分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 21

类型2022版高中英语人教版(浙江专用)一轮题型综合练(十) WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:551378
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:21
  • 大小:91KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2022版高中英语人教版浙江专用一轮题型综合练十 WORD版含解析 2022 高中英语 人教版 浙江 专用 一轮 题型 综合 WORD 解析
    资源描述:

    1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。题型综合练(十)(限时65分钟). 阅读理解AThe tidying-up wonder known as Marie Kondo has a show on Netflix, and by all accounts, it seems to be popular among the masses. Kondos basic idea to determine whether we need something is to ask if something sparks

    2、joyand if it does not, then it is not needed. The writer Anakana Schofield, however, tweeted the following messages: “Do NOT listen to Marie Kondo or Konmari in relation to books. Fill your apartment & world with them. I dont care if you throw out your clothes but the woman is very misguided about b

    3、ooks. Every human needs a library, not clean, boring shelves. ”Now Schofield has penned an essay at The Guardian on the topic, noting that “Marie Kondo advises us to give up reading we dont find joyful. But ones personal library should do much more than get warm feelings. ” Its such a good point. I

    4、look at the rows of books on my shelves and while I cant help but to notice that they are not tidy, I would never toss them. Does every one of those books bring my joy? No. Some are hard. But toss them? No way! As collections, all of my books create their own narrative, an otherwise impossible timel

    5、ine of my life. And beyond them being a part of my history, I think about what went into each book. Every word, of the millions of words living on my bookshelves, was written with thought; every sentence crafted with intention. My personal library is like a microcosm (缩影)of humanity, of my own desig

    6、n. And as for the unread books? That a book is unread should not be an indication of its uselessness, rather, a promise of its potential. Its like having a gift to open or a vacation to look forward to. A stack of unread books is a hallway of doors, each leading to an unknown adventure. 【文章大意】本文是议论文

    7、。整理奇才近藤麻理惠在Netflix上有一个节目, 很受人们的追捧, 近藤认为不能激发快乐的东西都是不需要的东西, 可以扔掉。作者家里有很多藏书, 不是所有的书都能激发快乐, 但作者并不认为需要扔掉这些书, 他认为个人的图书馆就像自己设计的一个人性的缩影, 一本未读的书, 也并不应表明其无用, 而表明其有潜力, 就像将要打开的礼物或期待的假期, 一堆堆未读的书就像是门的走廊, 每本书都通向一个未知的冒险。1. What does the underlined word “wonder” in Paragraph 1 refer to? A. Talent. B. Program. C. Att

    8、raction. D. Company. 【解析】选A。词义猜测题。根据第一段第一句话“The tidying-up wonder known as Marie Kondo has a show on Netflix, and by all accounts, it seems to be popular among the masses. ”可知, 整理奇才近藤麻理惠在Netflix上有一个节目, 从各方面来看, 它似乎在大众中很受欢迎。所以wonder在这里是指“奇才, 能干的人”, 故答案为选项A。2. What is Anakana Schofields attitude toward

    9、s Marie Kondo about books? A. Disapproving. B. Favorable. C. Ambiguous. D. Acceptable. 【解析】选A。态度观点题。根据第二段中的“Do NOT listen to Marie Kondo or Konmari in relation to books. . . but the woman is very misguided about books. ”以及第三段中的“Marie Kondo advises us to give up reading we dont find joyful. But ones

    10、personal library should do much more than get warm feelings. ”可以推断出作家Anakana Schofield反对近藤麻理惠对处理书的态度。故选A。3. What is the writers purpose of writing the text? A. To advise people to read the books. B. To encourage people to buy the books. C. To introduce the books he collects. D. To tell people not to

    11、 throw away your books. 【解析】选D。写作目的题。根据文章最后两段: 作者家里有很多藏书, 不是所有的书都能激发快乐, 但作者并不认为需要扔掉这些书, 他认为个人的图书馆就像自己设计的一个人性的缩影, 一本未读的书, 也并不应表明其无用, 而表明其有潜力, 就像将要打开的礼物或期待的假期, 一堆堆未读的书就像是门的走廊, 每本书都通向一个未知的冒险。可知作者写这篇文章的目的是要告诉人们不要扔掉家里的藏书。故选D。BBeatrix Potters stories of animals have captured the imagination of children si

