分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 28

类型江苏省南京外国语学校2021届高三英语下学期三月份阶段性测试试题(含解析).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:555572
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:28
  • 大小:620KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    江苏省 南京 外国语学校 2021 届高三 英语 下学 三月份 阶段性 测试 试题 解析
    资源描述:

    1、江苏省南京外国语学校2021届高三英语下学期三月份阶段性测试试题(含解析)注意事项:1. 答卷前,考生务必将自己的姓名、考生号、考场号、座位号填写在答题卡上。2. 回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮檫干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在打题卡上,写在试卷上无效。3. 考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。第一部分 听力(共两节,满分30分)做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所

    2、给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。例:How much is the shirt?A. 19.15. B. 9.18. C. 9.15.答案是C。1. what will Dorothy do on the weekend?A. go out with her friendB. work on her paperC. make some plans.2. What was the normal price of the Tshirt?A. 15.B. 30.C. 50.3. What has the wom

    3、an decided to do On Sunday afternoon?A. To attend a wedding.B. To visit an exhibition.C To meet a friend.4. When does the bank close on Saturday?A. At l:00pm.B. At 3:00pm.C. At 4:00pm.5. Where are the speakers?A. In a store.B. In a classroom.C. At a hotel.第二节(共15小题:每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话。每段对话后有几个小题

    4、,从题中所给的A. B. C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话读两遍。听第6段材料,回答第6、7题.6. What do we know about Nora?A. She prefers a room of her own.B. She likes to work with other girls.C. She lives near the city center.7. What is good about the flat?A. It has a large sitting room

    5、.B. It has good furniture.C. It has a big kitchen.听下面一段对话,回答第8和第9两个小题.8. Where has Barbara been?A. Milan. B. Florence. C. Rome.9. What has Barbara got in her suitcase?A. Shoes. B. Stones. C. Books.听第8段材料,回答第10至l2题.l0. Who is making the telephone call?A. Thomas Brothers.B. Mike Landon.C. Jack Cooper.

    6、11. What relation is the woman to Mr. Cooper?A. His wife.B. His boss.C. His secretary.12. What is the message about?A. A meeting.B. A visit to France.C. The date for a trip.听下面一段对话,回答第13至第16四个小题.13. What would Joe probably do during the Thanksgiving holiday?A. Go to a play.B. Stay at home.C. Visit K

    7、ingston.14. What is Ariel going to do in Toronto?A. Attend a party.B. Meet her aunt.C. See a car show.15. Why is Ariel in a hurry to leave?A. To call up BettyB. To buy some DVDs.C. To pick up Daniel16. What might be the relationship between the speakers?A. Classmates.B. Fellow workersC. Guide and to

    8、urist.听下面一段对话,回答第17至第20四个小题.17. Where does Thomas Manning work?A. In the Guinness CompanyB. At a radio station.C. In a museum.18. Where did the idea of a book of records come from?A. a birdshooting tripB. A visit to EuropeC. A television talk show.19. When did Sir Hughs first book of records appear?

    9、A. In 1875B. In 1950C. In 195520. What are the two speakers going to talk about next?A. More records of unusual factsB. The founder of the companyC. The oldest person in the world.第二部分 阅读(共两节,满分50分)第一节 (共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AMust-read Books of OctoberA Child Called

    10、ItAuthor: Dave PelzerRegular price: 11.95This book tells about the story of Dave Pelzer, whose mother no longer considered him a son, but a slave and no longer a boy, but an it. He had to learn how to survive. It is his dreams that kept him fighting, dreams of someone taking care of him, loving him

    11、and calling him son.TrioAuthor: William BoydRegular price: 18.99Over his long career, William Boyd. has written many novels that reflect the 20thcenturys great turning points. Now, Trio is a feast full of delicious plots and subplots. For most writers, all this might be more than they could chew but

    12、 William Boyd combines the various plotlines together in a completely: satisfying way.Home StretchAuthor: Graham NortonRegular price: 20Graham Norton has been known as a good novelist and Home Stretch will surely add to his fame. This book talks about Connor, a teenager in a small town, who killed t

    13、hree passengers when the car he was driving ran into a truck. Graham Norton could use his own experiences-in making Connors painfully mixed feelings so convincing.Tomorrow Will Be A Good DayAuthor: Tom MooreRegular price: 21This book beautifully shows Captain Toms mixture of amazement and pride. In

    14、April, Tom Moore decided to walk 100 sponsored laps (圈) in his garden before his 100th birthday.His hope was to raise 1, 000 for a charity organization and surprisingly he raised 38.9 million. A couple of months later, he was honored by the queen.1. What can be learned about Dave in A Child Called I

    15、t?A. He was born a slave.B. He lost all his hopes.C. He was badly treated.D. He had a loving mom.2. Which book tells about a car accident of a teenager?A. TrioB. Home StretchC. A Child Called ItD. Tomorrow Will Be A Good Day3. Who donated a large sum of money to help others?A. Dave Pelzer.B. William

    16、 Boyd.C. Connor.D. Tom Moore.【答案】1. C 2. B 3. D【解析】【分析】这是一篇应用文。本文介绍了十月最值得一读的四本书。【1题详解】细节理解题。根据A Child Called It 中第一句“This book tells about the story of Dave Pelzer, whose mother no longer considered him a son, but a slave and no longer a boy, but an it.(这本书讲述了Dave Pelzer的故事,他的母亲不再把他当作儿子,而是一个奴隶,不再是一个

