2022秋新教材高中英语 Unit 2 Success Period 6 Viewing Workshop-Check Your Progress课时作业 北师大版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022秋新教材高中英语 Unit Success Period Viewing WorkshopCheck Your Progress课时作业 北师大版选择性必修第一册 2022 新教材 高中英语
- 资源描述:
-
1、UNIT 2Period SixViewing WorkshopCheck Your Progress题组A基础练(建议用时:10分钟).单词拼写1This book is meant for _(高级的) English learners.2His health eventually _(衰退) on a cold winter day the year before last.3I offered my suggestion only for your _(参考)4In the end, I lost my _(信任) in her because she often lied to me
2、.5Our company was _(成立)the year before last.6Her _(拒绝) to my offer made me quite embarrassed.7Many people think this kind of style is out of _(时尚) now.8Who is the _(设计者) of this huge sculpture in front of your village?9She has a good job, which provides her good _(收入) every year.10Ill wait for you a
3、t the _(入口处) to the park.【答案】1.advanced2.collapsed3.reference4.faith5founded6.rejection7.fashion8.designer9income10.entrance.单句语法填空1She made such outstanding achievements in her work that she soon got _(promote)2At the entrance _ the train station, I came across my old school friend.3A new company _
4、(found) in our town next month.4By the end of last spring, we _(plant) more than half million trees in this park.5He was highly praised for his _(commit) to his work and duty.6The old man sat on the sofa, _(read) newspapers with great interest.7It was on the flight to Beijing _ I came across my old
5、school friend.8You can either stay home _ go climbing the mountain with us.9Professor Li is an expert _ mental health.10Mr Wang is _(devote) to his job.【答案】1.promotion/promoted2.to3.will be founded4had plantedmitment6.reading7.that8or9.on10.devoted.完成句子1A terrible accident _ _ Mr Brown last week.上星期
6、布朗先生发生了一起可怕的事故。【答案】happened to2_ _ by reading aloud in the morning _ he got his English promoted rapidly.正是由于早上大声朗读,他的英语水平迅速得到提升。【答案】It was; that3I have strong _ _ _ _.我很信任我的兄弟。【答案】faith in my brother4_ you _ your husband is wrong.你和你丈夫都没有错。【答案】Neither; nor5We are badly _ _ _ help in our work.我们的工作急
7、需帮助。【答案】in need of题组B提升练(建议用时:30分钟).阅读理解A good way to look at failure straight in the face is by writing a failure resume(简历)or CV. Like social media,there,we usually only see our friends “highlight part”. When we look at others resumes,we get scared and think how ours doesnt measure up. But even th
8、e most accomplished people have plenty of failure behind them we just dont see it.Stefan felt this deeply as a scientist,so she wrote a different CV which of course boasted (夸耀)about her good grades,PhD,and published papers. But the way she deals with her failure CV is a model of what we could all d
9、o.“My CV does not reflect my great academic efforts it does not mention the exams I failed,my unsuccessful PhD or scholarship applications,or the papers never accepted for publication. During the interviews,I talk about the one project that worked,not about the many that failed,”writes Stefan in a c
10、olumn for N.Stefan suggests keeping a draft on which you log,casually but regularly,every unsuccessful application,refused grant proposal and rejected paper.And thats the point:not to consider what we got wrong,but to use that information to both look at failure and realize its really okay,and also
11、to use our failures for another purpose:as learning tools.The point is to be real with ourselves and about how the world works. Being real means taking an honest,critical,but also kind look at what we didnt get right,and then doing our best to change what we can. Instead of focusing on how that fail
12、ure makes you feel,take the time to step back and analyze the practical,operational reasons that you failed.So,practice being okay with failure,and turning your failures into lessons learned. And yes,sometimes we have to learn those lessons more than once,letting go of what you cant change. And keep
13、 moving forward to success.1What does the underlined word “it” in the first paragraph refer to?APlenty of failure.BA failure resume.CHighlight part.DSocial media.2What did Stefan intend to tell us in Paragraph 3?AAll her failures in her career.BBenefits she got from her failures.CThe content of her
14、own resume.DThe difference between her resume and others.3What does Stefan advise us to do in our careers?ARegard failures as part of our life.BKeep a record of our failures.CValue our achievements.DLong for failures.4Which of the following best describes the authors opinion?ANo pains,no gains.BAll
15、roads lead to Rome.CWhere there is a will,there is a way.DFailure is the mother of success.【语篇解读】本文是一篇议论文。即使是最有成就的人背后也会有很多失败我们只是没有看到它。那么我们如何看待失败呢?作者从失败的简历开始,告诉读者不只是考虑我们做错了什么,而是正确看待失败,把我们的失败当作学习工具,分析失败的原因,保持积极的态度,把失败变成经验教训。继续前进,走向成功。1A词义猜测题。根据上文“even the most accomplished people have plenty of failur
16、e behind them”可知,即使是最有成就的人背后也会经历很多失败,分析句子可知,破折号是对上文的解释说明,破折号后的句子说的是“我们只是看不到它”,因此推断it指代上文提到的plenty of failure。故选A项。2C主旨大意题。根据第三段可知,本段讲述的是Stefan在N的专栏中发表的东西:我的简历没有反映我在学术上的巨大努力它没有提到我不及格的考试,我不成功的博士或奖学金申请,或者从未被接受出版的论文。在面试中,我谈到了一个有效的项目,而不是许多失败的项目。因此可知,第三段Stefan目的是告诉我们她的简历的内容。故选C项。3B细节理解题。根据第四段的“Stefan sugg
17、ests keeping a draft on which you log,casually but regularly,every unsuccessful application,refused grant proposal and rejected paper.”可知,Stefan建议保持一份你可以随意但定期登录的草稿,记录每一个不成功的申请,被拒绝了的拨款提议以及被拒绝的论文。这些都是我们失败的记录。故选B项。4D推理判断题。根据最后一段可知,对失败保持积极的态度,把你的失败变成经验教训。有时我们必须不止一次地吸取这些教训,放弃你无法改变的东西。然后我们继续前进,走向成功。因此推断,作
18、者认为失败是成功之母。故选D项。.完形填空Three years ago,I participated in Model United Nations(MUN)held by the Education Department,which was a mock(模拟的)UN activity. During the two days,students are separated in different groups which _1_ different countries to debate and try to solve problems. MUN has _2_ awards:best
19、 delegates(代表),honorary mentions,and verbal mentions.Each time I participate in MUN,I made good _3_ and undoubtedly got a few awards. But I often felt as if Id _4_ because I had never won the best delegate award. I _5_ those who didnt deserve to win the award but won it various times,and I was just
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-554193.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
