece of dirt in the top half of California, my mama took care of our plot of land; she was worn out by days end. I watched. I learned. I followed. (我妈妈住在加利福尼亚州上半部分的一块土地上,照顾着我们的一块土地;她一天下来就筋疲力尽了。我看着。我学会了。我跟着)”可知,作者学会了母亲的勤劳;由第四段中的“My mama and I walked house to h

    31、ouse and back to the school again and again to recycle abandoned newspapers and to raise money. At night we finished what wed begun, arms aching but with a good feeling inside. I watched. I learned. I followed. (我和妈妈挨家挨户地走着,一次又一次地回到学校,回收废弃的报纸,筹集资金。晚上,我们完成了我们开始的工作,手臂疼痛,但内心感觉良好。我看着。我学会了。我跟着)”可知,作者学会了母

    32、亲的善良;由第六段中的“Maybe its not about how many followers we have, but whom we really influence. I watched. I learned. I followed. (也许不是我们有多少追随者,而是我们真正影响了谁。我看着,我学会了,我跟着)”可知,作者学会了母亲的智慧,通读整篇文章,作者学会了母亲的勤劳、善良和智慧,多次出现的“I watched. I learned. I followed.”在强调她要以母亲为榜样的信念。故选A项。【7题详解】推理判断题。由第三段中的“Living on a piece of

    33、 dirt in the top half of California, my mama took care of our plot of land; she was worn out by days end. I watched. I learned. I followed. (我妈妈住在加利福尼亚州上半部分的一块土地上,照顾着我们的一块土地;她一天下来就筋疲力尽了。我看着。我学会了。我跟着)”可知,作者学会了母亲的勤劳;由第四段中的“My mama and I walked house to house and back to the school again and again to r

    34、ecycle abandoned newspapers and to raise money. At night we finished what wed begun, arms aching but with a good feeling inside. I watched. I learned. I followed. (我和妈妈挨家挨户地走着,一次又一次地回到学校,回收废弃的报纸,筹集资金。晚上,我们完成了我们开始的工作,手臂疼痛,但内心感觉良好。我看着。我学会了。我跟着)”可知,作者学会了母亲的善良;由第六段中的“Maybe its not about how many followe

    35、rs we have, but whom we really influence. I watched. I learned. I followed. (也许不是我们有多少追随者,而是我们真正影响了谁。我看着,我学会了,我跟着)”可知,母亲通过言传身教,让作者学会了自己的勤劳、善良和智慧,从而告诉我们母亲的言行将对子女产生一生的影响。故选C项。CThe Arctic, Atlantic, Indian and Pacific are the four oceans we learned about in the geography class. But now we have a new oc

    36、ean. On World Oceans Day, which falls on June 8, 2021, the US National Geographic Society, a non-profit scientific and educational organization, announced it would recognize the Southern Ocean in Antarctica, bringing the global total to five. Unlike the Arctic, Atlantic, Indian and Pacific Oceans wh

    37、ich are defined (划分) by the continents that bound them, the Southern Ocean is instead characterized by the Antarctic ocean currents and temperatures. According to the National Geographic, the Southern Ocean includes most of the waters surrounding Antarctica out to 60 degrees south latitude. Those fa

    38、miliar with the Southern Ocean know its unlike any other. “Anyone who has been there will struggle to explain whats so fascinating about it, but theyll all agree that the glaciers are bluer, the air colder, the mountains more mysterious and the landscapes more beautiful than anywhere else you can go

    39、,” Seth Sykora-Bodie, a marine (海洋) scientist at the National Oceanic and Atmospheric Administration, told National Geographic. Due to the ecologically distinct environment of the Southern Ocean, its home to thousands of unique species. The ocean also has wider ecological effects. National Geographi

    40、c hopes their revised maps will bring public awareness to the region, thereby encouraging Southern Ocean conservationbut its significance is beyond that. “We think its really important from an educational standpoint, as well as from a map-labeling standpoint, to bring attention to the Southern Ocean

    41、 as a fifth ocean,” Alex Tait, National Geographic Society geographer, told The Post. “So when students learn about parts of the ocean world, they learn its an interconnected ocean, and they learn there are these regions called oceans that are really important, and theres a distinct one in the icy w