    12、nce 1902, when her first story, The Tale of Peter Rabbit, was published. It records the adventure of a rabbit who angers a bad-tempered farmer and finds himself participant in an epic escape. Peter, brother to Flopsy, Mopsy and Cotton-Tail, did what children do bestnot listen! Not even the fact that

    13、 only a couple years ago his dad was caught by the evil farmer and made into a pie by the farmers wife. But boys will be boys, right? Even ones who have sisters with cute names. Her apparently funny fiction attempts to make pleasant the consequential horrors arising from poor decision making. At its

    14、 most literal, her stories suggest that naughty children are likely to die or encounter loss of limbs. Jemima Puddle-duck is persuaded into attending a dinner party with a polite gentleman, who so happens to be a fox. The story is a total stranger danger alert for little listeners, similar to Perrau

    15、lts Little Red Riding Hoodthe moral at the end of which reads: “Children, especially attractive young ladies, should never talk to strangers, for if they should do so, they may well provide dinner for a wolf. But there are various kinds of wolves. There are also those who are charming, quiet, polite

    16、 and sweet. And unfortunately, it is these gentle wolves who are the most dangerous ones of all. ”Yet the strange thing is kids dont seem particularly upset by all the cruelty and violence that goes down in Potters tales. And isnt this the very thing that makes her stories so accomplished, so loved?

    17、 Potters creatures teach and entertain young readers, who as adults, will revisit the stories with their own children, appreciating the unexpected dark humor and marveling at the hidden horror and wondering why their little ones arent having nightmares when they should be! 【文章大意】本文为一篇议论文, 探讨了Beatrix

    18、 Potter经久不衰的动物故事, 出于规劝小读者的意图而使用生动有趣的语言展现生活的阴暗面。4. Why is The Tale of Peter Rabbit mentioned in Paragraph 1? A. To show Beatrix Potters achievementB. To criticize Peter Rabbits bad behavior. C. To introduce the topic of the passage. D. To describe the characters in the story. 【解析】选C。写作意图题。第一段提到Beatri

    19、x Potter最著名的作品做例子, 引出文章的中心论点: 尽管她的故事生动有趣, 但其中暗藏恐怖。5. Why are adult readers surprised when rereading Beatrix Potters stories according to the last paragraph? A. They have bad dreams at night. B. They dont notice the humor. C. Their kids dont fear these stories. D. Their kids dont like these stories.

    20、【解析】选C。细节理解题。文章最后一段提到readers, who as adults, will revisit the stories with their own children, appreciating the unexpected dark humor and marveling at the hidden horror and wondering why their little ones arent having nightmares when they should be可知, 长大后的读者跟自己的孩子一起重温这些故事时, 注意到其中的黑色幽默及暗藏的恐怖时, 奇怪自己的孩

    21、子读完为什么不会做噩梦。6. Which of the following can be the best title for the text? A. The charming dark side of Potters storiesB. The stories of Jemima Puddle-duckC. The readers reaction to fairy talesD. The language in Potters stories【解析】选A。主旨大意题。全文探讨Beatrix Potter运用精彩有趣的语言讲述了生活中的阴暗面来劝诫儿童, 故选A。CThe airplane

    22、 where Francis was travelling ran into heavy weather. The sky had been a hazy blue, with the clouds below the plane lying so close together that nothing could be seen of the earth. Then mist began to form outside the windows, and they flew into a white cloud of such density. The color of the cloud d

    23、arkened to gray, and the plane began to rock. Francis had been in heavy weather before, but had never been shaken up so much. The man in the seat beside him pulled a bottle out of his pocket and took a drink. Francis smiled at his neighbor, but the man looked away; he wasnt sharing his painkiller wi

    24、th anyone. The plane had begun to drop and struggle wildly. A child was crying. The air in the cabin was overheated and unpleasant, and Franciss left foot went to sleep. He read a little from a book that he had bought at the airport, but the violence of the storm divided his attention. It was black

