新教材2020-2021学年译林版高中英语必修第三册学案:UNIT 3 THE WORLD ONLINE 外国作品欣赏 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2020-2021学年译林版高中英语必修第三册学案:UNIT THE WORLD ONLINE 外国作品欣赏 WORD版含解析 新
- 资源描述:
-
1、【导读】经典名著傲慢与偏见情节富有喜剧性,语言机智幽默,是简奥斯丁小说中最受欢迎的一部。阅读下面选取有关爱情的节选,对比中外文化中对爱情态度的异同。Pride and Prejudice (Excerpt)The Bennets new neighbourIt is a truth well known to all the world that an unmarried man in possession of a large fortune must be in need of a wife.And when such a man moves into a neighbourhood,ev
2、en if nothing is known about his feelings or opinions,this truth is so clear to the surrounding families,that they think of him immediately as the future husband of one or other of their daughters.“My dear Mr Bennet,” said Mrs Bennet to her husband one day,“have you heard that someone is going to re
3、nt Netherfield Park at last?”“No,Mrs Bennet,I havent,” said her husband.“Dont you want to know who is renting it?” cried Mrs Bennet impatiently.“You want to tell me,and I dont mind listening.”Mrs Bennet needed no further encouragement.“Well,my dear,I hear that hes a very rich young man from the nort
4、h of England.It seems he came to see Netherfield on Monday and was so delighted with it that he arranged to rent it at once.Of course,it is the finest house in the area,with the largest gardens.His servants will be here by the end of the week,and he will be arriving soon afterwards!”“What is his nam
5、e?” asked Mr Bennet.“Bingley.”“Is he married or single?”“Oh,single,my dear,of course! A single man of large fortunehe has an income of four or five thousand pounds a year.How wonderful for our girls!”“Why? How can it affect them?” Mr Bennet asked.“My dear Mr Bennet,” she replied,“how can you be so a
6、nnoying! You must realize Im thinking of his marrying one of our daughters.”“Is that his purpose in coming to the area?”“His purpose? No,of course not.But its very likely that hell fall in love with one of them.And I want him to see the girls as soon as possible,before our other neighbours introduce
7、 themselves.So you must visit him as soon as he arrives.”“I really dont see why I should,” said Mr Bennet.“You and the girls can visit him,or perhaps you should send them by themselves.Yes,that might be better,as youre as attractive as any of them,and Mr Bingley might like you best.”“My dear,you fla
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-544770.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