    42、aters around Antarctica.”8. What was special about World Oceans Day in 2021?A. US National Geographic Society announced a study.B. Another ocean besides the four oceans was recognized.C. Students could know about the interconnected ocean.D. It strengthened the marine environmental protection.9. What

    43、 does Seth Sykora-Bodie think of the Southern Ocean?A. Unique.B. Rich.C. Crowded.D. Vast.10. What is the significance of rewriting maps?A. Making the world maps more believable.B. Acquiring geographical knowledge correctly.C. Knowing the Southern Ocean as a fifth ocean.D. Having a better understandi

    44、ng of the five oceans.11. Which of the following is a suitable title for the text?A. The Southern Ocean and Other Four OceansB. The Southern Oceans Amazing EnvironmentC. The Southern Ocean: Well Worth Visiting Once MoreD. The Southern Ocean: Probably to be the Fifth Ocean【答案】8. B 9. A 10. C 11. D【解析

    45、】【分析】这是一篇说明文。主题语境是人与自然。美国国家地理学会宣布,南极洲周围海域将被称为南大洋,并正式承认南大洋为地球第五大洋。南大洋有望与世界公认的四大洋大西洋、太平洋、印度洋和北冰洋并称为“世界五大洋”。【8题详解】细节理解题。根据第一段中“the US National Geographic Society, a non-profit scientific and educational organization, announced it would recognize the Southern Ocean in Antarctica, bringing the global tot

    46、al to five.(美国国家地理学会,一个非营利性的科学和教育组织,宣布它将承认南极洲的南大洋,使全球的总数达到五个。)”可知,世界第五大洋在2021年世界海洋日这一天被承认,这是最特别和不同的。故选B。【9题详解】推理判断题。根据第三段中“Anyone who has been there will struggle to.than anywhere else you can go.(任何去过那里人都很难解释它有什么迷人之处,但他们都同意,这里的冰川比你能去的任何地方都更蓝,空气更冷,山脉更神秘,风景更美丽)”可知,Seth Sykora-Podie认为南大洋是与众不同的。故选A。【10

    47、题详解】推理判断题。根据第四段中“National Geographic hopes their revised maps will bring public awareness to the region.(国家地理希望他们修改后的地图能引起公众对该地区的关注)”和“.to bring attention to the Southern Ocean as a fifth ocean(让人们注意到南大洋是第五大洋)”可知,修改地图是为了让人们注意到第五大洋的存在。故选C。【11题详解】主旨大意题。通读全文,特别是根据第一段“ But now we have a new ocean. On Wo

    48、rld Oceans Day, which falls on June 8, 2021, the US National Geographic Society, a non-profit scientific and educational organization, announced it would recognize the Southern Ocean in Antarctica, bringing the global total to five. (但现在我们有了一个新的海洋。在2021年6月8日的世界海洋日,非盈利科学和教育组织美国国家地理学会宣布,它将承认南极洲的南大洋,从而

    49、使全球海洋总数达到5个。)”可知,本文讲的是南大洋有望与世界公认的四大洋大西洋、太平洋、印度洋和北冰洋并称为“世界五大洋”。故选D。DRobots are changing the worldfrom machines that vacuum (用吸尘器清扫) your floor to walking, talking robot citizens that love conversation. As robots are slowly introduced to every part of our daily lives, what does the future hold for hum

    50、anity?Czech playwright Karel Capek created the word “robot” a century ago in his play Rossums Universal Robots, which first performed in 1921. The word comes from a Slavic language word “rabota”, which means forced labor. In the play, the robots do so well at making things that they take over Earth

    51、and remake the world anew. In our modern life, robots can already perform surgeries better than human hands and can manufacture (大量生产) cars more accurately. They do not get tired, ill or injured, and they never complain. Their behavior is predictable and programmable. Besides, robots are also assist

    52、ing humans rather than competing. Robots such as LOVOT and Aibo serve as companions and can form “emotional bonds” with their owners. Robots are becoming more humanized (人性化的) as well. Sophia a humanoid robot developed by Hanson Robotics, can use realistic facial expressions when talking to people,

    53、as well as walk and play games. In 2017, Sophia became the first robot to be given citizenship in Saudi Arabia. Other robots and AI are expressing creativity too. More artwork created by non-humans is appearing at modern art galleriesand selling for hundreds of thousands of dollars. AI is even takin