    17、男孩,而是一个“它”)”可知,在A Child Called It这本书中,Dave受到了虐待。故选C。【2题详解】细节理解题。根据Home Stretch中第二句“This book talks about Connor, a teenager in a small town, who killed three passengers when the car he was driving ran into a truck.(这本书讲的是小镇上的一个少年Connor,他驾驶的汽车撞向一辆卡车,杀死了三名乘客)”可知,Home Stretch这本书中讲述了一个青少年的交通事故。故选B。【3题详解

    18、】细节理解题。根据Tomorrow Will Be A Good Day中第二三两句“In April, Tom Moore decided to walk 100 sponsored laps (圈) in his garden before his 100th birthday. His hope was to raise 1, 000 for a charity organization and surprisingly he raised 38.9 million. (4月, Tom Moore决定在自己的100岁生日前在花园里走100圈来获取赞助,他的希望是为一家慈善组织筹集1000

    19、英镑,而令他惊讶的是,他筹集到3890万英镑)”可知,Tom Moore捐赠了很多钱帮助其他人。故选D。BKnotting his brows at some medical reports, one old man sensed a potential danger. On that day, 59 citizens in Wuhan had caught pneumonia (肺炎) of unknown etiology. The phenomenon reminded him of the Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS) outbrea

    20、k that had spread across China 17 years ago. It was he who had come up with an effective treatment for SARS.Chinas most respectable epidemiologist (流行病学家), 84-year-old Zhong Nanshan, is widely known to the public as the hero who defeated SARS. After a lifetime researching respiratory diseases, he wa

    21、s keenly aware that the new pneumonia may not be a simple disease, but a Pandoras box that could engulf the world.Zhong grew up in a family of doctors, and lives by a simple motto: save lives and always be honest. In 2003, when SARS spread across China, he volunteered to treat patients, staying in h

    22、ospital wards for weeks on end to study the disease. At the same time, he also spent countless nights in his lab looking for a cure for the deadly disease. His efforts paid off. Months later, his treatment plan for SARS was adopted by China and then the whole world, saving thousands of lives.Zhong i

    23、s also known for an incident. When authorities announced that the virus had been brought under control, he publicly criticized the assessment, deciding instead to tell the public the truth. In one post-SARS interview, he said: “I couldnt help myself. I said its not all under control.” His virtue (美德

    24、) won widespread praise from the Chinese public, who hailed him as a hero.Seventeen years later, the old man is once again leading a team in a battle. Although this new virus is known to be particularly dangerous to the elderly, Zhong paid little attention to his own safety. On January 29, he and hi

    25、s colleagues spent over six hours on an online medical inquiry, checking five patients who were in critical condition.“The hospitals are our battlefield, and doctors and nurses are warriors. When we are needed, we should charge forward, because this is our duty!” said Zhong.As well as treating the p

    26、atients, Zhong is also a messenger who delivers factual updates of COVID-19 to the public. Being unfamiliar with social medical platforms, he has asked colleagues to help him make videos aimed at calming fears about the virus and teaching the public how to prevent the disease, such as how to wash ha

    27、nds or wear a mask correctly.While praised as hero, Zhong told the media that Wuhan, the center of Chinas COVID-19 outbreak and where tens of thousands of citizens have been confined to their homes for weeks to prevent the spread of the disease, also deserves that honor.4. What does the underlined w

    28、ord “engulf” in Paragraph 2 probably mean?A. Sweep over.B. Get over.C. Take over.D. Pull over.5. What does the third and fourth paragraph mainly want to tell us?A. Zhong didnt hesitate to voice the truth.B. Zhong is a virtuous and honest doctor.C. Zhongs honesty was highly praised in China.D. Zhong

    29、and his team worked on end in the lab.6. According to the passage, Zhong has done the following EXCEPT_.A. educating people on COVID-19 preventionB. making great contributions to SARS treatmentC. giving a daily check on COVID-19 patientsD. inspiring doctors and nurses to charge forward like warriors

    30、7. What does Zhong think of Wuhan?A. A Pandoras box.B. A city of heroes.C. A place full of secrets.D. A window for observation.【答案】4. A 5. B 6. C 7. B【解析】【分析】这是一篇记叙文。文章向读者介绍了中国最受尊敬的流行病学家钟南山。【4题详解】词义猜测题。由第二段中的“After a lifetime researching respiratory diseases, he was keenly aware that the new pneumon

    31、ia may not be a simple disease, but a Pandoras box that could engulf the world.”(经过一生对呼吸系统疾病的研究,他敏锐地意识到,新的肺炎可能不是一种简单的疾病,而是一个可能engulf世界的潘多拉魔盒。),可知新的肺炎可能不是一种简单的疾病,而是一个可能的“潘多拉魔盒”(寓意释放灾难、摧毁世界),engulf在此处意为“Sweep over”(扫过、席卷、吞没)符合文意。故选A项。【5题详解】推理判断题。由第三段中的“In 2003, when SARS spread across China, he volunt

    32、eered to treat patients, staying in hospital wards for weeks on end to study the disease. At the same time, he also spent countless nights in his lab looking for a cure for the deadly disease. His efforts paid off. Months later, his treatment plan for SARS was adopted by China and then the whole wor

    33、ld, saving thousands of lives.”(2003年,当非典型肺炎在中国蔓延时,他自愿去治疗病人,连续几周呆在医院病房里研究这种疾病。与此同时,他还花了无数个晚上在实验室里寻找治愈这种致命疾病的方法。他的努力得到了回报。几个月后,他的非典治疗方案被中国乃至全世界采纳,挽救了成千上万的生命。)和第四段中的“When authorities announced that the virus had been brought under control, he publicly criticized the assessment, deciding instead to tel

