新教材2021-2022学年高中英语外研版必修第一册学案:UNIT 4 PERIOD 3 DEVELOPING IDEAS WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年高中英语外研版必修第一册学案:UNIT PERIOD 3DEVELOPING IDEAS WORD版含解析 新教材 2021 2022 学年 高中英语 外研版 必修 一册
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。 Unit 4Friends foreverPeriod 3Developing ideas. 单句语法填空1. It is the first time that we have talked (talk) face to face since we knew on the Internet. 2. He made his face dirty on purpose in order not to be recognized (recog
2、nize) by the enemy. 3. At that time last night, when I was packing (pack) to go back home, they called and said they wanted to hire me. 4. While climbing (climb) the mountain, we enjoyed the warm sunshine and a beautiful view. 5. He insisted that he hadnt done (do) anything wrong and that he should
3、leave (leave) without punishment. 6. The reason why I cant put up with her is that shes interested in nothing but shopping. 7. A man who is so difficult to please must be hard to work with (work). 8. Mr Wang told the children that he was leaving (leave) for Shanghai on business the next month. 9. It
4、 used to be said that you could not believe anything in China until it had been officially (official) recognized. 10. You can have a good command of English only if you know well the background to English language. . 选用适当的短语补全句子be set in; make ones fortune; drag. . . out of. . . ; work out; be worth
5、; ought to; turn up; act out; in detail; be based on1. They finally turned up at nearly midnight. 2. I managed to drag myself out of bed. 3. The play is set in London in the 1960s. 4. We examine the wording in detail before deciding on the final text. 5. He made his fortune in car sales, so he bough
6、t a big house with a beautiful garden. 6. The house must be worth quite a lot of money now. 7. The children were acting out the story of the birth of Jesus. 8. The report is based on the figures from six different European cities. 9. We must work out a plan acceptable to all as quickly as we can. 10
7、. I didnt spend as much time with them as I ought to. . 用定语从句完成下列句子1. 我们老师正在同那个很刻苦的女生说话。Our teacher is talking to the girl who/ that is very hard-working. 2. 我的父母经常谈起他们记得的那些人和事。My parents often talk of the people and things that they remember. 3. 那个女孩喜欢那本封面优美的新书。The girl likes the new book whose cov
8、er is very nice. 4. 我会做一些对抚养孩子有帮助的事情。I will do something that is helpful to support the children. 5. 这些规定中的哪些是一个青少年应该遵守的? What are some of the rules that/which a teenager should obey? 6. 我们在一间窗户很大的教室学习。We study in a classroom of which the windows are very big. 7. 不活跃或者饮食中含有高脂肪食物的孩子会很快发胖。Children who
9、 are not active or whose diet is high in fat will gain weight quickly. 8. 在高中你将学习更多不同于初中的课程。In senior high school you will study more courses which/that are different from your junior middle school courses. . 语法填空When I was young, I read many kinds of books, including fairy tales. In those books, he
10、roes 1 (describe) were handsome and heroines were beautiful. I, therefore, believed I had to be beautiful if I wanted 2 (become) a great person. As I grew up, I began to realize outer beauty was not so important to make someone excellent. I remember a friend of 3 (my). She believed that she could do
11、 everything she wanted because she was so beautiful, but she lost her friends one by one. What she learned was that inner beauty is more important than outer beauty. Whenever I see TV 4 (advertise), I feel they make us believe beauty is very important. Although we say inner beauty 5 (be) more valuab
12、le, we often look 6 plastic surgery to make us more beautiful. There seems to be 7 boom in plastic surgery. It is surprising to realize the number of people 8 try it is increasing day by day. We know good-looking guys usually get 9 (high) scores on job interviews than others. So, what is real beauty
13、? I want to say that what does make one look like a 10 (real) beautiful person is inner beauty. 1. described2. to become3. mine4. advertisements5. is6. for7. a8. who/that9. higher10. really. 阅读理解 话题体裁词数建议用时最好的朋友在高中阶段夹叙夹议文3277分钟People always say that you meet your very best friends in college. While
14、I believe that is true, I think I have a stronger bond(联系) with my high school friends, a bond that could not be broken. In high school, I had a close group of friends. We did everything together. If any of us had a sporting event, a music event, or anything in between, we knew we would have a suppo
15、rt group there. When it was pouring down rain, we played the football games together. When it was 100 degrees, we watched each others soccer games together. We spent almost every weekend together by camping out, going to the lake, watching scary movies, or baking cookies. My group of friends and I w
16、ere truly inseparable(形影不离的). High school friends were there for me whenever I was in trouble. They were the first to know when my grandpa died and they were there at the funeral(葬礼), with a shoulder to cry on. When I needed a home away from my home, their door was always open. I think bonds with fr
17、iends are closer in high school. We didnt have to focus on what we were going to spend the rest of our lives doing; we only had to focus on our plans for that weekend. When we were in high school, we didnt have to go to the bars to have a fun night. We would sit in a tent or in a backyard and talk a
18、bout our lives. And that was our wild night. My high school friends knew me better than I knew myself, and I think a handful of them still know me better than I know myself now. I love my college friends very much, but I have never met anyone in college who means as much to me as my high school frie
19、nds meant to me. 【语篇概述】本文是一篇夹叙夹议文。作者认为最好的朋友是在高中阶段遇见的, 并回忆了自己和高中好朋友相处的美好时光。1. Where did the author meet her best friends? A. In college. B. In high school. C. At a music hall. D. On the football field. 【解析】选B。细节理解题。根据第一段内容可知, 作者遇见最好的朋友是在高中, 故选B。2. What can we learn about the author in high school fro
20、m Paragraph 2? A. She was very popular among the students. B. She liked camping out with her friends best. C. She made lots of friends because of football. D. She enjoyed staying together with her friends. 【解析】选D。细节理解题。根据第二段“We did everything together. 及My group of friends and I were truly inseparab
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-547571.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
25《渔家傲》课件——2020-2021学年八年级上册语文部编版.ppt
