新教材2021-2022北师大版英语选择性必修第一册检测:UNIT 2 SUCCESS (一)TOPIC TALK WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022北师大版英语选择性必修第一册检测:UNIT SUCCESS 一TOPIC TALK WORD版含解析 新教材 2021
- 资源描述:
-
1、UNIT 2课时跟踪练(一)TOPIC TALKA级语言点基础练.单词拼写1One of NASAs major concerns about astronauts (宇航员) is how they can remain healthy for long in space.2He is quite optimistic (乐观的) and insists on carrying out the plan, so youd better not stand in his path.3With disciplined (遵守纪律的) work habits, you are likely to
2、succeed as an online student.4If you are enthusiastic (热心的)about the subject you study, you are willing to do everything to make it a reality.5But it is far from being enough and the endangered pandas need cooperation (合作) from the rest of the world.6I had to be really persistent (坚持的) and it was ve
3、ry hard work.单句语法填空1She is determined (determine) to carry on with her education.2Committed (commit) to the conservation of heritage sites, we are sure to make great achievements.3Uber and Boeing, both world famous companies, have announced ambitious (ambition) plans for air taxis.4It gave me a new
4、appreciation (appreciate) for his strange and delightful words.5In contrast, people who play team sports often do not move onto a new sport once their teams break up for family, or injury (injure) reasons.6Japans famously diligent workers spend more hours at the office than employees (employ) in alm
5、ost any other country.7.The proposal was instantly voted through with two to one in favor, accompanied by enthusiastic (enthusiasm) applause.选词填空come up with, be passionate about, be committed to, lead a happy life, believe in, make sense, work hard, learn from)1Read the following sentences aloud un
6、til they make sense to you!2If you want to pass the exam,you must simply work hard.3Its necessary for us to learn from each other.4From then on, I was committed to losing some weight and getting into shape.5I lead a happy life in the deep mountains far away from the town.6It took months to come up w
7、ith an acceptable plan for the banks.7Our English teacher is a woman who is passionate about life and work!8Do you believe in love at the first sight?.补全句子1The foreigners may be unsure when to shake hands or how to approach a stranger.外国人可能不知道什么时候该握手,如何接近陌生人。2What the police did first was to intervi
8、ew all the witnesses to the knife attack.警察首先向持刀袭击的所有目击者进行了问话。3If we spend too much time on playing computer games, we are likely to ignore the people around us.如果我们花太多的时间玩电脑游戏,我们很可能会忽略我们周围的人。4It was with Helens strong will and intelligence that they overcame all the difficulties.正是凭借海伦的坚强意志和智慧,他们克服
9、了所有的困难。B级话题语篇练.阅读理解ASome people would go through anything just to achieve their dream. Kasia Siwosz is proof.Born in Poland, Siwosz began playing tennis at seven years old and developed the skills that helped her earn a top50 ranking among the ITF Junior division (国际网球联会青少年赛). Siwosz wanted to do mo
10、re with her life than just play tennis, which led her to seek chances that would also allow her to obtain a top education. “Theres no collegiate (大学的) sports in Poland and no culture of sports and academic study there. You can only do one, not both,” Siwosz said.Her desire to have a quality educatio
11、n led her to America to follow her dream. While Siwosz was talented enough to begin her collegiate tennis career, she could only attend community college because she missed the deadline to apply to fouryear schools, mainly due to misinformation provided in her home country of Poland.When she had ear
12、ned all her credits and was able to transfer, Siwosz made the decision to attend Baylor in Texas. Her friends from Poland put in a good word for the university, saying that it was a good fit because there were many international players at Baylor. “I thought it would be a good idea, but it really wa
13、snt what I thought it would be,” Siwosz said. “I wasnt happy at Baylor. The level of tennis was high, but the academic standards were no match and I just wanted more.”After one year at Baylor, Siwoszs luck finally began to change when she made the decision to transfer to Berkeley, which was due in l
14、arge part to Lee, a former Berkeley student. Lee, who is a keen tennis player himself, met Siwosz four years ago in Texas. “I knew she was unhappy there,” he said. “I saw the opportunity for her to come here.” Siwosz visited Lee in Berkeley. “I ended up loving this place and this school,” Siwosz sai
15、d. “I came here a lot over the summer, I gave it a shot and I ended up with a Berkeley education and a spot on one of the best college tennis teams in the country.”语篇解读:本文是一篇记叙文。文章讲述了波兰女孩卡西亚西沃兹去美国追求接受高等网球教育这一梦想的故事。1Why did Siwosz want to leave her homeland for America?ABecause Poland had no culture
16、of sports.BBecause Berkeley had always been her dream university.CBecause she wanted to play tennis and have a good education.DBecause she wanted to improve her tennis skills and get a higher ranking.解析:选C细节理解题。根据第二段中的“Siwosz wanted to do more with her life than just play tennis, which led her to se
17、ek chances that would also allow her to obtain a top education. Theres no collegiate (大学的) sports in Poland and no culture of sports and academic study there.”可知,西沃兹想要做的不仅仅是打网球,这让她去寻找机会,让自己获得顶尖的教育,而波兰没有大学体育,也没有体育文化和学术研究,再结合第三段中的“Her desire to have a quality education led her to America to follow her
18、 dream.”可知,她渴望接受高质量的教育,这使她来到美国追寻自己的梦想,由此可知,西沃兹之所以离开祖国去美国是因为她想打网球并接受良好的教育,故C项正确。2Why didnt Siwosz take Baylor as her first choice when she first arrived in America?ABecause the level of tennis in Baylor was not high.BBecause it was too late for her to apply to a school like Baylor.CBecause her home c
19、ountry of Poland forbade her to Baylor.DBecause Baylor was not suitable for international students.解析:选B细节理解题。根据第三段中的“While Siwosz was talented enough to begin her collegiate tennis career, she could only attend community college because she missed the deadline to apply to fouryear schools, mainly d
20、ue to misinformation provided in her home country of Poland.”可知,虽然西沃兹才华横溢,可以在大学开始自己的网球生涯,但她只能上社区大学,因为她错过了申请四年制学校的最后期限,主要是因为她的祖国波兰提供了错误信息,由此可知,西沃兹初到美国时没有把贝勒作为自己的第一选择是因为她申请贝勒这样的学校已经太晚了,故B项正确。3How did Siwosz feel in Berkeley?AShe was unhappy there.BShe had difficulty in keeping up with others.CShe enjo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-545816.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
