2022八年级英语上册 Unit 4 What's the best movie theater周周小测 (新版)人教新目标版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022八年级英语上册 Unit What's the best movie theater周周小测 新版人教新目标版 2022 年级 英语 上册 What theater 周周 新版 新目标
- 资源描述:
-
1、Unit 4周周小测(时间:40分钟满分:100分)一、单项选择。(每小题2分,满分20分)(C)1.Look at _ magician over there. He is _ parttime DJ in the music club.Aa; a Ban; the Cthe; a Dthe; an(C)2.Is there a post office _ here, Mom?No. There is one on Blue Road. You can get there _ bike.Anear; at Bfrom; on Caround; by Dfrom; by(B)3.Did _ i
2、n your family watch the program Whos Still Standing?No, only my mother and I watched it.Asomebody Beverybody Canybody Dnobody(D)4.Who is the _ of the 400meter race?Tina. She was the first to reach the finishing line (线)Arunner Bwriter Cplayer Dwinner(D)5.Moon Restaurant has _ service in my city, so
3、I enjoy eating there.But the food there is _.Aworst; cheapest Bthe worst; the cheapestCbest; most expensive Dthe best; the most expensive(D)6.Its time for dinner. Where is your sister?She is drawing _ in her room.Aloudly Bcheaply Cbeautifully Dcarefully(A)7.My home is _ my school. Its only 10 minute
4、s walk.Aclose to Bthe same as Csimilar to Ddifferent from(D)8.Which gift will you _ for Mom, the bag or the dress?The bag. Its a little expensive, but I think Mom will like it.Awin Bmake Cdecide Dchoose(A)9.Family education (教育) _ childrens lives.Yes. I think it is more important than school educati
5、on.Aplays a role in Blooks like Cfeels like Dmakes up(D)10.Wow! You are reading Journey to the West. _?It is fantastic!ADoes it have the best music BDo you like itCWhat is it about DHow do you like it二、完形填空。(每小题2分,满分20分)My name is Peter. I live in a small village. In my village, there arent many car
6、s or buses, and the streets are clean. I _11_ all the neighbors and at the end of the day, we get together and talk. We go to bed _12_, because there isnt much to do in the evening. There arent any theaters, cinemas, museums or clubs. But the children can play in nature (大自然). They can _13_ keep ani
7、mals at home. There is no noise (噪音). We can hear a lot of beautiful sounds from nature _14_ the birds singing and the rain pouring (倾盆而下). In the evening, we can see lots of clear and beautiful _15_ in the sky. My penfriend Ken lives in a big city. He says there are more workplaces, better schools,
8、 _16_ shops, finer restaurants and hundreds of cinemas, theaters and museums in the city. Children can go to clubs and parks to _17_ themselves. I went to the city to visit Ken last month. He took me to the biggest shopping center and we bought some nice gifts for my _18_, such as a cool Tshirt for
9、my dad.“Which is better, the city or the village?” Many of my classmates asked me when I came back. Im not sure, _19_ I know that I like the clean streets, friendly neighbors and fresh air in my _20_ better.()11.A.ask Bthank Cknow Dteach()12.A.early Blate Cfast Deasily()13.A.still Bever Calmost Dals
10、o()14.A.like Bwith Cabout Daround()15.A.kites Bstars Cplanes Dbirds()16.A.smaller Bnicer Cfewer Dquieter()17.A.help Bfind Cenjoy Dsave()18.A.teachers Bfriends Cclassmates Dfamily()19.A.and Bso Cbut Das()20.A.town Bvillage Ccity Dcountry【文章大意】本文主要讲述的是作者认为与大城市相比,在乡村生活更舒适。11. C考查动词辨析。根据文中“.at the end o
11、f the day, we get together and talk.”可知,作者与周围邻居都认识。12A考查副词辨析。根据后文“.because there isnt much to do in the evening.”可知,因为在晚上没有太多事要做,所以睡得早。13D考查副词辨析。根据前文“.the children can play in nature.”和“They can.keep animals at home.”可知,孩子们的生活环境很好。他们可以在外面活动也可以在家养宠物。14A考查介词辨析。根据下文举例可知,此处应填“like”,意为“像”。15B考查名词辨析。根据文中“
12、In the evening, we.”可知,在晚上我们可以在天空中看到许多清晰而美丽的星星。16B考查形容词辨析。根据文章第二段内容列举住在城市的诸多好处可推测,此处应选“nicer”,意为“更好的”。17C考查固定搭配。“enjoy oneself”意为“某人玩得高兴”。18D考查名词辨析。根据第二段最后一句“.such as a cool Tshirt for my dad.”可知,“我”为家人买了礼物。19C考查连词辨析。根据设空处上下文句意可知,此处存在转折关系。20B考查名词辨析。根据第一段第三句“In my village, there arent many cars.”和文章中
13、最后一句的“.clean streets, friendly neighbors and fresh air in my.”可知,“我”更喜欢“我”家乡的干净的街道、友好的邻居和新鲜的空气。三、阅读理解。(每小题2分,满分10分)Last weekend, I went on a trip to Ste, a small seaside town in the south of France (法国). I went with a French friend and I stayed with her family. The sky was blue and the sun was shini
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-540948.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
浅谈营改增对企业会计核算的影响及改进措施.pdf
