新教材2020-2021学年高中外研(2019)英语选择性必修第三册课时分层作业10 UNIT 4 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2020-2021学年高中外研2019英语选择性必修第三册课时分层作业10 UNIT WORD版含解析 新教材 2020 2021 学年 中外 2019 英语 选择性 必修 第三 课时 分层
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十).单词拼写1Kalan called his assistant(助理),Hashim,to take over while he went out.2She was the victim(受害者)of a car accident.3He did not want his life to be much longer by artificial(人工的)means.4The situation is unstable and potentially(潜在地)dangerous.5Our capacity(能力)for giving care,love and attenti
2、on is limited.6We need to analyse(分析)what went wrong.7Despite his illegal(非法的)act,few people think badly of him.8She was questioned about his immoral(不道德的)conduct toward her.9To cite(引用)means that you speak or write the exact words from a book,an author,etc.10A client(客户)is a person who uses the ser
3、vices or advice of a professional person or organization.阅读理解AClaude Sammut,a professor of computer science and engineering at the University of New South Wales in Australia,said it would soon be possible for robots to defeat the stars of the future.For many years,Mr Sammut has been a member of a pr
4、oject called RoboCup,where robots have been programmed to learn how to play football and compete against others in a football match.As he explains,robots are having difficulty in learning how to control the ball and move the ball on their own,but he is still full of confidence that one day in the fu
5、ture they will show the same skills as Wayae Rooney,who is one of the best football players in the world.Mr Sammut also said,“In 1968,John McCarthy and Donald Michie made a bet with David Levy,who was then the chess champion in Scotland,that within 10 years a computer programme would be able to beat
6、 him.It took a little bit longer than 10 years(nearly 30 years)but eventually such programmes came into being.”“In the same spirit of a grand challenge,RoboCup aims to develop a team of robots that can defeat the world soccer champion team by the year 2050.To achieve this,or come even closer to the
7、ambition,robots will have to be able to sense and act in completely unstructured environments.This will require major advances in perception(感知),decisionmaking,learning,and cooperative behaviours.Considering robots are integrated hardware and software systems,great advances will also be needed in se
8、nsors(传感器),energy storage,and materials.”【语篇解读】你相信机器人的球技有一天会超过人类吗?科学家力求到2050年开发一个能够打败世界足球冠军队的机器人团队。1The RoboCup is aimed to develop robots that know how to_Aplay computer football gamesBplay football and win in real matchesCunderstand the rules of the football gameDimprove the skills of real footbal
9、l playersB细节理解题。根据第二段中的“.where robots have been programmed to learn how to play football and compete against others in a football match.”可知RoboCup旨在设计出学会踢足球并在足球赛中与对手比赛的机器人,故选B项。2What kind of difficulty are the robots facing in playing football?AThey cant run as fast as real people.BThey cant recogni
10、ze their partners accurately.CThey cant control the ball well by themselves.DThey cant pass the ball to their partners.C细节理解题。根据第三段中的“As he explains,robots are having difficulty in learning how to control the ball and move the ball on their own.”可知应选C。3The idea of designing a computer programme that
11、 could defeat a chess champion came forth_Ain 1968Bin 1978Cin the 1990s D30 years agoA细节理解题。根据第四段中的“In 1968,John McCarthy and Donald Michie made a bet with David Levy,who was then the chess champion in Scotland.”可知应选A。4We can conclude from Mr Sammuts words that_Amany parts of robots still need impro
12、vingBrobots would be smarter than human beings in the near futureCrobots have more ambitions than human beingsDrobots would take control of the worldA推理判断题。根据最后一段Sammut先生的话可以推断出,机器人的很多部件还需要改进。BA little girl lines up plastic letters in front of a little robot.The robot struggles to reproduce them on
13、a tablet.The girl kindly steps in to help,writing out the word to show the robot how to do it.She puts in effort to teach the robot,without realising that she is actually the one who is improving her writing skills.Yesterday,EPFL researchers introduced their new teaching tool at the Conference on Hu
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-545052.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
