分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 11

类型新课标2020高考英语二轮复习专题练习18阅读七选五.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:552855
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:11
  • 大小:2.32MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新课 2020 高考 英语 二轮 复习 专题 练习 18 阅读 七选五
    资源描述:

    1、专题练习十八 阅读七选五A(2019安徽宿城一中高三质检)The jobs of the future have not yet been invented. _1_ By helping them develop classic skills that will serve them well no matter what the future holds.1CuriosityYour children need to be deeply curious. _2_ Ask kids, “What ingredients (配料) can we add to make these pancak

    2、es even better next time?” and then try them out. Did those ingredients make the pancakes better? What could we try next time?2CreativityTrue creativity is the ability to take something existing and create something new from it. _3_ There are a dozen different things you can do with them. Experiment

    3、ing with materials to create something new can go a long way in helping them develop their creativity.3Interpersonal SkillsUnderstanding how others feel can be a challenge for kids. We know whats going on inside our own head, but what about others? Being able to read people helps kids from misreadin

    4、g a situation and jumping to false conclusions. _4_ “Why do you think shes crying?” “Can you tell how that man is feeling by looking at his face? If someone were to do that to you, how would you feel?”4Selfexpression_5_ There are many ways to express thoughts and ideasmusic, acting, drawing, buildin

    5、g, photography. You may find that your child is attracted by one more than another.AEncourage kids to cook with you.BAnd we cant forget science education.CWe can give kids chances to think about materials in new ways.DSo how can we help our kids prepare for jobs that dont yet exist?EGardening is ano

    6、ther great activity for helping kids develop this skill.FWe can do this in real life or ask questions about characters in stories.GBeing able to communicate ideas in a meaningful way is a valuable skill.本文是一篇记叙文。如何帮助孩子发展他们的技能。一是培养孩子的好奇心。二是培养孩子的创造力。三是培养孩子的交际技能。四是要学会表达自己的思想和想法。1D解析:根据“By helping them

    7、develop classic skills that will serve them well no matter what the future holds.”可知,这里叙述的是帮助他们发展最优秀的技能。所以上句应该是怎样帮助他们为未来的工作做好准备。2A解析:根据“What ingredients (配料) can we add to make these pancakes even better next time? and then try them out.”可知,下文叙述的是做煎饼时添加什么配料会更好。所以上句应该鼓励孩子和你一起做饭,故选A。3C解析:根据“True creat

    8、ivity is the ability to take something existing and create something new from it.”可知,上文叙述的是培养孩子的创造力,给他们一些材料,然后从这些材料中创造出新的东西。所以下文应该是我们给孩子提供机会,用新的方式来使用这些材料。故选C。4F解析:根据下文可知,是问孩子怎样判断人的情感。所以上句应该是我们在真实生活的做法及在故事中的人物的一些问题。故选F。5G解析:根据下文的内容可知,有许多方法表达出自己的想法和观点。所以用一种有效的方式交流是一种技能。故选G。B(2019重庆市名校联盟)Ready to take

    9、a gap year? A “Gap Year” is a period of time when a student takes a break before going to university. It is often spent travelling or working. _1_Gap years are popular with European and Australian students, but remain less popular in America. However, in recent years, more and more American students

    10、 are preparing for college by taking a gap year. The advantages of taking a gap year are as follows:_2_Although you dont have to go abroad to experience gap years, most gap year students catch the chance to travel abroad. You are able to work out who you are and what you are for. The experiences of

    11、different cultures offer you interesting lessons. You can learn more about the world and get to know yourself better.Face challenges and have fun.A gap year is not only a time to take a vacation, but also a time to face challenges. Gap year students usually work, volunteer or take service projects.

