分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型《师说》2015-2016学年高中英语外研版必修1习题 MODULE 6 THE INTERNET AND TELECOMMUNICATIONS 6.1《INTRODUCTION & READING》 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:557461
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:14
  • 大小:112.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    INTRODUCTION & READING
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家6.1 课堂作业.单词拼写1We c_ with each other by telephone.答案:communicate2Shakespeare c_ many famous characters.答案:created3What is the difference between computer h_ and software?答案:hardware4It is said that the club c_ of 1,000 members.答案:consists5Some engineers created a n_ of computers calle

    2、d DARPANET.答案:network6This room is d_ for the children.答案:designed7China is doing her best to strengthen the _ (防卫) works with her neighbour countries.答案:defence8You need _ (许可) from the World Wide Web before you can access information.答案:permission9For fifteen years, only the US army could use this

    3、 _ (系统) of communication.答案:system10It is said he has made a lot of money from his _ (发明)答案:invention.用适当的介、副词填空1The Internet is the biggest source _ information _ the world, and its accessible _ a computer.答案:of; in; through2It consists _ millions _ pages _ data.答案:of; of; of3_ 1969, DARPA, a US de

    4、fence organisation, developed a way _ all their computers to “talk” _ each other _ the telephone.答案:In; for; to; through4It then became possible _ universities to use the system _ well.答案:for; as5NSFNET became known _ the InterNetwork, or “Internet”答案:as6The World Wide Web is a computer network that

    5、 allows computer users to access information _ millions _ websites _ the Internet.答案:from; of; via7_ the moment, _ 80 percent of web traffic is _ English, but this percentage is going _. _ 2020, much web traffic could be _ Chinese.答案:At; about; in; down; By; in8He came _ _ the idea _ the World Wide

    6、Web in 1989 while he was working in Switzerland.答案:up; with; of9_ that moment _, the web and the Internet grew.答案:From; on10He now works _ a lecturer _ Massachusetts Institute of Technology _ Boston.答案:as; at; in.阅读理解APersonal computers and the Internet give people new choices about how to spend the

    7、ir time.Some may use this freedom to share less time with certain friends or family members, but new technology will also let them stay in closer touch with those they care most about. I know this from personal experience.Email makes it easy to work at home, which is where I now spend most weekends

    8、and evening. My working hours arent necessarily much shorter than they once were but I spend fewer of them at the office. This lets me share more time with my young daughter than I might have if shed been born before electronic mail became such a practical tool.The Internet also makes it easy to sha

    9、re thoughts with a group of friends. Say you do something funsee a great movie perhapsand there are four or five friends who might want to hear about it. If you call each one, you may tire of telling the story.With email, you just write one note about your experience, at your convenience, and addres

    10、s it to all the friends you think might be interested. They can read your message when they have time, and read only as much as they want to. They can reply at their convenience, and you can read what they have to say at your convenience.Email is also an inexpensive way to stay in close touch with p

    11、eople who live far away. More than a few parents use email to keep in touch, even daily touch, with their children off at college. We just have to keep in mind that computers and the Internet offer another way of staying in touch. They dont take the place of any of the old ways.1According to the pas

    12、sage, which is not the advantage of the Internet?A. It makes it easy to work at home.B. It makes it easy to share thoughts with their friends.C. It is a cheap way to keep in touch with people who live far away.D. It can take the place of any of the old ways.答案与解析:D细节理解题。由最后一段最后一句可知,虽然网络给人们的交流带来很多方便,

    13、但它并不会取代原有的交流方式,D项不正确。2The use of email has made it possible for the author to _.A. spend less time workingB. have more free time with his child C. work at home on weekendsD. work at a speed comfortable to him答案与解析:B细节理解题。由第三段最后一句可知,电子邮件的使用使作者可以有更多的时间陪伴自己的女儿。3According to the author, email has an obv

    14、ious advantage over the telephone because the former helps one _.A. reach a group of people at one time convenientlyB. keep ones communication as personal as possibleC. pass on much more information than the latterD. get in touch with ones friends faster than the latter答案与解析:A推理判断题。根据文章第四、五两段的介绍可知,e

    15、mail可以让人很方便地同时和多人取得联系。4The best title for this passage is _.A. Computer: New Technological AdvancesB. Internet: New Tool to Maintain Good FriendshipC. Computers Have Made Life EasierD. Internet: a Convenient Tool for Communication答案与解析:D主旨大意题。从全文来看,本文主要讲了在人与人交流方面,Internet所带来的方便,因此D项“因特网:一种方便的交流工具”最能