    54、g up the pendigitally speakingand writing novels, although they cant compete with people yet. Although it may be difficult to predict a future in which robots are everywhere, its easy to guess that life will be very different from what it is now. Robots are here to stay, so lets work with them, rath

    55、er than against them.12. What is the second paragraph mainly about?A. The origin of the word “robot”.B. The introduction of a play.C. The future development of robots.D. The concern of human beings.13. What makes Sophia more human-like?A. Its hands are more flexible.B. It can act as a faithful frien

    56、d.C. It can perform an operation.D. Its facial looks can be rather alive.14. What can we infer from the last paragraph?A. Be full of worries about robots.B. Live in harmony with robots.C. Help robots to develop freely.D. Increase input in studies on robots.15. Where is the text most likely from?A. A

    57、 travel journal.B. A book review.C. A science magazine.D. An entertainment website.【答案】12. A 13. D 14. B 15. C【解析】【分析】这是一篇说明文。文章主要介绍了人机共处多年,机器人为我们人类带来了什么?同时也说明了在将来机器高度智能化的进步时代中,最好的办法是人机和谐相处而不是互相敌对。【详解】1. 主旨大意题。根据第二段尤其是第一句“Czech playwright Karel Capek created the word robot a century ago in his play

    58、Rossums Universal Robots, which first performed in1921.”(捷克剧作家Karel Capek在100年前在他写的剧本Rossums Universal Robots里创造了“机器人”这个单词,这个剧本在1921年第一次表演。)可知,本段讲的是 robot这个词的来源。故选A。2. 细节理解题。根据第四段中“Robots are becoming more humanized(人性化的)as well. Sophia,a humanoid robot developed by Hanson Robotics, can use realisti

    59、c facial expressions when talking to people, as well as walk and play games.”(机器人也正变得人性化。Sophia是由Hanson机器人公司开发的,当它和人们说话,走路,玩游戏时,它可以使用真实的面部表情。)可知,Sophia的面部表情是逼真的,人性化的。故选D。3. 推理判断题。根据最后一段中“Robots are here to stay, so lets work with them, rather than against them.”(机器人会留在这里,因此让我们和它们合作而不是对抗它们。)可知,作者希望与机

    60、器人和谐相处而不是抵制、反对使用它们。故选B。4. 推理判断题。通读全文可知本文讲述的是机器人高度智能化,所以本文最有可能摘自科技杂志。A. A travel journal旅游日记;B. A book review书评;C. A science magazine科学杂志;D. An entertainment website娱乐网站。故选C。第二节阅读下面短文, 从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Which language is the hardest to learn? According to the Defense Language Institu

    61、te Foreign Language Center (DLIFLC), Chinese Mandarin, Arabic and Japanese top the list of the most difficult languages for native English speakers to learn, with 2, 200 hours spent studying them. Chinese Mandarin is one of the hardest languages for English speakers to learn in the world. First of a

    62、ll, the writing system is hard. _16_ It is a nightmare (噩梦) for English speakers and for all who use letters in their native language. Additionally, there are thousands of characters, each of which represents a word. Then, there are tones (音调). They are vital in Chinese because many words that diffe

    63、r only in pronunciation can have different meanings._17_Next on the list of the hardest languages to learn for English speakers is Arabic. Written Arabic the language of the Quran will make you understood everywhere, but spoken Arabic may be more useful, because once the locals start to have convers

    64、ations with each other, youll get lost._18_ Its 28 letters are easier for English speakers to understand than the thousands of Chinese characters. _19_ Japan has many devoted followers, especially among gamers and mouse potatoes. But they are faced with an extremely challenging language that uses im

    65、ported Chinese characters cut off from their original meaning. What Japanese you speak also depends on whether you are a female or male. Theres a “rough” language for men and a more “ladylike” language for women, but you must understand both. These languages are unusual to English speakers due to th

    66、e differences in the alphabet, grammar rules, pronunciation, etc._20_ On the contrary, when you give your best efforts and devote yourself to learning, your path to success is guaranteed.A. Learning a new language isnt an easy task.B. Chinese Mandarin, for example, has four tones.C. Arabic is anothe

    67、r language with a non-Latin alphabet.D. This language doesnt use alphabet but special characters.E. However, it doesnt mean that they are impossible to learn.F. Politeness can be shown through language in the way you call people in Japan.G. Japanese is also one of the things that can give a big head