    12、You have to learn how to get along in the real world. This process isnt always easy, but it is an important part of growing up. _3_Save money and improve your college admission chances.Theres a common thought that gap years are only for rich students, but its not true. Actually, taking a gap year ca

    13、n save your money. Gap year students often take a parttime job. Besides, at the end of a gap year, students are much more likely to know what to study in college. _4_5_ Both of them are excellent and have high grades. However, one student has much practical experience or has volunteered in his vacat

    14、ion. Who do you think the admission officer will choose?ALearn about the world and yourself.BOnly in this way can you enjoy life and have fun.CCheck out your gap year choices before making the right decision.DIt can give young people useful learning experiences and new skills.EImagine an admission o

    15、fficer trying to admit only one between two students.FMore students than ever before are taking a gap year before going to university.GClear learning goals can keep the students working hard instead of wasting time and money playing.本文为记叙文。主要介绍了gap year 的意思及学生度过空档年的好处。“空档年”是学生在上大学之前的一段时期。在这一段时间,学生可以

    16、了解世界,也会了解自己。他们不仅玩得开心,也会面对许多挑战。同时,学生可以在这一段时间为上大学积累钱。在空档年的实践经验也有利于学生被大学录取。1D解析:本句是承接第一段和第二段的连接句。根据第二段最后一句“The advantages of taking a gap year are as follows”可知,空档年有很多好处。由此推知,空格处想表达的意思是:空档年可以给年轻人有益的学习经验和新的技术。故选D。2A解析:分析文章结构可知,本句是下一段的小标题。根据空格后的一段中的句子“most gap year students catch the chance to travel abr

    17、oad. You are able to work out who you are and what you are for. The experiences of different cultures offer you interesting lessons”可知,大多数空档年的学生抓住机会到国外旅行,体验不同的文化。他们可以更多地了解世界,了解自己。由此可知,本段表达的是在gap year中学生可以了解这个世界和自己。分析选项可知,A符合题意,故选A。3B解析:根据本段的小标题“Face challenges and have fun.”可知,该段主要讲述了空档年中的挑战和乐趣。分析本段

    18、的内容可知,此段是指空档年不仅是度假的时间,也是迎接挑战的时间,是成长过程中的重要组成部分。由此推知,空格处想表达的意思是:只有这样你才能享受生活乐趣。分析选项可知,B符合题意,故选B。4G解析:本小题所在的段的小标题为“Save money and improve your college admission chances.” 即“省钱,提高大学入学率”。根据空格前的“Actually, taking a gap year can save your money. Gap year students often take a parttime job. Besides, at the en

    19、d of a gap year, students are much more likely to know what to study in college”可知,利用空档年可以节省钱,在空档年结束时,学生更有可能知道在大学要学习什么。分析选项可知G项有词意的复现。G项中的“instead of wasting time and money playing”对应着本段的“save your money”,G项中的“Clear learning goals can keep the students working hard”对应着本段的“know what to study in colle

    20、ge”。因此G项符合题意,故选G。5E解析:空后内容“Both of them are excellent and have high grades. However, one student has much practical experience or has volunteered in his vacation. Who do you think the admission officer will choose?”可知E项(想象一个招生官在两个学生之间只录取一个)符合题意,故选E。 C(2019攀枝花市高三第二次统考)Changing your life can come in s

    21、mall, easy steps. You can transform yourself and live a better life by making positive changes along the way. _1_Choose to change bad habits.Some bad habits seem to stick around without us even realizing it. _2_ You can overcome them, find better alternatives, and get through your struggle to become

    22、 a better you! Do it for yourself more than anything.Choose to grow.Its easy to get stuck in a fixed way of life. _3_ In choosing to grow, you build character, develop your strengths, become aware of what needs improvement, and turn into the wellrounded person you need to be to succeed.Choose to see

    23、k a balanced life.Where do you need balance? Are you all work, no play? Or the opposite? _4_ If youre spending too much time working or locked away alone, find the time for social interaction (社交) and having fun. If you havent committed to a schedule in a while, make the decision to start following

    24、one._5_This is vital to human existence. We need the loving bonds created by family members and friends. Personal relationships are key to emotional growth and social stability.AChoose to spend time with those you love.BChoose to organize your schedule flexibly.CMake the choice today and you wont be

