2022秋新教材高中英语 Unit 12 Innovation Period 1 Topic Talk课时作业 北师大版选择性必修第四册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022秋新教材高中英语 Unit 12 Innovation Period Topic Talk课时作业 北师大版选择性必修第四册 2022 新教
- 资源描述:
-
1、UNIT 12Period One题组A基础练(建议用时:6分钟). 单词拼写1Singing can create a sense of _(幸福). 2The newscast covers topical events and _(娱乐节目)3We must promote originality, inspire creativity and encourage i_. 4She was an accomplished pianist, a superb swimmer, and a g_ artist. 5He was hopeful that the next round of t
2、alks would also be _(富有成效的)【答案】1well-being2entertainments3innovation4gifted5productive. 单句语法填空1As a youth he discovered a _(gifted) for teaching. 2They should put warning labels on those nasty little _(device). 3They _(entertain) by top singers, dancers and celebrities. 4The average person spends le
3、ss than 7 hours of their day _(productive). 5He was one of the most creative and _(innovation) engineers of his generation. 【答案】1gift2devices3were entertained4productively5innovative. 完成句子1The fighting is threatening to _ a full-scale war. 这次冲突可能要演变成全面战争。2Version 1 of the process _ production. 流程的第
4、1版投入生产运行。3The Chinese also eat _ pasta as part of their staple diet. 中国人也以一种面食作为他们的部分主食。4The world will be different, and we will have to be prepared to _ the change. 这个世界将会不同,所以我们必须准备好适应变化。【答案】1turn into2is placed into3a type of4adapt to题组B提升练(建议用时:30分钟). 阅读理解Photography has been my interest ever s
5、ince I was old enough to pick up a camera, but today I want to share with you the 15 most treasured photos of mine, and I didnt take any of them. In fact, most of them were taken by random tourists. My story begins when I was in New York City for a speech, and my wife took a picture of me holding my
6、 daughter on her first birthday. Were on the corner of 57th and 5th. We happened to be back in New York exactly a year later, so we decided to take the same picture. Well you can see where this is going. Approaching my daughters third birthday, my wife said, “Hey, why dont you take Sabina back to Ne
7、w York and make it a father-daughter trip, and continue the ceremony?” This is when we started asking passing tourists to take the picture. So these photos are far more than representatives for a single moment, or even a specific(具体的) trip. Theyre also ways for us to freeze time for one week in Octo
8、ber and reflect on(反思) our times and how we change from year to year, and not just physically, but in every way. Because while we take the same photo, our viewpoints(观点) change, and she reaches new milestones (里程碑) and I get to see life through her eyes, and how she communicates with and sees everyt
9、hing. This very focused time we get to spend together is something we value and expect the entire year. ()1 What can we learn about the author from the first paragraph?AHe is fond of being photographed alone. BHe hardly ever asks strangers to take pictures of him. CHe has been interested in photogra
10、phy since childhood. DHes proud of the 15 most treasured photos taken by himself. ()2 Who came up with the idea of having a father-daughter trip when Sabina was 3 years old?AHer mother.BHer father. CSabina herself.DAn unknown tourist. ()3 It can be inferred from the last paragraph that _. Achildren
11、usually get to see life through adults eyesBthe 15 photos are meaningful to the authors familyCit takes the author a whole week to have a family photo takenDthe viewpoints of the authors family never change with the time()4 What can be the best title for the text?ABelieve It Or Not: Photos Do Change
12、BPhotos Help a Family Become RichCEven Strangers Can Help Take PhotographsDA Father-daughter Bond, One Photo at a Time【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章讲述作者很喜欢摄影,在妻子的提议下与女儿每年都在同样的地点合影,这成了父女关系的组带,对于家庭的意义来说也很重大。1C细节理解题。根据第一段的第一句“Photography has been my interest ever since I was old enough to pick up a camera,”作者从能拿起相机
13、时就对摄影感兴趣。可知,作者从小就对摄影感兴趣。故选A项。2A细节理解题。根据第三段内容“Approaching my daughters third birthday, my wife said, Hey, why dont you take Sabina back to New York and make it a father-daughter trip, and continue the ceremony?”可知,在女儿3岁生日时,带她回纽约进行父女之旅是她的母亲提出的主意。故选A项。3B推理判断题。根据最后一段内容“So these photos are far more than
14、representatives for a single moment, or even a specific(具体的) trip. Theyre also ways for us to freeze time for one week in October and reflect on(反思) our times and how we change from year to year, and not just physically, but in every way. ”可知这些照片对于作者一家不仅仅代表某一时刻或是某一次旅行,而是意义深远。所以说这15张照片对作者的家人来说很有意义。故选
15、B项。4D主旨大意题。根据全文内容可知,全文讲述了从女儿一岁开始,每年父女同一时间去同一地点旅行,都会拍照。这些照片对作者一家意义重大。所以A father-daughter bond, one photo at a time(父女关系,一次一张照片)作为文章标题最为合适。故选D项。. 完形填空You just cant imagine what a brave mother is like. She was a mother of three, who just _1_ an earthquake, and couldnt tell if her children were _2_ for
16、help. Or what if you knew you couldnt yell at her for help because she couldnt _3_ you? That was what happened to Connie and her three children _4_ the 61-magnitude earthquake rocked Napa, California. Connie is _5_ and communicates with her children using sign language. At midnight, Connie and her t
17、hree children were _6_ on the first floor of their two-story home. She and her 16-year-old son, Juan, were shaken awake. Instantly, they realized there were no disaster supplies downstairs. Connie, also _7_ one-month-old Raul and 8-year-old Adriana, called Juan to come close to her in the darkness a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-554168.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