    34、l the public the truth.”(当当局宣布病毒已得到控制时,他公开批评这一评估,转而决定告诉公众真相。),可知第三四两段主要讲钟南山废寝忘食地研究非典型肺炎地治疗方案,又把真相告诉给大众,可得出钟南山是一位virtuous(品德高的、善良的)、诚实的(honest)医生。故选B项。【6题详解】细节理解题。由第三段中的“Months later, his treatment plan for SARS was adopted by China and then the whole world, saving thousands of lives.”(几个月后,他的非典治疗方案被

    35、中国乃至全世界采纳,挽救了成千上万的生命。),可知B项“他为治疗SARS做出了巨大贡献”正确;第六段中的“The hospitals are our battlefield, and doctors and nurses are warriors. When we are needed, we should charge forward, because this is our duty!” said Zhong.”(“医院是我们的战场,医生和护士是战士。当我们被需要的时候,我们应该向前冲,因为这是我们的职责!”钟南山说。),可知D“激励医生和护士像战士一样向前冲”正确;倒数第二段中的“Bei

    36、ng unfamiliar with social medical platforms, he has asked colleagues to help him make videos aimed at calming fears about the virus and teaching the public how to prevent the disease, such as how to wash hands or wear a mask correctly.”(由于不熟悉社交医疗平台,他要求同事帮助他制作视频,目的是安抚人们对病毒的恐惧,并教公众如何预防疾病,例如如何正确洗手或戴口罩。

    37、),可知A“教育人们预防COVID-19”正确;可知C项“每天对COVID-19患者进行检查”未提及。故选C项。【7题详解】推理判断题。由最后一段“While praised as hero, Zhong told the media that Wuhan, the center of Chinas COVID-19 outbreak and where tens of thousands of citizens have been confined to their homes for weeks to prevent the spread of the disease, also dese

    38、rves that honor.”(在被誉为英雄的同时,钟南山对媒体表示,武汉是中国COVID-19疫情的中心,数万市民被关在家中数周以防止疾病传播,也值得获得这一荣誉。),可知被誉为英雄的钟南山认为武汉人民为了防止疾病传播被关在家中数周,也值得获得“英雄”这一荣誉,说明钟南山认为武汉是英雄之城。故选B项。CSports fandom is about more than just entertainment. It can boost your self-esteem (自尊) and make you happier and you dont have to root for the wi

    39、nning team to gain the benefits.Being a sports fan is a “very psychologically healthy activity,” says Daniel Wann, professor at Murray State University whose research program centers on the psychology of sport fandom. Fandom connects us to other like-minded people, which satisfies our human need for

    40、 belonging, he says.These relationships are significant: People who identify as sports fans have higher levels of self-esteem, lower levels of loneliness and tend to be more satisfied with their lives compared to those who arent interested in sports, Wann says. Fans tend to have more access to socia

    41、l support, help and resources as well. Research suggests that when people have support from their communities, they have better health.Beyond bonding, fans get to enjoy the psychological benefits of winning, even if they have nothing to do with the players or games, says Stephen Reysen, associate pr

    42、ofessor at Texas A&M University-Commerce who studies identity and fandom.“Individuals feel that the fan interest (in this case a sport team) is a part of them,” Reysen says. “So when the team is winning, you feel like you are winning even though you are not a player.”Of course, teams sometimes lose.

    43、So, why do people continue to put their faith behind teams that tend to lose? People who feel a strong psychological connection to a team are more likely to root for a team when theyre having a losing season, Reysen says.“Sports fandom has nothing to do with the outcome of a game,” Wann says. For ex

    44、ample, if a pizza restaurant continually got your order wrong, youd likely switch to a more reliable one. But because being a fan is so central to peoples identities, people are willing to accept defeat and continue to be loyal to a team.Being part of a fan community can also help people cope with l

    45、osses. A 2019 study found that watching a football game with other fans helps to ease the negative psychological effects of losing.“For fans of the losing team, sharing the pain may have protected them from losing self-esteem,” Silvia Knobloch-Westerwick, co-author of the study and professor of comm

    46、unication at The Ohio State University said in a release.8. According to the passage, why do sports fans feel happier?A. Because they could gain the benefits from the winning team.B. Because they can share pains and happiness with people who have the common interests.C. Because they could have a low

    47、 level of self-esteem.D. Because most of them are optimistic.9. What is the significance of the relationships between sports fans?A. Sports fans have support from their favorite teams.B. Sports fans have higher levels of loneliness.C. Sports fans are likely more content with their lives.D. Sports fa

    48、ns tend to compare themselves to those who arent interested in sports.10. According to the passage, if the team has a losing season, the sports fans may .A. display their identitiesB. have a boost of self-esteemC. not support the team any moreD. have a negative psychology period11. According to the

    49、passage, what can help sports fans deal with losses of their team?A. Being part of the team.B. Ordering a pizza in a different restaurant.C. Sharing the pain with family members.D. The loyalty to the team.【答案】8. B 9. C 10. D 11. D【解析】【分析】这是一篇说明文,文章主要讲述成为体育迷可以增强自尊,对生活的满意度更高及其原因。【8题详解】推理判断题。根据第二段最后一句“

