《师说》2015-2016学年高中英语外研版必修1习题 MODULE 3 MY FIRST RIDE ON A TRAIN 3.3《INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER》 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家3.3 课堂作业.单词拼写1Lets go d_ this afternoon.答案:downtown2The next train r_ from London to Liverpool.答案:runs3The s_ limit in the town is 30 miles per hour for all traffic.答案:speed4The _ (痕迹) of the car could be seen in the mud.答案:tracks5Ill attend the opening c_ for the new factory.答案:cere
2、mony6Upon arrival, they were _ (驱逐) like animals to the slave market for sale.答案:driven7I was in as happy a mood as when I first _ (登陆) in America.答案:landed8Her diary r_ all the happenings of the day.答案:records/recorded9He travelled to Hainan Island and bought many _ (纪念品)答案:souvenirs10Some food is
3、often _ (真空) packed.答案:vacuum.单句改错1He gave me some informations on the computers.答案:informationsinformation2I had not practised write during these five months.答案:writewriting3How long did this take you to swim across the river?答案:thisit4This used to be a very pretty village at a time.答案:at a timeat
4、one time5What wonderful time we live in!答案:timetimes6We heard it say that professor Li has gone to America.答案:saysaid7Zhang Tao, although was born in the south, lived and worked in the north.答案:was前加he8Neither of them knows the difference among wheat and rice.答案:amongbetween9Dont explain it me. I wo
5、uld rather not listen.答案:me前加to10We were having supper suddenly someone knocked at the door.答案:suddenly前加when.阅读理解AWhen I was in medical college, I went camping with some of my friends. The season was summer; therefore, we chose to go to the seaside. After arriving there, we rented a room and left o
6、ur luggage there. We finished lunch and then decided to rent a boat because the sea and the weather were beautiful.We started to row, but about one mile out, the weather suddenly changed. Although the weather was not good, we didnt want to give up. But finally my friends and I agreed that we should
7、go back. We tried to change the boats direction,but as soon as we changed it, the oarlock (桨架) broke. Therefore, we were unable to turn back. We had to wait for help because we couldnt do anything.After seeing the change of weather,we shouldnt have continued to row,but it was too late. We regretted
8、it. The sea changed a lot, the waves got very high,and the boat began to shake like a cradle. One of my friends started to cry; another started to vomit. Three hours passed, but nobody came to help us. We were just praying.Fortunately, after five long hours of waiting, two big boats came to rescue u
9、s and we escaped. If they hadnt come to get us, we would have crossed the border between Turkey and Greece because the border was very close.This story is the most exciting story of my life because we could have died,but luck was with us and we escaped.1What does the author mainly tell in this passa
10、ge?A. A scary experience at sea.B. An exciting experience when swimming.C. The changeable weather at the seaside.D. It is dangerous to boat at sea.答案与解析:A主旨大意题。全文讲述了作者“海上划船天气突变桨架断裂等待救援”的过程,主要讲的是作者在海上的一次可怕经历。2When did they begin to go boating at sea?A. In the morning. B. In the afternoon.C. In the ev
11、ening. D. At night.答案与解析:B细节理解题。根据首段末句中的“We finished lunch and then decided to rent a boat”可知,作者他们是吃完午饭,然后决定去划船的,因此时间是在下午。3They were not able to turn back because _.A. the weather was bad for them to do soB. they couldnt change the boats directionC. they couldnt row the boatD. they didnt know which
12、way to go答案与解析:C细节理解题。根据第二段中的“but as soon as we changed it, the oarlock broke”可知,他们的桨架断了,致使他们无法划船,这正是他们无法返回的原因。4What they regretted was that _ when the weather changed.A. they went camping at the seasideB. they went on rowingC. the waves got very highD. they started too late答案与解析:B细节理解题。根据第三段首句中的“Af
13、ter seeing the change of weather, we shouldnt have continued to row”可知,在看到变天后,他们不应该再继续划船,其中后半个分句是虚拟语气,“should(not)havedone”表示“本来(不)应该做某事”,因此作者认为当时不应该继续划船。5One of his friends started to vomit because _.A. he came down with a diseaseB. they stayed three hours at seaC. the boat shook too muchD. nobody
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-557452.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
6、三年级下册同步生字每日打卡.pdf
