《师说》2015-2016学年高中英语外研版必修1习题 MODULE 6 THE INTERNET AND TELECOMMUNICATIONS 6.1《INTRODUCTION & READING》 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- INTRODUCTION & READING
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家6.1 课堂作业.单词拼写1We c_ with each other by telephone.答案:communicate2Shakespeare c_ many famous characters.答案:created3What is the difference between computer h_ and software?答案:hardware4It is said that the club c_ of 1,000 members.答案:consists5Some engineers created a n_ of computers calle
2、d DARPANET.答案:network6This room is d_ for the children.答案:designed7China is doing her best to strengthen the _ (防卫) works with her neighbour countries.答案:defence8You need _ (许可) from the World Wide Web before you can access information.答案:permission9For fifteen years, only the US army could use this
3、 _ (系统) of communication.答案:system10It is said he has made a lot of money from his _ (发明)答案:invention.用适当的介、副词填空1The Internet is the biggest source _ information _ the world, and its accessible _ a computer.答案:of; in; through2It consists _ millions _ pages _ data.答案:of; of; of3_ 1969, DARPA, a US de
4、fence organisation, developed a way _ all their computers to “talk” _ each other _ the telephone.答案:In; for; to; through4It then became possible _ universities to use the system _ well.答案:for; as5NSFNET became known _ the InterNetwork, or “Internet”答案:as6The World Wide Web is a computer network that
5、 allows computer users to access information _ millions _ websites _ the Internet.答案:from; of; via7_ the moment, _ 80 percent of web traffic is _ English, but this percentage is going _. _ 2020, much web traffic could be _ Chinese.答案:At; about; in; down; By; in8He came _ _ the idea _ the World Wide
6、Web in 1989 while he was working in Switzerland.答案:up; with; of9_ that moment _, the web and the Internet grew.答案:From; on10He now works _ a lecturer _ Massachusetts Institute of Technology _ Boston.答案:as; at; in.阅读理解APersonal computers and the Internet give people new choices about how to spend the
7、ir time.Some may use this freedom to share less time with certain friends or family members, but new technology will also let them stay in closer touch with those they care most about. I know this from personal experience.Email makes it easy to work at home, which is where I now spend most weekends
8、and evening. My working hours arent necessarily much shorter than they once were but I spend fewer of them at the office. This lets me share more time with my young daughter than I might have if shed been born before electronic mail became such a practical tool.The Internet also makes it easy to sha
9、re thoughts with a group of friends. Say you do something funsee a great movie perhapsand there are four or five friends who might want to hear about it. If you call each one, you may tire of telling the story.With email, you just write one note about your experience, at your convenience, and addres
10、s it to all the friends you think might be interested. They can read your message when they have time, and read only as much as they want to. They can reply at their convenience, and you can read what they have to say at your convenience.Email is also an inexpensive way to stay in close touch with p
11、eople who live far away. More than a few parents use email to keep in touch, even daily touch, with their children off at college. We just have to keep in mind that computers and the Internet offer another way of staying in touch. They dont take the place of any of the old ways.1According to the pas
12、sage, which is not the advantage of the Internet?A. It makes it easy to work at home.B. It makes it easy to share thoughts with their friends.C. It is a cheap way to keep in touch with people who live far away.D. It can take the place of any of the old ways.答案与解析:D细节理解题。由最后一段最后一句可知,虽然网络给人们的交流带来很多方便,
13、但它并不会取代原有的交流方式,D项不正确。2The use of email has made it possible for the author to _.A. spend less time workingB. have more free time with his child C. work at home on weekendsD. work at a speed comfortable to him答案与解析:B细节理解题。由第三段最后一句可知,电子邮件的使用使作者可以有更多的时间陪伴自己的女儿。3According to the author, email has an obv
14、ious advantage over the telephone because the former helps one _.A. reach a group of people at one time convenientlyB. keep ones communication as personal as possibleC. pass on much more information than the latterD. get in touch with ones friends faster than the latter答案与解析:A推理判断题。根据文章第四、五两段的介绍可知,e
15、mail可以让人很方便地同时和多人取得联系。4The best title for this passage is _.A. Computer: New Technological AdvancesB. Internet: New Tool to Maintain Good FriendshipC. Computers Have Made Life EasierD. Internet: a Convenient Tool for Communication答案与解析:D主旨大意题。从全文来看,本文主要讲了在人与人交流方面,Internet所带来的方便,因此D项“因特网:一种方便的交流工具”最能
16、概括文意。BStudents and Technology in the ClassroomI love my blackberry (黑莓手机)its my little connection to the larger world that can go anywhere with me. I also love my laptop computer, as it holds all of my writing and thoughts. Despite (尽管) this love of technology, I know that there are times when I nee
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-557461.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
讨论护理干预对泌尿外科患者术后医院感染的影响.pdf
