分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型江苏省2011届高三英语牛津版必修五综合模拟卷(含解析).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:552743
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:13
  • 大小:200KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    江苏省 2011 届高三 英语 牛津 必修 综合 模拟 解析
    资源描述:

    1、 必修五 综合模拟卷第一部分听力(共两节,满分20分)第一节 (共5小题;每小题1分,满分5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. Where does the conversation most probably take place?A. In an office. B. In a library. C. In a bookstore.2. Where did the speakers plan to go?A. A shoppin

    2、g center. B. An opera house.C. The parking lot.3. Which aspect of the film does the woman like?A. The plot. B. The music. C. The dialogue.4. What do we know about the womans jacket?A. It is sold at a lower price.B. Its color is her favorite. C. It is her sisters size.5. What does the woman imply(暗示)

    3、?A. The man is so forgetful.B. The man is too careless.C. The man is over confident.第二节 (共15小题;每题1分,满分15分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,每小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. What makes the man so tired?A. Playing games. B. Surfing t

    4、he Internet. C. Searching for interesting people.7. Whom did the man chat with?A. People from Canada.B. People in need of his help.C. People on the same project.听第7段材料,回答第8、9题。8. What does the law forbid people to do?A. To take dogs to parks. B. To walk dogs in the streets. C. To treat dogs cruelly.

    5、9. What do we know from what the woman said?A. Dogs should be kept at home. B. Building a dog park is necessary. C. People would remove the dog waste.听第8段材料,回答第10至12题。10. According to the man, what did he do before he watched TV?A. He washed his hands. B. He had his supper. C. He took a path.11. Wha

    6、t place did the man go to last night?A. James Street.B. A restaurant.C. A friends home.12. What does the man try to do in the conversation?A. To prove the truth.B. To find the truth.C. To hide the truth.听第9段材料,回答第13至16题。13. Why did the son come back late?A. He hurt his hands and knees. B. He went to

    7、 a pub with Linda. C. He waited a long time for the bus.14. What was the old lady doing in the middle of the road?A. Looking for something.B. Struggling to stand up. C. Trying to seek help.15. What happened to Linda?A. She was fired.B. She got injured.C. She had an accident.16. Where was the witness

    8、?A. Outside the pub.B. At a bus stop. C. In his car.听第10段材料,回答第17至20题。17. Whats the problem of some of the university students?A. They dont spend all their time on studies. B. They dont know what to do with their free time. C. They dont have choices for outside class activities.18. How is the studen

    9、ts high school life?A. Controlled and busy. B. Regular and colorful. C. Active and independent.19. According to the speaker, what is the role of outside class activities at university?A. To make students healthier. B. To improve students test scores. C. To enrich students experience.20. What does th

    10、e speaker advise his students to do?A. Learn to enjoy themselves. B. Learn to be their own masters. C. Learn to develop their potential(潜力).1-5 CBCAC 6-10 BABCA 11-15 ACBAC 16-20 BBACB听力录音原文Text 1M: Excuse me. Is this dictionary available?W: UrOxford Learners Dictionary, the seventh edition? I am so

    11、rry. Its sold out.M: Oh, thats too bad.Text 2W: Did you see the purse, honey?M: Your purse? No. Why the purse? Were not going shopping anyway.W: I know. But our opera tickets are in it. And we have only one hour left.M: Did you have it when we left the parking lot?Text 3M: What do you think of the f

    12、ilm, Ellen?W: Well, the plot is not so good.M: But the musicW: The music is just so-so. Anyway, the dialogue is humorous.Text 4M: You look smart in this red jacket.W: Thank you. A really good bargain, I think. You can get one for your sister. It goes on sale today.M: Yes, but I dont know what size s

    13、he takes.Text 5W: Hi, John. How is your exam?M: It couldnt be better. W: Really? But remember this: hope for the best and be prepared for the worst.Text 6W: You look tired. M: Yeah, I am worn out. Ive been surfing the Internet.W: Were you doing school work or playing games?M: Well, I wanted to get s

    14、ome information about Canada for my project, but I found a really interesting chat room with people from that country and started chatting.W: Did you get the information you needed?M: Yes, but then we spent a lot of time chatting about other interests.Text 7M: I hear a businessman is building a dog

