新教材2021-2022学年外研版英语必修第三册学案:UNIT 4 AMAZING ART 理解 课文精研读 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年外研版英语必修第三册学案:UNIT AMAZING ART 理解 课文精研读 WORD版含解析 新教材 2021 2022 学年 外研版 英语 必修 第三 册学案 UNIT
- 资源描述:
-
1、速读P3839教材课文,完成下列任务:.阅读判断判断以下句子提供的信息是正确的,还是错误的,还是没有提及。1The Louvre is larger than any other museums in the world.( )ARight. BWrong. CNot mentioned.2Someone robbed the head and arms of Nike of Samothrace.( )ARight. BWrong. CNot mentioned.3Mona Lisas smile attracts many people to come to Paris.( )ARight
2、. BWrong. CNot mentioned.4Rembrandt hadnt got enough money to pay for a model so he painted himself.( )ARight. BWrong. CNot mentioned.5It would take you less than a day to make a tour in Louvre.( )ARight. BWrong. CNot mentioned.答案15ACACB.补全信息选择正确选项填入空白处,补全所给句子提供的信息。Abecause there are many amazing tr
3、easures thereBbecause she was celebrating the success of a battleCbecause the portrait is smaller than expectedDbecause the portrait gives people a special feelingEbecause they needed to pay for a model to paintFbecause you can get something different on the spot1Many people go to visit Louvre 2Nike
4、 of Samothrace was holding her arms up high 3People try to find a good view to see Mona Lisa 4Mona Lisa attracts so many visitors every day 5In the 17th century,some painters painted themselves possibly 6It is necessary for you to go to Louvre in person 答案16ABCDEF.表格填空Introduction1.Greetings from Pa
5、ris!Zack is visiting the2.largest museum on earth.What Zack is seeing and its featuresThe Winged Victory ofSamothraceShe has just flown down out of the sky.Her head and arms are 3.missing.Her dress 4.is being folded by the wind.She 5.is made of stone.What Zack is seeing and its featuresMona LisaThe
6、painting is smaller than 6.expected/you would expect.She seems to have a mind 7.of her own.Selfportraits of RembrandtNobody knows the exact reason why Rembrandt painted so many selfportraits.Maybe he liked to 8.take a selfie.The invitation to LouvreYou need to come here one day.It will take you 9.a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-546446.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
二年级下册语文课件-语文园地四习题∣人教部编版(2016) (共6张PPT).ppt