    68、ache to English speakers.【答案】16. D 17. B 18. C 19. G 20. E【解析】【分析】这是一篇说明文。文中主要盘点了母语为英语的语言学习者们学习不同外语的难易程度。其中汉语、日语和阿拉伯语凭借2200小时的耗时登上难度榜前三。【16题详解】根据上文“First of all, the writing system is hard.(首先,书写系统很难)”及下文“It is a nightmare (噩梦) for English speakers and for all who use letters in their native languag

    69、e. Additionally, there are thousands of characters, each of which represents a word.(对于说英语的人和所有使用字母作为母语的人来说,这是一场噩梦。此外,还有数千个字符,每个字符代表一个单词)”可知,此处谈论的是汉字书写系统和特点。由此可知,D. This language doesnt use alphabet but special characters.(这种语言不使用字母,而是使用特殊字符)符合语境。故选D。【17题详解】根据上文“Then, there are tones (音调). They are

    70、vital in Chinese because many words that differ only in pronunciation can have different meanings.(然后,有音调。它们在汉语中至关重要,因为许多只是发音不同的单词可能有不同的意思)”可知,此处谈论的是汉语的语调。由此可知,B. Chinese Mandarin, for example, has four tones.(例如,中国普通话有四个声调)符合语境,选项中的tones和上文there are tones一致。故选B。【18题详解】根据此段首句“Next on the list of the

    71、 hardest languages to learn for English speakers is Arabic.(对说英语的人来说,最难学的语言列表上的下一个是阿拉伯语)”可知,本段谈论的是阿拉伯语的学习有难度。再根据“”“Its 28 letters are easier for English speakers to understand than the thousands of Chinese characters.(对于说英语的人来说,它的28个字母比上千个汉字更容易理解)”的人来说,它的28个字母比上千个汉字更容易理解。)可知,这是在说阿拉伯语主要是字母组成。由此可知,C.

    72、Arabic is another language with a non-Latin alphabet.(C.阿拉伯语是另一种非拉丁字母的语言。)符合语境。故选C。【19题详解】空格位于主题句位置。根据后面句子根据下文“ Japan has many devoted followers, especially among gamers and mouse potatoes. But they are faced with an extremely challenging language that uses imported Chinese characters cut off from t

    73、heir original meaning.(日本有很多忠实的粉丝,尤其是游戏迷和鼠标迷。但他们面临的是一种极具挑战性的语言,这种语言使用的是与原意思相分离的进口汉字) ”(日本有很多忠实的粉丝,尤其是游戏迷和鼠标迷。但他们面临的是一种极具挑战性的语言,这种语言使用的是与原意思相分离的进口汉字。)可知,本段谈论的是日语的学习也很难。由此可知,G. Japanese is also one of the things that can give a big headache to English speakers.(G:日语也是让说英语的人头疼的东西之一。)符合语境。故选G。【20题详解】根据前

    74、一句上文“These languages are unusual to English speakers due to the differences in the alphabet, grammar rules, pronunciation, etc.(由于字母、语法规则、发音等方面的差异,这些语言对讲英语的人来说很不寻常)”(由于字母、语法规则、发音等方面的差异,这些语言对讲英语的人来说很不寻常),提出了以上语言学起来有难度,根据以及下一句下文“On the contrary, when you give your best efforts and devote yourself to l

    75、earning, your path to success is guaranteed.(相反,当你付出最大努力并致力于学习时,你的成功之路就有了保障)”(相反,当你付出最大努力并致力于学习时,你的成功之路就有了保障。)可知,前后表示转折,。E:由此可知,E. However, it doesnt mean that they are impossible to learn.(然而,这并不意味着它们是不可能学会的这并不意味着不可能去学习它们”。)符合语境。故选E。第三部分 语言运用第一节阅读下面短文, 从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。I decided at

    76、10 years of age that I was going to be a teacher, because I wanted superpowers. When I was in primary school I could _21_ see that some of my teachers had extraordinary _22_. There was _23_ of the school, a teacher as well, who knew everything about every child and knew not just their parents but ev

    77、en their grandparents. You couldnt _24_ her super-powered laser-like (像激光一样的) eyes that could _25_ right into youthrough flesh, bones and all. Our class teacher could even see the invisible (看不见的). I was one of those who remained invisible, being rather _26_ and shy as a child. Yet my teacher would

    78、_27_ me, even when I was unnoticeable. The unspoken message in her super-powered eyes _28_ me: “I see you; I understand you.” As I learnt from her, the _29_ of a primary school educator is to teach children, not subjects. I knew I wanted to be such a teacher with superpowers that made children feel

    79、safe and _30_. What seems _31_ to me is that all those extraordinary teachers _32_ their business. They calmly create daily magic in their ordinary _33_. No one gave them medals or prizes for _34_ although they were being the most creative ones, in _35_ young human beings.21. A. possiblyB. clearlyC.