    25、outside. Inside, the dim lights, the heat and the curtains gave the cabin an atmosphere of strong and inappropriate family life. Then the lights flashed and went out. “You know what Ive always wanted to do? ” the man beside Francis said suddenly. “Ive always wanted to buy a farm and raise beef. ”The

    26、 stewardess announced they were going to make an emergency landing. All but the child saw in their minds the wings of the Angel of Death. The pilot could be heard singing loudly. There was no other sound. The loud crash swallowed up the pilots song, and there was a scream high in the air, like autom

    27、obile brakes. The plane hit in a cornfield and shook them so violently that an old man cried loudly, “My kidneys! My kidneys! ”The stewardess could not open the door, but someone opened an emergency door at the back. They happily smelt of a heavy rain. Anxious for their lives, they came out of the d

    28、oors quickly and spread over the cornfield in all directions, praying. It did. Nothing happened. When it was clear that the plane would not burn or explode, the crew and the stewardess gathered the passengers together and led them to the shelter of a barn. They were not far from Philadelphia, and in

    29、 a little while a string of taxis took them into the city. 【文章大意】本文是记叙文。这篇文章描写了由于天气原因, 飞机紧急着陆的故事。7. What can we infer from the passage? A. The weather was terrible during the flight. B. The pilot sang loudly because he was very nervous. C. The child was crying as he was afraid of death. D. Francis a

    30、nd his neighbor sensed the coming danger. 【解析】选D。推理判断题。A已知信息, 不是推断, 所以排除; 飞机即将紧急迫降, 飞行员高歌不仅仅是因为紧张, 还有鼓舞士气的作用, 排除B; 孩子哭, 是因为“The plane had begun to drop and struggle wildly. ”结合“All but the child saw in their minds the wings of the Angel of Death. ”, 可排除C 。8. What does the underlined words “went to s

    31、leep” in Paragraph 3 mean? A. Numb. B. Abnormal. C. Conscious. D. Unaware. 【解析】选A。词义猜测题。“go to sleep”除了“入睡”还有“麻木numb”的意思。 根据上文, 他的左脚“麻木了”, 而不是“睡觉”。B、C、D意思分别是“不正常的”“有意识的”“不知道的”。9. What could be expected after the plane landed ? A. The plane went off, caught big fire and killed a lot of people. B. A h

    32、appy ending and all the passengers went home safely. C. The pilot made a mistake when landing. D. Francis could not find his neighbor. 【解析】选B。细节理解题。根据文章最后一段可知, 飞机迫降成功, 所有人安然无恙, 故选B。从句子When it was clear that the plane would not burn or explode可以排除A。C、D 文章没有提到。10. Which of the following can be the bes

    33、t title for the text? A. CrashB. A successful landingC. Emergency landingD. The adventure of Francis【解析】选C。主旨大意题。由于天气原因, 飞机被迫紧急降落, 所有人命悬一线。幸运的是, 飞机迫降成功。选项C既能概括主题又能扣人心弦。CThe airplane where Francis was travelling ran into heavy weather. The sky had been a hazy blue, with the clouds below the plane lyi

    34、ng so close together that nothing could be seen of the earth. Then mist began to form outside the windows, and they flew into a white cloud of such density. The color of the cloud darkened to gray, and the plane began to rock. Francis had been in heavy weather before, but had never been shaken up so

    35、 much. The man in the seat beside him pulled a bottle out of his pocket and took a drink. Francis smiled at his neighbor, but the man looked away; he wasnt sharing his painkiller with anyone. The plane had begun to drop and struggle wildly. A child was crying. The air in the cabin was overheated and

    36、 unpleasant, and Franciss left foot went to sleep. He read a little from a book that he had bought at the airport, but the violence of the storm divided his attention. It was black outside. Inside, the dim lights, the heat and the curtains gave the cabin an atmosphere of strong and inappropriate fam

    37、ily life. Then the lights flashed and went out. “You know what Ive always wanted to do? ” the man beside Francis said suddenly. “Ive always wanted to buy a farm and raise beef. ”The stewardess announced they were going to make an emergency landing. All but the child saw in their minds the wings of t

