2022秋新教材高中英语 Unit 2 Success单元测试 北师大版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022秋新教材高中英语 Unit Success单元测试 北师大版选择性必修第一册 2022 新教材 高中英语 Success 单元测试 北师大 选择性 必修 一册
- 资源描述:
-
1、UNIT 2SUCCESS(满分:120分建议用时:120分钟)第一部分阅读(50分)第一节(共15小题,每题2.5分,37.5分)ABlack PantherType: AdventureRunning Time: 134 min.Director:Ryan CooglerActors:Chadwick Boseman,Michael B. JordanWith his father having died in the Civil War, Challa is the new ruler of the advanced kingdom of Wakanda. As the king,whe
2、never a challenger for the crown announces his intentions, he must give up his powers and take them on in a physical challenge.The FavouriteType: DramaRunning Time: 120 min.Director: Yorgos LanthimosActors: Emma Stone,Rachel WeiszIn the early 18th century, with Britain and France at war,a fragile Qu
3、een Anne occupies the throne as her close friend Lady Sarah Churchill governs the country in her stead,while tending to Annes ill health and changeable temper.Green BookType: DramaRunning Time: 130 min.Director: Peter FarrellyActors: Viggo Mortensen,Mahershala AliTony Lip,an uneducated Italian Ameri
4、can whos known for using his fists to get his way,is hired to drive worldclass, famous pianist Don Shirley on a concert tour from Midwest to the Deep South. They must rely on“The Negro Motorist Green Book”to guide them to the few settlements that were then safe for blacks.A Star Is BornType: Musical
5、Running Time: 135 min.Director: Bradley CooperActors: Bradley Cooper,Lady GagaWhen country music star Jackson Maine stops at a bar for a drink after a concert, hes both entertained and attracted by young nightclub singer Ally. He discovers that she writes songs as well as she is a talented singer, b
6、ut hasnt had a chance to perform because of her look.1Which two films both looked into life of artists?ABlack Panther and The Favourite.BA Star Is Born and Green Book.CThe Favourite and Green Book.DA Star Is Born and The Favourite.2The film about the rights of black people belongs to_.Aadventure Bmu
7、sical Cdrama Dcomedy3Who works as a director and actor?ARyan Coogler. BYorgos Lanthimos.CPeter Farrelly. DBradley Cooper.【语篇解读】本文是应用文,文章是关于几部影片的介绍。1B细节理解题。根据影片Green Book的介绍中“Tony Lip,an uneducated Italian American whos known for using his fists to get his way,is hired to drive worldclass, famous pia
8、nist Don Shirley on a concert tour”和影片A Star Is Born的介绍中“When country music star Jackson Maine stops at a bar for a drink after a concert, hes both entertained and attracted by young nightclub singer Ally.”可知,这两部电影都涉及艺术家的故事。故选B项。2C细节理解题。根据影片Green Book的介绍中“They must rely on The Negro Motorist Green B
9、ook to guide them to the few settlements that were then safe for blacks.”可知,影片Green Book是关于黑人权利的;再根据影片Green Book的介绍中“Type: Drama(类型:戏剧)”可知,该电影是戏剧类的。故选C项。3D细节理解题。根据影片A Start Is Born的介绍中“Director: Bradley Cooper”“Actors: Bradley Cooper,Lady Gaga”可知,Bradley Cooper兼任了Director(导演)和Actor(演员)。故选D项。BMy scho
10、ol appeared on the news last week because we had made an important change in our local area. Our class had planted a large garden in what was once only a vacant lot. It was a lot of work but it was all worth it. I got blisters(水泡) from digging, and we all got insect bites, too.I learned a lot about
11、gardening and collaboration(合作), and then I learned about the media. Our teacher telephoned the TV station and informed them of what we had accomplished. She spoke with the producer. The producer checked with the directors, but they said there were plenty of stories similar to ours. They wanted to k
12、now what was special about our particular garden, since many schools plant them.The teacher explained that, after going on the Internet to learn about the prairie(大草原), we had made a prairie garden. We had gone to a prairie and gotten seeds from the plants, and then we planted them. We did not water
13、 the garden, but we did weed it. We decided to let nature water it with rain, since that was how prairies grew in the past. We sent a picture of the garden to the news station. In the picture, the grass was so high that it stood taller than the fourth grade students.As a result, the producer sent a
