《成才之路》2014-2015学年高中英语选修六(十二省区)课后强化作业 UNIT 1 综合技能测试 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 成才之路 成才之路2014-2015学年高中英语选修六十二省区课后强化作业 UNIT 综合技能测试 WORD版含答案 成才 2014 2015 学年 高中英语 选修 十二 省区 课后 强化 作业
- 资源描述:
-
1、Unit 1 综合技能测试时间:120分钟,满分:150分第一部分:听力(共两节;满分30分)第一节(共5小题; 每小题1.5分, 满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你将有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1What do we know about the mans car?A. It doesnt work at all. B. It can be used as usual.C. Its completely damaged.2. Where does thi
2、s conversation probably take place?A. In a bank. B. In a store. C. In a hotel.3. What does the woman look like in the picture?A. She looks thinner. B. She looks fatter.C. She looks taller.4. What is the woman looking for?A. A wristwatch. B. A young lady.C. A young man.5. What is the relationship bet
3、ween the two speakers?A. Teacher and student. B. Boss and employee.C. Guard and visitor.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至第8题。6. What was the weather like yesterday morning?A. It
4、 was fine. B. It was rainy. C. It was cloudy.7. When did the speakers get caught in the rain?A. Yesterday morning. B. Yesterday afternoon . C. Yesterday evening.8. What might the woman think of the weather here?A. It is seasonable. B. It is predictable. C. It is changeable.听第7段材料,回答第9至第11题。9. How lo
5、ng does the man work every day?A. About 5 hours. B. About 8 hours. C. About 9 hours.10. What does the man like to do?A. Train on a farm. B. Work in the city. C. Live a country life.11. What does the woman like to do?A. Take a holiday on a farm.B. Have a farm of her own.C. Work on a farm forever.听第8段
6、材料,回答第12至第14题。12. How often does the man most probably do his shopping online?A. Never. B. Always. C. Sometimes.13. What does the woman think of online shopping?A. It is wasteful. B. It is dangerous. C. It is inconvenient.14. What does the man think of online shopping?A. It is a waste of time.B. It
7、is a waste of money.C. It isnt the best way to shop.听第9段材料,回答第15至第17题。15. What do we know about the womans husband?A. He is under treatment.B. He is out of danger.C. He is dying fast.16. What does the man offer to do for the woman?A. Take care of her kids.B. Help her do housework.C. Nurse her husban
8、d at night.17. What might the woman think of the man?A. He is heroic. B. He is energetic. C. He is sympathetic.听第10段材料,回答第18至第20题。18. What is the price of the hawaii tour?A. 199. B. 372. C. 400.19. Which of the following places is the nearest?A. Wales. B. Florida. C. New York.20. What can solve the
9、problems of time and money according to the speaker?A. A holiday plan.B. An easy package.C. An information sheet.答案:15BABCB610ABCBC1115ACBCA1620ACBAC听力材料:第一节听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你将有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。现在,你有5秒钟的时间阅读第1小题的有关内容。(Text 1)W: My God! What h
10、appened to the front of your car?M: I had an accident. I crashed into a tree, but it still runs all right.W: But the front part is seriously damaged.(Text 2)W: Good morning. May I help you?M: Id like to change some money first, and then open a savings account.W: OK, just a moment please.(Text 3)W: L
11、ook at this high school graduation picture. Thats me in the top row.M: Wow, thats amazing! Looks like youve lost some weight since then.W: Actually, my weights about the same. But Ive grown a couple of inches, so I look thinner now.(Text 4)W:Excuse me, sir, but have you seen a young gentleman lookin
12、g for his wristwatch?M: A young man, madam?W: Yes, about 20 years old.(Text 5)W: Im sorry I was late for work, Mr. Smith, but I overslept, because my alarm clock didnt work this morning.M: Well, its OK this time, Mary. But its disturbing the rest of your colleagues, you know.W: Yes, I know. I wont l
13、et it happen again. Im so sony.第一节到此结束。第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听下面一段对话,回答第6至第8三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。(Text 6)W: I went shopping without my umbrella yesterday morning.M: Yesterday
14、 morning was beautiful. I thought the sunny spell was going to continue.W: So did I. Thats why I didnt take my umbrella. I got caught in the rain in the afternoon. It was raining cats and dogs.M: I know. I couldnt believe it when we got hit by that storm. It was pouring rain all afternoon.W: We real
15、ly have some miserable weather here sometimes. I wish I lived somewhere that was sunny all year round.M: If it was sunny all year round, there would be a drought. You probably wouldnt like that either.W: I guess youre right. Maybe I just wish that the weather was a little more predictable.听下面一段对话,回答
16、第9至第11三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。(Text 7)M: Id love to have my own farm.W: It would be very hard work. Are you sure?M: I wouldnt mind getting up early every morning and the physical work would make me fit and healthy.W: Running a farm would be totally different from your current job.M: Thats one reaso