    50、Fandom connects us to other like-minded people, which satisfies our human need for belonging, he says.(他说,粉丝圈将我们与其他志同道合的人连接在一起,这满足了我们人类归属感的需求。)”可知,成为体育迷可以和志同道合的人分享痛苦和快乐,所以他们感觉更开心。故选B项。9题详解】细节理解题。根据第三段中“People who identify as sports fans have higher levels of self-esteem, lower levels of loneliness a

    51、nd tend to be more satisfied with their lives compared to those who arent interested in sports, Wann says.(Wann说,与那些对运动不感兴趣的人相比,那些被认为是体育迷的人有更高的自尊水平,更少的孤独感,而且往往对自己的生活更满意。)”可知,体育迷之间关系的意义在于体育迷可能对他们的生活更满意。故选C项。【10题详解】推理判断题。根据倒数第二段最后一句“A 2019 study found that watching a football game with other fans help

    52、s to ease the negative psychological effects of losing.(2019年的一项研究发现,与其他球迷一起观看足球比赛有助于缓解输球带来的负面心理影响。)”可知, 如果球队的赛季输了,体育迷可能会有一个消极的心理时期。故选D项。【11题详解】细节理解题。根据倒数第三段最后一句“But because being a fan is so central to peoples identities, people are willing to accept defeat and continue to be loyal to a team.(但因为球迷

    53、身份是一个人身份的核心,人们愿意接受失败,并继续忠诚于一个球队。)”可知,对球队的忠诚能帮助球迷应对球队的失败。故选D项。DOne of the best parts of the school day is the time spent in the playground. Its a chance to be with friends, run around and have fun. However, at the Rudyard Kipling Primary School in Brighton, things were getting too hard, so the teache

    54、rs decided something had to be done. The schools new rules, which restrict(限制)physical activities and encourage pupils only to touch if they are playing friendlier games, have attracted a lot of attention.Most people say that they are a bad restriction. Parents of children at the school, in Brighton

    55、, East Sussex, talked about the bizarre rule saying their kids were now bored at playtime. A teacher for the school defended(辩护)the rules, saying, “We want to make sure the playground is a happy, safe and calm place where everyone can enjoy their lunchtime running around and getting the exercise tha

    56、t we know is important to them.”Some people say that Rudyard Kipling Primary Schools decision is a good one because it makes the playground more fun for everyone. Not all children enjoy playing rough(剧烈的)games or sports at playtime. Friendlier games ensure everyone can join in. The teachers only hav

    57、e the pupils best interests at heart, so they should be trusted to make the right decision. Besides, if someone gets hurt in the playground, that could distract(分心)the teachers from other accidents.However, some people think its an overreaction. Sometimes physical games can lead to injuries, but ban

    58、ning(禁止)such activities is unreasonable. In fact, it is only during physical games that you can build up your ability to recover quickly from falling over. Even if these physical activities arent your favorite way to spend break time, its difficult to see why they will be completely banned. Each pup

    59、il should be able to decide what they want to do. Besides, schools should be happy that their students want to exercise between classes as this will keep them fit and healthy, and teachers should encourage this, not prevent it.12. What was the result of the tule made by the Rudyard Kipling Primary S

    60、chool?A. It was made into law.B. It was supported by parents.C. It encouraged students to do sports.D. It made the school widely discussed.13. What does the underlined word “bizarre” in Paragraph 2 mean?A. Simple.B. Strange.C. Important.D. Reasonable.14. What is one reason why some people think the

    61、school made a wise decision?A. It saves more lunchtime.B. It helps students pay more attention to their study.C. It brings more fun to every kid.D. It makes students more independent.15. What is the main idea of the last paragraph?A. Physical games can injure kids.B. Physical games are good for stud

    62、ents health.C. Teachers should do sports with students.D. Restricting physical activities is unreasonable.【答案】12. D 13. B 14. C 15. D【解析】【分析】本文是议论文,布莱顿的一所小学限制体育运动,这引起了人们不同的争论。【12题详解】细节理解题,根据第一段最后“The schools new rules, which restrict(限制)physical activities and encourage pupils only to touch if they

    63、are playing friendlier games, have attracted a lot of attention. ” (学校的新规定限制学生的身体活动,并鼓励他们只有在玩友好的游戏时才触摸身体,这吸引了很多人的注意。),第二段的“Most people say that they are a bad restriction.”(大多数人说这些限制不好),第三段的“Some people say that Rudyard Kipling Primary Schools decision is a good one ”(一些人认为拉迪亚德吉卜林小学的决定很好)以及最后一段的“How

    64、ever, some people think its an overreaction.”(然而一些人认为这是过激反应)可知,这项规定吸引了广泛的讨论。故选D项。【13题详解】词义猜测题。根据上下文,“Most people say that they are a bad restriction. Parents of children at the school, in Brighton, East Sussex, talked about the bizarre rule saying their kids were now bored at playtime.”可知,一些人认为这是一个不

    65、好的规定,家长们称他们的孩子觉得活动时间很无聊,由此可知划线词应是表负向意思的词,B项“奇怪的”符合语境。故选B项。【14题详解】细节理解题,根据第三段“Some people say that Rudyard Kipling Primary Schools decision is a good one because it makes the playground more fun for everyone.” (有人说,拉迪亚德吉卜林小学的决定是好的,因为它让操场对每个人都更有趣。)可知他们认为这项规定带给孩子们更多的乐趣。故选C项。【15题详解】主旨大意题,根据最后一段第二句“Somet