    15、park in our city. W: Really? What for?M: Obviously because theres a law against having dogs in the streets.W: Does it mean that dogs have to stay at home all the time?M: Sounds pretty cruel, right? Maybe a dog park is a good idea.W: Maybe they should just allow people to walk their dogs in the stree

    16、ts.M: But then streets could be a mess.W: Couldnt people clean up after their dogs?M: Would they?Text 8W: Mr. Parker, when did you arrive home yesterday evening?M: At about 8 oclock.W: What did you do right after you entered your flat?M: Well, I washed my hands and then watched sports news.W: When d

    17、id you have supper?M: At about a quarter to nine, I guess.W: Did you stay at home all evening?M: Yes.W: But your friend says that he found you several times between 8 and 9. But you didnt answer.M: Well, I think I was in the bath at that time.W: No, you werent. You were not even at home last night.

    18、You robbed a bank in James Street.Text 9M: Hi, mom.W: There you are. Im getting worried. Its so late.M: Yes. I ran into Linda and we went to a pub. She told me a funny thing.W: Oh? What was that?M: Well, she was driving home after work, and she suddenly saw an old lady on her hands and knees in the

    19、middle of the road.W: Really?M: Yes, Linda was so shocked that she stopped suddenly and the car behind crashed into hers.W: Was she hurt?M: No. W: And what was the old lady doing?M: I am just coming to that. So Linda got out of her car and saw the old lady pick up something and walk away.W: Lucky in

    20、deed. Linda didnt run her over.M: Then a policeman came. But he didnt believe what Linda said. W: WellM: Luckily there was a witness, a man waiting for a bus. He saw it all. Guess what the old lady was doing?W: I havent the slightest idea.M: She was looking for her gold tooth.W: A gold tooth?M: Yes,

    21、 it fell out as she was crossing the road. The witness heard her saying, “Oh, my gold tooth”Text 10 In my spoken English class, I asked the students about their impressions of their university life. To my surprise, many of them expressed disappointment. After their highly controlled high school live

    22、s, they were having difficulty adjusting to the free time in the university. When I asked them to describe their high school lives, many of them told me they got up at six in the morning and studied until ten at night. Most of this time was spent at school, doing piles of homework to help them prepa

    23、re for the university entrance exams.Once they entered the university, in my opinion, the students are not expected to devote all their waiting hours to studying, they should also take an active part in social activities. Therefore, they should learn to divide their time outside of the class between

    24、 sports and clubs. Whats more, they should spend some time watching TV and chatting with their roommates. These activities are useful in helping them prepare for their future. But what struck me most was that many of them did not seem particularly happy about their new found freedom. As they had so

    25、many choices, they felt that no matter what they were doing, they should be doing something else. Thats why they were not happy. To those students, my advice was, get used to it and learn to make decisions for yourselves.第二部分:英语知识运用(共两节,满分35分)第一节:单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分)从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。2

    26、1. What an amazing film! Its the most interesting film Ive ever seen. But Im sure it wont interest _.A. somebodyB. anybody C. nobody D. everybody22. Some of the students have already learned enough English to _ a conversation with a native English speaker.A. hold on B. keep on C. go on D. carry on23

    27、. _ Mr. Smith _ this week? No. He is on holiday.A. Has; worked B. Does; work C. Did; work D. Is; working24. _ as the first lady of speech, Dr, Lillian Glass is recognized as one of the worlds leading experts on communication skills.A. Knowing B. Having knownC. Known D. To be known25. The result is n

    28、ot the same they had expected, _ was rather disappointing.A. as; that B. which; as C. as; whichD. that; which26. Do you think an advertisement is _ help when you look for a new job? Well, it all depends. Anyway, it gives me more of _ chance to try.A. a; a B. the; the C. a; the D. /; /27. Excuse me,

    29、could you tell me where I could make a call? Sorry, Im a stranger here. _.A. Thanks a lot B. Thats a pityC. Thanks anyway D. Im sorry to hear that28. English is a language that many people around the world _ not speak perfectly but _ at least understand.A. may; can B. would; mightC. will; mustD. cou

    30、ld; might29. Why cant I smoke here? At no time _ in the meeting room.A. is smoking permittedB. smoking is permittedC. does smoking permitD. smoking does permit30. What will you buy for your husbands birthday? I want to buy a _ wallet for him.A. black leather smallB. small black leather C. small leat

