分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2023版高考英语一轮总复习 课时质量评价35 Unit 4 Sharing 新人教版选择性必修第四册.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:558281
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:5
  • 大小:38.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2023版高考英语一轮总复习 课时质量评价35 Unit Sharing 新人教版选择性必修第四册 2023 高考 英语 一轮 复习 课时 质量 评价 35 新人 选择性 必修 第四
    资源描述:

    1、课时质量评价(三十五)选择性必修第四册UNIT 4SHARING阅读题组强化练. 阅读理解A(2021江苏扬州、宿迁、连云港4月模拟)Familyfriendly WalksPADLEY GORGENext to Grindleford Station, eight miles north of Bakewell, lies Padley Gorge. Trails are kept as natural as possible its more a case of finding the gaps in the woods than following a path.LONGSHAW EST

    2、ATEThe 1.7mile walking route around this National Trust estate skirts the upper end of Padley Gorge. People love the stepping stones, but Longshaw is mostly all about the giant fallen trees, left in place for little hands and feet to delightfully climb over.HIGGER TORA pile of giant rocks dominates

    3、Higger Tor, the best of several lookouts along the Ringinglow Road between Hathersage and Sheffield. Walk through the nearby fields, then let the kids climb over hundreds of strangely smooth grey stones. The views out over the Hope Valley are great and impressive, and the rock pools in Burbage Brook

    4、 are perfect for rowing in.STANAGE EDGEPopular with rock climbers, this stone cliff marks the boundary of the mysterious land of the Dark Peak cliff and the grasscovered flat land of White Peak. Its a six mile circular walk from Hathersage. Alternatively, park at the Hollin Bank Car Park and climb h

    5、alf a mile to the top, out of breath.CHATSWORTH ESTATEA threemile circle from Calton Lees Car Park takes in a ruined factory, the pretty village of Edensor and views of Chatsworth House. Appreciate the stretch along the River Derwent deer often hang out there.【语篇解读】本文是一篇应用文。文章主要介绍了适合家庭外出散步的几个场所。1. W

    6、hom is the text intended for?A. Friends.B. Farmers.C. Families.D. Climbers.C推理判断题。根据文章标题Familyfriendly Walks并结合全文介绍的几个场所可知,这篇文章主要是为家庭成员写的。故选C。2. Which walks are most suitable for children?A. HIGGER TOR and STANAGE EDGE.B. LONGSHAW ESTATE and HIGGER TOR.C. PADLEY GORGE and LONGSHAW ESTATE.D. STANAGE

    7、EDGE and CHATSWORTH ESTATE.B细节理解题。根据LONGSHAW ESTATE部分中的“left in place for little hands and feet to delightfully climb over”以及HIGGER TOR部分中的“Walk through the nearby fields, then let the kids climb over hundreds of strangely smooth grey stones.”可知,LONGSHAW ESTATE 和 HIGGER TOR适合孩子。故选B。3. During which w

    8、alk are you likely to meet with big animals?A. PADLEY GORGE.B. LONGSHAW ESTATE.C. STANAGE EDGE.D. CHATSWORTH ESTATE.D细节理解题。根据CHATSWORTH ESTATE部分中的“Appreciate the stretch along the River Derwent deer often hang out there.”可知,在CHATSWORTH ESTATE有可能会见到大的动物。故选D。BMany cities in the world are benefiting fr

    9、om the nocturnal (夜间活动的)activities of a group of people who call themselves guerrilla (游击队员) gardeners. Armed with trowels (铲子), spades and a van full of flowers and plants, guerrilla gardeners turn abandoned urban land into a blaze of colour. In city centre locations where there was mud, weeds and

    10、empty plastic bottles, residents often wake up to find that the wasted area has been transformed.In most British cities, local governments and police turn a blind eye to the exploits of the gardeners, whose activities are always carried out under cover of nightfall. And so far, there has been nothin

    11、g but praise from the astonished and delighted local residents when they find their neighbourhood transformed in such a striking fashion.Not only do the guerrilla gardeners beautify neglected places, they also return regularly to water the plants and weed the flower beds. They also make sure that at

    12、 least some of the plants they bring are evergreens, which means that the area doesnt look dismal (凄凉的) in the winter months.The first guerrilla gardener in London was Richard Reynolds, whose day job was at an advertising agency. Mr Reynolds, a graduate of Oxford University, began his efforts two ye

    13、ars ago when he moved to a flat in a tower block in South London. From his balcony, he could see several empty concrete pots, placed by the local governments to contain plants but never used. He went out after midnight and filled the pots with plants, and then planted more flowers in the path leadin

