分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型2023年新教材高考英语一轮复习 UNIT 3 阅读题组——练速度(含解析)新人教版选择性必修第一册.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:549670
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOCX
  • 页数:13
  • 大小:30.33KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2023年新教材高考英语一轮复习 UNIT 阅读题组练速度含解析新人教版选择性必修第一册 2023 新教材 高考 英语 一轮 复习 阅读 速度 解析 新人 选择性 必修 一册
    资源描述:

    1、组合规范练10选择性必修第一册UNIT3阅读题组练速度(35mins).阅读ASugar has been linked to serious diseases like heart disease,diabetes and even cancer,which is why its vital to cut down on food and drink that are high in sugar.Take a look at the drinks that contain a surprising amount of hidden sugar and what you should be e

    2、ating instead.FruitjuicesWhile fruit juices can contain some important vitamins and minerals,they are typically full of sugar.Unfortunately,the fiber that fruit naturally contains and that helps the body keep the blood sugar stable has also been removed.To keep the blood sugar levels from rising sha

    3、rply,choose to eat whole fruits whenever a juice desire comes along.SportsdrinksSports drinks might seem like the perfect choice for hydration while exercising,but they contain a high amount of added sugar as they were designed for athletes during fierce and long periods of activity.The only people

    4、who actually benefit from sports drinks are professional athletes or marathoners.Unless thats you,just stick to plain water.FlavoredcoffeeFlavored coffee is delicious,but it contains hidden sugar as they often rely on artificial syrup (糖浆) for flavoring.A large flavored coffee at some coffee chains

    5、has up to 25 teaspoons of sugar.You can still enjoy your morning cup of coffee.Just stick to unflavored and unsweetened versions and avoid creamers high in sugar.IcedteaIced tea can be extremely refreshing on a hot day,but its typically over-sweetened with sugar or syrup.Some brands of iced tea actu

    6、ally contain a surprising 33 grams of sugar in a 355-milliliter serving.So,look for iced tea without any added sugar or make your own at home so you can save money and control what goes into it.1.How do fruit juices benefit people?A.They provide necessary minerals.B.They refuel people during sports.

    7、C.They energize people in the morning.D.They refresh people on hot days.2.What are common people advised to have while exercising?A.Fruit juices.B.Flavored coffee.C.Natural water.D.Iced tea.3.Whats the purpose of the text?A.To introduce four nutritious drinks.B.To discuss the advantages of drinks.C.

    8、To share ways to make drinks at home.D.To warn readers against high-sugar drinks.BIm a student in my fourth year of a biomedical science degree at Robert Gordon University in Aberdeen,but I also work 38 hours a week at Sainsburys to make ends meet.I do three night shifts a week,plus overtime if I ca

    9、n get it.Monday is the most occupied day for meI work from 10 pm until 8 am on Saturday and Sunday nights,earning just over 100 a night,and then I have to be at my first lecture at 9 am on Monday.By the time I finish lectures,at 2 pm,Im exhausted,but I know I have to be back at work by 10 pm.I const

    10、antly have to force myself to stay awake,and to be alert,whatever it takes.A packet of Skittles and a Red Bull usually helps.The work I do at Sainsburys is very physical like stacking shelves.Im lucky because Im an active person and the amount I lift at work is nothing compared with the weights I li

    11、ft in the gym.I know I have the strength to bear it.Im originally from Nigeria.I came here when I was seven,growing up in Croydon,south London.Money was tight.My parents gave me everything I needed,but there was no money to spend on luxuries.I worked hard at school though and,with the help of GT Sch

    12、olars,I got some of the best A-level grades in my class.Unfortunately,though I had applied for “settled” British residential status when very young,the Home Office waited until I was in sixth form to approve my application.That meant I wasnt eligible for a student loan.The only way I could afford to

    13、 go to university was that if I got a job that would pay for all my living costs and my parents,who work in market research,paid for my tuition fees.In Scotland,thats about 7,000 a year.I dont have much time to socialize because of my job.Ideally,I would also like to have more time to study so I can

    14、 excel at my course.Yes,I have a lot on my plate,but working hard isnt new to me.Growing up,my parents and my mentors in the church and at GT Scholars cultivated in me the importance of working hard for what I want in life.My dream is to do an MA in physiotherapy next year and then get a job working

    15、 for the NHS.But right now,Im just focused on trying to get the best grades I can.Whenever I find life hard,I tell myself this is about my future.I dont need much,but I would like to worry less about money and have more free time.That is what I look forward to the most.4.Why does the author work lon