    31、her black D. black small leather31. Can you come to attend our party tonight? Sorry, but I do wish I _.A. hadB. can C. will D. could32. How did your students express their thanks to you on Teachers Day? A gift, together with many flowers _ sent to me by my students.A. is B. are C. was D. were33. It

    32、seems water _ from this tap for some time. Well have to take it apart to put it right.A. had leaked B. is leaking C. leaked D. has been leaking34. ONeal works hard. So he does. He is often seen _ heavily before his teammates have even arrived at practice.A. to be sweatedB. sweated C. be sweatedD. sw

    33、eating35. The recent information has been put forward _ more high school graduates will be admitted into universities.A. asB. whichC. whileD. that21.【答案解析】根据上下文语境及答话人的意思:我敢肯定这部电影不可能使每个人都感兴趣,说明该句为部分否定。答案D。22.【答案解析】选项A、B、C三个动词短语都表示继续之意,与题干中名词a conversation with a native English speaker构成短语,不符句意。答案D。23

    34、.【答案解析】根据答句He is on holiday.说明动作处于正在进行状态,而不是完成性的、过去发生的或经常性的动作,故排除选项A、B、C,选用现在进行时,答案为D。24. 【答案解析】该题考查过去分词在句中用作原因状语。根据句意及句子结构可知,句子的主语Dr, Lillian Glass实际上就是选项动词的主语,相当于As he is known as .引导的原因状语从句,为被动结构,故选过去分词known。答案为C。25. 【答案解析】第一空the same as为固定结构,意思为与一样;第二空为非限制性定语从句,关系代词代指前面整个句子内容,应选which。答案为C。26. 【答

    35、案解析】根据上下文语境可以知道,句中两个名词help 和chance 都用作可数名词,表示泛指。第一空help 代指an advertisement ,第二空more of a chance 多一次机会。答案A。27. 【答案解析】根据对话情景可知,对话发生在两个陌生人之间,一人请求他人帮忙,但因为都是陌生人,未能提供帮助。对这种情景的回答,也要表示感谢,但在后面常用anyway 或all the same。答案C。28. 【答案解析】根据句意和句子的语气可知,第一空表示一种可能性,用may not speak 可能不会说;第二空表示有某种能力。答案A。29. 【答案解析】答句中否定介词短语a

    36、t no time位于句首,表明了句子的主谓结构应采用部分倒装的形式,即将句中的助动词调至主语之前。根据句子意思该句为被动语态,排除选项B、C、D。答案为A。30. 【答案解析】根据多个形容词作定语词序排列规律限定描绘大、长、高,形状、年龄和新老,颜色、国籍和材料,作用类别往后靠。可知,选项中三个限定词分别为small(大、小), black (颜色),leather(材料)。答案为B。31. 【答案解析】分析上下文语境可以知道,wish引导的宾语从句表示与将来事实相反的愿望,故应用would,could+动词原形。答案D。32.【答案解析】题干中句子的主语是A gift ,介词短语toget

    37、her with many flowers在句中用作状语,故谓语动词应用单数形式,因动作已在过去发生,故用一般过去时。答案C。33. 【答案解析】根据句中时间状语for some time以及后一分句的动词时态可知,选项动词动作强调到现在为止并仍在继续,故应排除选项A、C。由于选项B现在进行时不可与一段时间状语连用,所以排除选项B,选D现在完成进行时。答案D。34.【答案解析】根据句子结构可知,感觉动词see用于被动结构,选项A、C不可以用于这一结构中;选项B为被动意义,不成立;只有选项D(sweating)现在分词与be seen构成复合结构,强调状态。答案为D。35. 【答案解析】根据句子

    38、意思可知,空格后的从句是说明句子的主语The recent information 的内容,故该句是同位语从句,应选that连接主从句,且不可省略。答案为D。第二节完形填空You have waited 45 minutes for the valuable 10 minutes break between classes. But when the bell for the next class rings, you cant 36 how quickly time has passed.If you are familiar with this 37 , youll know how ti

    39、me flies when you are having fun-and 38 when you are bored. Now scientists have 39 a reason why this is the case.Scans have shown that patterns of activity in the brain 40 according to how we focus on a task. When we are 41 , we concentrate more on how time is passing. And this makes our brains 42 t

