新教材2020-2021学年高中英语外研版必修第三册课时检测:UNIT 2 MAKING A DIFFERENCE PERIOD 2 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2020-2021学年高中英语外研版必修第三册课时检测:UNIT MAKING DIFFERENCE PERIOD WORD版含解析 新教
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养检测 六Unit 2Period 2. 阅读理解When people hear a president speak, they seldom think about others helping to shape the presentation(报告). Today, however, presidents depend on writers such as J. Terry Edmonds to help them commu
2、nicate (交流) effectively. Edmonds is the first African American ever to work as a full-time speechwriter for a U. S. president; he is also the first African American to serve as a director of speechwriting for White House. His is an all-American story of success. Edmonds grew up in Baltimore, Marylan
3、d; his father drove a truck, and his mother worked as a waitress. A great reader, Edmonds showed a gift for writing at his high school, Baltimore City College. After graduating in 1967 Edmonds went on to Morgan State University. Edmonds began his career in business, with jobs in public relations and
4、 communications. He joined the world of politics as news secretary for his congressman (国会议员) from Baltimore. During Bill Clintons presidency, he wrote speeches for Health and Human Services Secretary Donna Shalala and worked in a number of jobs in the White House and in governmental departments. Pr
5、esident Clinton then appointed (任命)him to the office of directory of speechwriting. Following the 2000 elections, Edmonds returned to Morgan State University as the schools special assistant to the president for 2001-2002. 【语篇概述】本文介绍美国总统的“笔杆子”J. Terry Edmonds作为一位非洲裔美国人的成长经历。1. Which of the following
6、 statements is TRUE according to the text? A. Edmonds proved himself to be good at writing at high school. B. Edmonds graduated from Morgan State University in 1967. C. Edmonds was the first full-time speechwriter. D. Edmonds served the White House after 2000. 【解析】选A。细节理解题。根据第二自然段中的“A great reader,
7、Edmonds showed a gift for writing at his high school, Baltimore City College. ”可知A项正确。2. Edmonds entered the world of politics first as _. A. news secretary for a Congressman B. a speechwriter for President Clinton C. news secretary in the White House D. a speechwriter for Secretary Donna Shalala 【解
8、析】选A。细节理解题。根据第三自然段中的“He joined the world of politics as news secretary for his congressman from Baltimore. ”可知, 故选A。3. The text is most likely to be found in a book about _. A. popular scienceB. historical events C. successful peopleD. political systems 【解析】选C。推理判断题。本文是一篇人物介绍, 介绍了一位成功人物, 故选C。. 完形填空M
9、y kids and I were heading into the supermarket over the weekend. On the way, we spotted a man holding a piece of paper that said, “1 my job. Family to Feed. ”At this store, a sight like this is not normal. My 10-year-old noticed him and made a 2 on how bad it must be to have to stand 3 in the cold w
10、ind. In the store, I asked each of my kids to 4 something they thought our “friend” there would 5. They got apples, a sandwich and a bottle of juice. Then my 17-year-old suggested giving him a 6. I thought about it. We were 7 on cash ourselves, but. . . well, sometimes giving from our need instead o
11、f our abundance is 8 what we need to do! All the kids 9 something they could do away with for the week. When we handed him the bag of 10, he lit up and thanked us with watery eyes. When I handed him the gift card, saying he could use it for 11 his family might need, he burst into tears. This has bee
12、n a wonderful 12 for our family. For days the kids have been looking for others we can help! Things would have played out so 13 if I had simply said, “No, we really dont have money to give more. ”Stepping out not only helped a brother in 14, it also gave my kids the 15 taste of helping others. Itll
13、go a long way with them. 【语篇概述】文章讲述了周末作者带孩子们去超市, 在路上看到一个需要帮助的人, 在超市里作者和孩子买了许多东西给这个需要帮助的人的故事。1. A. Quit B. ChangedC. Lost D. Finished【解析】选C。背景常识题。句意: 在路上, 我们注意到一个男人举着一张纸, 纸上写着: “失业, 需要养家。”短语lose ones job失业。2. A. suggestionB. commentC. decisionD. call【解析】选B。词语辨析题。句意: 我10岁的孩子注意到他, 并评论说在寒风中站在外面一定很难受。sug
14、gestion建议; comment评论; decision决定; call电话。make a comment on对作出评论。3. A. byB. proudlyC. outsideD. angrily【解析】选C。背景常识题。根据常识可知是站在外面凛冽的寒风中。outside在外面。4. A. drawB. sayC. arrangeD. pick【解析】选D。词义辨析题。句意: 在商店里, 我要求每一个孩子挑选一些他们认为我们那位“朋友”可能会喜爱的东西。draw拉; say说; arrange安排; pick挑选。5. A. appreciateB. supplyC. orderD.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-545334.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