    66、imes physical games can lead to injuries, but banning(禁止)such activities is unreasonable.” (有时候体育游戏会导致受伤,但是禁止这样的活动是不合理的。)可知,本段主要讲述禁止体能活动是不合理的,并在下文给出具体原因。故选D项。第二节 (共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项.选项中有两项为多余选项.Is college really worth the cost? Lets explore some of the pros and cons It

    67、 takes money to make moneyDo college graduates make a higher salary? In general, yesThose with a bachelors degree make nearly twice the income of someone with only a high school diploma_16_ Among the majors that make the most money out of college are engineering, math and computer science Not surpri

    68、singly, some of the lowest include art, religious studies, and early childhood and elementary education_17_The average cost of a year of tuition (学费) in the United States is more than $30,000Thats just one yearBecause of that, many college graduates come out with debt that annoys them for years afte

    69、r they graduateFor many tradesmen, a special skill in their specific field is all thats needed to make not only a fairly good living, but a comfortable oneThe average electrician, for example, makes $58,933, whereas the average preschool teacher, after college, makes around $30,000 _18_College grads

    70、 have higher job satisfactionAnother plus for going to college? In general, college graduates are more satisfied with their jobs 57 percent of college graduates are satisfied in their careers as compared to 37 percent of people with just a high school diplomaWhats more, college graduates are less af

    71、fected by job cuts when economy is weak _19_They also have a better social networkCollege also provides numbers of social benefits, providing social networks that stay with people throughout their lives _20_ The college years are formative years in our livesA. But college tuition is pricyB. Better u

    72、niversities cost more but bring moreC. That being said, not all college majors are created equalD. They really have a better sense of achievement in their careerE. They are more marketable and can generally find another job more easilyF. How many people do you know who met their future wife or husba

    73、nd in college?G. And that salary doesnt factor in the cost to pay back student loans from four years of college【答案】16. C 17. A 18. G 19. E 20. F【解析】【分析】本文是一篇议论文。文章探讨上大学的利与弊。【16题详解】下文提示“大学最赚钱的专业是工程、数学和计算机科学。”承接下文,C项That being said, not all college majors are created equal(也就是说,并不是所有的专业都是平等的。)切题。故选C。【

    74、17题详解】下文提示“一年的学费的平均成本在美国超过30000美元。这只是一年。”承接下文,A项But college tuition is pricy(但是大学的学费是昂贵的。)切题。故选A。18题详解】上文提示“例如,普通电工是58933美元,而普通幼儿园老师,大学毕业后大约30000美元。”承接上文,G项And that salary doesnt factor in the cost to pay back student loans from four years of college(工资不包括偿还学生四年大学贷款的费用。)切题。故选G。【19题详解】上文提示“更重要的是,当经济疲

    75、软时,大学毕业生被裁员的影响较小。”承接上文,E项 They are more marketable and can generally find another job more easily(他们通常更有市场,可以更容易地找到另一份工作。)切题。故选E。【20题详解】上文提示“学院还提供了大量的社会效益,提供社交网络,留住与自己共同生活的人们。”再根据下文提示“大学时代是我们生活中的成长岁月。”承接上下文,F项How many people do you know who met their future wife or husband in college?(你知道有多少人在大学里遇到了

    76、他们未来的妻子或丈夫?)切题。故选F。【点睛】七选五阅读题,有部分题出现在每一段的开始位置,若问题在段首 1.通常是段落主题句。认真阅读该段落,根据段落一致性原则,查找相关词或者同义词,从而推测出主题句,找到答案。 2.与后文是并列、转折、因果关系等。着重阅读后文第一两句,锁定线索信号词,然后在选项中查找 相关特征词。一般来说正确答案与它后面的一句话的在意思上是衔接的,所以通常情况下,这两句话中会 有某种的衔接手段。本题第1小题,下文提示“大学最赚钱的专业是工程、数学和计算机科学。”承接下文,C项That being said, not all college majors are creat

    77、ed equal(也就是说,并不是所有的专业都是平等的。)切题。故选C。第三部分 语言运用(共两节,满分30分)第一节 (共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题纸上将该项涂黑。I truly feel that my mother led me here, to Morzine, and to my future as a happy wife and businesswoman. When Mum _21_in October 2007, I was a cook. In December that

    78、 year, a pearl (珍珠) necklace Mum had left me _22_. I was distraught (忧心如焚的). Some days later, I was _23_that a guy who was working with us that day “could probably have made a fortune selling the necklace he found”. _24_, he returned it. When he heard how Id _25_Mum for six months before her death,

    79、he said, “Winter is coming, and I think this Christmas would be _26_ for you. Why not go out to the Alps (阿尔卑斯山) for a couple of weeks?”I came to Morzine, a small and friendly village in the Alps and immediately fell in love with it. What was supposed to be a stopgap (权宜之计) trip turned into a new _2

    80、7_. I kept travelling between London and here and felt _28_than I had in months. In December 2008, I was _29_as a hotel manager and moved here full time.A month later, I met Paul, who was traveling here. We fell in love. In the beginning, I didnt want to discuss _30_, because the sadness of losing M

    81、um _31_felt great. Paul understood that and never pushed me. But, by summer, we got married. A year later, we used his savings, and the money from the sale of Moms house, to build our own _32_. We want to give our guests a _33_ feel, so each room is themed (以为主题) around memories from our lives. Ther

    82、e are also styles to remind me of Mom a tiny chair which used to be in her bedroom is set in one room.We are having a wonderful life and Mum feels naturally part of it, _34_ theres no way we would be here if it wasnt for the _35_ she gave me. I know shes here in spirit, keeping an eye on us.21. A. v

