分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 19

类型2022版高中英语人教版(浙江专用)一轮题型综合练(八) WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:551375
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:19
  • 大小:110KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2022版高中英语人教版浙江专用一轮题型综合练八 WORD版含解析 2022 高中英语 人教版 浙江 专用 一轮 题型 综合 WORD 解析
    资源描述:

    1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。题型综合练(八)(限时65分钟). 阅读理解A Eric Attayi, owner of the Urban Bicycle Gallery in Houston, Texas, has watched the pandemic transform his shop in a way most businesses can only dream of. Bicycles are selling before he has time to assemble them fo

    2、r display. Attayi said hed matched his 2019 sales by the start of May. Hes had to hire new employees to meet demand, and hasnt taken a day off since February. Attayi said now the phone doesnt stop ringing and his guys get overwhelmed. Hed given raises and started buying lunch for his stressed staff.

    3、 As unemployment reaches record levels and small businesses scramble to survive, bike shops have been an exception. Theyre thriving whether theyre in car-dominated cities like Houston or more traditional biking areas like New York. Keeping enough bikes in stock, and finishing repairs in a timely man

    4、ner, has become a challenge. Customers are being turned away, in some cases. New customers are looking for ways to be active and outdoors. Bike shop owners say that the closing of gyms and yoga studios during the pandemic has contributed. Others say customers are looking for a commuting alternative

    5、to public transportation. Social spacing is easiest on individual modes of transportation, like cars and bikes. In March 2020, US cycling sales increased 39% when compared with March 2019, according to a survey. Robert Keating, owner of the Triathlon Lab outside Los Angeles, said hes never seen anyt

    6、hing like the current bicycle boom in the 37 years hes worked in bike shops. Hes shifted his shop from a focus on high-end bicycles to affordable bikes people are likely to ride in their neighborhood. Beach cruisers have been especially popular, he said. 【文章大意】这是一篇说明文。2020年疫情形势下, 美国出现了自行车繁荣现象, 文章主要分

    7、析了其原因。1. What can we learn from Para. 2? A. Most businesses have experienced the same development as Attayis shop. B. Attayis 2019 sales were as many as those of the start of May. C. Bikes are flying off shelves, overwhelming shops. D. The staffs wages were raised because they had no day off since F

    8、ebruary. 【解析】选C。细节理解题。根据第二段可知, 自行车在组装好展示之前就被卖掉了, 阿塔伊说, 现在预购电话一直响个不停, 他的员工都不知所措了。由此得知, 自行车在商店里被一售而空, 商店应接不暇。故选C。2. What is the challenge for bike shops? A. To attract customers when they are not keen on biking. B. To survive in car-dominated cities. C. To promote their sales in traditional biking cit

    9、ies. D. To prepare enough bikes for sale and do repairs quickly. 【解析】选D。细节理解题。根据第四段中“Keeping enough bikes in stock, and finishing repairs in a timely manner, has become a challenge. (保持足够的自行车库存并及时完成维修, 已经成为一个挑战。)”可知 , 对自行车商店来说, 保持足够的售卖库存和快速维修是个挑战。故选D。3. What can we infer from the last paragraph? A.

    10、The current bicycle boom was totally within Keatings expectations. B. Triathlon Lab used to mainly sell bikes that were unaffordable for most people. C. Roads feel dangerous when there are more bikers. D. People lose interest in biking because there is no bike lane. 【解析】选B。推理判断题。根据最后一段中“Hes shifted

    11、his shop from a focus on high-end bicycles to affordable bikes people are likely to ride in their neighborhood. (他把他的商店从以高端自行车为主转向人们更愿意在附近骑的平价自行车。)”可知, Triathlon Lab以前主要售卖大多数人买不起的自行车。故选B。BNow, according to a recent Brigham Young University study, the amount of time between sunrise and sunset is the

    12、clear winner among other weather variables when it comes to improving your mental and emotional health. In this unique study, which brought together a psychologist, physicist and statistician, the researchers explored how someones mood is linked to weather and associated factors such as sunshine, cl

    13、oudy days, temperature, rain and pollution. The study found that people are more likely to report mental trouble during shorter days with less sunshine. It is generally believed that hot days, rainy days or days with thick pollution would make one feel more down and depressed. But the study came up

