2022版高考英语一轮复习 练案8 必修2 Module 2 No Drugs练习(含解析)外研版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022版高考英语一轮复习 练案8 必修2 Module No Drugs练习含解析外研版 2022 高考 英语 一轮 复习 必修 Drugs 练习 解析 外研版
- 资源描述:
-
1、必修二Module 2No Drugs.阅读理解A(2020河南省段考三)Twelveyearold Amanda Clement raced to the ballpark across the street from her house in Hudson, South Dakota. She couldnt wait to join her brother, Hank, and the boys for a game of baseball.Would they let her play? She could throw, run and bat as well as any of th
2、em, but they let her play only when they needed her. She would have to umpire again. At least she could be part of the game. Amanda knew all the rules, and the boys could count on her.Over the next few years, local teams began asking her to judge their games,too. One summer day in 2018,Amanda and he
3、r mother traveled to Hawarden, Iowa, to watch Hank play in the championship semiprofessional game. Two local teams decided to play a game before the semiprofessional teams. Amanda agreed to be the judge. As Amanda finished the morning game, she saw two men walking toward her. To her surprise, they w
4、ere the managers of the semiprofessional teams and were impressed with her judge and wanted her to judge the afternoon championship game. They would even pay her. The 16yearold girl was about to become the first female paid to be a judge of a baseball game. Amanda was calm and confident and judged f
5、airly. She was right on the spot, watching closely.Newspaper reporters said that she was absolutely fair. Managers began to ask for her first when they needed a judge. Amanda was popular with the fans, too. In one game, the audience werent happy with the judge and insisted on replacing him with Aman
6、da.Being a judge was hard work. Amanda judged for the whole game, and she worked in all kinds of weather. She said, “It isnt as easy as it looks, but for all that, there is a good deal of enjoyment in the work. You have got to have confidence in your ability or you wont do well in anything.”文章大意:本文是
7、记叙文。文章主要叙述了Amanda Clement如何成为一名深受大家喜欢的棒球赛裁判的故事。她告诉人们自信和勤奋是做好任何事情的关键。1What can we learn about twelveyearold Amanda? B AShe always competed directly with boys.BShe showed much enthusiasm for baseball.CShe was the best player of a baseball game.DShe played baseball better than her brother.解析:细节理解题。根据第一
8、段第二句可知,Amanda迫不及待地想参加棒球赛,由此可见她对棒球有很大的热情。故选B项。2What does the underlined word “umpire” in paragraph 2 mean? A AAct as a judge. BJoin the local team.CWin a game. DPlay baseball.解析:细节理解题。根据第三段第一句可知,此处指她常常不得不当裁判,至少她能够成为棒球队的一分子。3What was the audiences reaction to Amandas judgment? D AThey doubted it.BThey
9、 were angry with it.CThey showed no interest in it.DThey were favorably impressed by it.解析:细节理解题。根据第三段第六句“令Amanda惊讶的是,他们是半职业球队的经理,对她的裁判表现印象深刻,希望她能在下午的锦标赛中担任裁判。”和第四段最后一句“在一场比赛中,观众对裁判不满意,坚持要用Amanda代替他。”可知,观众对Amanda的印象很好。故选D项。4Which of the following words best describe Amanda? D ARude and unjust.BSilen
10、t and thoughtful.CProud and narrowminded. DConfident and hardworking.解析:推理判断题。根据最后两段可以判断出她是一个自信和勤奋的人。故选D项。BA gunman killed two members of a television news crew in the United States earlier this week.Their TV station broadcast the shooting“ live” in real time.The shooting shocked many Americans and
11、people around the world.One US teenager wants to help prevent such attacks.Kai Kloepfer lives in Boulder, Colorado.He has a talent for technology.He has been teaching himself engineering skills since he was a child.Hearing of so many gun attacks, he decided to use his skills to help prevent mass sho
12、otings.The young mans goal was to make a gun that would not work in the hands of a killer.But he knew it would be impossible for him to stop dangerous people from buying guns.So he changed direction.He decided to create a gun designed to prevent accidental shootings.The gun Kai Kloepfer designed onl
13、y works when unlocked by the fingerprint of the owner, and not by anyone else.The gun only recognizes the touch of its owner.It took the teenager seven months and over 1,500 hours to create a plastic model of his“smart gun”He entered his fingerprint handgun in a local science fair and won.His award
14、included a financial prize.He received $ 50,000.The money is to support improvement in gun safety.Kai Kloepfer is now 18 years old.He has been using the grant money to improve the technology.He says the weapon he designed doesnt change the function of a firearm at all.It just makes it safer.He is no
15、w working to add the fingerprint lock technology to a real gun.He says he expects to one day see his“smart gun” for sale next to other firearms.The young man plans to spend the next year improving his fingerprint handgun.Then he will start college at one of the worlds top universitiesthe Massachuset
16、ts Institute of Technology.文章大意:本篇文章是记叙文。讲述了美国一名科技爱好青年Kai Kloepfer改良枪支的故事。5Why does Kai Kloepfer try to invent the gun? B ATo prevent people from buying guns.BTo protect peoples lives.CTo limit functions of a gun.DTo reduce power of a gun.解析:推理判断题。根据第二段的“Hearing of so many gun attacks,he decided to
17、use his skills to help prevent mass shootings.”和第三段的“He decided to create a gun designed to prevent accidental shootings.”可推知,选项B“为了保护人们的生命。”是正确的。所以选B。6The gun created by Kai Kloepfer is controlled by the owners fingerprint to D .Akeep it convenient to useBmake it safe to carry aroundCprotect its ow
18、ner from harmDavoid being used by others解析:推理判断题。根据第三段的“The gun Kai Kloepfer designed only works when unlocked by the fingerprint of the owner,and not by anyone else.The gun only recognizes the touch of its owner.”可知,Kai Kloepfer设计的枪只有枪的主人用指纹才能打开,而其他任何人都无法使用该枪。这支枪只识别其主人的触摸。因此选项D“避免被别人使用”正确。7How is t
19、he progress of Kai Kloepfers gun invention? B AIt is being shown in a fair.BIt is under further research.CIt will soon come into the market.DIt needs designing once again.解析:推理判断题。根据第五段的“He has been using the grant money to improve the technology.”和“He is now working to add the fingerprint lock tech
20、nology to real gun.”可知,他一直在使用这笔奖金来提高技术,并致力于把指纹锁技术运用到真枪中。选项B“手枪的技术正在深入研究之中。”是可以推理出来的。所以选B。8Whats Kai Kloepfers wish for his fingerprint gun? C AIt will bring enough money for him.BIt will replace traditional guns.CIt can be sold on the market.DIt can help forbid the use of guns.解析:细节理解题。根据第五段的“He say
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-553270.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
《5年高考3年模拟》2014语文(江苏专用)课件:专题2识记并正确书写现代常用规范汉字.ppt
