新教材2020-2021人教版英语选择性必修1练习:UNIT 1 PEOPLE OF ACHIEVEMENT SECTION 2 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2020-2021人教版英语选择性必修1练习:UNIT 1PEOPLE OF ACHIEVEMENT SECTION WORD版含解析 新教材
- 资源描述:
-
1、Unit 1Section 一、语言基础训练.单句语法填空1They arrived at a farmhouse, in front of _which_ sat a small boy.2The engineer,with _whom_ my father works,is about 50 years old.3He is good at English, _as_ we all know.4Li Ming, with _whom_ I went to the concert, enjoyed it very much.5The letter is from my sister,_who
2、_ is working in Beijing.6In our factory there are 2,000 workers, two thirds of _whom_ are women.7I lost a book, _whose_ title I cant remember now.8Last summer we visited the West Lake, for_which_ Hangzhou is famous in the world.9This machine, _which_ I have looked after for many years, is still work
3、ing perfectly.10He is working hard, _which_ will make him pass the final exam.用非限制性定语从句合并下列每对句子1I borrowed the book Jane Eyre from the library last week.My classmates recommended the book to me._I borrowed the book Jane Eyre from the library last week, which my classmates recommended to me._2Xian is
4、 one of the few cities with city walls.Its walls remain as good as before._Xian, whose walls remain as good as before, is one of the few cities with city walls._3On an autumn afternoon, I went to a farm with my father.I learnt to plant potatoes there._On an autumn afternoon, I went to a farm with my
5、 father, where I learnt to plant potatoes._4The old man saw some Germans taking apart the Amber Room.My brother is talking to the old man._The old man, whom my brother is talking to, saw some Germans taking apart the Amber Room._5John invited about 40 people to his wedding.Most of them are family me
6、mbers._John invited about 40 people to his wedding, most of whom are family members._二、培优提升训练.阅读理解Anyone who cares about what schools and colleges teach and how their students learn will be interested in the memoir (回忆录) of Ralph W.Tyler, who is one of the most famous men in American education.Born
7、in Chicago in 1902, brought up and schooled in Nebraska, the 19-year-old college graduate Ralph Tyler became hooked on teaching while teaching as a science teacher in South Dakota and changed his major from medicine to education.Graduate work at the University of Chicago found him connected with hon
8、orable educators Charles Judd and W. W. Charters, whose ideas of teaching and testing had an effect on his later work. In 1927, he became a teacher of Ohio State University where he further developed a new method of testing.Tyler became well-known nationally in 1938, when he carried his work with th
9、e Eight-Year Study from Ohio State University to the University of Chicago at the invitation of Robert Hutchins.Tyler was the first director of the Center for Advanced Study in the Behavioral Sciences at Stanford, a position he held for fourteen years. There, he firmly believed that researchers shou
10、ld be free to seek an independent spirit in their work.Although Tyler officially retired (退休) in 1967, he never actually retired. He served on a long list of educational organizations in the United States and abroad.Even in his 80s he traveled across the country to advise teachers and management peo
11、ple on how to set objectives (目标) that develop the best teaching and learning within their schools.文章大意:本文是人物故事类短文。讲述了美国教育家Ralph W.Tyler一生从事教育教学研究工作,直到晚年仍不断为教育事业奔走服务,贡献力量。1Who are most probably interested in Ralph W.Tylers memoir?_C_ATop managers.BLanguage learners.CSerious educators.DScience resear
12、chers.解析:细节理解题。根据短文第一句话“Anyone who cares about what schools and colleges teach and how their students learn”不难看出最有可能对Ralph WTyler的回忆录产生兴趣的是教育工作者。故选C。2The underlined words “hooked on teaching” in Paragraph 2 probably mean _A_.Aattracted to teachingBtired of teachingCsatisfied with teachingDunhappy ab
13、out teaching解析:词义猜测题。根据划线词后的“while teaching as a science teacher in South Dakota and changed his major from medicine to education”可知,既然能弃医从教,说明对教育很痴迷。be hooked on意为“着迷于的”。故选A。3Where did Tyler work as the leader of a research center for over 10 years?_B_AThe University of Chicago.BStanford University
14、.COhio State University.DNebraska University.解析:细节理解题。根据倒数第二段“Tyler was the first director of the Center for Advanced Study in the Behavioral Sciences at Stanford, a position he held for fourteen years.”泰勒是斯坦福大学行为科学高级研究中心(Center for Advanced Study in the Behavioral Sciences)的首位主任,他担任该职位长达14年。故选B。4Ty
15、ler is said to have never actually retired because _C_.Ahe developed a new method of testingBhe called for free spirit in researchChe was still active in giving adviceDhe still led the Eight-Year Study解析:细节理解题。根据作者在文章的最后一段提到尽管Tyler在1967年退休,但他并未停止在美国国内及世界各地从事与教育有关的活动,他对教学及管理方面的建议至今仍有现实意义。故选C。.完形填空One
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-544054.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
新疆塔城第三中学高一英语《UNIT3TRAVEL JOURNAL》课件.ppt
