《师说》2015-2016学年高一外研版英语必修二习题:MODULE 6 验收检测 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 师说 师说2015-2016学年高一外研版英语必修二习题:MODULE 验收检测 WORD版含答案 2015 2016 学年 高一外研版 英语 必修 习题 MODULE 验收 检测 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Module 6验收检测时间:120分钟满分:150分 第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1When can the man see the headmaster?A. At 9:30. B. At 11:45.C. At 12:40.2Why does the man want to keep the window shut?
2、A. He is ill.B. He wants to open it himself.C. The air inside is fresh enough.3What is Mike?A. A teacher. B. A student.C. A writer.4What has made working at home possible?A. Personal computers.B. Communication industry.C. Living far from companies.5Where is the woman?A. In a soap factory.B. In her h
3、ouse.C. At an information desk.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至7题。6Where does the conversation most probably take place?A. At home. B. On a bus.C. In the bank.7Why do the two s
4、peakers want to buy a car?A. They have a lot of money.B. The man lives too far away from his office.C. The womans office is too far away from her home.听第7段材料,回答第8至10题。8Why wont Mr Stone come to the clinic tomorrow?A. He cant spare the time.B. The clinic will be closed.C. Dr Milton wont come to work.
5、9When is the clinic open in a week?A. From Monday to Friday.B. On weekdays except Thursday.C. During the whole week.10What time has finally been fixed for Mr Stone to come?A. 5:30 pm., Wednesday.B. 6:15 pm., Wednesday.C. 6:15 pm., Thursday.听第8段材料,回答第11至13题。11How many times has the phone rung?A. Just
6、 once. B. Several times.C. Five times.12Whats the probable relationship between the two speakers?A. Neighbours. B. A couple.C. Classmates.13What do we know about the woman?A. Shes a little nervous.B. Shes very excited.C. Shes very angry.听第9段材料,回答第14至16题。14Whats the possible relationship between the
7、two speakers?A. Husband and wife. B. Friends.C. Strangers.15Where does the conversation most probably take place?A. In a restaurant.B. At the womans home.C. At the mans home.16What does the woman ask the man to do?A. Have some soup.B. Have more rice.C. Bring his wife next time.听第10段材料,回答第17至20题。17Wh
8、at did Nicholas do at eighteen months?A. He began to learn French.B. He read the newspaper.C. He took telephone messages.18Why was Nicholas bored and unhappy at the two schools?A. He had too much homework.B. He almost couldnt learn anything special.C. His teachers often corrected his spelling.19Who
9、offered to help Nicholas finally?A. His classmates. B. His parents.C. A college.20What is Nicholass life like now?A. Busy without any social life.B. Full but boring.C. Busy at college and free at home.听力材料Text 1M: Do you think the headmaster could see me before nine thirty?W: He wont be in until ele
10、ven fortyfive.M: Is twelve forty any good?W: Yes, Ill write down the time.Text 2W: Do you mind if I open the window to let in some fresh air?M: Sorry. Please dont, Ive caught a cold.Text 3W: Did you say sorry to your teacher, Mike?M: Why must I?W: You were late this morning.M: But I wasnt. When I go
11、t to school, I was just on time for class.Text 4M: Miss Dermott, let me ask you straight away. Do you think, within a few years, many people could work at home instead of working in offices?W: Oh, yes. Its happening now. You see, the communication industry has made such progress in the last ten year
12、s.Text 5M: Hello! May I speak to Mrs Arnold?W: Speaking.M: This is Sparkle Company. You are one of the lucky housewives chosen to receive our free soap.W: Thats very nice of you. But Id rather go on using what Ive always used. Thanks just the same.Text 6W: Why dont we buy a car, dear?M: I have been
13、thinking about it for a long time. I think it necessary for us to buy one. We live so far away from my company.W: Yes. With a car, you wouldnt have to catch a bus to work. It can save a lot of time.M: Sure, but we dont have enough money at present.W: Why not borrow some from the bank? I think we won
14、t have to borrow so much now.M: Well, lets go downtown and have a look.Text 7W: Clinic. Can I help you?M: Good afternoon. This is Frank Stone. I want to make an appointment with Doctor Milton, please.W: OK, Mr Stone. We have you on our records. Can you manage this afternoon?M: Im afraid not. I can m
15、anage tomorrow.W: Im afraid Mr Milton is not on duty tomorrow. Hell be here the day after tomorrow. Thats Thursday, March 27th.M: Fine.W: Will 5:20 be all right?M: Well, yes. But what time is the clinic closed?W: We start from 9:00 am. and close at 7:00 pm. on weekdays. We dont work at the weekend.M