    80、 occasionallyD. secretly22 A. powersB. skillsC. knowledgeD. passion23. A. managerB. chairmanC. headmasterD. secretary24. A. changeB. acceptC. followD. escape25. A. seeB. fallC. walkD. steal26. A. importantB. quietC. funnyD. naughty27. A. encourageB. noticeC. leaveD. train28. A. controlledB. warnedC.

    81、 toldD. surprised29. A. roleB. joyC. choiceD. idea30. A. sympathizedB. relaxedC. admiredD. valued31. A. worryingB. amazingC. annoyingD. puzzling32. A. adapted toB. turned backC. went aboutD. gave up33. A. factoriesB. gardensC. classroomsD. houses34. A. braveryB. experienceC. ambitionD. creativity35.

    82、 A. studyingB. believingC. findingD. educating【答案】21. B 22. A 23. C 24. D 25. A 26. B 27. B 28. C 29. A 30. D 31. B 32. C 33. C 34. D 35. D【解析】【分析】这是一篇记叙文。作者在十岁的时候受到学校老师的影响决定成为一名教师,描写了学校里的老师对每一位孩子的关心和看重,以及在小学生教育方面的极大创造力,作者也领悟到小学教育工作者的角色是教育孩子而非科目。【21题详解】考查副词词义辨析。句意:在我上小学的时候,我就清楚地看到我的一些老师有非凡的能力。A. pos

    83、sibly可能地;B. clearly清楚地;C. occasionally偶尔地;D. secretly秘密地。根据后文“knew everything about every child and knew not just their parents but even their grandparents(了解每个孩子的一切,不仅了解他们的父母,甚至还了解他们的祖父母) ”可知,作者知道有一位老师很了解孩子的一切,说明作者很清楚地看到老师的能力。故选B。【22题详解】考查名词词义辨析。句意:在我上小学的时候,我就清楚地看到我的一些老师有非凡的能力。A. powers力量,能力;B. ski

    84、lls技巧;C. knowledge知识;D. passion激情。根据后文“super-powered (有超凡能力的)”可知,此处是指一些老师有非凡的能力。故选A。【23题详解】考查名词词义辨析。句意:有学校的校长,也有老师,他知道每个孩子的一切,不仅知道他们的父母,甚至还知道他们的祖父母。A. manager经理;B. chairman主席;C. headmaster校长;D. secretary秘书。根据后文“of the school, a teacher as well”可知,此处是指校长。故选C。【24题详解】考查动词词义辨析。句意:你无法逃离她那超能力的激光般的眼睛,它可以看穿

    85、你的身体,骨头和一切。A. change改变;B. accept接受;C. follow跟随;D. escape逃跑。根据后文“her super-powered laser-like eyes”和“through flesh, bones and all”可知,激光穿透一切,无法逃离,此处是指无法逃离她的眼睛。故选D。【25题详解】考查动词词义辨析。句意:你无法逃离她那超能力的激光般的眼睛,它可以看穿你的身体,骨头和一切。A. see看到;B. fall落下;C. walk散步;D. steal偷盗。根据前文“her super-powered laser-like eyes”可知,激光穿透

    86、一切,此处是指眼睛可以看穿你的身体,骨头和一切。故选A。【26题详解】考查形容词词义辨析。句意:我是那些被忽视的人之一,像个孩子一样安静和害羞。A. important重要的;B. quiet安静的;C. funny有趣的;D. naughty淘气的。根据前文“who remained invisible”和后文“shy as a child”可知,作者不显眼、很害羞,可得出作者非常安静。故选B。【27题详解】考查动词词义辨析。句意:然而,我的老师会注意到我,即使在我不引人注意的时候。A. encourage鼓励;B. notice注意;C. leave离开;D. train训练。根据前文“O