    14、with a surprising finding. It found that more than any other factor, reduced sun hours could increase mental distress(痛苦) while soaking up in sun makes things all right. The results highlighted that the duration of the daylight was more significant in influencing peoples moods than the amount of sun

    15、 rays being absorbed. “On a rainy day, or a more polluted day, people assume that theyd have more distress. But we didnt see that. We looked at solar irradiance(太阳辐照), or the amount of sunlight that actually hits the ground. We tried to take into account cloudy days, rainy days, pollution. . . but t

    16、hey washed out. The one thing that was really significant was the amount of time between sunrise and sunset, ” said professor Becker in a press release. Many studies have attempted to explore the link between the weather and its effect on ones mood, but the results were not conclusive. For this stud

    17、y, many important reasons were taken into accountmaking the research an improvement to the previous ones. The study concluded that public health should plan on effective strategies that can prevent emotional distress during periods when the sun time is less, such as in winter months. 【文章大意】本文是一篇说明文,

    18、 最新研究表明, 日出日落之间的时间长短比各种天气以及人们接收的日照量更能影响人们的情绪。4. What will affect your emotion most according to the new study? A. The duration of sunlight. B. The amount of sunshine. C. The weather conditions. D. The surroundings. 【解析】选A。细节理解题。根据第一段内容, 第二段最后一句以及第四段内容可知, 这个新研究发现, 日照的时间长短是影响人们心情的主要因素。 故选A。5. Why does

    19、 the author think that the new finding is surprising? A. Because it is a conclusion of three scientists. B. Because it is different from the general belief. C. Because it is too difficult to understand. D. Because it is affected by so many factors. 【解析】选B。推理判断题。根据第三段描述, 普遍观念认为, 炎热天气, 阴雨天气, 或污染天气使人情绪

    20、低沉, 感到沮丧, 而新发现令人惊奇, 是因为它发现, 相对于其他因素而言, 日照时间越短越会令人精神苦闷。故选B。6. What is the purpose of this new study? A. To find ways to prevent depression. B. To know more about the weather. C. To provide strategies for public health. D. To find how the weather affects mood. 【解析】选D。写作意图题。根据第六段内容可知, 许多研究都想探索天气与情绪之间的关

    21、系, 这个新研究考虑了许多重要因素, 使得它在以往的基础上有所改进。所以, 这个新研究的目的仍然是探索天气对情绪的影响。故选D。CIn January, 2017, snow began to fall across the Apennines. For days it came down, and the enormous drifts on the mountain grew taller by the hour. In spite of the bad weather, Matrone and his wife decided to make the trip to the mounta

    22、in resort and have an overnight get away. Unfortunately, a small earthquake broke out that night, which caused an avalanche (雪崩). The avalanche grabbed rocks and trees and anything else in its way as it roared down the mountain. The snowand the weight of everything it had brought down the mountain w

    23、ith itswept the hotel from its foundation and sent everything flying more than 100 yards away. Matrone was trapped 30 feet beneath the snow and ruins, unable to move. Every time he came to from faint, he dreamed of walking alongside his wife. Eight hours later, the rescuers arrived. The search work

    24、went on slowly. Finally, more than 30 hours after the search began, they heard something astonishing: a woman crying for help. Adriana and her son were the first to be rescued alive. Finding the survivors electrified the rescuers. They tunneled quickly in the ruins. The rescue team had been working

    25、nonstop for more than two days when they heard a voice. It was Matrone. The angled beams had created a cocoon that prevented Matrone from being crushed to death. Those near him had not been so lucky. Rescuers raised the concrete beams off Matrones limbs and lifted him out. It was some 60 hours since

    26、 the avalanche. He was one of 11 people out of 40 to have survived. Soon after, he was airlifted to a hospital in a nearby town. Five days after his rescue, Matrone was given the heartbreaking news that his wife had died. Her body had been found near where Matrone had been trapped. The angel who had

    27、 appeared in his dreams had never left his side. 【文章大意】本文是一篇记叙文, Matrone和他的妻子在山中度假时, 遇上雪崩, 他的妻子不幸被砸死, 而他在被埋60多个小时后, 终于获救。7. What directly caused the hotel to be destroyed? A. The snowfall. B. The earthquake. C. The avalanche. D. The rocks and trees. 【解析】选C。细节理解题。宾馆被毁的直接原因是雪崩, 降雪和地震只是雪崩的前提条件, 岩石和树木是雪