17、n Id like to try it. Id really like to get away from working 9 00 to 5 00 in an office.W: Youd need a lot of training before becoming a farmer. Its not something you can just walk into.M: My uncle owns a farm and Ive spent some time working with him. I love being in the countryside with farm animals
18、 and green fields.W: Well, Id certainly come and visit you. It would be great to take a working holiday on a farm. Id love to escape the city life for a while.听下面一段对话,回答第12至第14三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。(Text 8)W: Do you do a lot of your shopping online?M: Not really. I like looking on the Internet at
19、 whats available, but I usually prefer to actually see and touch what Im buying before I pay for it. Sometimes, Ill look at something in a shop, but later buy it online if its cheaper. You dont like buying things online, do you?W: No. Im a little worried about safety. You never know whos trying to f
20、ind out your codes and passwords. Arent you worried about that?M: Not really. I know that it happens, but if you buy from reliable companies with safe websites, you should be OK. Even though I use online shopping facilities, I dont think its the best way to shop.W: I thought you loved anything techn
21、ological.听下面一段对话,回答第15至第17三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。(Text 9)M: Susan, I was shocked to hear about your husbands illness. Im so sorry.W: Thanks. I appreciate your sympathy. I hope hell be all right, but this is his second heart attack in five years. He is not very strong physically.M: I understand how
22、 worried you must feel, but Im sure things will come out all right. Is there anything I can do for you? Ill be glad to look after the kids while you go to the hospital.W: Thanks a lot. I might take you up on it tomorrow if you dont mind.M: Not at all. And please tell your husband were all thinking a
23、bout him and wishing him a fast recovery.W: I will. See you tomorrow.听下面一段独白,回答第18至第20三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。(Text 10)W: Good evening, all you holiday dreamers. Its holiday planning time again and were here with suggestions as usual. We know what you want.something more interesting, something less
24、 expensive. So.what about America? New York from 199 pounds. Or Canada? Or Hawaii? Ah.Hawaii. And from only 372 pounds. Or the beautiful Bahamas? From just 400 pounds. Nearer home we suggest Wales or Scotland. And if you like an easy package holiday, you could visit Minorca from 103 pounds, Ceylon f
25、rom 343 pounds, Mombasa from 311 and sunny Florida from 243 pounds. Is time a problem? Is money a problem? Just send for our information sheet and both problems will disappear.第二节到此结束。第二部分:阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。A(2014安徽D篇)Should we allow modern build
26、ings to be built next to older buildings in historic area of a city? In order to answer this question, we must first examine whether people really want to preserve the historic feel of an area. Not all historical buildings are attractive. However, there may be other reasonsfor example, economic(经济的)
27、 reasonswhy they should be preserved. So, let us assume that historical buildings are both attractive and important to the majority of people. What should we do then if a new building is needed?In my view, new architectural styles can exist perfectly well alongside an older style. Indeed, there are
28、many examples in my own home town of Tours where modern designs have been placed very successfully next to old buildings. As long as the building in question is pleasing and does not dominate(影响)its surroundings too much, it often improves the attractiveness of the area.It is true that there are exa
29、mples of new buildings which have spoilt(破坏)the area they are in, but the same can be said of some old buildings too. Yet people still speak against new buildings in historic areas. I think this is simply because people are naturally conservative (保守的)and do not like change.Although we have to respe
30、ct peoples feelings as fellow users of the buildings, I believe that it is the duty of the architect and planner to move_things_forward. If we always reproduced what was there before, we would all still be living in caves. Thus, I would argue against copying previous architectural styles and choose
31、something fresh and different, even though that might be the more risky choice.文章大意:本文论述了在一些城市的历史性区域是否应该建造一些新的建筑的话题。21What does the author say about historical buildings in the first paragraph?ASome of them are not attractive.BMost of them are too expensive to preserve.CThey are more pleasing than m