    83、isitedB. cameC. returnedD. died22. A. preservedB. brokeC. disappearedD. dropped23. A. toldB. comfortedC. askedD. shown24. A. SurelyB. LuckilyC. NaturallyD. Hopefully25. A. missedB. curedC. looked intoD. looked after26. A. hardB. happyC. merryD. free27. A. trickB. lifeC. challengeD. design28. A. ligh

    84、terB. smarterC. firmerD. higher29. A. trainedB. hiredC. thoughtD. honoured30. A. travelB. childrenC. marriageD. business31. A. onceB. recentlyC. stillD. finally32. A. hotelB. homeC. shopD. restaurant33. A. costlyB. livelyC. friendlyD. homely34. A. thoughB. unlessC. whileD. because35. A. necklaceB. c

    85、hairC. houseD. money【答案】21. D 22. C 23. A 24. B 25. D 26. A 27. B 28. A 29. B 30. C 31. C 32. A 33. D 34. D 35. A【解析】【分析】这是一篇记叙文。文章讲述了自己在妈妈去世后,因为项链的关系,认识了一名同事。然后在他的建议下,来阿尔比斯山的一个小村旅游,结果喜欢上了那里。更幸运的是,在那里找到了自己的幸福生活。【21题详解】考查动词词义辨析。句意:当我妈妈在2007年十月去世的时候,我是一名厨师。A. visited参观;B. came到来;C. returned回来;D. died去

    86、世。根据后文提到的“before her death”以及后文的“the sadness of losing Mum”可知,妈妈在这年去世了。故选D。【22题详解】考查动词词义辨析。句意:那年十二月份,妈妈留给我的珍珠项链不见了。A. preserved保存;B. broke坏掉;C. disappeared消失了;D. dropped掉下来。根据后文“一个工友有可能卖了他找到的一条项链”可知,我的项链丢了。故选C。【23题详解】考查动词词义辨析。句意:我被告知,一个和我一起工作的人很有可能因为卖掉了一条他找到的项链而发一笔财。A. told 告知;B. comforted 安慰;C. ask

    87、ed要求;D. shown表明。根据后面宾语从句的内容可知,是“有人告诉作者这件事”。故选A。【24题详解】考查副词词义辨析。句意:幸运的是,他把项链归还了。A. Surely肯定地;B. Luckily幸运地;C. Naturally自然地;D. Hopefully希望地。根据句意,“他把项链还给我”对我来说,是幸运的事。故选B。【25题详解】考查动词(短语)词义辨析。句意:当他得知我是怎样在妈妈去世前照顾了她六个月的时候,他说,“冬天要来了,我想今年的圣诞节对你来说一定是艰难的。那为什么不去阿尔比斯上过几周呢?”A. missed想念;B. cured 治愈;C. looked into调

    88、查;D. looked after照顾。根据后面提到的“before her death”可推测出,“妈妈去世前,我一定是照顾生病的她”。故选D。【26题详解】考查形容词词义辨析。句意:当他得知我是怎样在妈妈去世前照顾了她六个月的时候,他说,“冬天要来了,我想今年的圣诞节对你来说一定是艰难的。那为什么不去阿尔比斯上过几周呢?”A. hard困难的;B. happy高兴的;C. merry快乐的;D. free免费的,自由的。根据文章内容,在妈妈去世的第一年里,作者一定是难过的。故选A。【27题详解】考查名词词义辨析。句意:本来是一次权宜之计的旅行,结果成了我的新生活。A. trick把戏,技巧

    89、;B. life生活;C. challenge挑战;D. design设计。根据上句,作者提到“fell in love with it”,及下句“I kept travelling between London and here”可知,作者喜欢上了去那里旅行,这成为了作者新的生活方式。故选B。【28题详解】考查形容词词义辨析。句意:我不断地在伦敦和这儿之间旅行,并感到比前几个月心情轻松了。A. lighter轻松;B. smarter聪明的;C. firmer坚定的;D. higher更高的。根据上文,作者已经从妈妈去世的痛苦中逐渐走了出来,所以心情是轻松了。故选 A。【29题详解】考查动词

    90、词义辨析。句意:在2008年十二月份,我被雇用为一家旅店的经理,然后便搬到了这里。A. trained训练;B. hired雇用;C. thought认为;D. honoured尊敬。根据下文,作者夫妻建立了属于自己的旅店,所以可推出,本句是作者被雇用为旅店的经理。故选 B。【30题详解】考查名词词义辨析。句意:开始的时候,我不想谈论结婚。A. travel旅行;B. children孩子;C. marriage结婚;D. business事业。根据后文,“But, by summer, we got married.”可知,他们最终结婚了,所以此处指开始的时候,由于失去母亲的伤心还在,所以并

    91、不想结婚。故选 C。【31题详解】考查副词词义辨析。句意:开始的时候,我不想谈论结婚,因为失去妈妈的伤心仍然很强烈。A. once曾经;B. recently最近; C. still 仍然;D. finally最后。根据句意,过了很长时间之后,作者对妈妈的失去仍然感到很痛苦。故选 C。【32题详解】考查名词词义辨析。句意:一年后,我们用他的积蓄和卖掉妈妈房子的钱,建立了我们自己的旅馆。A.hotel 旅馆;B.home家; C. shop商店;D. restaurant饭店。根据后句提到,“我们想给客人一种家的感觉”可知,作者夫妻两人新建立了一个旅馆。故选 A。【33题详解】考查形容词词义辨析