    16、g hours and sometimes overtime every week?A.To help his parents pay off the debts.B.To pay for his tuition fees.C.To prove his ability to earn money.D.To pay for his own living expenses.5.The underlined word “ eligible ” in the passage can be replaced by .A.responsibleB.qualifiedC.feasibleD.anxious6

    17、.According to the passage,which of the following words can NOT be used to describe the author?A.Sociable.B.Diligent.C.Ambitious.D.Persistent.7.Which of the following proverbs can best summarize the passage?A.A penny saved is a penny earned.B.Actions speak louder than words.C.God helps those who help

    18、 themselves.D.Where there is life,there is hope.COn World Oceans Day,which falls on June 8,the US National Geographic Society announced it would recognize the Southern Ocean in Antarctica,bringing the global total to five.Unlike the Arctic,Atlantic,Indian and Pacific Oceanswhich are defined by the c

    19、ontinents that bound themthe Southern Ocean is instead characterized by the Antarctic Circumpolar Current(南极洋流).According to the NationalGeographic,the Southern Ocean includes most of the waters surrounding Antarctica out to 60 degrees south latitude(纬度).“Encircled by the powerfully swift ACC,it is

    20、the only ocean to touch three others and to completely embrace a continent rather than being embraced by them,”Sylvia Earle,a marine biologist and oceanographer,told the DailyMail.Those familiar with the Southern Ocean know its unlike any other.“Anyone who has been there will struggle to explain wha

    21、ts so charming about it,but theyll all agree that the glaciers are bluer,the air colder,the mountains more awful and the landscapes more captivating than anywhere else you can go,”Seth Sykora-Bodie,a marine scientist at the National Oceanic and Atmospheric Administration,told NationalGeographic.Nati

    22、onalGeographic hopes their revised maps will bring public awareness to the region,thereby encouraging Southern Ocean conservationbut its significance is beyond that.“We think its really important from an educational standpoint,as well as from a map-labeling standpoint,to bring attention to the South

    23、ern Ocean as a fifth ocean,”Alex Tait,National Geographic Society geographer,told ThePost.“So when students learn about parts of the ocean world,they learn its an interconnected ocean,and they learn there are these regions called oceans that are really important,and theres a distinct one in the icy

    24、waters around Antarctica.”8.Why is the Southern Ocean different from other oceans?A.It has never been explored before.B.It surrounds the Antarctica all around.C.It is enclosed by the fast-flowing ACC.D.It has ecologically distinct environment.9.What does the underlined word “captivating” in Paragrap

    25、h 4 probably mean?A.Strange.B.Unusual.C.Attractive.D.Informal.10.What does the NationalGeographic think of the Southern Ocean?A.It will be instructive for students.B.It will promote tourism development.C.It will encourage public to treasure water.D.It will draw scientists to study in the Antarctica.

    26、11.What is the best title for the text?A.World Oceans DayB.Revised Antarctic MapsC.Adding a New OceanD.New Discovery under the SeaDFor many Chinese consumers,a satisfying breakfast is one that includes either hot porridge(粥) or steamed buns(馒头).Cold sandwiches,which are usually popular with Westerne

    27、rs,are probably one of the last options on their minds.But that is not to say that consumers,especially those in an international city like Shanghai,would avoid everything considered Western for breakfast.For instance,coffee,which has steadily grown in popularity in the country,is one drink that man

    28、y cannot do without today.To satisfy this growing demand for breakfast sets that combine elements from the East and the West,food companies have been rolling out a host of new offerings to attract the customers.One example is Shanghai Qiao Coffee,which was launched by local time-honored food company

    29、 Qiaojiashan at the end of 2019.Apart from its traditional dim sum,the store also sells various types of coffee.According to Shen Yan,deputy manager of Shanghai Qiaojiashan Food Development Co.Ltd.,the most popular breakfast set at the moment is the steamed vegetable bun paired with black coffee.“Th

    30、e calories that one gets from a meal featuring Chinese dim sum and coffee are less than those of a Western breakfast.Since a steamed bun has nearly 200 calories and a cup of black coffee barely has any calories,this combination can be considered healthy and delicious,” said Shen.Even the smaller sho

    31、ppers in the food scene are jumping on the East-West breakfast trend.Western food establishments,too,have been rolling out Chinese breakfast options.“Consumers and even the cultural heritage will also benefit from the increased competition.If not for the current trend which has revived interest in c

    32、ertain traditional dim sum,these foods could soon be lost to history,” Shen said.12.What can we learn about breakfast in Shanghai in Paragraph 1?A.People prefer porridge and steamed buns.B.Cold sandwiches are a popular choice.C.People avoid western food for breakfast.D.Coffee is a must for many peop