    38、he Angel of Death. The pilot could be heard singing loudly. There was no other sound. The loud crash swallowed up the pilots song, and there was a scream high in the air, like automobile brakes. The plane hit in a cornfield and shook them so violently that an old man cried loudly, “My kidneys! My ki

    39、dneys! ”The stewardess could not open the door, but someone opened an emergency door at the back. They happily smelt of a heavy rain. Anxious for their lives, they came out of the doors quickly and spread over the cornfield in all directions, praying. It did. Nothing happened. When it was clear that

    40、 the plane would not burn or explode, the crew and the stewardess gathered the passengers together and led them to the shelter of a barn. They were not far from Philadelphia, and in a little while a string of taxis took them into the city. 【文章大意】本文是记叙文。这篇文章描写了由于天气原因, 飞机紧急着陆的故事。7. What can we infer f

    41、rom the passage? A. The weather was terrible during the flight. B. The pilot sang loudly because he was very nervous. C. The child was crying as he was afraid of death. D. Francis and his neighbor sensed the coming danger. 【解析】选D。推理判断题。A已知信息, 不是推断, 所以排除; 飞机即将紧急迫降, 飞行员高歌不仅仅是因为紧张, 还有鼓舞士气的作用, 排除B; 孩子哭,

    42、 是因为“The plane had begun to drop and struggle wildly. ”结合“All but the child saw in their minds the wings of the Angel of Death. ”, 可排除C 。8. What does the underlined words “went to sleep” in Paragraph 3 mean? A. Numb. B. Abnormal. C. Conscious. D. Unaware. 【解析】选A。词义猜测题。“go to sleep”除了“入睡”还有“麻木numb”的意

    43、思。 根据上文, 他的左脚“麻木了”, 而不是“睡觉”。B、C、D意思分别是“不正常的”“有意识的”“不知道的”。9. What could be expected after the plane landed ? A. The plane went off, caught big fire and killed a lot of people. B. A happy ending and all the passengers went home safely. C. The pilot made a mistake when landing. D. Francis could not fin

    44、d his neighbor. 【解析】选B。细节理解题。根据文章最后一段可知, 飞机迫降成功, 所有人安然无恙, 故选B。从句子When it was clear that the plane would not burn or explode可以排除A。C、D 文章没有提到。10. Which of the following can be the best title for the text? A. CrashB. A successful landingC. Emergency landingD. The adventure of Francis【解析】选C。主旨大意题。由于天气原因

    45、, 飞机被迫紧急降落, 所有人命悬一线。幸运的是, 飞机迫降成功。选项C既能概括主题又能扣人心弦。【规律方法】根据词语复现寻找答案上下文与主题相关的词语通常会以原词、同义词、近义词、同根词或同范畴词等形式在上下文中重复出现。如第4小题, F项中“effort”与主题句中“effort”是词汇复现, 说明F选项与此空上下句为同一话题, 从而确定选项。注意: 利用词语复现解题并不意味着凡与上下句有复现词的选项就一定是正确选项。是否为正确答案, 还得将含复现词的选项代入原文, 看该选项与上下文是否真正衔接。. 完形填空Chase and Nicole McKeown are both police

    46、officers in Elizabeth town in Kentucky. One night, the two off-duty officers1a robbery at a restaurant chain. When they were eating dinner in the restaurant, a man came in2a mask and went up to the counter. “I think we both saw him at the same time, ” Nicole said during a news conference. 3, she tho

    47、ught the man may be sick, given 4season, but soon she knew the mask was for a less innocent 5, according to CNN. Nicole added they saw the employees behind the counter 6their hands and thats when we both 7what was happening. The monitor video8what happened next. The officers drew their weapons and 9

    48、the suspect. On the video, the suspect can be seen10his weapon and running out of the door, CNN reported. The couple 11to pursue (追赶) him a few blocks away from the restaurant and 12him at gunpoint (枪口) until the Louisville Metro Police arrived and13him. “It is my belief that if not for the14actions

    49、 of these two officers, the robbers actions inside the 15would have escalated (升级). They acted 16, ” said Deputy Dan Mason of the LMPDs robbery unit. The couple said the officer instinct (本能) just kicked in as the situation 17 . “We both looked at each other and said Lets go, ” Chase said. “When it

