2022版英语人教版必修1练习:UNIT 5 NELSON MANDELA-A MODERN HERO LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022版英语人教版必修1练习:UNIT NELSON MANDELA-A MODERN HERO LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析 2022 英语 人教版 必修 练习
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。十四Unit 5Learning about Language. 单句语法填空1. We went through a period when communications were very difficult in the rural areas. 2. We visited the car factory where my uncle once worked three years ago. 3. Those are the reasons why she chos
2、e here to study. 4. Do you still remember the day when we met on the train for the first time? 5. Ill never forget the time that/which we spent together in the army camp. 6. My computer, without which I cant surf the Internet, broke down yesterday. 7. Miss Liu is an excellent teacher from whom I hav
3、e learned a lot. 8. We have come to a point where everyone has different opinions and it is difficult to reach an agreement. 9. We all want to know the reason for which he was absent from the lesson. 10. Maria has written two novels, both of which have been made into television series. . 完成句子1. Apri
4、l Fools Day is a day on which/when people play jokes on friends. 愚人节是人们可以和朋友开玩笑的日子。2. The year 1945 was the time in which/when the Second World War was at an end. 1945年是二战结束的时间。3. Is there a shop near here at which/where I can buy some flowers? 这附近有没有可以买到花的商店? 4. I lost my wallet in the restaurant a
5、t which/where we had lunch. 我在我们吃午餐的那家餐馆里丢了钱包。5. The reason for which/why I didnt write to you was that I didnt know your address. 我不给你写信的原因是我不知道你的地址。6. Whats the reason why/for which you left your previous employer? 你离开前雇主的原因是什么? 7. There are occasions when/on which one must give in. 任何人都有不得不屈服的时候。
6、8. He was educated at a local grammar school, after which he went to Cambridge. 他在当地的一所语法学校接受教育, 之后他去了剑桥大学。9. Keep the books in a place in which/where you can find them easily. 请把书放在你容易找到的地方。10. What surprised me most was not what he said but the way that/in which he said it. 让我最吃惊的不是他说的话而是他说话的方式。.
7、阅读理解You cant imagine how terrible I felt at that time. A month before my first marathon, one of my ankles was injured and that meant not running for two weeks, leaving me only two weeks to train. Yet, I was determined to go ahead. I remember back to my 7th year in school. In my first P. E. class, th
8、e teacher required us to run laps and then hit a softball. I didnt do either well. He later informed me that I was not athletic. The idea that I was “not athletic”stuck with me for years. When I started running in my 30s, I realized running was a battle against myself not about competition or whethe
9、r or not I was athletic. It was all about the battle against my own body and mind. A test of wills! The night before my marathon, I dreamt that I couldnt even find the finish line. I woke up sweating and nervous, but ready to prove something to myself. Shortly after crossing the start line, my shoe
10、laces(鞋带)became untied. So I stopped to readjust. Not the start I wanted! At mile 3, I passed a sign: GO FOR IT, RUNNERS! ”By mile 17, I became out of breath and the once injured ankle hurt badly. Despite the pain, I stayed the course walking a bit and then running again. By mile 21, I was starving!
11、 As I approached mile 23, I could see my wife waving a sign. She is my biggest fan. She never minded the alarm clock sounding at 4 a. m. or questioned my expenses on running. I was one of the final runners to finish. But I finished! And I got a medal. In fact, I got the same medal as the one that th
12、e guy who came in first place had. Determined to be myself, free of shame and worldly labels(世俗标签), I can now call myself a “marathon winner”. 【文章大意】这是一篇夹叙夹议的文章。文章作者通过自己参加马拉松的亲身经历, 说明成功属于那些有坚强意志的人。1. A month before the marathon, the author _. A. lost hopeB. felt scaredC. was well trainedD. made up h
13、is mind to run【解析】选D。细节理解题。根据第一段内容可知马拉松前一个月, 作者下定决心跑步。2. Why did the author mention the P. E. class in his 7th year in school? A. To acknowledge the support of his teacher. B. To amuse the readers with a funny story. C. To show he was not talented in sports. D. To share a precious memory. 【解析】选C。推理判
14、断题。根据第二段He later informed me that I was not athletic. 和第三段The idea that I was “not athletic” stuck with me for years. 可知作者提到七年级的体育老师是为了表明他在运动上没有天赋。3. How was the authors first marathon? A. He made it. B. He quit halfway. C. He got the first prize. D. He walked to the end. 【解析】选A。细节理解题。根据倒数第二段I was o
15、ne of the final runners to finish. But I finished! And I got a medal. In fact, I got the same medal as the one that the guy who came in first place had. 可知作者的第一次马拉松比赛, 他成功了。4. What does the story mainly tell us? A. One is never too old to learn. B. A man owes his success to his family support. C. A
16、winner is one with a great effort of will. D. Failure is the mother of success. 【解析】选C。主旨大意题。文章作者通过自己参加马拉松的亲身经历, 说明成功属于那些有坚强意志的人。. 完形填空Years ago, when I arrived to speak at a high school in Louisiana, I heard a lot about a student called Wild Man. Long-haired, plate-throwing. . . teachers and studen
17、ts thought 1 of him. Unlike Wild Man, there was a student who had been a 2 to everyone. Zach was a kid who helped with all the games and dances. But he had a 3, and for years Zach had been in a wheelchair (轮椅) controlled by 4, moving from class to class. A month before I arrived, Zachs condition got
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-550898.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
53积累与默写五年级下册复习卷.pdf