    28、崩的一部分。故选C。8. What is the probable meaning of the underlined word “electrified” in Paragraph 5? A. Made people feel satisfied. B. Made people feel excited. C. Equipped people with electronics. D. Supplied people with electricity. 【解析】选B。词义猜测题。根据下文“They tunneled quickly in the ruins”以及常识可知, 救援人员在救出活人之

    29、后应该感到振奋, 于是加快了救援行动。A选项干扰较大, satisfied与语境不相符。故选B。9. How long was Matrone trapped in the ruins? A. About two days. B. About five days. C. Less than 40 hours. D. About two and a half days. 【解析】选D。细节理解题。本文出现的时间词比较多, 根据第六段中“It was some 60 hours since the avalanche”可知, 当Matrone被救时, 距离雪崩发生已经大约60个小时, 也就是两天半

    30、左右。故选D。10. What can be the best title for this text? A. A Narrow EscapeB. A Scary Night C. A Perfect RescueD. A Terrible Avalanche 【解析】选A。标题归纳题。本文主要讲述了Matrone 在雪崩之后被埋, 最终获救的故事。比较选项, A最能概括这一主题。故选A。. 阅读填句Many people cant imagine life without dogs. 1. However, dogs and people are very different animals

    31、. To make the most of your relationship with your dog, you need to teach her some important skills. Here are three essential principles to keep in mind while teaching. 2. One of the most frequent complaints of pet parents is that their dogs “just wont listen”. But put yourself in your dogs shoes for

    32、 a moment. If someone was constantly speaking in a foreign language how long would you pay attention? Thus, you need to understand how. If you like the behavior, reward it. Some training methods use punishment, like scolding, to discourage dogs from doing everything except what you want them to do.

    33、3. While both strategies can work, the latter is usually the more effective approach, and its also much more enjoyable for you and your dog. Control consequences effectivelyAs you teach your dog dos and donts, bear the following two guideline in mind; Consequences must be immediate. Dogs cant make c

    34、onnections between events and experiences that are separated in time. For your dog to connect something she does with the consequences of that behavior, the consequences must be immediate. 4, you have to catch her messing around in the kitchen and punish her on the spot. 5. When training your dog, y

    35、ou should respond the same way to things she does every time she does them. For example, if you sometimes touch your dog when she jumps up to greet you but sometimes yell at her instead, shell definitely get confused. How can she know when its okay to jump up and when its not? A. Consequences must b

    36、e consistentB. Understand how your dog learnsC. If you want to keep your dog safeD. If you want to discourage your dog from doing somethingE. Other methods mainly focus on teaching dogs what you want them to doF. We adore them for their loyalty, unconditional affection, and passion for lifeG. Traini

    37、ng your dog well will improve your life and hers, enhancing the bond【文章大意】本文是一篇说明文。在教授宠物狗一些重要的技能方面, 作者认为有三个基本原则需要牢记。1. 【解析】选F。根据前句提到“许多人无法想象没有狗的生活”可知, F项“我们喜欢它们的忠诚, 无条件的爱和对生活的激情”中的“它们”指代前文提及的“狗”。对上文补充说明。2. 【解析】选B。根据下一段主要分析了宠物狗“就是不听”的原因, 并建议宠物主人们给予理解。所以B项“了解你的狗是如何学习的”可以统领以下整段文章, 切题。3. 【解析】选E。后文提及“bot

    38、h strategies”在此处指代前面提及的方法。E项“其他的方法主要是教狗你想让他们做什么”和前句并列, 都在讲训练狗的方法。E项切题。4. 【解析】选D。根据后句“她在厨房里胡闹时你必须抓住并当场惩罚她”可知, D项“如果你想阻止你的狗做某事”, 在逻辑上为后句的条件。5. 【解析】选A。后句提及“在训练狗的时候, 你应该对她每次做的事情做出同样的反应”可知, A项“结果必须一致”对应后文。. 完形填空There are times when we feel as if our bad circumstances will never change. When we meet troub

    39、les or problems in our lives, we are1 for a sign that tells us everything will be 2and get better. When in this mindset(心态), I think back to a3I once heard about a family having dinner at a Chinese restaurant. At the end of the meal, everyone 4 their fortune cookie and read their messages out loud.