    87、ur class teacher could even see the invisible(我们的班主任甚至能看见不引人注意的人)”和后文“I see you; I understand you.”可知,老师看到了作者,说明老师会注意到作者。故选B。【28题详解】考查动词词义辨析。句意:她那双超能力的眼睛里暗含的信息告诉了我:“我看见你了;我理解你。”A. controlled控制;B. warned警告;C. told告诉;D. surprised使惊讶。根据后文“I see you; I understand you”可知,此处是指老师眼中的信息告诉了 作者,她看到了作者、理解作者。故选C

    88、。【29题详解】考查名词词义辨析。句意:我从她那里了解到,小学教育者的角色是教孩子,而不是教科目。A. role角色;B. joy快乐;C. choice选择;D. idea主意。根据后文“to teach children, not subjects”可知,此处是指小学教育者的角色。故选A。【30题详解】考查形容词词义辨析。句意:我知道我想成为这样一名拥有超能力的老师,让孩子们感到安全和有价值。A. sympathized被体谅的;B. relaxed放松的;C. admired被赞美的;D. valued有价值的。根据前文“I see you; I understand you.”和“ma

    89、de children feel safe”可知,老师要关注、理解每一个孩子,让孩子感到安全,此处是指让孩子感到有价值。故选D。【31题详解】考查形容词词义辨析。句意:让我感到惊讶的是,所有这些杰出的老师都在做他们自己的事情。A. worrying令人担心的;B. amazing令人惊讶的;C. annoying令人讨厌的;D. puzzling令人迷惑的。根据后文“all those extraordinary teachers”和“No one gave them medals or prizes(没有人给他们颁发奖章或奖品)”可知,没有任何奖赏,老师们依旧干着自己的事情,作者对此感到惊讶

    90、。故选B。【32题详解】考查动词短语辨析。句意:让我感到惊讶的是,所有这些杰出的老师都在做他们自己的事情。A. adapted to适应;B. turned back阻挡;C. went about从事;D. gave up放弃。根据后文“They calmly create daily magic(他们平静地每天创造奇迹)”可知,老师们兢兢业业工作,创造奇迹,此处是指这些杰出的老师从事着自己的事情。故选C。【33题详解】考查名词词义辨析。句意:他们平静地在普通教室里创造日常魔法。A. factories工厂;B. gardens花园;C. classrooms教室;D. houses房子。根

    91、据前文“all those extraordinary teachers”可知,此处是指在教室里。故选C。【34题详解】考查名词词义辨析。句意:没有人为他们的创造力颁发奖牌或奖品,尽管他们在教育年轻人方面是最有创造力的。A. bravery勇气;B. experience经历;C. ambition野心;D. creativity创造力。根据后文“although they were being the most creative ones”可知,此处是指没人为他们的创造力颁发奖牌或奖品。故选D。【35题详解】考查动词词义辨析。句意:没有人为他们的创造力颁发奖牌或奖品,尽管他们在教育年轻人方面

    92、是最有创造力的。A. studying学习;B. believing相信;C. finding发现;D. educating教育。根据后文“young human beings”和前文“all those extraordinary teachers”可知,老师教育年轻人,此处是指在教育年轻人方面。故选D。第二节阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。There is a growing junkyard in space. Low-Earth orbit,_36_ is a narrow band of space relatively close to the Ea

    93、rths surface, is _37_ (crowd) with thousands of tons of space debris (碎片). A satellite services company, Astroscale, has developed a two-satellite mission _38_ (aim) to remove these objects. It consists of a “servicer” satellite designed to _39_ (safe) remove debris from orbit and a “client” satelli

    94、te to simulate (模拟) a piece of orbital debris. The satellites _40_ (send) into space on March 22 and are now circling in Earth orbit. Over the next few months, the two satellites will separate _41_ each other and then join in a game of orbital cat and mouse. In _42_ series of tests, the servicer sat

    95、ellite will try _43_ (meet) with the client spacecraft, dock (对接) with the object and then release it. “Even though space is big, the usable orbits where we keep our satellites are quite small. Having far higher density of objects in these very narrow _44_ (region) of space will lead to more crashes

    96、 over time.” Aaron Rosengren, an assistant professor at the University of California, San Diego, told NBC News. So we believe one day in the future when we look up at the stars high above, the satellites _45_ (perform) the task to remove the debris over our heads.【答案】36. which 37. crowded 38. aiming