    40、he clock is ticking more slowly.In an experiment 43 by a French laboratory, 12 volunteers watched an image 44 researchers monitored their brain activity.The volunteers were told to 45 concentrate on how long an image appeared for, then 46 the color of the image, and thirdly, study both duration and

    41、color. The results showed that 47 was more active when the volunteers paid 48 subjects.It is thought that if the brain is 49 focusing on many aspects of a task, it has to 50 its resources, and pays less attention to the clock. 51 , time passes without us really 52 it, and seems to go quickly. If the

    42、 brain is not so active, it concentrates its 53 energies on monitoring the passing of time. 54 , time seems to drag.Next time you feel bored 55 , perhaps you should pay more attention to what the teacher is saying!36AguessBlearnCbelieveDdoubt37AviewBpointCsceneDexperience38AdragsBstopsCbacksDgains39

    43、Athought overBmade upCsuggestedDcome up with40AchangeBdevelopCgrowDslow41Asleepy BboredCexcitedDactive42AreportBthinkCdecideDsee43AproducedBcarriedCtriedDperformed44AsoBwhenCwhileDbut45ApartlyBquicklyChowDfirst46ArememberBfocus onCforgetDtell apart47Athe researchersBthe experimentCthe clockDthe brai

    44、n48Amuch attention toBmore attention toCattention to manyDattention to more49AbusyBlikelyCreadyDsure50AfocusBgatherCreachDspread51AHoweverBFurthermoreCThereforeDFinally52ArecognizingBwatchingCnoticingDcounting53AenoughBfullCrightDproper54AIn factBAs a resultCFor exampleDInstead55Ain classBwith workC

    45、in mindDof lessons答案解析36【答案】C【解析】课间十分钟玩得很开心,时间在不知不觉中就过去了。此处用cant believe表示对这段时间飞快流逝的惊讶与感叹。37【答案】C【解析】上文提到的是一种特定的心理场面描写,而不是人所经历的某一件具体的事情,故选C。scene情节,场面 ;experience经验,经历,阅历。38【答案】A【解析】根据文中倒数第二段的解释可得知答案。drag拖长,此处指时间过的很慢。39【答案】D【解析】thought over仔细考虑 ;make up 组成; suggest建议;表明; come up with提出。科学家是以实验为基础进行研

    46、究而提出的一种原因。40【答案】A【解析】联系下文的实验可知,当人的大脑集中于一个任务的多个面的时候,就变得比较活跃,反之,则变得不那么活跃。所以当大脑所注意的任务不同的时候,大脑的活动状态是不一样的。41【答案】B【解析】联系上下文可知,人在比较厌烦或感到无事可做的时候,才觉的时间过得很慢。42【答案】B【解析】时间过得很慢只是人的一种潜在的意识。43【答案】D【解析】空格所缺的词做定语,应与前面的experiment构成动宾关系,结合下文进行的实验可知,只有D项符合。B项应改为carried out 。 44【答案】C【解析】此处用while强调在实验过程中,被实验者与研究人员的任务对比关

    47、系。45【答案】D【解析】根据后面的then; thirdly可得知答案。46【答案】B【解析】根据后文49个空后面的解释可知,实验的目的是让大脑不停的专注于一个任务的多个方面。47【答案】D【解析】此处指被研究人员的大脑思维比较活跃。48【答案】D【解析】结合上文的实验可知,研究人员是让实验者的大脑专注于一个任务的多个方面。49【答案】A 【解析】be busy doing忙于为固定搭配;be likely to do可能做; be ready to do准备做; be sure of/about对确信。50【答案】D【解析】联系上下文可知,当大脑专注于一个任务的多个方面时,它的精力就会被分

    48、散,因而就转移了对时间的注意。spread 此处为分散。51【答案】C【解析】此处是上述实验所得出的一个结论 。 52【答案】C【解析】根据后文的 seems to go quickly可知,时间在不知不觉中过去。53【答案】B【解析】如果大脑不太活跃的时候,就会把相当多的精力集中在计算时间上,right/ proper正确的,恰当的,同义,可排除。enough足够的;full充足的;相当多的。54【答案】B【解析】 本句是根据前面的分析而得出的结论。55【答案】A【解析】本句与文章第一段相对应,是对第一段在课堂出现的问题的一种解决方法。另外,根据最后一句也可得出答案第三部分:阅读理解AEd

