新教材2021-2022学年人教版英语必修第一册课时检测:UNIT 1 TEENAGE LIFE (二) READING AND THINKING WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年人教版英语必修第一册课时检测:UNIT TEENAGE LIFE 二READING AND THINKING WORD版含解析 新教材 2021 2022 学年 人教版
- 资源描述:
-
1、课下题型练(二)Reading and Thinking.阅读理解AGirls can easily get sad.If your friend is feeling blue and calls you, what will you do? Here are some tips on how you can make her smile again.Listen to her.When people feel sad, they often have the feeling of needing to be heard.So, listen carefully to what she is
2、 saying and do nothing else.Your friend will surely thank you for being the shoulder she can cry on.Once you are done with listening, you can offer some advice or remain silent and let her feel everything and let it all out by crying.As a friend, you might think you should give her some advice.But i
3、f you have no idea about what to say, just remain silent and be there for her.In order to be able to help your friend in need, dont be sad yourself.How can you help your friend when you are also feeling down?A hug can make a difference in the world.It makes you feel warm and special.A hug makes you
4、feel safe.So give your friend a hug when she needs it the most.Spend more time with your friend who wants to be happy.Do things together like washing dishes, cleaning, or going out for fun.The more time you spend together, the stronger your friendship will become.Sometimes, it is much better that yo
5、u avoid a crying friend in your life.But by doing so, you are also keeping your friend at a distance and will make her wonder if you are her true friend.If you are there when she needs you, your friendship will be much stronger.语篇解读:本文是一篇说明文。文章主要介绍了当我们面对一个伤心难过的女性朋友时,我们该怎么做来帮助她重拾快乐。1The writer wrote
6、this passage mainly to tell us Awhy girls can easily get sadBwhat to do when we are sadChow to make new friends with girlsDhow to make a sad female friend happy again解析:选D写作目的题。通读全文可知,作者主要告诉我们,当我们面对一个伤心难过的女性朋友时,我们该怎么做来帮助她重拾快乐。2According to Paragraph 2, when a female friend is sad, what should we do?
7、AWe should ask her why she feels sad.BWe should say something nice to her.CWe should spend time listening to her.DWe should give her some good advice.解析:选C细节理解题。作者在第二段主要告诉我们要倾听,故选C项。3We can learn from the passage that A.hugging a sad friend can make you feel warm and specialByour sad friend may feel
8、 much better if you are also sadCits not a good idea to be silent facing a sad friendDgiving a hug to a sad friend is very helpful解析:选D推理判断题。根据第五段内容可以推断,给一个伤心的朋友一个拥抱对她的帮助很大。4In Paragraph 6, the writer mainly suggests that we Aspend more time with our friendsBhelp our friends with their houseworkCspe
9、nd time with our friends every dayDask our friends to take part in activities解析:选A推理判断题。根据第六段内容可知,我们应多与朋友待在一起,因此选A。BMinecraft, a video game with which you can build virtual (虚拟的) worlds, will be used in the classroom. Microsoft bought the game from its Swedish creator for 2.5 billion dollars.Now, th
10、e software (软件) company wants to offer schools a special educational version (版本).MinecraftEdu is an addon to the game, which was specially created by teachers for classroom use. While thousands of classes around the world are already using Minecraft in their lessons, Microsoft wants to make it easi
11、er for schools to use the software.Minecraft is a game that can be used in many subjects, including maths, science and geography.Microsoft wants to add new features to the educational version, for example letting students take photos and putting them into an online diary.The new version will allow c
12、hildren to download the game at home without having to pay more money for it.Microsoft is expected to ask students and teachers for about 5 dollars a year to use the game in school and at home.According to Microsoft, Minecraft has 100 million players around the world.It has become one of the bestsel
13、ling games of all times. Pupils can create their own virtual worlds with the help of special building blocks.Joy Morsi, a New York high school teacher, says that Minecraft helps develop the imagination of children in the classroom.Besides, teachers around the world create new things and share them w
14、ith others, so that the Minecraft community keeps growing.Microsoft plans to make the game available to pupils and students of all ages, from primary school through to college.The company plans to add Minecraft to an Office 365 account (账户),so that it can also sell more of its Office software.语篇解读:本
15、文是一篇说明文。文章主要介绍了微软公司购买Minecraft 这款游戏软件并欲进一步升级使其适合不同年龄层次的学生。5What do we know about Minecraft?AIt is a very popular video game.BIt is available to children of all ages.CIt was specially designed for students.DIt was created at a cost of 2.5 billion.解析:选A细节理解题。根据第一段中的Minecraft,a video game和第四段中的Minecraf
16、t has 100 million . has become one of the bestselling games of all times可知,Minecraft 是一款非常受欢迎的视频游戏。6According to Microsoft, MinecraftEdu Ais a free game for classroom useBis a danger to its Office softwareCis of no use to college studentsDis much easier than Minecraft解析:选D细节理解题。根据第二段中的MinecraftEdu i
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-546029.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