    14、g to the entrance to the block.He then set up a website to explain his plan and called upon more gardeners to join him. Cash donations flooded in and, more importantly, volunteers rushed to be part of the campaign. Within six months, there were five hundred people in London prepared to come out at v

    15、ery short notice to revitalise (恢复活力) neglected parts of the urban landscape. There are now unofficial but carefullyorganised groups in many cities in Britain and North America and there is also a website where wouldbe urban gardeners can find out the location of the next expedition.【语篇解读】本文是一篇说明文。世

    16、界上许多城市正受益于一群自称游击园丁的人的夜间活动。文章对这种组织进行了介绍。4. Which of the following best describes guerrilla gardeners according to the passage?A. The residents advice.B. The local governments.C. The nature of their work.D. The local culture.C推理判断题。根据第一段中的“Many cities in the world are benefiting from the nocturnal (夜间

    17、活动的) activities of a group of people who call themselves guerrilla (游击队员) gardeners. Armed with trowels (铲子),spades and a van full of flowers and plants, guerrilla gardeners turn abandoned urban land into a blaze of colour.”可知,他们的工作性质最能说明游击园丁。故选C。5. Why do the guerrilla gardeners often return to the

    18、ir former workplaces?A. To look after these plants.B. To enjoy these beautiful flowers.C. To help plants live through winter months.D. To change the types of these plants.A细节理解题。根据第三段中的“Not only do the guerrilla gardeners beautify neglected places, they also return regularly to water the plants and

    19、weed the flower beds.”可知,游击园丁经常回到以前的工作地点照看这些植物。故选A。6. What is the purpose of Richard Reynolds deciding to fill the pots?A. Making the neighbourhood more beautiful.B. Agreeing with his own job.C. Advertising some products in his agency.D. Killing his spare time.A推理判断题。根据倒数第二段中的“He went out after midn

    20、ight and filled the pots with plants,and then planted more flowers in the path leading to the entrance to the block.”和最后一段中的“Within six months, there were five hundred people in London prepared to come out at very short notice to revitalise(恢复活力) neglected parts of the urban landscape.”可知,理查德雷诺兹决定将空

    21、着的混凝土花坛种满植物的目的是让社区变得更美丽。故选A。7. What can we infer from these guerrilla gardeners?A. They are mainly from the United Kingdom.B. They will later get well paid.C. They are still not accepted by the local people.D. They become more and more organised.D推理判断题。根据最后一段中的“There are now unofficial but carefully

    22、organised groups in many cities in Britain and North America and there is also a website where wouldbe urban gardeners can find out the location of the next expedition.”可知,这些游击园丁变得越来越有组织性。故选D。. 七选五The Hotel Wakeup Call Gets PersonalHeres a wakeup call: The hotel front desk will do one better than ri

    23、nging your phone in the morning. Theyll send an actual human being to your room.Dont worry. They wont come in and kiss you good morning. 1 Never mind that most travellers nowadays have smartphones with builtin alarm clocks. 2 Here are some examples. At the Wolcott Hotel, if a wakeup call is unanswer

    24、ed, they will send an employee to your door. At Las Ventanas al Paraiso, an employee shows up at your room to wake you up with tea, coffee and breakfast bread. At the Mandarin Oriental, a person rather than an automated system will call to wake you up. 3 Hotels have always taken the wakeup call seri

    25、ously. 4 If you dont get your call within five minutes of the requested time, you wont have to pay for your room. Travellers, too, still want to have an option of a wakeup call. A study of 285 guests at Crown Plaza found that 53% considered a wakeup call very important. 5 In the late 1980s,hotels tu

    26、rned to automated systems. Then all youd get was a ring and silence. In the evercompetitive race for loyal customers,however,many hotels are now getting creative with the wakeup call. Some hotels even have recordings of celebrity voices. And more hotels will go back to the old inperson system of wak

    27、eup calls.A. But they might bring you coffee.B. If you dont answer, youll get a wakeup knock.C. Crown Plaza, for instance, has a wakeup call guarantee.D. But the wakeup call became less personal over the years.E. The hotel gets 15 to 30 requests for wakeup calls each day.F. The human wakeup call is a way to personalise a guests stay.G. Some guests sleep through the call, while others turn their phone ringers off.15AFBCD

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2023版高考英语一轮总复习 课时质量评价35 Unit 4 Sharing 新人教版选择性必修第四册.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-558281.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1