    49、Viesturs grew up in Rockford, Illinois, where the tallest thing on the horizon was the water tower. But on Thursday, Viesturs became the only American to climb to the top of the worlds 14 highest mountains. His last hike was up Mount Annapurna, in Asias snowcapped Himalayas. At 26,545 feet, its peak

    50、 is the 10th highest in the world. It is the mountain that inspired him to start climbing. It tends to be the trickiest, the most dangerous, said Viesturs. Theres no simple way to climb it. There are threatening avalanches (雪崩) and ice falls that protect the mountain. In high school, Viesturs read F

    51、rench climber Maurice Herzogs tale of climbing the icy Annapurna. Herzogs story was of frostbite (冻伤) and difficulty and near-death experiences. Viesturs was hooked right away. Viesturs got his start on Washingtons Mount Rainier in 1977, guiding hikes in the summer. Fifteen years ago, he set out to

    52、walk up to the worlds highest peaks. Finally, hes done. The pioneering climber talks about mountains as if they were living creatures that should be treated with respect. You have to use all of your senses, all of your abilities to see if the mountain will let you climb it, said Viesturs. If we have

    53、 the patience and the respect, and if were here at the right time, under the right circumstances, they allow us to go up, and allow us to come down. Whats next for a man who cant stop climbing? Im going to hug my wife and kids and kind of kick back and enjoy the summer, says Viesturs. But for a man

    54、whos climbed the worlds 14 tallest mountains, he will probably soon set off on yet another adventure. 56. What record has Ed Viesturs set?A. He has succeeded in climbing to the worlds 14th highest mountain.B. He has been to the top of the worlds 14 highest mountains.C. He has become the first to cli

    55、mb to the height of 26,545feet.D. He has become the first man to climb to the top of 14 highest mountains in the world.57. The underlined word “hooked” in Paragraph 4 can be replaced by “_”.A. frightened B. discouraged C. interested D. upset58. The author used Viestures words in Paragraph 6 to suppo

    56、rt a view that _.A. mountain climbing is a dangerous sportB. mountains should be regarded as living creaturesC. mountain climbing needs more skills than physical energyD. those who like mountain climbing wont stop climbing59. Whats the next probably plan of Viestures?A. Stopping climbing and staying

    57、 with his family.B. Climbing to the top of the worlds 14 tallest mountains again.C. Climbing another one of the highest mountains.D. Writing down the experiences about his adventure.这是一篇人物类短文。本文介绍了登山之王Viesturs的登山成就。他是唯一已经成功地征服了14座世界最高峰的美国人。56. B 细节理解题。根据第一段的第二句话“But on Thursday, Viesturs became the

    58、only American to climb to the worlds 14 highest mountains.”可知:Viesturs已经成功地征服了14座世界最高峰的美国人。57. C 词义猜测题。根据上文介绍的Viesturs的登山成就推测,hooked意为“感兴趣的”。如果是“被吓倒、泄气或不安”,就不可能取得那么辉煌的成就,显然,这几项不符文意。58. B 段落主旨题。此段首句“The pioneering climber talks about mountains as if they were living creatures that should be treated w

    59、ith respect.”就是本段的主题,下文Viesturs所说的话是用来说明这一主题的。59. C 细节理解题。根据文章最后一段最后一句“But for a man whos climbed the worlds 14 tallest mountains, he will probably soon set off on yet another adventure”可得答案。BAlthough hurricane season doesnt begin until June 1, a Pacific storm has already struck. El Salvador, which

    60、was ruined by a Caribbean storm in 1995, was hit by Hurricane Adrian on Friday. This is the first Pacific-born hurricane to ever reach land in this Central American country. Some 14,000 people left from the western coast of El Salvador. The storm weakened as it crossed land, heading east. Heavy rain

    61、s created deadly flooding problems in the hurricanes wake. Adrian is the first Pacific storm of the season. It reported maximum continuous winds of 75 miles per hour, the minimum strength of a hurricane. A Category 3 hurricane, Adrian also caused damage and flooding in Honduras. It is expected to br

    62、eak up before reaching the Caribbean Sea on the eastern coast of Central America. Hurricane season typically begins June 1 and lasts through November 30. The National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) has predicted (预告) seven to nine hurricanes for the 2005 season. It is difficult to mak

