2022版英语人教版必修1练习:UNIT 3 TRAVEL JOURNAL WARMING UP .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022版英语人教版必修1练习:UNIT TRAVEL JOURNAL WARMING UP 2022 英语 人教版 必修 练习 UNIT
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。七Unit 3Warming Up & Reading. 根据汉语或首字母提示写出下列单词1. The helicopter was used to transport the wounded. 2. It will be difficult to persuade(劝说)them that theres no other choice. 3. The morning is the best time of the day to schedule a loud readi
2、ng. 4. He was going to organize(安排) everything properly. 5. As you get older, your attitude towards death changes. 6. He will graduate(毕业)from the school in May. 7. Our parents wished us a safe journey(旅行)as we drove away. 8. I bent down and picked up the pen lying on the road. 9. You were always so
3、 stubborn(固执的) when you were a boyyou always wanted to do everything in your way. 10. Jack changed a lot, and spoke a southern dialect, but I finally recognized him. . 用适当的介、副词填空1. I really care about the students in my class. 2. I have made up my mind to go to Australia. 3. My family insisted that
4、I should not give in/up, but stay and fight. 4. Anne was fond of Tim, though he often annoyed her. 5. Some middle school students are always studying hard because they are dreaming about/of going to key universities. 6. Because of the heavy snow, the train didnt arrive on schedule. 7. He graduated f
5、rom a famous foreign language institute. 8. He was fired, for his attitude to/towards his job is rather casual. . 完成句子1. Every time his son cries for something, he gives in to him. 每次儿子哭着要东西时, 他就向他让步。2. Once found, any mistake must be corrected. 一旦发现任何错误就必须加以改正。3. I insist that you take immediate ac
6、tion to put things right. 我坚决要求你立刻采取行动把事情处理好。4. This machine is very easy to operate. Anybody can learn to use it in a few minutes. 这台机器很容易操作。任何人都可以在几分钟内学会使用它。5. Tomorrow she shall determine whether to go abroad or not. 明天她必须决定是否出国。. 阅读理解AGood afternoon, and welcome to England. We hope that your vis
7、it here will be a pleasant one. Today, Id like to draw your attention to a few of our laws. The first one is about drinking. Now, you may not buy wine in this country if you are under 18 years old, nor may your friends buy it for you. Secondly, noise. Enjoy yourselves, but please dont make unnecessa
8、ry noise. We ask you to respect other people who may wish to be quiet. Thirdly, crossing the road. Be careful. The traffic moves on the left side of the road in this country. Use pedestrian crossings(人行道) and dont take any chances(冒险) when crossing the road. My next point is about rubbish. It isnt a
9、 law to drop rubbish in the street. When you have something to throw away, please put it in your pocket and take it home, or put it in a dustbin. Finally, about smoking. It is against the law to buy cigarettes if you are under 16. If you request any help, you should contact the police, who will be g
10、lad to help you. You can call, write, or directly go to ask any policeman. 【文章大意】本文是导游向游客介绍英国的一些具体的与法律有关的注意事项和建议, 以提醒游客注意。1. Who do you think is to make this speech? A. A guide. B. A person who makes laws. C. A teacher. D. An English officer. 【解析】选A。推理判断题。根据文章第一段Good afternoon, and welcome to Englan
11、d. We hope that your visit here will be a pleasant one. Today, Id like to draw your attention to a few of our laws. 可知讲话的人应该是一个英国的导游, 给游客介绍英国有关法律的注意事项。故选A。2. This speech is made in order to _. A. tell people that people above 18 can smoke and drinkB. let people know the different laws of EnglandC. g
12、ive advice to travelers to EnglandD. ask people not to go to this country【解析】选C。推理判断题。根据文章第一段Today, Id like to draw your attention to a few of our laws. 可知本文是导游向游客讲述的一些具体的与法律有关的注意事项和建议。故选C。3. The underlined word “contact” in the last paragraph means _. A. get in touch withB. turn upC. make a call to
13、D. write to【解析】选A。词义猜测题。根据最后一段If you request any help, you should contact the police, who will be glad to help you. 可知, 当游客遇到困难, 想寻求帮助的时候, 请与警方取得联系, 故该词指“联系”。故选A。4. If you are 17 years old, you can _. A. buy wineB. ask your friends to buy wine for youC. make noise at any timeD. buy cigarettes【解析】选D。
14、推理判断题。根据文章倒数第二段Finally, about smoking. It is against the law to buy cigarettes if you are under 16. 可知, 17岁可以买烟。故选D。B“For those who havent been to Tibet, Tibet is a dream; for those who have already been there, Tibet is a memory. ” said Li Wan, a graduate from Sun Yat-sen University. “For me, living
15、 there is my dream and happiness. ” Li was suddenly crazy about Tibet after working there for three months as an office clerk. Since 2008, Li has spent most of her time travelling in Tibet. Four years have passed and she has been to almost every corner of Tibet. Li came to Tibet firstly because of h
16、er desire for personal freedom. She entered Tibet along the Yunnan-Tibet road, enjoying the special view happily. She was surprised to find that it is a white paradise(天堂)on the earth. Although she couldnt even speak a word of Tibetan language, she had no difficulty in communicating with natives. “T
17、o me, they are free, generous, simple and happy. It appears to me that people should live in this way, singing while working, dancing while living. ” Li said. Li Wans dream is to live in Tibet for a long time. She has learned to make good use of every penny and keep her cost of living within 300 yua
18、n a month. Li has shown great courage in the adventures(冒险). In many situations she travelled alone in some places in terrible climate. To her greatest surprise, she learned to value life and to follow her own heart. “I felt very close to death many times when I was in extreme coldness and quietness
19、, running out of energy. After having survived the difficulties, I find more beauty in my life. I have learned to insist on my dream, ” she said. 【文章大意】本文是记叙文。作者叙述了李婉实现了自己的梦想, 介绍了在西藏旅游和居住的经过。5. This passage mainly talks about _. A. the travel that Li Wan made in TibetB. the challenges Li Wan met in
20、TibetC. the people Li Wan communicated with in TibetD. the route that Li Wan planned in Tibet【解析】选A。主旨大意题。文章叙述的是李婉在西藏旅行的经历。故选A。6. During the adventures in Tibet, what Li Wan learned most is _. A. to enjoy the beauty of natureB. to get along well with nativesC. to set down journals about travelD. to
21、follow her heart to live her life【解析】选D。细节理解题。根据文章倒数第二段最后一句To her greatest surprise, she learned to value life and to follow her own heart. 可知, 她学会了珍惜生命, 并听从自己的心。7. According to the last two paragraphs, we can see Li Wan is a _person. A. simple B. determinedC. proud D. pretty【解析】选B。推理判断题。根据最后两段叙述了她无
22、论有多么困难都坚持自己的梦想, 可推知她是一个有决心的人。8. What can we infer from the passage? A. Li Wan felt it hard to communicate with natives because of their special culture. B. Li Wan couldnt live in Tibet well because she had little money to travel. C. Li Wan fell in love with Tibet after she made tours there. D. Li Wa
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-550895.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
冀教版八年级英语上册Unit 4 Lesson 20 No Stopping (共16张PPT).ppt