    25、 ruled by them.DHere are some choices that will lead to your transformation.ENeither extreme will lead you to a pleasant life for very long.FHowever, with reevaluation and growth comes a beautiful freedom.GIts good to change, and youve only got so many years to refresh yourself.本文是一篇说明文。改变你的生活可以是小而简

    26、单的步骤。你可以通过积极的改变来改变你自己,过上更好的生活。这里有一些选择将会使你转变。1D解析:上文提示“你可以改变自己,通过积极的改变来过上更好的生活。”再根据空格下文的4条建议。承接上文,D项Here are some choices that will lead to your transformation.(这里有一些选择将使你转变。)切题。故选D。2C解析:上文提示“一些坏习惯似乎在我们没有意识到的情况下依然存在。”再根据下文提示“你可以克服它们,找到更好的选择,并通过你的奋斗来成为一个更好的你!”承接上下文,C项Make the choice today and you wont

    27、 be ruled by them.(今天就做出选择吧,你将不会被他们所统治。)切题。故选C。3F解析:上文提示“人们很容易陷入固定的生活方式中。”再根据下文提示“在选择成长的过程中,你塑造性格,培养自己的长处,意识到需要改进的地方,并成为成功的全面发展的人。”承接上下文,F项However, with reevaluation and growth comes a beautiful freedom.(然而,重新评价和成长带来了美丽的自由。)切题。该项中的growth与下文的grow相吻合。故选F。4E解析:上文提示“你在哪里需要平衡?你们都在工作,不玩耍吗?还是相反?”下文提示“如果你花太

    28、多的时间在工作或独自待着,那就找时间进行社交互动和娱乐。”承接上下文,E项Neither extreme will lead you to a pleasant life for very long.(这两种极端都不会让你在很长一段时间里过着愉快的生活。)切题。该项中的this指的就是上文所提示的内容。故选E。5A解析:此处是一个小标题,根据上下标题可知答案在A/B中选择。本段内容提示“这对人类的生存至关重要。我们需要家庭成员和朋友建立的爱的纽带。”由此推知,A项Choose to spend time with those you love.(选择花时间和你爱的人在一起)。love是关键词,

    29、故选A。D(2019昆明市高三教学质量检测)Is there a best way to pack clothes? The following ideas are of great help to those who are always on the way.Where to start?_1_ Once you see how much you lay in front of you, be brave and reduce about a third. Because the truth is like your wardrobe, you never seem to use as m

    30、uch as you take.How to deal with clothing?Start with your shoes. Put underwear or socks inside them to hold the shape of your shoes. Thus, you can make use of every square inch of space. Once your shoes are firmly in place, fill small gaps with very soft items. _2_Lay out the first clothes with one

    31、end inside the suitcase and the other end dropping over the edge. Put the next clothes on top of this, but place them the other way around. _3_ In this way, youll get another flat layer soon. Finally, one by one, fold the clothes back in.Where to put nonclothing?_4_ These awkward shaped items are di

    32、fficult to pack. Youd better put them towards the middle give maximum protection. Remember to double bag your toiletries kit (洗漱袋) to avoid spotting your clothes.Top tips:If you take a belt, slip them along the inside of your case. _5_ That will take more space. Next, use the hard shape of the case

    33、to offer protection. Leave your toiletries kit in your suitcase, when you return home. Its ready for the next time you travel.ADont roll belts up.BBe sure to put away socks.CThis idea will create a flat first layer.DAnd then continue laying other clothes.EThat will make the job a whole lot easier.FL

    34、ay everything you want to take with you on the bed.GNonclothing items are things like books, toothbrushes and cameras.本文属于说明文,介绍打包行李的方法和注意事项。1F解析:根据后一句“Once you see how much you lay in front of you, be brave and reduce about a third.”可知,当你看到你面前摆放的东西时,勇敢一点,减少三分之一的东西,故可知,需要把打包的东西放在床上,再决定最终打包的物品,故F选项,把

