2022九年级英语全册 Unit 7 Teenagers should be allowed to周周小测(新版)人教新目标版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022九年级英语全册 Unit Teenagers should be allowed to周周小测新版人教新目标版 2022 九年级 英语 to 周周 新版 新目标
- 资源描述:
-
1、Unit 7 周周小测(时间:40分钟满分:100分)一、单项选择。(每小题2分,满分20分)( C )1.Look! There is _ earring on the ground. Whose is it?Lily is looking for her earring. _ earring must be hers.Aan;An Ba;The Can;The Dthe;An( D )2.I have nothing _ singing. But could you please not sing so loudly here?OK. Im sorry about that.Aby Bwi
2、thout Cfrom Dagainst( C )3.David is drunk. Can you drive him home?Sorry, I cant. I dont have a drivers _.Aaddress Bname Clicense Dwheel( C )4.The food in that restaurant tastes delicious though it looks _.Asoft Bsmart Cawful Dnice( A )5.The old machine was out of work two years ago, but we _ to make
3、 it work again.Amanaged Brefused Cstopped Dagreed( C )6.Anna wants to get her ears _, but her mother doesnt allow her to do so.Apierce Bpiercing Cpierced Dto pierce( A )7.Children should _ dangerous places. In this way, they can grow up happily.Akeep away from Btake care of Ccome up with Dthink back
4、 to( C )8.The final exam is coming, Li Ming. Dont watch TV for too long.Im not a child any more. I _ what to do.Ashould be told Bshould tell Cshouldnt be told Dshouldnt tell( C )9.Whats the matter?They said I shouldnt be allowed _ here. They dont allow _ in the waiting room.Asmoking;to smoke Bto smo
5、ke;smokeCto smoke;smoking Dsmoking;smoking( B )10.Mom, can I go to the party tonight?_. You have to go to bed early because you will have an exam tomorrow.AGo ahead BNo way CNot ahead DVery funny二、完形填空。(每小题2分,满分20分)(2021河北改编)Every school has rules for students to follow. However, some students may s
6、ee the _11_ as a way in which teachers control them. Sometimes, theyre unhappy and even feel _12_. Well, if you think your life is hard, you might think about the _13_ in ancient times. For some of them, life was really hard.In the old days, people believed that teachers had to be very _14_ and had
7、the right to punish the students. Parents didnt mind if teachers punished their children when their children didnt do what they were _15_ to do. Often, the stricter a teacher was, the more parents thought he or she was a good teacher.In fact, following school rules can be very important. For example
8、, running in the hallways could cause a student to _16_. It may hurt himself or another person. Following the rules can also help the students in the classroom to learn _17_ difficulty. In class, a teacher may ask students to raise their hands _18_ they speak. If someone speaks out of turn(轮次), othe
9、r students might not be able to hear the teacher _19_. School rules can help students prepare for their own futures as well. When they _20_ and go out on their own, theyll soon find that they still need to follow rules.Rules make the world much better. If there are no rules, life will be meaningless
10、 and in disorder.()11.A.rules Bexcuses Cfacts Dexamples()12.A.worried Bangry Cexcited Dgood()13.A.doctors Bparents Cteachers Dstudents()14.A.kind Bclever Cstrict Dcareful()15.A.told Bheard Cinvited Dwatched()16.A.come out Bfall down Cmove on Dpass by()17.A.about Bfrom Cin Dwithout()18.A.because Btho
11、ugh Cbefore Dunless()19.A.clearly Bluckily Cquickly Dpolitely()20.A.hurry up Blook up Cgrow up Ddress up【文章大意】本文是一篇议论文。主要讨论了一些学生反感规则以及学生们为什么要遵守规则。11A考查名词辨析。根据文章首句“Every school has rules for students to follow.”可知,此处指的是规则。12B考查形容词辨析。根据上句中的“a way in which teachers control them”以及“unhappy”可知,应当是生气的。13D
12、考查名词辨析。根据第二段提到的古代的老师可以惩罚学生可知, 此处应当是古今学生对比,因此此处指学生。14C考查形容词辨析。根据后半句“had the right to punish the students”可知,老师应当是非常严厉的。15A考查动词辨析。根据语境并结合常识可知,应当是没有做到老师告诉学生要做的事情。16B考查动词词组辨析。根据常识并结合下句“It may hurt himself or another person.”可知,应当是会摔倒。17D考查介词辨析。根据下文介绍可知,是让学生们没有困难地学习。18C考查连词辨析。根据常识可知,在课堂上发言之前要举手。19A考查副词辨析
13、。根据前半句“speaks out of turn”及常识可知,很多学生可能会听不清楚老师所说的话。20C考查动词词组辨析。根据后半句“go out on their own”可知,此处指的是长大。三、阅读理解。(每小题3分,满分15分)(2021青海改编)Do you still hug your parents? How do you feel when you hug them? When do you need a hug the most?It was a cold November morning several years ago. My alarm clock had just
14、 gone off, but I was having trouble getting out of bed. My dad had died a few weeks before. I felt weighed down by sadness and depression(沮丧).Tough and strong, my dad had worked so hard all his life to support us. He would sometimes shout at my brothers and me, but I always knew that he loved me. St
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-536374.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