32、odern buildings.DThey have nothing to do with the historic feel of an area.答案:A 推理判断题。从第一段第三句的“Not all historical buildings are attractive.(并不是所有的历史性建筑都是有吸引力的)”可知答案。22Which of the following is true according to the author?AWe should reproduce the same old buildings.BBuildings should not dominate the
33、ir surroundings.CSome old buildings have spoilt the area they are in.DNo one understands why people speak against new buildings.答案:C 推理判断题。从第三段的“It is true that there are examples of new buildings which have spoilt the area they are in , but the same can be said of some old buildings too”可知答案。23By “
34、move things forward” in the last paragraph, the author probably means “_.”Adestroy old buildingsBput things in a different placeCchoose new architectural stylesDrespect peoples feelings for historical buildings答案:C 词义猜测题。由下一句话“If we always reproduced what was there before , we would all still be liv
35、ing in caves(如果我们总是重复以前的建设,我们还一直生活在洞穴中)”可知,上一句话意为:改进建筑风格是建筑师和计划者的责任。故选C项。24What is the main purpose of the passage?ATo explain why people dislike change.BTo warn that we should end up living in caves.CTo admit how new buildings have ruined their surroundings.DTo argue that modern buildings can be bu
36、ilt in historic areas.答案:D 主旨大意题。本文在开头就提出了中心话题:是否我们应该允许在城市的历史性区域建造一些新的大楼?然后展开论述。故选D项。BSome people make art with paint, and others use pencil or clay(粘土). But Italian artist Maurizio Savini prefers to use bright pink gumafter it has been chewed.Savini makes huge sculptures(雕塑) of bears and even peopl
37、e out of used chewing gum. Each sculpture requires thousands of pieces of gum.“I like to use chewing gum because it seemed to me a material that can be used in many ways compared with those used by the traditional arts such as painting,”Savini says. How does he do it? The process is a lot like worki
38、ng with clay. “I work the chewing gum when it is warm and shape it with a knife,”says Savini. Then, he puts a chemical onto each gum sculpture to make the gum stay in place. Savinis sticky art has been shown in cities like London, Paris, and Rome, where he lives today. Savini isnt the only artist to
39、 work with gum. His pink sculptures have inspired artists all over the world to get creative with the sticky matter. London artist Ben Wilson paints small paintings onto flat pieces of chewed gum he finds stuck to streets and sidewalks. In Canada, Jason Kronenwald uses different colored gum to make
40、portraits of famous people.Kronenwald seldom chews gum himself. Instead, his friends help chew gum for him while hes working. “At times it can make me disgusted (令人作呕的),but I just pay attention to the colors I need and get the sculpture going,” he says.In America,Jamie Marraccinis art depends on col
41、or, so he tests different kinds of gum before using them. To find out what color the chewed gum will become once hardened, he lets it age for up to six months.“Ive created 30 works totaling more than 35,000 pieces of gum,” says Marraccini. Thats a lot of gum!So think twice the next time you throw aw
42、ay a wad of gum. Maybe what seems like trash could actually be the beginning of a great piece of art.文章大意:本文介绍了一些艺术家用口香糖为原料进行艺术创作。25The gum Savini used to make art is _.A. expensive B. secondhandC. hard D. tasteless答案:B细节判断题。根据第二段的“Savini makes huge sculptures of bears and even people out of used ch
43、ewing gum.”可知,他用来做雕塑的是嚼过的口香糖。26Who made other artists begin to work with chewing gum?A. Ben Wilson. B. Jamie Marraccini.C. Maurizio Savini. D. Jason Kronenwald.答案:C细节判断题。由第六段可知,萨维尼的作品为其他艺术家带去了灵感,使得他们也开始用口香糖进行艺术创作。27Marraccini stores the gum for six months to _.A. judge how hard it will beB. see what
44、 color it will becomeC. know whether it is still sweetD. examine what chemical it contains答案:B细节理解题。根据倒数第三段的“To find out what color the chewed gum will become once hardened, he lets it age for up to six months.”可知,这样做是为了看口香糖变硬后会变成什么颜色。28What would be the best title for the text?A. Famous arts. B. St
45、range artists.C. Sticky sculptures. D. Chewing gum.答案:C主旨大意题。本文介绍了一些艺术家用口香糖进行艺术创作,使口香糖成为了制作艺术品的原料。C项作标题最符合文意。CPhyllis Pearsall was born in Britain in 1907. She stayed there until she left school. Then, she travelled around France. She earned money by painting peoples pictures and writing for a newsp
46、aper in Paris. She married an artist and went with him to paint in Spain.In the 1930s, she left Spain and returned to London. She worked for her fathers company and made maps of the world. She thought there was a need for new street maps of London and started working on a book of maps. She collected
47、 a lot of information. She walked along every street in London and wrote down the important buildings and even the house numbers. She kept the information about the streets on cards in small boxes. One day a box with cards of all the streets beginning with “Tr” fell out of her window. She found most
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-557755.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