    40、5, the youngest child did not, she went to get another fortune cookie. This 6 several times before the mom7 her and asked, “What are you doing? ”The8child responded, “I am looking for a cookie with the9fortune for me. ”The mom said, “There is only one thing you need to10and its not in a fortune cook

    41、ie. That is where there is a will theres a way. When11 are not going our way, we may12 the “right fortune”. We seek the hope for our13 so that it will be better than the present. Once the Israelis were expelled(驱逐)in a foreign country against their 14. At that time, everything was 15for them, but th

    42、ey didnt lose hope; instead, they16to their new environment positively. Years later they returned to their homeland as they had 17. In life we need to18 action and hope and believe that 19is impossible to a willing mind. It does20that good things do come out of bad and difficult situations. 【文章大意】这是

    43、一篇夹叙夹议文。主要通过作者讲述的小故事一个家庭在中国餐馆吃饭, 妈妈告诉最小的孩子, 寻找幸运饼干是没有意义的, 需要知道“有志者事竟成”, 来讲述一个道理: 在生活中, 我们需要采取行动, 怀抱希望, 坚信有志者事竟成。1. A. ready B. grateful C. responsible D. desperate【解析】选D。根据前文“When we meet troubles or problems in our lives”可知, 生活中遇到麻烦或问题时, 需要一个“告诉我们一切都会变好, 变得更好”的信号存在来给予希望。be desperate for意为“非常渴望; 极需要

    44、的”。故选D。2. A. settled B. hidden C. defeated D. gone【解析】选A。根据前文“When we meet troubles or problems in our lives”可知遇到的是问题和麻烦, 所以, 此处为“解决问题或麻烦”。故选A。3. A. message B. story C. problem D. case【解析】选B。根据后文“I once heard about a family having dinner at a Chinese restaurant”的讲述, 推测作者想到了一个听说过的故事。故选B。4. A. ateB. t

    45、astedC. touchedD. opened【解析】选D。根据后文“fortune cookie”推测, 应是中餐馆给客人的, 包有预测未来运气小纸条的幸运饼干, 因此打开之后才能看到其中的小纸条上的内容。故选D。5. A. AnyhowB. However C. Otherwise D. Therefore【解析】选B。根据前文可知, 每个人都读了自己的小纸条, 空后“the youngest child did not”提到, 最小的孩子没有读, 前后为转折关系。故选B。6. A. changedB. ranC. happenedD. showed【解析】选C。句中主语“This”指前

    46、文提及的“to get another fortune cookie”这件事, 结合后文可知, 这个动作发生了不止一次才引起了妈妈的注意和询问。故选C。7. A. protected B. keptC. stoppedD. forbade【解析】选C。根据前文“This _several times”可知, 换饼干这件事发生了几次, 因此受到了妈妈的阻止。故选C。8. A. littleB. foolishC. anxiousD. shy【解析】选A。对应前文的“the youngest child”, 此处应是The little child。故选A。9. A. goodB. badC. w

    47、rongD. right【解析】选D。根据后文When_ are not going our way, we may _the “right fortune”. , 可知, 此处为词汇复现, 本句中应是“right fortune”。故选D。10. A. doubtB. guessC. knowD. hope【解析】选C。句意: 你只需要知道一件事, 而且不是在幸运饼干里。根据后文“That is where there is a will theres a way. ”(有志者, 事竟成。)可知, 这是妈妈希望这个小孩子能够懂得的道理。故选C。11. A. memories B. thing

    48、s C. questions D. chances【解析】选B。本句When _are not going our way, we may _the “right fortune”. 表达“事情不是按照自己的预想方式发展”, 且对应前文“everything will be_and get better”中的everything, 该空应填things。故选B。12. A. search for B. make up C. take out D. wrestle with【解析】选A。 search for寻找; make up构成; 编造; take out去掉; 取得; 带某人出去(吃饭或

    49、看电影等); wrestle with全力对付; 努力克服。对应前文“I am looking for a cookie with the_ fortune for me. ”可知, 应是寻找right fortune。故选A。13. A. familyB. workC. businessD. future【解析】选D。根据后文“so that it will be better than the present. (以至于它会比现在要更好)”可知, 应是寻求未来的希望。故选D。14. A. spiritB. heartC. willD. mind【解析】选C。本句应与前文“When_are

