新教材2021-2021学年高一人教版英语必修第2册作业:UNIT 1 CULTURAL HERITAGE SECTION Ⅱ WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2021学年高一人教版英语必修第2册作业:UNIT 1CULTURAL HERITAGE SECTION WORD版含解析 新教
- 资源描述:
-
1、Unit 1Section 一、语言基础训练.用适当的关系代词或关系副词填空1The number of people _who/that_ lost their homes reached as many as 250,0002The report _that/which_ Mr Turner handed in was about the motor race.3The woman _who/whom/that_ you saw in the park is our geography teacher.4The soldier _whose_ legs were badly wounded
2、 was operated on without delay.5 It is the first American movie of this kind _that_ Ive ever seen.6I am looking forward to the day _when_ my daughter can read this book and know my feelings for her.7The reason _why_ I was late was that my car broke down on the way.8I dont know the person _to whom_ y
3、ou turned for help just now.9Her illness has developed to the point _where_nobody can cure her.10The boss of the company is trying to create an easy atmosphere _where_ his employees enjoy their work.完成句子1The number of people _that/who come to visit_ this city each year reaches one million.每年来这个城市参观的
4、人数达到了一百万。2I once lived in the house _whose roof has fallen_.我曾经住在那幢屋顶已经倒塌了的房子里。3China is a country _which/that has rich cultural heritage_.中国是一个拥有丰富的文化遗产的国家。4This is my pair of glasses, _without which_ I cannot see clearly.这是我的眼镜,没有它我看不清楚。5Im writing to explain to you the reason _why I was absent fr
5、om_ your lecture last time.我写此信的目的是向您解释一下我上次缺席了您的课的原因。6We will visit _the place where_ many ancient Chinese emperors lived.我们将参观一个很多古代中国皇帝居住的地方。.用定语从句合并句子1The day came at last. We have been looking forward to the day.The day _that we have been looking forward to_ came at last.2My grandparents live i
6、n the biggest house. It is more than 100 years old.My grandparents live in the biggest house _that is more than 100 years old_.3We settled down in a small village. In front of the village ran a winding river.We settled down in a small village, _in front of which_ ran a winding river.4She has three s
7、ons.All of her sons are abroad now.She has three sons, _all of whom_ are abroad now.5There are sixty students in our class. Thirty of the students in our class are girls.There are sixty students in our class, _thirty of whom_ are girls.6The man is kind. The headmaster introduced him to us yesterday.
8、The man who/whom/that/不填_the headmaster introduced_ to us yesterday is kind.二、培优提升训练.阅读理解When we hear the word “pyramid” there is little doubt that Egypt and the desert come to mind. Did you know, however, that continents and oceans awayin what is today Central America and Mexicopeople also built py
9、ramids? While they look somewhat different from the ones we see in Egypt, they also were built with great skill.The pyramids of Central America were built by the Mayan (玛雅) and Aztec (阿芝台克) peoples, as well as other smaller groups. Both Mayan and Aztec cultures built pyramids for their gods. They th
10、ought that building higher pyramids would allow them to get close to heaven. These cultures believed that the gods were found in nature. One of the most important gods was the sun. Many of the pyramids were for their sun god. At the top of the pyramids they built temples to make the gods happier. Ho
11、wever, pyramids were not used only for their gods.Before Europeans came to the area in the 1500s, many of the cultures of the Americas, such as the Mayan and Aztec, had much knowledge about mathematics and astrology. They thought that the night sky could be used as a mirror to explain many aspects o
12、f life, which is the reason why they studied it carefully. The temples on top of the pyramids were also used as places for watching the skies. The Mayas had a solid understanding of the movement of stars and planets. This helped them understand the seasons. They were the first to create a 365day cal
13、endar.文章大意:本文是一篇说明文。介绍了除了埃及,中美洲的玛雅人和阿芝台克人也建造了金字塔,他们建造金字塔是为了他们的神和研究天空。1Why did Mayan and Aztec peoples build pyramids?_C_AFor their kings.BFor themselves.CFor their gods and to study the sky.DFor the moon.解析:细节理解题。根据第二段中的“Both Mayan and Aztec cultures built pyramids for their gods.”和第三段中的“The temples
14、 on top of the pyramids were also used as places for watching the skies.”可知,玛雅人和阿芝台克人建造金字塔是为了他们的神和研究天空。故C项正确。2Which of the following sentences is NOT true?_A_ABefore Europeans came to the area, the Mayas and Aztecs had no knowledge about mathematics and astrology.BBuilding higher pyramids would allo
15、w the Mayas and Aztecs to get close to heaven.CMany of the pyramids were for the sun god.DThe Mayan and Aztec pyramids built look somewhat different from the ones built in Egypt.解析:细节理解题。根据第三段中的“Before Europeans came to the area in the 1500s, many of the cultures of the Americas, such as the Mayan a
16、nd Aztec, had much knowledge about mathematics and astrology.”可知,在欧洲人来到这里之前,玛雅人和阿芝台克人就对数学和占星学有一定的了解,故A项表述错误。故选A。3Where did people build pyramids besides Egypt?_A_AIn Central America.BIn Japan.CIn Egypt.DNot mentioned.解析:细节理解题。根据第一段中的“in what is today Central America and Mexicopeople also built pyram
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-545682.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