    63、e any kind of an exact prediction of how many of these will strike land, NOAA administrator Conrad Lautenbacher said. He predicts two to three hurricanes will strike the U.S. this season. Last year, six of nine hurricanes reached Category 3 strength or higher. Four of those hit Florida within a six-

    64、week period. Altogether, Hurricanes Charley, Frances, Ivan, and Jeanne caused more than $40 billion in damage in the Sunshine State. This years forecast is based on ocean temperatures. Warmer temperatures produce more tropical storms, which can then turn into hurricanes. The issue, really, this year

    65、 is the unusually warm sea surface temperatures in the Atlantic, said Frank Lepore of the National Hurricane Center. 60. Which of the following is the 2005 first hurricane?A. Charley. B. Adrian. C. Jeanne. D. Frances.61. How many countries struck by the hurricane are mentioned in the text?A. Six. B.

    66、 Nine. C. Five. D. Three.62. We can infer that warmer ocean temperatures _.A. have nothing to do with the hurricaneB. cause less hurricaneC. are more likely to cause the hurricanesD. do a lot of damage to the areas along the coast63. The passage implies that _.A. hurricane season comes early this ye

    67、arB. every hurricane formed in oceans could cause great damage to the landC. hurricane often comes in winter and springD. tropical storm is more severe than hurricane这是一篇自然类短文。飓风的发生一般是有季节性的,但今年飓风比以往来得更早,这与海洋温度的升高有密切关系。60. B 细节理解题。根据第一段的第二句话“El Salvador was hit by Hurricane Adrian on Friday.”可知61. D.

    68、 细节理解题。受hurricane侵袭的国家在文中提到的只有三个:El Salvador, the U.S., and Honduras. Florida是美国的一个州名,其余Charley, Frances, Ivan Jeanne等指的是飓风的名称而非国名。62. C 推断题。根据倒数第二段的第二句话“Warmer temperatures produce more tropical storms, which can then turn into hurricane ”可知。63. A 推断题。根据第一段的第一句话“Although hurricane season doesnt beg

    69、in until June 1, a Pacific storm already struck.”可知:今年的飓风比以往来得更早些。CIts not quite a rat. Nor is it a squirrel, or a mouse. Its definitely a rodent (啮齿目动物), and its also a brand-new family of mammals. The locals of the Southeast Asian country of Laos call the creature a kha-nyou (ga-nyou). The kha-nyo

    70、u have long body hair, short legs, and a hairy tail less thick than a squirrels. Theyre vegetarians living in the rocky hills of Laos, and they come out at night, but for more information, youll have to ask the Lao people. It was for sale on a table next to some vegetables. I knew immediately it was

    71、 something I had never seen before, said Robert Timmins, a researcher for the Wildlife Conservation Society. Timmins was working in Laos to stop people from selling endangered animals when he spotted the species. Criminals who trade illegal wildlife can make a lot of money, but they also push the an

    72、imals closer to disappearing from the planet. The kha-nyou live in karsts, or rough rock. Mark Robinson, a scientist with the World Wildlife Foundation, set out with Lao villagers to find a few more of the rodents for study. They climbed onto a karst, trapped with rice, and caught several. To find s

    73、omething so unusual in this day and age is just extraordinary, said Timmins. For all we know, this could be the last remaining animal family left to be discovered. Its a big deal to discover an entirely new family of animals. Humans, for instance, belong to the same family as great apes, chimpanzees

    74、, and gorillas. So even though kha-nyous look like rats, theyre really very different. The last time scientists discovered a new family of mammals may have been in the 1970s, when they found new bats in Thailand. Timmins seems to have the gift for finding new animals in Laoshe discovered a new speci

    75、es of rabbit there in 1999. Scientists call the kha-nyou Laonastes aenigmamus, which means mysterious mouse that lives among the stones. But if thats too hard, Timmins and Robinson suggest you call them rock rats. 64. Which of the following is not the name for this new creature?A. Karsts. B. Kha-nyo

    76、u. C. rock rats. D. Laonastes aenigmamus.65. Which of the following cannot describe the new species of rodent?A. They live among the rocky hills of Laos. B. They live on meat of other animals.C. They look like rats but are of different kind.D. They are of the latest discovery of a new species.66. Wh