14、reporter to our school. He interviewed the headmaster and asked him many questions about the garden. After that, they interviewed us, and we explained to them what we had learned through this project.That night, we watched the news, and there we were. The news reporter told our story. It was only tw
15、o minutes long, but it was us. We were famous. All that work, all those blisters, it was worth it. We knew that when we saw the garden every day, but now we knew that the whole city thought so, too.4What seemed to be the TV directors initial reaction to the garden?AThey were excited.BThey were surpr
16、ised.CThey were worried.DThey were uninterested.5What is special about the garden?AWeeds were allowed to spread naturally.BThe grass grew faster than common grass.CThe seeds came from the plants of a prairie.DUnderground water was used for the plants.6What does the underlined word “that” refer to in
17、 the last paragraph?AWe got blisters on our hands.BOur hard work was worthwhile.CThe garden would be famous.DThe project would be finished.7How did the author feel about the project?AAnnoyed.BCurious.CProud.DRegretful.【语篇解读】本文是记叙文。作者讲述了他所在的班级在学校做了一个草原花园。同学们从中学到了很多的知识,还受到了电视台的采访报道。4D推理判断题。根据第二段中“The
18、producer checked with the directors, but they said there were plenty of stories similar to ours(制片人和导演核实了一下,但他们说有很多和我们相似的故事)”可推知,一开始的时候,电视导演对作者班级做的花园并不感兴趣。故选D项。5C推理判断题。根据第二段中“They wanted to know what was special about our particular garden, since many schools plant them(他们想知道我们的花园有什么特别之处,因为许多学校都在种)”
19、及第三段中“The teacher explained that, after going on the Internet to learn about the prairie(大草原), we had made a prairie garden. We had gone to a prairie and gotten seeds from the plants, and then we planted them.”可知,电视台工作者想知道作者班级做的花园有什么特别之处时,老师解释说这个花园的植物种子来自于草原上的植物。由此可知,这个花园的特别之处在于花园里的植物种子真正来自于草原上的植物。故
20、选C项。6B词义猜测题。根据最后一段中画线词所在句及前一句话“All that work, all those blisters, it was worth it. We knew that when we saw the garden every day, but now we knew that the whole city thought so, too (所有这些工作,所有这些水泡,都是值得的。当我们每天看到花园时,我们知道这一点,但现在我们知道,整个城市的人也这样认为)”可推知,画线词that指代前一句的内容,即“我们的努力是值得的”。故选B项。7C推理判断题。根据最后一段中“The
21、 news reporter told our story. It was only two minutes long, but it was us. We were famous. All that work, all those blisters, it was worth it.”可推知,作者对他们所做的这个项目感到很自豪。故选C项。CMy brother, Michael and I are crazy about houses. On Aug 1, 2016, I was driving through the Northern Neck of Virginia with him.
22、We had found an abandoned Italianate farmhouse with weeds up to our waist. When admiring the property my brother rolled up the unlocked garage door. “Holy smokes!” There sat this Mercedes. Seeing the number 6.9 on its back, I immediately recognized this to be a rare and unique find.The cars door was
23、 unlocked and in the glovebox, I found insurance papers. It turned out that the owner was a dead country doctor.It took me a year to find his widows(寡妇的) address, in Richmond. Twice I made the twohour drive just to knock on her door, striking out both times. On the third try her neighbor was outside
24、 and I was able to get the widows phone number.I logged approximately 25 voice mails,and still nothing.It was, I thought, just bad luck. I called one last time and heard a voice: “Hello?” From that point on, we struck up a friendship.In July 2018, two years after finding the car, I was ready to buy
25、it from her. We met in the middle somewhere around what a new Toyota might cost. Still,the night before, I called my brother and said, “I_am_getting_cold_feet. What was I doing buying an old Mercedes?” He said, “You are buying that great car. And I promise you, the friendship you will make as a resu
26、lt will make this car worth every penny.” And he was right.8Why did the author go to the Northern Neck?ATo visit his brother.BTo check the house.CTo buy the unique car.DTo enjoy the beautiful sights.9What can we infer from the second and third paragraphs?AThe author had trouble finding the car owner
27、.BThe car was the doctors only possession.CThe widow was unwilling to sell the car.DThe car was in bad conditions.10What does the underlined sentence in the last paragraph mean?AHe was shocked by the price.BHe was hesitating to make the decision.CHe cared about money more than the car.DThe weather t
28、hat day was quite cold.11What did Michael think of buying the car?AIt was a waste of money.BIt would cost a great deal.CBuying the car brought good friendship.DHis brother made a good bargain buying it.【语篇解读】这是一篇记叙文,作者讲述了自己是如何锲而不舍地买到了自己最喜欢的一辆稀有奔驰老爷车。8B细节理解题。根据第一段中“My brother, Michael and I are crazy