    50、18peoples life in danger, any other officer would have done the 19thing, ” Nicole said. The suspect is now in 20in Louisville, according to the police. 【文章大意】这是一篇新闻报道。主要讲述一对警察夫妻休假期间, 在餐馆吃饭时遇上嫌疑犯在饭店抢劫, 二人出于警察职责将罪犯绳之以法的英勇事迹。1. A. actedB. madeC. found D. prevented【解析】选D。结合上下文, 根据文章第四段“The couple_ to pu

    51、rsue him a few blocks away from the restaurant and _him at gunpoint until the Louisville Metro Police arrived and _him . ”可知, 他们成功阻止了这次抢劫事件发生。故选D。2. A. wavingB. wearingC. holdingD. carrying【解析】选B。文中空格后为mask“口罩、面具”, wear a mask意为 “戴口罩/面具”。为了不被人认出来。故选B。3. A. Later on B. Right away C. At first D. Once

    52、more【解析】选C。 later on以后, 后来; right away立刻; at first 起初; once more再次。本句中出现转折词“but”, 由此推断, 在开始时, 他们夫妻二人并未对其有所察觉。故选C。4. A. fluB. peakC. harvestD. holiday【解析】选A。由前一句提到“may be sick”可以推断, 现在可能是流感季节。故选A。5. A. aimB. resultC. victimD. reason【解析】选D。下文提到“they saw the employees behind the counter _their hands ”,

    53、 可知该男子戴口罩是有原因的, 并非善意。故选D。6. A. put upB. drew back C. took offD. turned over【解析】选A。 put up举起; draw back 退缩; take off 起飞; turn over 翻转。根据第四段中“On the video, the suspect can be seen _his weapon”可知, 这名男子是嫌疑犯且手持武器, 由此推测, 他用武器威胁收银台后的雇员们举起双手。故选A。7. A. decided B. fearedC. realizedD. wondered【解析】选C。文中前半句雇员们举起

    54、双手, 可知作为警察他们已经意识到发生的事情。故选C。8. A. spreadB. showedC. copiedD. changed【解析】选B。根据常识可知, 监控显示了接下来发生的事情。故选B。9. A. leftB. askedC. seizedD. chased【解析】选D。 根据文中“the suspect can be seen _his weapon and running out of the door ”可知, 嫌疑犯逃跑, 他们拿出武器并且追赶嫌疑犯。故选D。10. A. hidingB. ruiningC. droppingD. returning【解析】选C。据CNN

    55、报道: 从监控显示, 嫌疑人扔掉他的武器逃出餐馆大门。故选C。11. A. agreedB. startedC. continuedD. offered【解析】选C。这对夫妻从罪犯逃出饭店开始一直追赶他到离饭店几个街区之外的地方, 将其抓住。故选C。12. A. heldB. killedC. punishedD. searched【解析】选A。本句中held sb. at gunpoint意为“用枪指着某人”, 武器应该用手拿着, 这是警察的常规动作, held更符合题意。故选A。13. A. hurtB. arrestedC. examinedD. threatened【解析】选B。根据常

    56、识可知, 警察到达后应该逮捕罪犯。故选B。14. A. heroicB. extraC. suddenD. final【解析】选A。他们的英勇行为及时阻止了犯罪的发生。故选A。15. A. gameB. fightC. businessD. situation【解析】选C。根据上文可知, 抢劫事件发生地点在一个连锁餐厅, 而 business 译为“商业, 买卖”, 包含餐厅。故选C。16. A. crazily B. luckilyC. surprisingly D. honorably【解析】选D。根据常识可知, 这对夫妻警察英勇的行为是值得尊敬的。故选D。17. A. developed

    57、 B. improved C. changed D. worsened【解析】选D。develop发展; improve改善; change改变; worsen恶化。结合上文, 餐厅内的抢劫事件可能会升级, 即恶化, 这时候就需要警察发挥作用。故选D。18. A. goes for B. comes to C. deals with D. fights against【解析】选B。go for 选择, 挑选; come to 涉及; deal with 处理; fight against 对抗。When it comes to. . . 意为“当涉及某事时”为固定句式。故选B。19. A. s

