2023版高考英语一轮总复习 课时质量评价35 Unit 4 Sharing 新人教版选择性必修第四册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2023版高考英语一轮总复习 课时质量评价35 Unit Sharing 新人教版选择性必修第四册 2023 高考 英语 一轮 复习 课时 质量 评价 35 新人 选择性 必修 第四
- 资源描述:
-
1、课时质量评价(三十五)选择性必修第四册UNIT 4SHARING阅读题组强化练. 阅读理解A(2021江苏扬州、宿迁、连云港4月模拟)Familyfriendly WalksPADLEY GORGENext to Grindleford Station, eight miles north of Bakewell, lies Padley Gorge. Trails are kept as natural as possible its more a case of finding the gaps in the woods than following a path.LONGSHAW EST
2、ATEThe 1.7mile walking route around this National Trust estate skirts the upper end of Padley Gorge. People love the stepping stones, but Longshaw is mostly all about the giant fallen trees, left in place for little hands and feet to delightfully climb over.HIGGER TORA pile of giant rocks dominates
3、Higger Tor, the best of several lookouts along the Ringinglow Road between Hathersage and Sheffield. Walk through the nearby fields, then let the kids climb over hundreds of strangely smooth grey stones. The views out over the Hope Valley are great and impressive, and the rock pools in Burbage Brook
4、 are perfect for rowing in.STANAGE EDGEPopular with rock climbers, this stone cliff marks the boundary of the mysterious land of the Dark Peak cliff and the grasscovered flat land of White Peak. Its a six mile circular walk from Hathersage. Alternatively, park at the Hollin Bank Car Park and climb h
5、alf a mile to the top, out of breath.CHATSWORTH ESTATEA threemile circle from Calton Lees Car Park takes in a ruined factory, the pretty village of Edensor and views of Chatsworth House. Appreciate the stretch along the River Derwent deer often hang out there.【语篇解读】本文是一篇应用文。文章主要介绍了适合家庭外出散步的几个场所。1. W
6、hom is the text intended for?A. Friends.B. Farmers.C. Families.D. Climbers.C推理判断题。根据文章标题Familyfriendly Walks并结合全文介绍的几个场所可知,这篇文章主要是为家庭成员写的。故选C。2. Which walks are most suitable for children?A. HIGGER TOR and STANAGE EDGE.B. LONGSHAW ESTATE and HIGGER TOR.C. PADLEY GORGE and LONGSHAW ESTATE.D. STANAGE
7、EDGE and CHATSWORTH ESTATE.B细节理解题。根据LONGSHAW ESTATE部分中的“left in place for little hands and feet to delightfully climb over”以及HIGGER TOR部分中的“Walk through the nearby fields, then let the kids climb over hundreds of strangely smooth grey stones.”可知,LONGSHAW ESTATE 和 HIGGER TOR适合孩子。故选B。3. During which w
8、alk are you likely to meet with big animals?A. PADLEY GORGE.B. LONGSHAW ESTATE.C. STANAGE EDGE.D. CHATSWORTH ESTATE.D细节理解题。根据CHATSWORTH ESTATE部分中的“Appreciate the stretch along the River Derwent deer often hang out there.”可知,在CHATSWORTH ESTATE有可能会见到大的动物。故选D。BMany cities in the world are benefiting fr
9、om the nocturnal (夜间活动的)activities of a group of people who call themselves guerrilla (游击队员) gardeners. Armed with trowels (铲子), spades and a van full of flowers and plants, guerrilla gardeners turn abandoned urban land into a blaze of colour. In city centre locations where there was mud, weeds and
10、empty plastic bottles, residents often wake up to find that the wasted area has been transformed.In most British cities, local governments and police turn a blind eye to the exploits of the gardeners, whose activities are always carried out under cover of nightfall. And so far, there has been nothin
11、g but praise from the astonished and delighted local residents when they find their neighbourhood transformed in such a striking fashion.Not only do the guerrilla gardeners beautify neglected places, they also return regularly to water the plants and weed the flower beds. They also make sure that at
12、 least some of the plants they bring are evergreens, which means that the area doesnt look dismal (凄凉的) in the winter months.The first guerrilla gardener in London was Richard Reynolds, whose day job was at an advertising agency. Mr Reynolds, a graduate of Oxford University, began his efforts two ye
13、ars ago when he moved to a flat in a tower block in South London. From his balcony, he could see several empty concrete pots, placed by the local governments to contain plants but never used. He went out after midnight and filled the pots with plants, and then planted more flowers in the path leadin
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-558281.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
