2022版英语人教版必修1练习:UNIT 3 TRAVEL JOURNAL USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022版英语人教版必修1练习:UNIT TRAVEL JOURNAL USING LANGUAGE WORD版含解析 2022 英语 人教版 必修 练习 UNIT WORD 解析
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。九Unit 3Using Language. 根据汉语意思用单词的正确形式填空1. Ill boil(煮沸)the water and make some tea. 2. Can you tell us something about the history of this temple(寺庙)? 3. He has $100, 000 life insurance(保险), which his wife will receive if he dies first. 4.
2、 My friend, Tom is reliable(可信赖的)and hard-working. 5. The weather forecast(预测) says it will be sunny tomorrow. 6. Jeremy hid the letter beneath(在之下) a pile of papers. 7. The view(风景) from the top of the tower was wonderful. 8. The flames(火焰) were growing higher and higher. 9. From animals we get suc
3、h materials as wool(羊毛), silk, leather and fur. 10. John was so tired that he fell asleep as soon as his head hit the pillow(枕头). . 完成句子1. As a taxi driver, he always goes out early in the morning and comes back home at midnight. 作为一名出租车司机, 他总是早晨很早就离开, 午夜才回家。【知识拓展】一天中时间的表达方式at dawn在黎明at noon在中午at du
4、sk在黄昏at night在晚上at midnight在午夜in the morning在早上in the afternoon在下午in the evening在晚上2. Since he has been out of work for a long time, he cant wait to get a new job. 由于他失业已很长时间了, 他急需一份新工作。3. We had so little time that we couldnt finish the work on time. 我们的时间那么少, 以至于我们不能按时完成那项工作。4. No matter what/What
5、ever you say, I wont believe you any longer. 无论你说什么, 我再也不相信你了。5. Though he was ill, he went to school as usual. 尽管他生病了, 他仍然像往常一样去上学。6. It would be better to rely on ourselves than on others. 求人不如求己。7. I put up my hand and asked to leave the room. 我举起手并要求离开房间。8. Sometimes when I look into the sky, I
6、feel like making a trip somewhere. 有时, 当我看天空时, 我想到某个地方旅行。9. We were about to go out when Tom dropped in. 我们正要出去, 就在这时汤姆来了。10. The first time I saw the apartment, I decided that I would buy it. 第一次看到这个公寓, 我就决定要买了。. 阅读理解A(2021泰安高一检测)When you visit Kinderdijk, one of the most visited villages in the Ne
7、therlands, you step right into the middle of Dutch history. Kinderdijk lies in the Alblasserwaard, where the Lek and Noord rivers meet together. Much of the village is near or even below sea level. Although there are canals and dykes (堤坝), the lowlands of the village are still at risk of flooding (洪
8、灾). Among the most deadly floods was Saint Elisabeths flood in 1421, which killed thousands after the dykes broke in several places. To deal with this kind of problem, the Kinderdijk windmills (风车) were built around 1740 to move water from the lower areas to higher ground and into the river. Ninetee
9、n of the 20 Kinderdijk windmills remain and were named a UNESCO World Heritage (遗产) Site in 1997. Of the 19 windmills, 16 still have millers who live inside and control the huge sails (翼板) in the wind. These windmills continue to help manage the Netherlands ongoing fight to stay above water. For tou
10、rists, boat tours are offered along the canals and walkways lead from the visitor center to the windmills. Two windmills serve as museums, filled with old millers items and photos. You can climb up inside to see how the windmills work. The windmills also are working, so be prepared to feel the whole
11、 building shake when the sails turn in the wind. Each year, about 500, 000 people visit the Kinderdijk windmills and the buildings have become a must-see on any trip to the Netherlands. There are some windmills north of Amsterdam that “were built for tourists, but were a historical site where touris
12、ts come, so its the other way around, ” says Kinderdijk communications manager Peter Paul Klapwijk. “Tourism is a good way to support our site. ”【文章大意】这是一篇说明文。文章介绍了荷兰Kinderdijk风车的历史由来、作用以及旅游价值等。1. Why were the Kinderdijk windmills built around 1740? A. To protect dykes. B. To produce clean water. C.