    92、。句意:我们想给客人一种家的感觉。A. costly昂贵的;B. lively生动的;C. friendly友好的;D. homely家一样的 。根据下文提到,“每一个房间都是以生活记忆为主题”可知,作者想让客人感受到生活的气息,感受到家的感觉。故选 D。【34题详解】考查连接词词义辨析。句意:我们过着幸福的生活,妈妈也是生活的一部分,因为如果没有妈妈留给我的项链,我就没有办法到达这儿。A. though虽然;B. unless除非;C. while当时候;D. because因为。根据主从句的句意可知,前后为因果关系,“妈妈之所以仍是我们生活的一部分,是因为没有妈妈的项链,我就不会到达这里,

    93、也就不会有现在的生活”。故选D 。【35题详解】考查名词词义辨析。句意:我们过着幸福生活,妈妈也是生活的一部分,因为如果没有妈妈留给我的项链,我就没有办法到达这儿。A. necklace项链;B. chair椅子;C. house房子;D. money钱。根据文章内容,“妈妈留下的项链”是整个事件的根源。故选 A。第二节 (共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。If you are interested in both Chinas ancient finance and architecture, Pingyao is a p

    94、lace you cant miss.Pingyao Ancient City, _36_ (locate) in the central Shanxi Province. China, is a well-preserved example of a traditional Han Chinese city. When it was founded in the 1.4th century, its walls are ten metres high, 6, 163 metres around, and three to five meters wide at the top. The we

    95、stern and eastern sides of walls have two gates _37_ the southern and northern walls each have one gate only.From the 19th century to the early 20th century, Pingyao, _38_ (control) almost half of the economy of the country at its booming period, was a financial center for the whole of China. There

    96、_39_ (be) once over twenty draft banks head offices, _40_ branches were distributed _41_ (wide) around the whole country, even in some western and southeastern countries.Today when other Chinese _42_ (city) have been more than happy to bury their history under skyscrapers, this _43_ (origin) Chinese

    97、 Wall Street chooses not to Ordinary people still live _44_ the citys hundreds of Ming and Qing Dynasty courtyards as they did in the past. This city is helping Chinese rediscover the value of preserving what little _45_ (leave) of the countrys ancient buildings.【答案】36. located 37. but/while 38. con

    98、trolling/ controling 39. were 40. whose 41. widely 42. cities 43. original 44. in 45. is left【解析】【分析】本文为说明文,介绍了位于山西省中部平遥古城。【36题详解】考查非谓语动词。be located in“坐落在”。是固定用法,此处用过去分词作状语。故填located。【37题详解】考查连词用法。句意:墙的西面和东面有两个门,而南面和北面的墙各有一个门。根据本句句意逻辑可知,前后两个分句为对比关系,故填but/while。【38题详解】考查非谓语动词。所给词汇control与主语Pingyao之间

    99、为主动关系,此处用现在分词作后置定语。故填controlling。【39题详解】考查主谓一致。本句为there be句型,主语为head offices ,根据上下文可知应用一般过去时态,故填were。【40题详解】考查定语从句。本句先行词为head offices ,在其后的定语从句中作branches的定语,故填whose。【41题详解】考查副词用法。此处应用副词形式作状语修饰谓语动词,意为“广泛地”,故填widely。【42题详解】考查名词复数。city可数名词,该句中作主语,根据其前修饰语other和其后谓语动词have可知,应用复数形式,故填cities。【43题详解】考查形容词形式

    100、。该空处为定语,应用形容词形式,意为“最初的”,故填original。【44题详解】考查介词。此处介词为固定用法,接地点状语,故填in。【45题详解】考查被动语态。be left为固定词组,意为“剩下”,根据上下文语义可知用一般现在时态,little指代不可数名词,故填is left。第四部分 写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)46. 书面表达假设你是李华,福建省某中学高中学生,今年暑假将前往澳大利亚参加主题为WATER FOR LIFE“的交流活动。请你以参访代表的身份,根据以下图片提示,用英语写一篇发言稿。注意:根据图片的内容适当展开,以使行文连贯;开头与结尾已写好,不计入总词

    101、数;文中不能出现考生的具体信息;词数:120左右参考词汇:短缺 shortage ; 资源 reaourceLadies and gentlemen, Good morning, Im Li Hua from Fujian,China,Its my great honor to be here to say something about the global water shortage and ways of dealing with it._ Thats all. Thank you.【答案】One possible versionLadies and gentlemen,Good mo

    102、rning. Im Li Hua from Fujian, China. Its my great honor to be here to say somethingabout the global water shortage and ways of dealing with it.As we know, the global water shortage is becoming increasingly severe mainly due to global warming, environmental pollution and the ever-increasing populatio

    103、n. Therefore, its high time we did something about it.Firstly, an effective way, I think, is to reserve water in a scientific way for future use. Secondly, new methods need to be developed to use the existing water resources, for example, turning sea water into fresh water. Thirdly, we must stop wat

    104、er opllution by law. Last but not least, its everyones responsibility to make good use of water, such as recycling and saving water in our daily life.In conclusion, people around the world should be aware of the real situation of water shortage, protect the present water resources and explore potent

    105、ial ones scientifically.Thats all. Thank you.【解析】【分析】本篇书面表达属于图画类应用文。要求考生写一篇发言稿。【详解】第一步:审题。体裁:应用文。时态:根据提示,时态应为一般现在时为主。要点:图画显示内容。第二步:列重点词语,词组(注意好词的使用)如:due to,environmental pollution,effective,scientific,existing water resource,responsibility,make good use of,such as,in conclusion,be aware of等.第三步:连词成