    33、le.13.Why does the set of the steamed vegetable bun with black coffee sell well?A.Because its newly launched.B.Because it contains more vegetables.C.Because its traditional.D.Because its tasty and healthy.14.What can we learn from Shens words in the last paragraph?A.The competition for breakfast set

    34、s is of no benefit to consumers.B.Only big companies have the ability to seize the market share.C.Western food companies dont care about East-West breakfast.D.Some traditional foods might disappear without the combination trend.15.What does the author intend to tell us?A.Chinese consumers show more

    35、interest in western food.B.Western breakfast is warmly welcomed by Shanghai people.C.The Chinese-Western breakfast set is becoming a hit in Shanghai.D.Shanghai Qiao Coffee has won great success for its breakfast sets.七选五Can you tell the difference between a glass of regular and diet soda?No,you cant

    36、.1.Thats where the trouble starts.Until recently,everything we have eaten contains some amount of calories.So when we drink diet soda,the sweetness tricks our body into thinking its real sugar but when those energypacked calories dont arrive,the insulin in our brain has nothing to store.2.Its called

    37、 metabolic syndrome,which is a mix of conditions that include increased blood pressure,high blood sugar and weight gain which can increase the risk of diabetes,heart disease and strokes.While drinking diet soda with the meal may sound like a tasty calorie-free alternative to plain water,this may be

    38、the worst time to drink it because the cheating calories in the diet soda could finally destroy the real calories we metabolize.3.Another problem could be the fact that artificial sweeteners in diet soda can be 10 to 100 times sweeter than sugar.4.Its like when you go to a party expecting loads of f

    39、ood and you end up with a handful of vegetables.Youre left unsatisfied and hungry.In the same way,artificial sweeteners can leave our brains wanting more,which leads to increased appetite and potential weight gain.5,maybe just stick to water.A.As it turns out,neither can your bodyB.No,this was diet

    40、soda and it was awesomeC.When you go to a partyD.Drinking diet soda is associated with a diseaseE.So if youre drinking diet soda to drop a few poundsF.And it potentially leaves extra calories behind which we then store as fatG.So when we taste it,our brains expect more calories than what we give it选

    41、择性必修第一册UNIT3阅读题组练速度.【语篇导读】本文是一篇应用文。糖与心脏病、糖尿病甚至癌症等严重疾病有关,这就是减少摄入高糖食物和饮料至关重要的原因。本文介绍了四种高糖饮料以及替代方案。1.A细节理解题。根据Fruitjuices中的“Whilefruitjuicescancontainsomeimportantvitaminsandminerals”可知,果汁含有一些重要的矿物质。2.C细节理解题。根据Sportsdrinks中的“Theonlypeople.Unlessthatsyou,juststicktoplainwater.”可知,喝运动型饮料能获益的人只有专业运动员或马拉松运

    42、动员,除非你是专业运动员或者马拉松运动员,否则,就喝原味的水吧。故作者建议普通人运动时要喝原味的水。3.D推理判断题。根据第一段可知,糖与一些重大疾病有关,所以作者建议减少高糖食物和饮料的摄入,同时作者介绍了四种高糖饮料及替代方案。故本文的写作目的是警告读者少喝高糖饮料。【破解长难句】Sugar has been linked to serious diseases like heart disease,diabetes and even cancer,which is why its vital to cut down on food and drink that are high in s

    43、ugar.【分析】which引导的是非限制性定语从句;why引导的是表语从句;that引导的是限制性定语从句,修饰先行词foodanddrink。【译文】糖与心脏病、糖尿病甚至癌症等严重疾病有关,这就是减少摄入高糖食物和饮料至关重要的原因。【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章讲述了作者自己的故事。作者一边上学一边工作以支付生活费,这种生活很辛苦,但作者跟自己说这是为了自己的未来。作者现在不需要很多钱,但作者希望自己不用太担心钱,希望有更多的空闲时间。4.D细节理解题。根据第四段中“TheonlywayIcouldaffordtogotouniversitywasthatifIgotajobtha

    44、twouldpayforallmylivingcosts”可知,作者之所以每周工作很长时间,有时甚至加班,是为了支付自己的生活费。5.B词义猜测题。根据第四段中“Unfortunately,thoughIhadappliedforsettledBritishresidentialstatuswhenveryyoung,theHomeOfficewaiteduntilIwasinsixthformtoapprovemyapplication.ThatmeantIwasnteligibleforastudentloan.”由此推知,画线词的意思是“合格的,有资格的”。6.A推理判断题。根据第五段第

    45、一句“Idonthavemuchtimetosocializebecauseofmyjob.”可知,因为工作的关系,我没有太多的时间社交。由此推知,“社交的”这个词不能用来描述作者。7.C推理判断题。本文讲述的是作者每周工作很长时间,有时甚至加班,这是为了支付自己的生活费。再根据最后一段中“WheneverIfindlifehard,Itellmyselfthisisaboutmyfuture.Idontneedmuch,butIwouldliketoworrylessaboutmoneyandhavemorefreetime.ThatiswhatIlookforwardtothemost.”