    97、 39. safely 40. were sent 41. from 42. a 43. to meet 44. regions 45. will be performing【解析】【分析】这是一篇说明文。太空垃圾已经成为一个日益严重的问题,一个名叫Atrscale的卫星服务公司发射了轨道碎片清理卫星的示范星,通过一连串的验证试验旨在从轨道上清除碎片物体。【36题详解】考查定语从句。句意:近地轨道是一个相对接近地球表面的狭窄空间带,挤满了数千吨的太空碎片。分析句子结构可知,空处引导非限制性定语从句,先行词Low-Fathorbit(近地轨道),指物,在后面定语从句中作主语,需用关系代词whic

    98、h引导。故填which。【37题详解】考查形容词。句意同上。Is为系动词,后面需加形容词。动词crowd意为“挤满”,形容词crowded意为“拥挤的”。be crowded with “拥挤;塞满;充满”。故填crowded。【38题详解】考查非谓语动词。句意:卫星服务公司Astroscale开发了一项两颗卫星的任务,旨在移除这些物体。分析句子结构可知,空处需填非谓语动词作后置定语,修饰名词mission,aim和mission为逻辑上的主谓关系,需用现在分词形式。故填aiming。【39题详解】考查副词。句意:它由一颗“服务”卫星和一颗“客户”卫星组成,前者用于安全清除轨道上的碎片,后者用

    99、于模拟轨道碎片。修饰动词remove,需用副词作状语。故填safely。【40题详解】考查动词时态语态和主谓一致。句意:这两颗卫星于3月22日发射升空,目前正在地球轨道上运行。本句主语为The satellites,谓语动词用复数,与send为被动关系根据后面March 22和句意可知应用一般过去时的被动语态。故填were sent。【41题详解】考查介词。句意:在接下来的几个月里,这两颗卫星将彼此分离,然后加入一个轨道猫鼠游戏。separate from意为“分离;把和分开”。故填from。【42题详解】考查冠词。句意:在一系列测试中,服务卫星将尝试与客户航天器对接,与目标对接,然后释放目标

    100、。a series of是固定短语,表示“一系列的”。故填a。【43题详解】考查非谓语动词。句意同上。固定解雇try to do sth.“努力去做某事”。故填to meet。【44题详解】考查名词。句意:在这些非常狭窄的空间区域拥有更高密度的物体,随着时间的推移,将导致更多的碰撞。根据前面的指示代词these可知此处用名词的复数形式。故填regions。【45题详解】考查动词时态。句意:所以我们相信,在未来的某一天,当我们仰望星空时,卫星将正在执行清除我们头顶上碎片的任务。结合语境表示“将来某个时间点正在进行的动作”应该用将来进行时。故填will be performing。第四部分 写作第

    101、一节46. 你校将举办英语演讲比赛。请你以The Hero in My Eyes为题写一篇发言稿参赛,内容包括:1. 人物介绍;2. 尊敬和爱戴的原因。注意:1. 写作词数应为80左右;2. 请按如下格式在答题卡的相应位置作答。The Hero in My Eyes_【答案】The Hero in My EyesEveryone will always keep in mind the heroes who have made great contributions to the world. The hero in my eyes is Yuan Longping.When Yuan was

    102、 young, he witnessed the people who were frequently hungry. Decades later, professor Yuan succeeded in cultivating the high-producing hybrid rice strain, saving millions of people in the world. More importantly, he was so selfless that he shared his research to benefit people globally, never seeking

    103、 fame or praise, instead focusing on hard work.Yuan Longping is my forever hero though he has passed away.【解析】【分析】本篇书面表达属于应用文。要求考生以The Hero in My Eyes题写一篇发言稿参加学校举办英语演讲比赛。【详解】1.词汇积累记住:bear in mind=keep in mind在上成功:be successful in= succeed in更重要的是:Whats more=More importantly集中注意力于:concentrate on=focu

    104、s on2.句式拓展简单句变复合句原句:Decades later, professor Yuan succeeded in cultivating the high-producing hybrid rice strain, saving millions of people in the world.拓展句:Decades later, professor Yuan succeeded in cultivating the high-producing hybrid rice strain, which saved millions of people in the world.【点睛】【

    105、高分句型1】Everyone will always keep in mind the heroes who have made great contributions to the world. (运用了who引导的限制性定语从句)【高分句型2】More importantly, he was so selfless that he shared his research to benefit people globally, never seeking fame or praise, instead focusing on hard work. (运用了sothat引导的结果状语从句和现在