    16、概括文意。BStudents and Technology in the ClassroomI love my blackberry (黑莓手机)its my little connection to the larger world that can go anywhere with me. I also love my laptop computer, as it holds all of my writing and thoughts. Despite (尽管) this love of technology, I know that there are times when I nee

    17、d to move away from these devices (设备) and truly communicate with others.On one occasion (场合), I teach a course called History Matters for a group of higher education managers. My goals for the class include a full discussion of historical themes (主题) and ideas. Because I want students to thoroughly

    18、 (仔细地) study the material and exchange their ideas with each other in the classroom, I have a ruleno laptops, iPads, phones, etc. When students were told my rule in advance of the class, some of them were not happy.Most students think that my reasons for this rule include unpleasant experiences in t

    19、he past with students misusing technology. Theres a bit of truth to that. Some students think that I am antitechnology. Theres no truth in that at all. I love technology and try to keep up with it so I can relate to my students.The real reason why I ask students to leave technology at the door is th

    20、at I think there are very few places in which we can have deep conversations and engage complex (复杂的) ideas. Interruptions by technology often break concentration (专心)and allow for too much dependence on outside information for ideas. I want students to dig deep within themselves for inspiration (灵感

    21、) and ideas. I want them to push each other to think differently and make connections between the course material and the class discussion.Ive been teaching my history class in this way for many years and the evaluations (评估) reflect students satisfaction with the environment that I create. Students

    22、 realize that with deep conversation and challenge, they learn at a level that helps them keep the course material beyond the classroom.Im not saying that I wont ever change my mind about technology use in my history class, but until I hear a really good reason for the change, Im sticking to my plan

    23、. A few hours of technologyfree dialogue is just too sweet to give up.5According to the author,the use of technology in the classroom may _.A. encourage students to have deep conversationsB. stop students from doing independent thinkingC. help students to better understand difficult themesD. affect

    24、students concentration on the teachers ideas答案与解析:B细节理解题。根据文章第四段第二句Interruptions by technology often break concentration and allow for too much dependence on outside information for ideas.可知答案为B。6The underlined word “engage” in Para. 4 probably means _.A. change B. acceptC. explore D. refuse答案与解析:C词

    25、义猜测题。根据文章第四段最后两句I want students to dig deep within themselves for inspiration and ideas. I want them to push each other to think differently and make connections between the course material and the class discussion.可知作者是想让学生深挖问题并且讨论不同的观点,也就是探索复杂的问题。7Why does the author ask students to leave technolo

    26、gy at the door?A. Because it makes students save money.B. Because leaving technology is good for the students.C. Because we can have deep conversations and engage complex ideas.D. Because the author doesnt like the technology.答案与解析:C细节理解题。根据文章第四段we can have deep conversations and engage complex idea

    27、s.可知。8It can be inferred from the last paragraph that the author _.A. values technologyfree dialogues in his classB. will give up teaching historyC. will change his teaching plan soonD. is quite stubborn in teaching答案与解析:A推理判断题。根据最后一段最后一句A few hours of technologyfree dialogue is just too sweet to gi

    28、ve up.可知。.七选五阅读There is an English saying: “_1_.” Until recently, few people took the saying seriously. Now, however, doctors have begun to look into laughter and the effects it has on the human body. _2_.Tests were carried out to study the effects of laughter on the body. People watched funny films

    29、 while doctors checked their hearts, blood pressure, breathing and muscles. It was found that laughter has similar effects to physical exercise. _3_. If laughter exercises the body, it must be beneficial.Other tests have shown that laughter appears to be able to reduce the effect of pain on the body

    30、. In one experiment doctors produced pain in groups of students who listened to different radio programs. The group that tolerated (忍耐) the pain for the longest time was the group which listened to a funny program. _4_._5_. They have found that even if their patients do not really feel like laughing

    31、, making them smile is enough to produce beneficial effects similar to those caused by laughter.A. Laughter can prolong ones life.B. As a result of these discoveries, some doctors in the United States now hold laughter clinics in which they help to improve their patients condition by encouraging the

    32、m to laugh.C. The reason why laughter can reduce pain seems to be that it helps to produce a kind of chemicals in the brain which diminish both stress and pain.D. It increases blood pressure, the heart beating and breathing; it also works several groups of muscles in the face, the stomach and even the feet.E. Although laughter helps cure the disease, doctors still can not put this theory into clinic practice.F. Laughter is the best medicine.G. They have found that laughter really can improve peoples health.答案:1.F2.G3.D4.C5.B- 14 - 版权所有高考资源网

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:《师说》2015-2016学年高中英语外研版必修1习题 MODULE 6 THE INTERNET AND TELECOMMUNICATIONS 6.1《INTRODUCTION & READING》 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-557461.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1