2022版高中英语人教版(浙江专用)一轮课时提升作业 三十五 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022版高中英语人教版浙江专用一轮课时提升作业 三十五 选修7 UNIT 5TRAVELLING ABROAD WORD版含解析 2022 高中英语 人教版 浙江 专用 一轮 课时 提升 作业
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。三十五选修7 Unit 5Travelling abroad(限时35分钟). 阅读理解Eating local food is an important part of any trip abroad. It can help you understand its culture, its customs and its people. Currently I am living in Canada and I am very lucky because I love
2、a lot of the traditional food here, especially as some of it is similar to the food in the UK. It is quite easy to find food such as baked beans, meat pies and fish and chips, which are all British food but were not very common when I lived in France. Yet it can never be quite the same. For example,
3、 the fish and chips here is not greasy(高脂肪的) so Im glad that this is propitious for my health. Also, mushy peas and vinegar are not a main part of the fish-and-chips supper in Quebec; once when I ordered the dish in a restaurant, it even came with salad and rice! However, globalization(全球化) means th
4、at many types of food have spread to other countries in one form or another. My friends and family joke that I cannot spend a week without my favourite meal of spaghetti. It is true that in almost every country I have visited, I have enjoyed a meal of spaghetti, in Canada, Germany, Spain, Romania an
5、d even in Thailand! However, I always make sure I enjoy the local food too. From my time in Canada so far, I have known that there will be food I am going to miss when I return home. I will have to make sure that I have enough room in my suitcase to pack a few large bottles of the countrys tastiest
6、treat! 【文章大意】出国旅行时吃当地的食物可以了解当地的文化和传统。随着全球化的发展, 作者在加拿大也享受到了英国的美食。1. What does the author think of local food in every country? A. It enriches his boring life. B. It makes him proud of his country. C. It is similar to the food in the UK. D. It helps him learn about other countries. 【解析】选D。细节理解题。根据第一段中
7、“Eating local food is an important part of any trip abroad. It can help you understand its culture, its customs and its people. ”可知作者认为吃当地的食物有助于了解当地的文化和习俗, 加深对这个国家的了解。2. What does the underlined word “propitious” in Paragraph 3 probably mean? A. beneficial. B. harmful. C. unnecessary. D. precious. 【
8、解析】选A。词义猜测题。根据本段中 “For example, the fish and chips here is not greasy so Im glad that. . . ”可知作者很喜欢这种食物, 因为它对身体有益。3. The author mentions globalization to show that _. A. his friends can visit him at any timeB. food needs to be improved in CanadaC. he can enjoy what he likes in other countriesD. Cana
9、da affects the whole world in many aspects【解析】选C。推理判断题。根据第四段中“However, globalization means that many types of food have spread to other countries in one form or another. ”可知全球化意味着作者在其他国家也可以享受自己喜欢的美食。4. What can we infer from the last paragraph? A. Food in Canada is as delicious as that in the UK. B.
10、 Canadian food deeply influences the author. C. The author misses his country very much. D. The author plans to take much food home. 【解析】选B。推理判断题。根据最后一段“From my time in Canada so far, I have known that there will be food I am going to miss when I return home. I will have to make sure that I have eno
11、ugh room in my suitcase to pack a few large bottles of the countrys tastiest treat! ”可知作者很喜欢加拿大的美食。【知识拓展】难句解读However, globalization(全球化) means that many types of food have spread to other countries in one form or another. My friends and family joke that I cannot spend a week without my favourite mea
12、l of spaghetti. 分析: 本句中“cannot do. . . without. . . ”意思是“没有, 就不能”翻译: 然而, 全球化意味着许多种类的食物以某种形式传播到其他国家。我的朋友和家人开玩笑说, 我一个星期都不能不吃我最喜欢的意大利面。. 完形填空I got a part-time job working at the local coffee shop. I had figured the job would be 1. What I hadnt 2 were the women who felt that the coffee was much too crea
13、my, or the men who wanted their iced coffees remade again and again until they 3 a certain level of perfection. 4, I didnt leave the job. One rainy day, a regular customer came in looking 5. I asked what the problem was, but he wouldnt tell me any details. He said he felt like going into bed, pullin
14、g the sheets up over his 6, and staying there for a few years. Before he 7, I handed him a bag along with his iced coffee. He looked at me in 8 because he hadnt ordered anything but the coffee. He 9 the bag and saw I had given him his favourite type of doughnut. “Its on me, ” I told him. “Have a nic
15、e day. ” He smiled and thanked me before turning around and 10 back out into the rain. The next day was a horrible one. The rain was still 11 and everyone was using the drive-through window because no one wanted to brave the rain and lightning. I spent my afternoon at the window, handing people thei
16、r orders and 12 as they slowly counted their pennies. I tried to smile as the customers 13 about the weather, but it was 14 to smile as they sat in their cars with the windows rolled up, while I dealt with water hanging from my 15. Also, no one felt like 16 that day. Every time I looked into our tip
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-551333.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
