2023版高考英语一轮总复习 第1部分 模块知识复习 Unit 1 Art课时作业 新人教版选择性必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2023版高考英语一轮总复习 第1部分 模块知识复习 Unit Art课时作业 新人教版选择性必修第三册 2023 高考 英
- 资源描述:
-
1、选择性必修第三册UNIT 1.阅读理解A(江苏省常熟市2022届高三上学期阶段抽测)Explore Nice in Francehow car travel makes for a memorable holiday.A classic option to explore the celebrated city of France, such as Nice is through hard travel. Cruising through the South of France, there are museums and restaurants to experience. Visiting
2、 these attractions is most convenient with a car. As hiring a car in Nice from the airport is simple. One can sit back and drive through the wonderful country lands without a care in the world. The west side has small hills while the east extends to the Mediterranean Sea. Peaceful vineyards, quiet v
3、illages at a rich life awaits you if you drive through the countryside.RestaurantsThe kitchen delights that Nice offers are the cities chief attraction. The Cours Saleya Market, offers fine delicacies while sipping the Provencal Wine is another soothing experience. Overall, Coted Azur can be put as
4、the gastronomic capital of France. BeachesBeing along the coastline,Nice offers some really warm and relaxing beaches to its tourists lined with cosy seaside apartments and hotels.Tips for Hiring a CarChoose a car which can easily accommodate you and your family without being too bigtraffic can be a
5、 major issue in some cities. A GPS navigation system aids in traveling without getting lost and also helps in saving time.Check with various number of car hire companies for the different prices so that you do not end up with an expensive package. Traveling to France has perhaps been on the wish lis
6、ts of every travel-hungry person. And you can make your trip even more memorable by traveling through the country in the car.1What can be learned about Nice from the passage?AIt is located far from the sea.BIt has quiet villages and vineyards.CIt is no easy way to hire a car in Nice.DIt offers the w
7、armest beach to tourists.2When hiring a car in France, you are advised to _.Achoose one as big as possibleBignore the GPS navigation systemCpay for your accommodation in advanceDcheck with companies for reasonable prices3This passage is intended for _.AdriversBtravelersCpassengersDtour guides【语篇导读】本
8、文是应用文,介绍了在法国城市Nice旅游的相关信息和攻略。1B细节理解题。根据第一自然段“Peaceful vineyards, quiet villages at a rich life awaits you if you drive through the countryside.”可知,Nice拥有宁静的葡萄园和村庄。故选B项。2D细节理解题。根据最后一段“Check with various number of car hire companies for the different prices so that you do not end up with an expensive
9、package.”可知,提前问价,货比三家,就能以更合理的价格租到车。故选D项。3B推理判断题。全文介绍了在法国城市Nice旅游的攻略,所以是针对游客的一份旅游指南。故选B项。B(邢台市“五岳联盟”2022届高三上10月份联考)In Vietnamese, Ngans name means “star”, but she wasnt able to smile brightly because she was born with a cleft(兔唇) condition.Ngans family lives in a small, isolated village in southern V
10、ietnam. Without help, her family would never have been able to afford the reconstructive surgery that would change Ngans life and give her a brighter future. But when Ngans parents heard that Operation Smile was conducting a surgical mission in Danang, they did everything in their power to take Ngan
11、 there for medical mission. Ngan and her family travelled more than 200 miles for the chance to give her a new smile. Ngan received life-changing surgery on her cleft lip and palate and now, 10 years later, she is a happy, healthy, lively girlwith a smile that shows it.Before she had surgery, Ngans
12、facial condition prevented her social engagement and even her involvement in school. Now, with the confidence she gained from her new smile, Ngan can reach her full potential.Ngans parents say they had given up everything but hope before Operation Smile gave their daughter the chance to see her drea
13、ms become a reality. “Many families in our province will abandon their child if a baby is born with a cleft,” Ngans father said.He never wants this to happen, knowing how incredible the transformation is with a free surgery through Operation Smile. Ngans parents now actively refer to other families
14、of children born with cleft conditions to Operation Smile. They are determined to ensure that every child has the opportunity for a brighter future, regardless of their appearances.Operation Smile has provided hundreds of thousands of safe surgeries for those born with cleft conditions worldwide. If
15、 you would like additional information please visit www.operationsmile.org. uk/Star, call 02034755126 or write to Operation Smile UK, Genos House, Juniper Drive, London SW18 1FY.4What do we know about Ngan?AShe got seriously ill after she was born.BShe was born physically-challenged.CShe was abandon
16、ed by her parents.DShe was always smiling brightly.5What is Operation Smile?AAn organization aiming to help hopeless villagers.BAn organization aiming to help children with cleft.CAn organization aiming to make children educated.DAn organization aiming to do surgeries for the poor.6Which of the foll
17、owing words can be used to describe Ngans parents?AResponsible.BConventional.CExperienced.DPassive.7What is the main purpose of the text?ATo explain what is cleft.BTo promote Operation Smile.CTo introduce a girl with cleft.DTo call for donations for girls with cleft.【语篇导读】本文是一篇记叙文。越南一名叫Ngan的小女孩,因出生唇
18、裂而不能微笑,在Operation Smile(微笑行动)组织的帮助下,得到唇裂的成功修复并融入社会生活。4B细节理解题。根据文章首段“In Vietnamese, Ngans name means star, but she wasnt able to smile brightly because she was born with a cleft(兔唇) condition.”可知,她有着唇裂的先天性身体疾病,这个疾病会导致她无法笑,也就是说,她生来就有着生理缺陷。故选B项。5B细节理解题。根据全文对这一组织的介绍,尤其是最后一段“Operation Smile has provided
19、hundreds of thousands of safe surgeries for those born with cleft conditions worldwide.”可知,这一组织旨在帮助有唇裂这一先天疾病的孩子。故选B项。6A推理判断题。根据第二段的描述“they did everything in their power to take Ngan there for medical mission(他们尽一切可能把Ngan带到那里做医学治疗)”以及第四段的对比“Many families in our province will abandon their child if a
20、baby is born with a cleft(在我们这个省,如果孩子一出生就有唇裂,很多家庭都会抛弃他们的孩子),”可知,Ngan的父母想尽一切办法给女儿治疗,而不像该地区的其他父母,由这组对比可见Ngan的父母是极为负责的(Responsible)的人。故选A项。7B推理判断题。全文前几段讲述了小女孩Ngan在Operation Smile组织的帮助下重获笑容的故事,而倒数第二段则提及Ngan的父母积极向其他遭遇此类不幸的孩子父母推介这一组织,在文章最后一段则直接对Operation Smile组织做了一个正式介绍。由此可知,文章是为了推介这一组织(To promote Operati
21、on Smile.)。故选B项。C(浙江省五校2022届高三上学期第一次联考试题)Before the corona virus pandemic arrived in Italy, the big worry about tourism was overcrowding, as millions of tourists crowded the countrys most popular spots like Florence, Rome and Venice. Then, with the pandemic, tourists disappeared.According to most es
22、timates, the tourism sector is not expected to recover to pre-pandemic levels until late 2023 or early 2024, but political leaders and many working in the sector are taking steps now to assure that, as the tourism strengthens, it avoids the former overcrowding problems in tourist centers.“Italy shou
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-558188.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
