新教材2021-2022学年人教版英语必修第三册学案:UNIT 1 FESTIVALS AND CELEBRATIONS 理解 课文精研读 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年人教版英语必修第三册学案:UNIT FESTIVALS AND CELEBRATIONS 理解 课文精研读 WORD版含解析 新教材 2021 2022 学年 人教版 英语
- 资源描述:
-
1、速读教材P45课文,完成下列任务.阅读判断判断下列句子提供的信息是正确,错误,还是没有提及:1The passage tells us something about Chinese Lantern Festival.ARight. BWrong. CNot mentioned.2Families gather to admire the moon in the MidAutumn Festival in China.ARight. BWrong. CNot mentioned.3Festivals give us chances to relax and enjoy life.ARight.
2、 BWrong. CNot mentioned.答案13BAA.补全信息选择正确选项填入空白处,补全所给句子提供的信息:Atakes place after all the crops have been gathered inBgather to admire the shining moon and enjoy delicious mooncakesCreflect peoples wishes,beliefs,faiths and attitudes towards lifeDhas its different customs and unique charmsEdecorate chu
3、rches and town halls and get togetherFplay a significant role,but can change1Every festival 2This important agricultural festival 3In some European countries,people 4During the MidAutumn Festival in China,families 5In festivals,customs 6Festivals 答案16DAEBFC.表格填空WHY DO WE CELEBRATE FESTIVALS?Introduc
4、tion1.Origins of festivals: seasons of the year,famous figures, religions and important eventsCommon spirit: sharing 2.joy, gratitude,love or peaceThe harvest festivalTime:It takes place after all the crops have been 3.gathered in.Purpose: to show gratitude for the years supply of foodPlaces:Ancient
5、 Egypt: a parade and a great feastSome European countries:4.decorating churches and town halls,getting togetherChina:5.admiring the moon,enjoying mooncakes6.Changes in customsExample 1: Lighting firecrackers is not allowed in many Chinese big cities.Example 2:Halloween has slowly become an exciting
6、festival for children.Commercialised festivalsReason: Online shopping websites and social media apps have made 7.it much easier for the public to spend more.Result:It is good for the economy and public 8.happiness.Significance9.reflecting peoples wishes,beliefs,faiths,and attitudes towards life allo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-546071.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
(精品)2013年高考英语一轮复习课件16:UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT(新人教版必修4).ppt