16、: Id prefer a later time so that I can come along after work.W: Then what about 6:15?M: Well, thats fine.Text 8W: Was the telephone ringing?M: I didnt hear anything.W: I thought I heard it ring two or three times.M: Sometimes when the windows are open, you can hear the neighbours phone.W: Well, Im e
17、xpecting an important phone call, and I dont want to miss it.M: Is it anything I should know about?W: Not really. It has something to do with work and doesnt really affect us here at home.M: Why dont you go out ahead and do what you want to do outside? Ill call you if the phone rings for you.W: Than
18、ks. I think I will. Ive been waiting so long now Im getting nervous. I need to relax outdoors.Text 9W: Let me help you to some more fish.M: The fish is delicious. But Ive had enough now. Id like to have some soup.W: Here it is. Help yourself.M: Thanks. I didnt know you were so good at cooking. If my
19、 wife were here, she would be surprised as I am.W: Well, bring your wife too if you come here next time. I havent seen her for quite some time.M: Sure, I will. My wife will be very happy to see you, too. Well, Im full now. Thank you for your wonderful meal.W: Im glad you enjoyed it.Text 10Good morni
20、ng and welcome to the BBC news special.Have you ever heard of a fouryearold college student? But this is true of Nicholas MacMahon, who is now studying at college because he is too clever for school.Nicholas spoke well before he was one. At eighteen months he took telephone message for his parents.
21、At two he began to learn French. The strange thing about Nicholas is that he taught himself to read before he could speak.His parents knew immediately that he could read. When he could speak, he corrected his spelling. He tried two different schools, but he was bored and unhappy and his parents deci
22、ded that he couldnt stay there. His parents did not have enough time to prepare special lessons for Nicholas. The MacMahons had no idea what to do with him. Then the West London Institute offered to help. Nicholas spends some of his time there, and also studies at home. He reads a newspaper every da
23、y, and he can play the violin well, he doesnt have any social life in the school. Nicholas is a clever child and the teachers want to help him in every way.答案:15CABBB610ABCAC1115BBABB1620CCBCA第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AMany children act in TV shows.
24、They work several hours every day,so they cant go to a regular school. How do they get an education?In Hollywood,where many TV shows are made,about forty teachers give lessons for the children in the shows. They teach wherever their pupils are working.The teachers job is very important. She is respo
25、nsible for making sure that the child works only the permitted hours each week. She is also responsible for making sure that the child learns the required subjects. She makes sure, too, that the child gets enough rest and play, along with his education.Child actors are required to attend classes 20
26、hours each week. California law says they must be taught from September to the middle of June. If they do not get good marks in school,they are not permitted to continue working in TV shows.TV children are usually good pupils, and most of their teachers like this special kind of work. Their classes
27、are held in many interesting places. Sometimes the “classroom” is a Mississippi riverboat. Sometimes it is the inside of a spaceship. Often the pupils become famous stars.21The child actors cannot go to a regular school because _.A. they do not get good marksB. there is no school nearbyC. they have
28、to work several hours a dayD. they have to work all day long解析:根据第一段第二句话“They work several hours every day, so they cant go to regular school.”得出答案。答案:C22The teachers usually hold classes in _.A. a classroom buildingB. many interesting placesC. a Mississippi riverboatD. a spaceship解析:根据最后一段第二句“Their
29、 classes are held in many interesting places.”得出答案。答案:B23The pupils are not allowed to continue working if they _.A. do not act wellB. go to a regular schoolC. do not get good marksD. cannot become famous stars解析:根据第四段最后一句“If they do not get good marks in school, they are not permitted to continue w
30、orking in TV shows.”得出答案。答案:C24Which of the following statements is NOT true?A. California law does not allow children to act in TV shows.B. Many of the child actors become famous stars.C. The lessons are given by about forty teachers.D. The teachers must teach them from September to the middle of J