    77、ich of the following is the last discovery of new species of animal except the rodent?A. A new kind of bats. B. Great apes. C. A new kind of squirrel. D. A new kind of rabbit.67. It implies in the passage that _.A. finding a new animal family in Southeast Asia is easyB. finding a new animal family i

    78、n modern time is extremely rareC. in Southeast Asia new species of animals are often discoveredD. animals that look like the same are of the same family这是一篇科普类短文。本文介绍了有关动物种类发现的最新动态,一种貌似老鼠,却与老鼠不同的全新的哺乳动物。64. A 细节理解题。根据第四段的第一句话“The Kha-nyou live in Karsts, or rough rock.”可知Karsts表示地方,并不是名称。65. B 细节理解题

    79、。根据第二段第三句“Theyre vegetarians living in the rocky hills of Laos”可知:rodent是蔬食者而非肉食者。66. D 细节理解题。根据倒数第二段最后一句“he discovered a new species of rabbit there in 1999”可得答案。67. B 推断题。根据第五段及全文意义推断可知:在现代,由于某种原因(如:环境污染,人们捕杀),要发现一种新的动物种类是罕见。DJonathan James looks like just another kid about to graduate from high s

    80、chool. But this 19-year-old Swede is anything but ordinary, from the computer in his parents home he helps the US Federal Bureau of Investigation(FBI) find out the worlds most wanted cyber criminals(网络犯罪分子). Jonathan first made headlines when he and another Swede, Fredrik Bjoerck, found out the make

    81、r of the “Melissa” virus(病毒) in March 1999. He came to the aid of the FBI again on May 7, finding out the suspected(嫌疑的) sender of the dangerous “I LOVE YOU” virus. The suspect was caught in Manila on May 8.Jonathans special skills are in hot demand as officials around the world express alarm at the

    82、 “virtual” crime wave . In between studying for final exams, hanging out with friends and refereeing his younger brothers football matches, the quiet, gentle teenager also gives lessons on e-security(电子安全) to large companies. He reads a lot and exchanges information with other computer experts to kn

    83、ow much about the latest tricks of the hacker (黑客) trade.Many companies have already tried to employ him, but he is not interested at the moment. Instead, he plans to begin law school in the autumn at Swedens Uppsala University and start up his own e-security company.Although he works with the FBI n

    84、ow, his family insists hes just “a regular kid”. “Jonathan is a great kid, he has his friends and he does a lot more than just play with the computer,” his little sister Tessa said, adding that he helps the FBI because “he likes to help”, not because hes looking for fame and recognition.When the wor

    85、ld was hit by the “Love Bug” virus, Jonathan was too busy preparing a speech on e-security to look into the problem. “Finally on May 7, I had some free time, so I began looking.” Within a few hours, he had found the suspect and e-mailed his method and results to the FBI. He said his work on the “Mel

    86、issa” virus, which took three weeks to solve, was a big help in finding the suspect so quickly.“This time I knew exactly where to start, I knew what to disregard and what to look at.” 68. The passage mainly wants to tell us that_.A. Swedish kid helps FBI find out the most wanted cyber criminalsB. Jo

    87、nathan is really a quiet, gentle and ordinary boyC. many companies want the young computer expert to join inD. any cyber criminals will surely be found out wherever they are69. The public started to know something about Jonathan just from_.A. his helping the US FBI to find out the sender of the dang

    88、erous “I LOVE YOU” virusB. his work together with Fredrik Bjoerck to find out the maker of the “Melissa” virusC. his little sisters talk about his good qualities as a regular kid and a good programmerD. his speech on e-security to many computer companies after his fight against hackers70. From Jonat

    89、hans success in finding out the sender of the dangerous Love Bug” virus we can infer that _.A. where theres a will, theres a wayB. experience is knowledgeC. hard work leads to successD. failure is the mother of success本文主要讲述了19个瑞典男孩 Jonathan 凭借自己出色的电脑技术帮助美国联邦调查局寻找网络犯罪分子。68. A。主旨题。根据 he helps the US

    90、Federal Bureau of Investigation(FBI) find out the worlds most wanted cyber criminals 可确定答案。 69. B。细节题。根据 Jonathan first made headlines when he and another Swede, Fredrik Bjoerck, found out the maker of the “Melissa” virus(病毒) in March 1999 可推测出答案。70. B。推断题。根据 He said his work on the “Melissa” virus,