    35、你想带的东西放在床上,切题,引出后面的具体做法,故选F。2C解析:根据前一句“Once your shoes are firmly in place, fill small gaps with very soft items.”可知,一旦把鞋子放置好之后,在这些狭小的空间里塞一些柔软的东西。C选项,这个想法将创造一个平坦的第一层,表示这么做的目的,切题,故选C。3D解析:根据前一句“Put the next clothes on top of this, but place them the other way around.”可知,在这上面放下一批衣服,但是放置的时候需要方向倒置一下。D选项

    36、,之后继续放置衣服,介绍放衣服的步骤,切题,故选D。4G解析:根据本段小标题“Where to put nonclothing?”可知,怎么放置非布料类的物品的技巧?G选项,非布料类物品指的是像书籍、牙刷以及相机之类的东西,具体解释这类物品是什么,切题,故选G。5A解析:根据前一句“If you take a belt, slip them along the inside of your case.”以及后一句“That will take more space.”可知,如果你拿了一条皮带,就沿着箱子里面把东西捆起来。那样会占用更多的空间。A选项,不要把皮带卷起来,切题,故选A。E(2019

    37、青岛市模拟)Anyone who knows me well would see me as an optimist. _1_ This was the case for me on a particularly cold January day.I felt exhausted by the painful challenges I was dealing with in my personal life. _2_The gray sky blocked even a single ray of sunlight.About midway through the day, I left wo

    38、rk to get some lunch. Still feeling negative, I noticed that the sun had come out for a moment. I began to think about my negative attitude and reminded myself that I was responsible for choosing my state of mind. _3_ Even though I reminded myself of this truth, I couldnt make the change.As I stoppe

    39、d at a red light, I looked at the car in front of mine. The personalized license plate caught my eyeIt read “SUNZOUT”. This brought an immediate smile to my face. _4_ And in the midst of the longest, darkest, coldest winter, this in itself was a blessing. But then my eyes moved to the car that was n

    40、ext to the SUNZOUT vehicle. The license plate on that car read “GROUCH”. This brought more than a smile to my face as I laughed out loud! Seeing the two opposite license plates at that exact moment in time strengthened my previous recognition of my ability to choose my attitude. _5_I returned to wor

    41、k and share my story with several coworkers who responded with warm laughter at what I refer to as my “message from beyond”. I learned that day that when were feeling too discouraged to bring ourselves out of an active state, relief is only a prayer away!AThe weather seemed to match my mood.BPessimi

    42、sts think the opposite way, however.CHowever, even optimists can temporarily lose hope.DIt felt like a reminder that the sun was shining after all.EDo you think that the sunshine will spread throughout your life?FI felt my spirit lift as I made the decision to choose a positive attitude.GWhile I cou

    43、ld not ignore the pain I was going through, I could choose to think positively.本文是一篇记叙文,作者讲述了自己有一天情绪低落,当看到两个截然相反的个性车牌时心情转变的故事。1C解析:前一句说任何了解我的人都会认为我是一个乐观主义者,后一句又说在一个寒冷的一月里我就是这样,此处需要一个承上启下的过渡句,故C项(即使是乐观主义者也可能暂时失去希望)符合语境。2A解析:根据本空后的“The gray sky blocked even a single ray of sunlight.”可知,灰暗的天空甚至没有一缕阳光,故

    44、A项(天气似乎很合我的心情)符合语境。3G解析:根据本空前的“I began to think about my negative attitude and reminded myself that I was responsible for choosing my state of mind.”可知,我开始思考我的消极态度,并提醒自己,我有责任选择我的心态,故G项(虽然我不能忽视我正在经历的痛苦,但我可以选择积极地思考)符合语境。4D解析:根据本空前的“This brought an immediate smile to my face.”可知,这使我的脸上立刻露出了笑容,故D项(这感觉就像

    45、在提醒自己:阳光毕竟是灿烂的)符合语境。5F解析:根据本空前的“Seeing the two opposite license plates at that exact moment in time strengthened my previous recognition of my ability to choose my attitude.”可知,看到那两个完全相反的车牌的那一刻加强了我之前对自己选择态度的能力的认识,此处承接上文,讲的是积极的态度对自己的影响,故F项(当我决定选择一种积极的态度时,我感到精神振奋)符合语境。F(2019银川一中第二次模拟考试)Sometimes it ca