    58、ameB. oppositeC. commonD. different【解析】选A。警察的职责就是保护人民生命安全, 当面临危险, 他们都会表现一样。故选A。20. A. mercyB. prisonC. silenceD. hospital【解析】选B。根据上文可知, 嫌疑人被警方逮捕, 现在应该在监狱服刑, 而in prison意为“在监狱”。故选B。【知识拓展】长难句分析It is my belief that if not for the heroic actions of these two officers, the robbers actions inside the busin

    59、ess would have escalated.分析: that引导同位语从句, 表示belief 的内容; if not for =if it were not for“要不是因为”引导虚拟语气中的条件状语; business 在本句中指餐馆。译文: 我相信, 如果没有这两名警官的英勇行为, 抢劫犯在餐馆里的行为会进一步升级。. 语法填空Some time after 10, 000 BC, people made the first real attempt to control the world they lived 1. _, through agriculture. Over t

    60、housands of years, they began to depend less on 2. _ could be hunted or gathered from the wild, and more on animals they had raised and crops they had sown. Farming produced more food per person 3. _ hunting and gathering, so people were able to raise more children. And, as more children were born,

    61、more food 4. _(need). Agriculture gave people their first experience of the power of technology 5. _(change) lives. By about 6, 000 BC, people 6. _(discover) the best crops to grow and animals to raise. Later, they learned to work with the 7. _(season), planting at the right time and, in dry areas,

    62、8. _ (make) use of annual floods to irrigate (灌溉) their fields. This style of farming lasted for quite a long time. Then, with 9. rise of science, changes began. New methods 10. _ (mean) that fewer people worked in farming. In the last century or so, these changes have accelerated. New power machine

    63、ry and artificial fertilizers (化肥) have now totally transformed a way of life that started in the Stone Age. 【文章大意】本文是一篇说明文, 主要介绍了自公元前10 000年后, 农业的发展过程。1. 【解析】in。考查介词。公元前10 000年后的一段时间, 人们第一次真正尝试通过农业来控制他们所生活的世界。此处是一个定语从句, 先行词是the world , 在从句中作地点状语, 且live是不及物动词, 需要加介词in。2. 【解析】what。考查宾语从句。几千年来, 他们开始不那

    64、么依赖那些能在野外打猎和采集到的东西, 而更多地依赖他们饲养的动物和播种的农作物。此处是on的宾语从句, 从句中could缺少主语, 所以用what。3. 【解析】than。考查比较级。与狩猎和采集相比, 农业生产的人均粮食更多, 因此人们能够养育更多的孩子。根据前面的more可知用than。 4. 【解析】was needed。考查被动语态。more food和need之间是被动关系, 且此处food是不可数名词, 谓语动词用单数, 再根据第一段“Some time after 10, 000 BC”可知是一般过去时。故填was needed。5. 【解析】to change。考查非谓语动词

    65、。农业使人们第一次体验到了技术改变生活的力量。the+序数词+to do. . . 第几个做。故填to change。6. 【解析】had discovered。考查时态。约在公元前6 000年之前, 人们已经发现了最适合种植的农作物和最适合饲养的动物。根据“By about 6, 000 BC”可知要用过去完成时。故填had discovered。7. 【解析】seasons。考查名词复数。后来, 他们学会了根据季节的变化来耕作, 在适当的时间种植, 在干旱地区利用每年的洪水灌溉他们的田地。根据句意可知此处指的是根据季节(的变化)来种植一些植物, 所以season要用复数。故填seasons。8. 【解析】making。考查非谓语动词。他们学会了在适当的时间种植, 在干旱地区利用每年的洪水灌溉他们的田地。此处是现在分词作伴随状语。故填making。9. 【解析】the。考查定冠词。后来, 随着科学的兴起, 变化开始了。此处特指科学的兴起。故填 the。10. 【解析】meant。考查动词时态。新方法意味着更少的人从事农业工作。根据“that fewer people worked in farming”可知是一般过去时。故填meant。关闭Word文档返回原板块

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2022版高中英语人教版(浙江专用)一轮题型综合练(十) WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-551378.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1