    91、 which took three weeks to solve, was a big help in finding the suspect so quickly 可以看出,以前积累的经验对他以后的工作大有帮助,故 B 最佳。第四部分:任务型阅读(江苏省南通通州市2008届高三年级第四次统一测试卷试卷) 请认真阅读下列短文,并根据所读内容在文章后表格的空格处里填人最恰当的单词。 注意:每个空格填1个单词。Brazils next super starRom Ronaldo and Ronaldinho to Kaka and Robinho, Brazil is never short of

    92、 football stars. If you have ever wondered who could be the next big name, 18-year-old Alexandre Pato is a player to watch.The teenage striker scored the only goal of the game on March 20 to help AC Milan beat Torino 1-0. The win ensured Milan can still maintain their push for a Champions League spo

    93、t despite the absence of star playmaker Kaka.Pato made his start in Serie A only in January and has scored seven goals for his club so far. He also helped Brazils national football team win the 2007 South American Youth Championship, which qualified the country for the football competition at the Be

    94、ijing Olympic Games.Pato is good at controlling football and moves intelligently. But most of all, he is quick. Looking at him play, it becomes evident why many people have connected him with a young Ronaldo. Yet Pato insists that the praise does not put him under pressure. Instead, he welcomes it.

    95、“I was happy to listen to people saying I was a great player. It makes me want to do my best.”Pato started to play indoor football at the age of three. At only 11, he signed with the Brazilian football club Internacional where he started sharing a house with 83 other teenagers. Much like him, they w

    96、anted to make a name for themselves in the clubs senior team.Luckily, Pato was the one who quickly made his way to the senior team and landed in AC Milan at the end of 2007.Was it easy for him to settle down in a totally different culture? Pato insists that he has settled in with no problems thanks

    97、largely to his compatriots (同胞) in the Italian league. “These are the players I played with on Playstation and watched on television,” he admitted. “My dream of playing with my idol Ronaldo has finally come true.”Getting to know Alexandre PatoNameAlexandre Pato(71) _BrazilPlaying forAC Milan, ItalyH

    98、is football(72) _At the age of 3Started to play (73) _ footballAt only 11(74) _ with a Brazilian football club, InternactionalAt the end of 2007Landed in AC MilanHis football(75) _He scored the only goal of the game on March 20 to help AC Milan (76) _ Torino 1-0.Pato has already scored (77) _ goals

    99、for his club.He also helped Brazils national football team win the 2007 South American Youth (78) _.His football skillsPato has good (79) _ and moves intelligently. But above all, he is quick. Many people have (80) _ him to a young Ronaldo.71. Homeland/ Country 72. history/ experience/ career 73. in

    100、door 74. Signed 75. achievements 76. defeat/ beat 77. seven 78. Championship 79. control 80. linked第五部分: 书面表达最近,湖北省博物馆宣布免费开放。消息传出,博物馆每天被闻讯涌来的上万名游客挤得近乎“爆棚”。这一现象引发了各方的热烈讨论:博物馆该不该免费开放?下图是某网站做的一次社会调查,请你根据图示用英语写一篇短文介绍调查结果,并为三种不同的意见所拟写各自的理由。注意:1. 词数150左右(文章开头已经给出,但不计入总词数);2. 要有适当发挥,以使行文连贯。3. 参考词汇:控制regula

    101、te (v.)Recently a survey entitled “Should museums be free to the public?” was conducted to find out peoples attitudes towards this question.Opinions were different.67.9% of the people surveyed believed that museums should be free to the public as they are important places for both education and ente

    102、rtainment. They say that free museum entrance will attract more visitors, which will no doubt contribute to promoting knowledge and culture. The more museums open their doors to the public for free, the more people they will benefit.14.9% hold the opinion that museums should only be free for certain

    103、 special groups, such as students, soldiers and the disabled. Besides, the times that entrance is provided free for the groups should be strictly regulated.However, 17.2% believe that, to keep the museums functioning well, museums should charge visitors an entrance fee. In addition, to attract more visitors, museums, should try to figure out visitors expectations and offer better services instead of free entrance.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:江苏省2011届高三英语牛津版必修五综合模拟卷(含解析).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-552743.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1