    50、not going our way(当事情不顺心的时候)”表达含义一致, against the will“违背意愿”, 符合语意。故选C。15. A. easyB. difficult C. commonD. special【解析】选B。根据前文“Once the Israelis were expelled in a foreign country against their_ ”可知, 他们被驱逐, 因此日子不好过。故选B。16. A. adjusted B. turnedC. stuckD. agreed【解析】选A。他们虽然被驱逐, 但是没有放弃希望, 由此推知, 他们在新环境中积极

    51、调整自己。adjust to“调节; 调整以适应”。故选A。17. A. leftB. expected C. talkedD. remembered【解析】选B。句意: 多年以后, 他们如预期的那样回到了祖国。as. . . had expected, 是固定句式, 意为“正如某人所期望的”。故选B。18. A. fetchB. catchC. bringD. take【解析】选D。take action, 是固定短语, 意为“采取行动”。故选D。19. A. something B. everything C. nothing D. anything【解析】选C。根据上文中的“That i

    52、s where there is a will theres a way”可知, 本句强调对于有意志力的人来说, 没有什么是不可能的。故选C。20. A. proveB. tellC. considerD. understand【解析】选A。prove证明; tell告诉; consider考虑; 认为; understand理解; 懂得。it proves that+从句, 是固定句式, 意为“它证明了”。故选A。. 语法填空Working on one of the most famous sites in the world, Im delighted though tired and

    53、covered in dust. I have been digging all day as an archaeology student from England since I 1. _(select). The Terracotta Warriors(兵马俑) were discovered in 1974. Some peasants were digging a well 2. _ they dug up the head of a clay warrior. Can you imagine their 3. _(astonish)? Soon archaeologists fro

    54、m Beijing, 4. _ the whole world knows, dug up 6, 000 clay warriors here. The warriors vary in height according to their roles, with the 5. _(tall) being the generals. Eventually Emperor Qin Shihuangs Tomb was also found nearby. In 1976 another spot was discovered, this one 6. _(contain) 1, 400 warri

    55、ors. The firm belief that there existed life after death got around widely 7. _ the ancient Chinese. It seemed that Emperor Qin Shihuang had had the soldiers 8. _(make), which were buried near 9. _(he)to guard his soul in the next life. Although it lay here hidden and forgotten for so long, the site

    56、 is visited by tourists from every corner of 10. _ globe. How fortunate I am working here! 【文章大意】本文主要讲述兵马俑的发现过程, 以及秦始皇建造兵马俑的原因。1. 【解析】was selected。考查动词语态。句意: 自从我被选中以来作为一名从英国来的考古学学生, 我整天都在挖掘。I与select之间是动宾关系, 且已发生, 要用一般过去时的被动语态。故填was selected。2. 【解析】when。考查连词。句意: 一些农民在挖井, 这时他们挖出了一个泥人战士的头。was/were doin

    57、g sth. when. . . 意为“正在做某事, 这时突然”, 是固定句型。故填when。3. 【解析】astonishment。考查词性转换。你能想象他们的惊讶吗? imagine是动词, 后接名词作宾语。astonishment是不可数名词。故填astonishment。4. 【解析】as。考查定语从句。正如全世界都知道的那样。as在从句中作动词knows的宾语。故填as。5. 【解析】tallest。考查形容词最高级。句意: 战士们的身高因角色而异, 最高的是将军。形容词最高级前加定冠词the。故填tallest。6. 【解析】containing。考查非谓语动词。这个坑有1 400

    58、名战士。one与contain之间是主谓关系, 用现在分词构成独立主格结构。故填containing。7. 【解析】among。考查介词。句意: 死后有生命存在的坚定信念在古代中国人中间广泛流传。among(表示范围)在之内。故填among。8. 【解析】made。考查非谓语动词。看来秦始皇让人制作了这些士兵。the soldiers与make之间是动宾关系, 用过去分词作宾语补足语。故填made。9. 【解析】him。考查代词。它们被埋葬在他身边, 以在来世守护他的灵魂。him指代文中提到的Emperor Qin Shihuang。故填him。10. 【解析】the。考查冠词。来自世界各地的游客参观这个地方。globe世界, 其前加the表示特指。故填the。关闭Word文档返回原板块

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2022版高中英语人教版(浙江专用)一轮题型综合练(八) WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-551375.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1