    106、分词短语作状语)第二节47. 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。The Magical GiftThe night had prepared its starry suit for the duty. Anayahs house was decorated with lights, balloons and other fancy things. Today was Anayahs seventh birthday. The best part of her birthdays celebration she liked was that she got

    107、 lots of gifts from her friends and relatives. When all the guests left the house, Anayah unwrapped (打开) the gifts, full of surprise and joy. Finally she found an unnamed diary and something was written on the first page of it. It said, “Dear Anayah, happy birthday. I am a magical diary. You can cal

    108、l me Mr. Dodo. Each day before you go to sleep, you can put one wish that cant be greedy on me. I will fulfill it until your next birthday, but in return you have to do one task of mine for each wish.” Anayah exclaimed in joy, “Wow! This is wonderful.” Without thinking much, she wrote down in it, “D

    109、ear Mr. Dodo, I wish if I could meet my grandmother soon, please.” Next day Anayahs mother woke her up early in the morning. She told her that her grandmother was coming there in half an hour. Anayah got amazed by the news. Her wish was about to be fulfilled. It was a magical diary. He had assigned

    110、(安排) her one task. He told her that she would take care of her grandmother. Her final exams would be coming only one month later. That night she made a wish that if she could remember all her courses in one night. In reply, Mr. Dodo told her, “I cant help you in that. Anyway you have to do my task.

    111、You will teach me your lessons from your books daily.” Anayah got tensed after reading it. It was one of the most difficult tasks assigned to her ever. But she didnt want to hurt Mr. Dodos feelings by rejecting his task. She started reciting the lessons to him daily. 注意:1. 续写词数应为150左右;2. 请按如下格式在答题卡相

    112、应位置作答。Month ended and exam started, but the question papers seemed very easy to her. _With Anayahs next birthday coming that night, her father stepped into the room, turned the light on, picked up Anayahs magical diary, and started writing in it. _【答案】 Month ended and exam started, but the question

    113、papers seemed very easy to her. It had not happened to her ever before. All thanks to Mr. Dodo, she could remember all the lessons she taught him. Everyone got surprised when the result was declared. She got third rank in the class. Even she found it hard to believe. Mr. Dodo had become a good frien

    114、d of her. Anayah wrote him all her secrets. Now she did his tasks very eagerly and Mr. Dodo did the same with her wishes.With Anayahs next birthday coming that night, her father stepped into the room, turned the light on, picked up Anayahs magical diary, and started writing in it. “Dear Anayah, happ

    115、y birthday once again. I will be with you forever but not like that I have been so far. I will be at inactive state, not even able to reply you back. But you can fulfill your own wish by yourself. Actually you have been doing it already. Every task I gave you had a lesson hidden within it. Your succ

    116、essful accomplishment of the tasks led you to learn the lessons which made your wish fulfilled easily. Now its my time to leave. Goodbye.”【解析】【分析】文章以人物为线索展开,讲述了Anayah在7岁生日时,收到了一份神奇的礼物,这个礼物是一本日记,能帮助她实现自己的愿望。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容“一个月结束了,考试开始了,但是试题对她来说似乎很容易。”可知,第一段可描写Anayah在Mr. Dodo的帮助下顺利的通过了考试,并且和Mr. Do

    117、do成为了朋友。由第二段首句内容“那天晚上,Anayah的下一个生日即将到来,她的父亲走进房间,打开灯,拿起Anayah的魔法日记,开始在里面写作。”可知,第二段可描写Mr. Dodo是Anayah的父亲。2.续写线索:大家对考试结果感到惊讶Anayah觉得难以置信Anayah和Mr. Dodo成为朋友靠自己实现梦想成功完成任务3.词汇激活行为类觉得难以置信:find it hard to believe/find it unbelievable实现梦想:fulfill ones wish/achieve ones wish情绪类惊讶的:surprised/astonished感谢:thanks/gratitude【点睛】高分句型1Everyone got surprised when the result was declared.(when引导时间状语从句)高分句型2Your successful accomplishment of the tasks led you to learn the lessons which made your wish fulfilled easily.(which引导非限制性定语从句)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:河北省省级联测2021-2022学年高二上学期第一次联考英语试卷 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-530750.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1