江苏丹阳市2017高考英语阅读理解一轮学生版训练(一)及参考答案 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 江苏丹阳市2017高考英语阅读理解一轮学生版训练一及参考答案 WORD版含答案 江苏 丹阳市 2017 高考 英语 阅读 理解 一轮 学生 训练 参考答案 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、江苏丹阳市2017高考英语阅读理解一轮学生版训练(一)及参考答案【阅读理解】Peanuts to ThisProudly reading my words, I glanced around the room, only to find my classmates bearing big smiles on their faces and tears in their eyes. Confused, I glanced toward my stonefaced teacher. Having no choice, I slowly raised the report I had slaved
2、over, hoping to hide myself. “What could be causing everyone to act this way?”Quickly, I flashed back to the day Miss Lancelot gave me the task. This was the first real task I received in my new school. It seemed simple: go on the Internet and find information about a man named George Washington. Si
3、nce my idea of history came from an ancient teacher in my home country, I had never heard of that name before. As I searched the name of this fellow, it became evident that there were two people bearing the same name who looked completely different! One invented hundreds of uses for peanuts, while t
4、he other led some sort of army across America. I stared at the screen, wondering which one my teacher meant. I called my grandfather for a golden piece of advice: flip(掷)a coin. Headsthe commander, and tailsthe peanuts guy. Ah! Tails,my report would be about the great man who invented peanut butter,
5、 George Washington Carver.Weeks later, standing before this unfriendly mass, I was totally lost. Oh well, I lowered the paper and sat down at my desk, burning to find out what I had done wrong. As a classmate began his report, it all became clear,“My report is on George Washington, the man who start
6、ed the American Revolution.” The whole world became quiet! How could I know that she meant that George Washington?Obviously, my grade was awful. Heartbroken but fearless, I decided to turn this around. I talked to Miss Lancelot, but she insisted: No redos; no new grade. I felt that the punishment wa
7、s not justified, and I believed I deserved a second chance. Consequently, I threw myself heartily into my work for the rest of the school year. Ten months later, that chance unfolded as I found myself sitting in the headmasters office with my grandfather, now having an entirely different conversatio
8、n. I smiled and flashed back to the embarrassing moment at the beginning of the year as the headmaster informed me of my opinion to skip the sixth grade. Justice is sweet!1What did the authors classmates think about his report?AControversial. BRidiculous. CBoring. DPuzzling.2Why was the author confu
9、sed about the task?AHe was unfamiliar with American history.BHe followed the advice and flipped a coin.CHe forgot his teachers instruction.DHe was new at the school.3The underlined word“burning”in Para. 3 probably means _.Aannoyed Bashamed Cready Deager4In the end, the author turned things around _.
10、Aby redoing his task Bthrough his own effortsCwith the help of his grandfather Dunder the guidance of his headmaster【要点综述】本文讲述了作者作为一个外来移民初入美国学校时,由于对美国历史不了解而闹出的一个笑话,但作者通过努力最后终于提高成绩并实现跳级。1. B推理判断题。根据第一段内容我们知道,由于作者对美国历史的无知,弄混了乔治华盛顿的身份,所以同学们听了作者写的报告忍不住大笑起来。“bearing big smiles on their faces and tears in
11、 their eyes.”可知大家觉得这个报告很荒谬。controversial有争议的;ridiculous荒谬的,可笑的;boring无聊的;puzzling迷惑的,不解的。2. A推理判断题。 根据第二段“Since my idea of history came from an ancient teacher in my home country”可知,作者是从别的国家初到美国,所以对美国历史不了解而闹了笑话。3. D词义猜测题。 根据全文叙述可知,作者是通过投掷硬币来决定的答案,因此犯了常识错误。第三段中“I was totally lost.”说明作者不明就里,所以当其他同学读报告
12、时,作者渴望知道为什么。annoyed 烦恼的;ashamed羞愧的;ready准备好的,情愿的;eager渴望的。4. B细节理解题。 根据第四段“Consequently, I threw myself heartily into my work for the rest of the school year.”可知作者是通过throw oneself into(积极从事)而实现转变的。所以选B。文中老师并没有给作者机会重做,所以A错误;从祖父那里得到建议是在选择华盛顿身份时,所以C错误;而校长是在作者成绩提高后才接见的,所以D错误。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,
13、选出最佳选项。【2014高考英语一调考试】 Many children would start school hungry without breakfast clubs, teachers have claimed. Anew survey suggests these clubs are the only way many students can get a meal before lessons. About 54% of the 552 school staff questioned by the Association of Teachers andLecturers(ATL)sa
14、id their school provides a breakfast club for pupils. The biggest reason for them toattend these clubs is that their parents or carer goes to work early, cited by 76.8% of those questioned.About 22.6% said children attended due to lack of money at home because parents or carers areunemployed and 15.
15、2% said lack of money at home due to changes or cuts to benefits. About 17.6%said pupils mainly attend breakfast clubs to socialize. The survey found that teachers believe that offering breakfast to pupils often helps improve theirconcentration and ability to learn. One primary school teacher said:
16、“Although there is a charge forour breakfast club, we have accessed funding for those pupils on free school meals and the breakfastclub had an effect on their attendance, concentration and being in school for the start of lessons. ATL general secretary Dr Roper said a nutritious meal at the start of
17、 the day has a huge impacton pupils ability to learn. “Many schools do everything they can to ensure children eat well duringschool term-time. But there are many children living in poverty, who we fear wont be getting adecent meal a day in the holidays and this is something the government needs to a
18、ddress,” she said. A Department for Education spokesman said: “We know how important it is for children tohave a good breakfast. We want schools and local authorities to use their budgets to best meet the needs of their children. Many provide breakfast clubs which offer a free meal to children from
19、poorerfamilies. The Pupil Premium, which will double to 2.5 billion in 2014-2015, targets extra moneyto help schools to provide support such as this to the most disadvantaged children. The free schoolmeal scheme also ensures that these children have access to a nutritious lunch every day. 32. How ma
20、ny factors are mentioned which can account for the popularity of breakfast clubs? A. Two. B. Three. C. Four. D. Five. 33. By getting breakfast offered by breakfast clubs, pupils can_. A. perform better in their study B. know how they can save money C. eat better for their lunch and supper D. make mo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-551938.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