    46、可推知,谚语“Godhelpsthosewhohelpthemselves.(自助者天助之)”是对这篇文章的最好概括。【语篇导读】本文是一篇说明文。文章讲述了在6月8日的世界海洋日,美国国家地理学会宣布,它将承认南极洲的南大洋,从而使全球海洋总数达到五个。8.B细节理解题。根据第二段“UnliketheArctic,Atlantic,IndianandPacificOceanswhicharedefinedbythecontinentsthatboundthemtheSouthernOceanisinsteadcharacterizedbytheAntarcticCircumpolarCurr

    47、ent.AccordingtotheNationalGeographic,theSouthernOceanincludesmostofthewaterssurroundingAntarcticaoutto60degreessouthlatitude.”可知,南大洋包围着南极洲。9.C词义猜测题。根据第四段中“Anyonewhohasbeentherewillstruggletoexplainwhatssocharmingaboutit,buttheyllallagreethattheglaciersarebluer,theaircolder,themountainsmoreawfulandth

    48、elandscapesmorecaptivatingthananywhereelseyoucango”中charming和bluer等词的提示可知,画线词是“迷人的”,近义词是attractive。10.A细节理解题。根据最后一段“Wethinkitsreallyimportantfromaneducationalstandpoint,aswellasfromamap-labelingstandpoint,tobringattentiontotheSouthernOceanasafifthocean”可知,南大洋的发现对学生是有指导意义的。11.C主旨大意题。根据第一段“OnWorldOcea

    49、nsDay,whichfallsonJune8,theUSNationalGeographicSocietyannounceditwouldrecognizetheSouthernOceaninAntarctica,bringingtheglobaltotaltofive.”可知,本文主要讲述的是添加一个新的大洋南大洋。故C项“添加新的大洋”可以作为本文最佳标题。【语篇导读】本文是一篇议论文。文章主要介绍了在上海,东、西方元素相结合的早餐受到了人们的欢迎,对此食品公司也推出了许多新品来满足人们的需求,并介绍了上海乔家栅食品发展有限公司副经理对这一趋势的看法。12.D推理判断题。根据第一段可知,

    50、在上海的早餐中,许多人都离不开咖啡。由此可推知,咖啡对于许多人而言都是必需品。13.D细节理解题。根据第三段可知,蔬菜馒头配黑咖啡卖得很好是因为它美味又健康。14.D推理判断题。根据最后一段最后一句可知,中西结合的餐饮模式潮流重燃了人们对传统点心的兴趣。由此可推知,如果没有中西结合的潮流,一些传统食物可能会消失。15.C推理判断题。通读全文尤其是第二段第一句可知,文章主要介绍了在上海,东、西方元素相结合的早餐受到了人们的欢迎,对此食品公司也推出了许多新品来满足人们的需求。由此可推知,作者想告诉我们东、西方元素相结合的早餐在上海很受欢迎。.【语篇导读】本文是一篇说明文。文章主要说明了饮用无糖汽水

    51、可能导致疾病和体重增加等问题。1.A文章首句提出了关于一杯普通汽水和无糖汽水的区别的问题,并回答了你不能识别;空后则说这是麻烦的开始,故A项“结果证明,你的身体也不能(识别)”符合语境。2.D空后讲述代谢综合征,包括血压升高、高血糖和体重增加,这些都会增加患糖尿病、心脏病和中风的风险。由此可推测,饮用无糖汽水可能导致疾病。故D项“饮用无糖汽水可能导致疾病”符合语境。3.F空处上句提到无糖汽水中的“欺骗”卡路里最终可能会破坏我们代谢的真正卡路里,空处应承接上文继续说明这种“欺骗”卡路里对身体的负面影响。故F选项“且它可能会留下额外的热量,我们的身体随后会将其储存为脂肪”符合语境。4.G空后用去参加派对期望有很多食物,结果你只吃了一把蔬菜作为比喻,由此可见品尝无糖汽水时,与我们提供的卡路里相比,我们的大脑期望得到比我们提供的更多的卡路里。5.E空前讲述人造甜味剂会导致食欲增加和潜在的体重增加,空后建议仅仅坚持喝水,故E选项“所以如果你喝无糖汽水是为了减掉几磅”承上启下,符合语境。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2023年新教材高考英语一轮复习 UNIT 3 阅读题组——练速度(含解析)新人教版选择性必修第一册.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-549670.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1