新教材2021-2022学年人教版英语必修第二册课时作业:UNIT 3 THE INTERNET 8 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年人教版英语必修第二册课时作业:UNIT THE INTERNET WORD版含解析 新教材 2021 2022 学
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(八).单句语法填空1The same general guidelines(guideline) on when to dress formally apply to both men and women.2Emails are scanned for keywords in order targeted(target) advertising.3The lecture was not particularly(particular)interesting.4The more you read,the better your composition will be.5What w
2、e must always keep in mind is that we must serve the people.6In order to attract more customers,many supermarkets usually sell their goods at a discount at weekends.7Jack could not account for his foolish mistake.8It upset(upset)him that no one had bothered to tell him about it.9In your new job,you
3、will perform a variety of functions(function)10I dont like making speeches in public;its so embarrassing(embarrass).阅读理解The UNICEF(United Nations International Childrens Emergency Fund )report estimates that around onethird of the worlds youthmost in developing countriesare not online.For example, i
4、n Africa, only 40 percent of children are online.In Europe, by contrast, 88 percent are online.UNICEF reports that one in three Internet users around the world are children.Even though so many children are online, the organization says little is known about the effect of digital technology on childr
5、ens wellbeing.More importantly, the report finds that little is being done to protect children from the dangers of the digital world.For example, many children around the world have a digital footprint before they can actually walk and make real footprints.Parents often post photos of their children
6、 and share stories about them.And a childs medical records may be stored in the cloud.As children grow, they may share additional details about themselves or photos and videos of themselves.But making all this personal information public may put a child at risk.Laurence Chandy, Director of Data, Res
7、earch and Policy for UNICEF, explains that these risks include the misuse of childrens private information, access to harmful content and cyberbullying.Besides cyberbullying, Laurence Chandy says children are also at risk from online criminal networks.These criminals target children for some of the
8、worst forms of exploitation and abuse.He says safeguarding childrens privacy on the Internet is an issue of major concern.“We really emphasize the importance of putting in place safeguards to prevent childrens personal data from falling in the wrong peoples hands and protecting their identities.This
9、 is an issue which is only going to grow in importance.”Parents, caregivers, teachers and school administrators, businesses and policymakers need to work together to ensure safe access and protect children from the possible harm of a growing digital world.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章通过联合国儿童基金会的报告告诉人们:世界上有三分之一的
10、网民是儿童,但是没有多少人知道数字技术对孩子的影响。文章呼吁各方力量联合起来,确保网络的健康环境。1What can we probably know from the UNICEF report?AAround twothirds of the worlds youth are often online.BDigital technology develops faster in developing countries.CThe influence on the health of children online is mentioned.DThe number of youth onli
11、ne is larger than that of adults online.A推理判断题。根据第一段第一句“The UNICEF.are not online.”可知,联合国儿童基金会报告说,世界上约有三分之一的年轻人不上网。据此可以判断,世界上约有三分之二的年轻人上网,故A项正确。2What may be found about some children on the Internet?ATheir passwords.BTheir parents footprints.CTheir childhood stories.DTheir academic records.C细节理解题。根据
12、第三段倒数第二句“Parents often post photos of their children and share stories about them.”可知,父母经常将他们孩子的照片和他们的故事发在网上,故C项正确。3What can we infer from the passage?AWe dont do much to safeguard children online.BChildren like to post their family information online.CTherere chances for children online to break la
13、ws.DCriminals target the parents of children online for money.A推理判断题。根据第二段第二句“Even though so many children are online, the organization says little is known about the effect of digital technology on childrens wellbeing.”和第三段首句“More importantly, the report finds that little is being done to protect c
14、hildren from the dangers of the digital world.”可推知,对于孩子上网的安全,我们没有做多少事情,故A项正确。4What is the main idea of the passage?ACyberbullying causes more dangers to the youth.BDigital technology can push the world to develop.CThe digital world is mentally good but physically bad.DChildrens information safety in
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-546151.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