29、 about houses. On Aug 1, 2016, I was driving through the Northern Neck of Virginia with him. We had found an abandoned Italianate farmhouse with weeds up to our waist.”可知,作者去那里是为了看房子。故选B项。9A推理判断题。根据第二段中“It took me a year to find his widows(寡妇的) address, in Richmond.”及第三段中“I logged approximately 25 v
30、oice mails, and still nothing.”可以推断出,作者花了很长时间、费了很多精力才找到这辆车的主人。故选A项。10B句意猜测题。从画线句上文的“I was ready to buy it from her. We met in the middlesomewhere around what a new Toyota might cost. Still,the night before, I called my brother”可知,作者虽然决定购买这辆车,并且谈妥了价格,但作者还是非常犹豫,以及句后的“What was I doing buying an old Mer
31、cedes?”可知,作者在买车前的一天又产生了犹豫的情绪。故选B项。11C推理判断题。根据最后一段“You are buying that great car. And I promise you, the friendships you will make as a result will make this car worth every penny.”可知,Michael认为买下这辆车所带来的友谊会让车价值倍增。故选C项。DI am a mother of three children and have recently completed my college degree. The
32、last class I had to take was social study. The last class was asked to go out and smile at three people and document their reactions.Soon after we were given the project, my husband, my youngest son, and I went out to McDonalds one cold March morning. It was just our way of sharing special playtime
33、with our son.We were standing in line, waiting to be served, when all of a sudden everyone around us began to back way. I turned around and found there standing behind me were two poor homeless men with a horrible “dirty body” smell. The short gentleman, close to me, was “smiling”. His beautiful sky
34、blue eyes were full of light as he searched for acceptance. The second man played with his hands uneasily as he stood behind his friend. I realized the second man was mentally challenged and the blueeyed gentleman was his salvation(救赎). The short man just asked for a coffee because that was all they
35、 could afford.I smiled and asked the young lady behind the counter to give me two more breakfast meals on a separate tray(餐盘)I then walked around the corner to the mens table. I put the tray on the table and laid my hand on the blueeyed gentlemans cold hand. He looked up at me with tears in his eyes
36、 and said “Thank you”I started to cry as I walked away to join my husband and son. When I sat down, my husband smiled at me and said, “Thats why God gave you to me, Honey. To give me hope.”On the last evening of class, I turned in “my project” and the instructor read it. Then she looked up at me and
37、 said, “Can I share this?” I slowly nodded as she got the attention of the class. She began to read and we all knew that we need to help people and to be helped.I graduated with one of the biggest lessons I would ever learn: UNCONDITIONAL ACCEPTANCE. “LOVE PEOPLE AND USE THINGS NOT LOVE THINGS AND U
38、SE PEOPLE.”12Why did the people around the author back away?ABecause the second man stood playing with his hands.BBecause the two homeless men were also waiting in line, with a bad smell.CBecause the short gentleman was smiling to everyone around.DBecause both men were poorly dressed and mentally il
39、l.13After the author handed the meals to the homeless men, she _.Aregretted and criedBturned in her projectCwent back to her husband and sonDtalked with them for a while14What kind of woman do you think the author is?ALovely.BMature.COvercurious.DCaring.15According to the passage, which of the follo
40、wing is NOT true?APoor as the homeless men were, they had their dignity.BThe author felt we should know how to help people.CThe authors husband was very proud of her.DWhat the author did to the men touched many people.【语篇解读】本文为夹叙夹议文,介绍了作者是一位给予人关爱的女性。告诉我们不仅要知道去救助需要帮助的人们,同时我们也需要被别人救助。12B细节理解题。根据第三段中“W
41、e were standing in line, waiting to be served, when all of a sudden everyone around us began to back way. I turned around and found there standing behind me were two poor homeless men with a horrible dirty body smell. ”可知,作者后面站着两个可怜的无家可归的人而且身上还散发出一阵阵臭味,让周围的人都后退了。故选B项。13C细节理解题。根据第五段第一句“I started to c
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-554196.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2020版七年级英语下册Module7MypastlifeUnit3Languageinuse57_58学案pdf无答案新版外研版.pdf