    46、n be hard to recognize a true friend, one who is loyal (忠诚的) and one who is worth keeping by your side. The suggestions provided in this article will help to guide you in working out which friends are likely to be true.Be able to trust your friends. You should be able to trust true friends and they

    47、should return this trust. Your friends tell you secrets that no one else knows. Let you share secrets. Ask you for advice. _1_ However, if your friends hide things from you and act secretive, this could be a sign that they do not trust you, but it could also mean your friends keep to themselves or d

    48、ont like to reveal too much about themselves.Consider comfort. How comfortable do your friends feel when they are around you? Watch them, are they being themselves or are they timid (胆怯的) around you? _2_ True friendships can take a while to develop, but if your friends are true, they should feel com

    49、fortable around you._3_ This is not meant in a romantic way, but consider whether your friends are comfortable with the touch. If your friends are fine with hugging you, leaning on you, resting their heads on your shoulder and so forth, then you can judge they love you.Think about loyalty. True frie

    50、nds are always there for one another. If you are in need of a helping hand, your true friends should be there to offer it to you. _4_ You can trust friends with anything, knowing that they will be loyal and will not let your secrets out.Look at how you fight. Nearly all best friends fight; so if you

    51、 and your friend have a little dispute (争论), dont sweat it! _5_. They will not tell each others secrets and they still care about each other.AConsider the touch barrier.BConsider how you insult each other.CThey should know that you are not serious.DThese are sure signs that your friends trust you.EA

    52、re they acting fakeperhaps hiding an insecurity?FTrue friends should not get one another into trouble.GTrue friends will remain faithful and find their way through a fight.本文是一篇说明文。文章主要向我们介绍如何识别一个真正的朋友。1D解析:考查承上启下句。根据前三句“Your friends tell you secrets that no one else knows. Let you share scrects. As

    53、k you for advice.”(你的朋友会告诉你没有其他人知道的秘密,和你分享秘密,征求你的意见。)和后句的转折句“However, if your friends hide things from you and act secretive, this could be a sign that they do not trust you,”(然而,如果你的朋友对你隐瞒事情,那么这表明他们可能不信任你。)可知,前面两点是你朋友信任你的明显迹象。故选D。2E解析:考查上下文衔接。根据前两句“How comfortable do your friends feel when they are

    54、 around you? Watch them, are they being themselves or are they timid (胆怯的) around you?”当你的朋友和你在一起时,他们感觉有多舒服? 看着他们,他们在你身边时是真实的自己还是说他们变得胆小了?前面用的是问句,所以后一句继续用问句来问Are they acting fakeperhaps hiding an insecurity? 他们是不是在装模作样也许是在隐藏一种不安全感?故选E。3A解析:考查主题句。根据“This is not meant in a romantic way, but consider w

    55、hether your friends are comfortable with the touch.”这并不是说要浪漫,而是要考虑你的朋友们是否喜欢这种触摸。这里提到了关键词touch,选项A Consider the touch barrier. 考虑一下触摸障碍。故选A。4F解析:考查上下文衔接。根据前句“If you are in need of a helping hand, your true friends should be there to offer it to you.”如果你需要帮助,你真正的朋友应该在那里提供给你。那么真正的朋友不会让你陷入困境。故选F。5G解析:考查

    56、上下文衔接。“Nearly all best friends fight; so if you and your friend have a little dispute (争论), dont sweat it!”几乎所有最好的朋友都会吵架,如果你和你的朋友有小小的争执,别担心!后句“They will not tell each others secrets and they still care about each other.”他们不会告诉别人对方的秘密,他们仍然关心对方。因为他们互相关心,所以必须找到缓和争执的机会。所以True friends will remain faithful and find their way through a fight. 真正的朋友会保持忠诚,并在争执中找到出路。故选G。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:新课标2020高考英语二轮复习专题练习18阅读七选五.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-552855.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1