31、une.解析:全文各段均无选项A这种说法,其他选项文中均有依据。答案:ABAbout twenty of us had been fortunate enough to receive invitations to a filmstudio (影棚) to take part in a crowdscene. Although our “act” would last only for a short time,we could see quite a number of interesting things.We all stood at the far end of the studio
32、as workmen prepared the scene,setting up trees at the edge of a winding path. Very soon, bright lights were turned on and the big moviecamera was wheeled into position. The director shouted something to the camera operator and then went to speak to the two famous actors nearby. Since it was hot in t
33、he studio, it came as a surprise to us to see one of the actors put on a heavy overcoat and start walking along the path. A big fan began blowing tiny white feathers down on him, and soon the trees were covered in “snow”. Two more fans were turned on,and a “strong wind” blew through the trees. The p
34、icture looked so real that it made us feel cold.The next scene was a complete contrast (对比). The way it was filmed was quite unusual. Pictures taken on an island in the Pacific were shown on a glass screen (幕). An actor and actress stood in front of the scene so that they looked as if they were at t
35、he waters edge on an island. By a simple trick like this, palm trees, sandy beaches, and blue, clear skies had been brought into the studio!Since it was our turn next,we were left wondering what scene would be prepared for us. For a full three minutes in our lives we would be experiencing the excite
36、ment of being film “stars”!25Who is the author?A. A cameraman.B. A film director.C. A crowdscene actor.D. A workman for scene setting.解析:细节理解题。根据首句中的“to take part in a crowdscene”可知本题选C项。答案:C26What made the author feel cold?A. The heavy snowfall.B. The manmade scene.C. The low temperature.D. The fil
37、m being shown.解析:推理判断题。根据第二段的最后三句可知,人造布景使得作者感觉到寒冷,故选B项。答案:B27What would happen in the “three minutes” mentioned in the last paragraph?A. A new scene would be filmed.B. More stars would act in the film.C. The author would leave the studio.D. The next scene would be prepared.解析:推理判断题。根据最后一段的首句中的“what
38、scene would be prepared for us”可知选A项。答案:ACWe keep reading that TV is bad for you. If this is true, how come the current generation of TVaddicted kids is much smarter than we are? In my home, the only people who can work the remote control are the children.Perhaps TV does educate you. For example,you
39、 learn a useful medical fact. A_person_who_has_been_shot_always_has_time_to_speak_an_incomplete_sentence_before_he_dies. “The killer was. ”(dies)But I guess the biggest things we learn from TV can be regarded as “Life Skills”. Bad things only happen on dark and stormy nights. Emotional breakdowns ca
40、use people to wander in the heavy rain without umbrellas. And contrary to what scientists say, the crack (霹雳) of lightning and the accompanying flash happen at exactly the same time, wherever you are.Ive even acquired useful geographical facts from sciencefiction shows:Aliens speak English no matter
41、 which planet they come from.Making use of what we learn from TV can improve our security. Consider these truths. If you are ever attacked by 20 bad guys,dont worry about being outnumbered. The criminals will hang back and take turns to approach you in ones and twos just so you can conveniently defe
42、at them all. Bad guys who are completely covered in black clothes always remove their black masks to reveal that they are in fact,aha, women.TV also teaches us important information about escaping from danger. Watch and learn. (1)If anyone is running after you down a passage,you will find that boxes
43、 have been conveniently placed near all the walls you need to jump over. (2) If you are tall and handsome, you can run from any number of armed criminals,and every shot will miss you.Be warned, however. If your name card says “henchman” (帮凶) and you are part of a group of plainlooking people trying
44、to catch a handsome individual,a single shot will kill you. But dont be anxious: TV also delivers useful information for bad guys. All cars are inflammable (易燃的) and have amazing shock absorbers that enable them to fly into the air and land without damage except police cars.TV even teaches us about
45、TV. Whenever anyone turns on a TV,it shows a news flash about someone they know. They then turn the box off immediately after that news item.28By saying “A person who has been shot always has time to speak an incomplete sentence before he dies.” (Paragraph 2),the writer shows his _.A. humor B. sympa
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-557435.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022五年级语文上册 第八单元 语文园地八教学课件 新人教版.pptx