    106、句(注意好句型的使用,如非谓语动词,复合句,注意拼写和时态问题)第四步:连句成篇(注意衔接词的使用)1.表文章结构顺序:First of all, Firstly/First, Secondly/Second, Finally, In the end, At last;2.表并列补充关系:What is more, Besides, Moreover, Furthermore, In addition, As well as, not onlybut (also);3.表因果关系:Because, As, So, Thus, Therefore, As a result 连句成文,注意使用恰当

    107、的连词进行句子之间的衔接与过渡。第五步:润色修改。【点睛】本文内容完整,要点齐全,语言规范,词数适当,段落分布合理。作者在文中使用了主从复合句,如“As we know, the global water shortage is becoming increasingly severe mainly due to global warming, environmental pollution and the ever-increasing population.”使用了定语从句,“Therefore, its high time we did something about it.”使用了虚拟

    108、语气,主从复合句的使用,使得文章的句式灵活多变,为文章增加了色彩。此外,作者还使用了衔接词“Firstly, Secondly, Thirdly,Last but not least等衔接词的使用,使得文章层次分明。第二节(满分25分)47. 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。Little snow had fallen this winter. For Reuven the furrier it was a bad year, and after long hesitation he decided to sell Zlate

    109、h the old goat. The town butcher had offered eight silver coins for the goat. Reuven told his oldest boy, Aaron, to take the goat to town. Aaron understood what it meant, but he had to obey his father. His sisters cried loudly.Aaron took a1ong two slices of bread to eat on the road. He needed to del

    110、iver the goat by evening and return the next day with the money. While the family said goodbye, Zlateh stood as patiently as ever. Zlateh trusted human beings.The sun was shining when Aaron 1eft. Suddenly the weather changed, and after a while it began to snow. Soon their path was completely covered

    111、 and Aaron got lost. Beneath the snow Aarons boots touched the softness of a plowed field. He realized that he was no longer on the road. Z1ateh bleated as if asking to be taken home. Aaron looked around hoping to find a farmer driving a sleigh along the way. But he could see nothing.Aaron knew that

    112、 if they did not find shelter, they would freeze to death. Suddenly he made out the shape of a hill. When he came near it, he realized that it was a large haystack covered by snow. Aaron knew that they were saved. When he reached the hay, he dug a nest for himself and the goat. It was always warm in

    113、 the hay. And hay was food for Zlateh.Zlateh, sat down and seemed to have regained her confidence in man. Aaron ate his bread,but after the difficult journey he was still hungry. He looked at Z1ateh and realized that he would not be starved to death. Goats milk was sweet. Zlateh ate frequently and h

    114、er body gave forth an animal warmth, and Aaron hugged her tightly. The snow fell for 3 days and the wind quieted down.Paragraph 1:On the morning of the fourth day, Aaron heard the ringing of sleigh bells._Paragraph 2:The news that Aaron and Zlateh were coming up the road was a great joy in the famil

    115、y._【答案】On the morning of the fourth day, Aaron heard the ringing if sleigh bells. He got out of the haystack, and found that it was not far from the road. Aaron shouted loudly to the peasant who drove the sleigh for help. Finally, they were saved. Aaron had made up his mind in the haystack that he w

    116、ould never part with Zlateh. Therefore, the peasant pointed out the way to the village. Aaron made his way home together with Zlateh, his loyal friend.The news that Aaron and Zlateh were coming up the road was a great joy in the family. The whole family, including Aarons father, rushed out to meet t

    117、hem in great excitement. Aaron told them in tears how he had found the haystack and how Zlateh had fed him with her milk in the past few days. Aarons sisters kissed and hugged Zlateh and Aarons father gave the goat a special treat of chopped carrots. Nobody ever again thought of selling Zlateh, who

    118、had been an important family member to them.【解析】【分析】这是一篇读后续写作文。【详解】通过阅读所给文章可知,父亲让Aaron去镇上把老山羊Zlateh卖掉,Aaron需要在晚上之前把山羊送出去,第二天带着钱回来。结果半路开始下雪,Aaron迷了路,他知道如果他们找不到避难所,就会冻死。他找到了一个被雪覆盖的大草堆,为自己和山羊挖了一个窝。干草里总是暖和的而且干草是Zlateh的食物,Aaron靠着Zlateh的羊奶活着。雪下了三天,风平息了。续写部分分为两段,第一段开头是:到了第四天早晨,Aaron听见雪橇的铃声。所以后文应该是讲述Aaron他们

    119、得救的经过,开雪橇农夫给他指了路,Aaron决定和他忠实的朋友Zlateh一起回家。第二段开头是:Aaron和Zlateh要来的消息,使全家人都非常高兴。本段应该写家人见到Aaron的Zlateh的情况,全家人都非常高兴。Aaron的姐妹们亲吻并拥抱了Zlateh,Aaron的父亲给了Zlateh一顿特别的美味切碎的胡萝卜。再也没有人想到卖掉Zlateh了,因为对他们来说,他是一个重要的家庭成员。最后还要注意所续写短文的词数应为150左右。【点睛】本文描写详略得当,使用了高级词汇和高级句子。如:make up ones mind, part with, rush out, think of等高级词汇;He got out of the haystack, and found that it was not far from the road.运用了宾语从句;Nobody ever again thought of selling Zlateh, who had been an important family member to them.运用了非限定性定语从句等高级句式。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:江苏省南京外国语学校2021届高三英语下学期三月份阶段性测试试题(含解析).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-555572.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1