13、 To prevent floods. D. To keep the sea level from rising. 【解析】选C。细节理解题。根据第二段最后一句可知, 为了解决这类问题, Kinderdijk风车建于1740年左右, 用来将水从较低的地区输送到较高的地方, 然后进入河流。可推知, 1740年, 为了避免再次发生洪灾而修建了风车。故选C。2. What can we learn about Kinderdijk windmills? A. Most of them are working as before. B. Most of them have become museums
14、. C. Several of them have been sold to millers. D. Several of them were destroyed long ago. 【解析】选A。细节理解题。根据第三段最后两句可知, 19个风车中, 16个仍然有磨坊主人住在里面, 控制着风中的巨大风帆。这些风车继续帮助荷兰保持在水面之上。可推知, 风车中的大部分还是像以前一样工作, 以帮助荷兰抵御洪水的侵袭。故选A。3. How does Peter Paul Klapwijk feel about so many tourists visiting the windmills? A. Fe
15、arful. B. Worried. C. Excited. D. Surprised. 【解析】选C。推理判断题。Fearful可怕的, 担心的; Worried担心的; Excited兴奋的, 激动的; Surprised惊讶的。根据文章最后一句“Tourism is a good way to support our site. (旅游业是支持我们景点的一个好方法。)”可知, Peter Paul Klapwijk认为众多的游客去参观风车对他们的景点是一个很好的支持, 故选C。4. What does the text mainly introduce? A. The history o
16、f Kinderdijk. B. A famous historical site. C. An amazing village of canals. D. The traditions of the Netherlands. 【解析】选B。主旨大意题。文章介绍了Kinderdijk风车的历史由来、作用以及旅游价值等, 全面地向我们介绍了一个著名的历史遗迹。故选B。B(2021济南高一检测)I was lucky on the first night of the trip, because I had an empty seat next to me. But I found out thi
17、s wasnt the best solution for sleeping. I woke up early and kept a journal. I was excited to see Chicago. I had never been there before and didnt really know what to expect. I was also looking forward to finding somewhere to take a shower. I wouldnt recommend trying to shave (刮胡子) on the train, Even
18、 holding a toothbrush by your face could be dangerous with the constant movement of the train, let alone a razor(剃刀). We had one last stop before Chicago, and I remembered hopping(跳跃)on the platform for a few minutes. It was cold! I was on my way to Cali, and figured I wouldnt need too many warm clo
19、thes. Brilliant. I had one hoodie (连帽上衣) and was wearing it for most of the trip. We got on the train and soon things changed from the scenery along the Great Lakes, into a more urban area. On the train, you arent presented with “Welcome to. . . ” signs for different cities and towns. You get to see
20、 parts of them that arent cleaned up and beautified for your view. You get to go to the areas that arent so pretty, and thats another reason why I loved the experience. We rolled past alleys, streets, and soon enough, a lot of other trains. Chicago seems to be quite busy. The amount of tracks and si
21、gnals was amazing. The sun was rising when we rolled into Union Stations platform. The entire platform is inside a big “garage” for the trains. I grabbed my luggage and made my way inside the station. The architecture of Union Station was really amazing. 【文章大意】作者讲述了自己的一段旅游经历。5. Why did the author th
22、ink he was lucky? A. Because he woke up early. B. Because he kept a journal. C. Because he had enough room to sleep. D. Because he found the best solution for sleeping. 【解析】选C。推理判断题。根据第一段的前两句可知, 在旅行的第一个晚上, 我很幸运, 因为我旁边有一个空座位。但我发现这并不是睡觉的最佳方法。由此可推断, 作者感觉幸运是因为他有足够的空间可以睡觉。故选C。6. What can we know from Par
23、agraph 2? A. The author wanted to have a swim. B. The author knew what he would see. C. Holding a toothbrush by your face is exciting. D. Shaving on the train is dangerous. 【解析】选D。细节理解题。根据第二段的内容可知, 我不建议在火车上尝试刮胡子, 随着火车不断地运动, 甚至把牙刷放在你的脸旁边可能都是危险的, 更不用说一个剃须刀。由此可推断, 在火车上刮胡子是危险的。故选D。7. Why did the author
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-550894.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2012届高考化学总复习课件39.ppt
