2020-2021学年高中英语 课时分层作业1 Unit 1 Living with technology(含解析)牛津译林版选修7.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 课时分层作业1 Unit Living with technology含解析牛津译林版选修7 2020 2021 学年 高中英语 课时 分层 作业 technology
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(一)语言知识练习固基础.单句语法填空1Keep in touch.I hope to hear from you soon.2She could have been in time for the interview,but her flight was_delayed (delay)3I am not sceptical about/of his ability to do the job,for he is a wise man.4My daughter is always working hard,which will surely contribute to her fu
2、ture success in her career.5The company will finance the construction(construct) of a new sports center.6One day,they found a whale (was)washed(wash)up on the shore.7He delayed telling (tell) her the news,waiting for the right moment.8It is suggested that the Ministry of Education (should)_distribut
3、e (distribute) powers to schools rather than concentrate powers.9Most of the people invited(invite) to the party were his old schoolmates.10Dont worry! Most of our furniture is in storage(store).句型转换1It was not until yesterday that I noticed it.Not until yesterday did_I_notice it.2The boy is too you
4、ng to join the army.The boy is so_young_that he cant join the army.3Nothing will make me change my mind.Nothing will cause me to_change my mind.4She sat still in the chair,and her eyes were closed.She sat still in the chair,with_her_eyes_closed.5They spent three months touring Europe.It took them th
5、ree months to_tour Europe.高考题型练习提能力.阅读理解From selfdriving cars to carebots (carerobots) for elderly people,rapid development in technology has long represented a possible threat to many jobs normally performed by people.But experts now believe that almost 50 percent of occupations existing today will
6、 be completely unnecessary by 2025 as artificial intelligence continues to change businesses.“The next fifteen years will see a revolution in how we work,and a revolution will necessarily take place in how we plan and think about workplaces,” said Peter Andrew,Director of Workplace Strategy for CBRE
7、 Asia Pacific.A growing number of jobs in the future will require creative intelligence,social skills and the ability to use artificial intelligence.The reportFast Forward 2030: The Future of Work and the Workplaceis based on interviews with 200 experts,business leaders and young people from Asia Pa
8、cific,Europe and North America.It shows that in the US technology already destroys more jobs than it creates.But the report states: “Losing occupations does not necessarily mean losing jobsjust changing what people do.” Growth in new jobs could occur as much,according to the research.“The growth of
9、20 to 40 person companies that have the speed and technological knowhow will directly challenge big companies,” it states.A 2014 report by Pew Research found 52 percent of experts in artificial intelligence and robotics were optimistic about the future and believed there would still be enough jobs i
10、n the next few years.The optimists pictured “a future in which robots do not take the place of more jobs than they create,” according to Aaron Smith,the reports coauthor.“Technology will continue to affect jobs,but more jobs seem likely to be created.Although there have always been unemployed people
11、,when we reached a few hundred billion people there were billions of jobs.There is no shortage of things that need to be done and that will not change,” Microsofts Jonathan Grudin told researchers.【语篇解读】本文讲述了未来社会的人工智能大发展,大约50%的职业将消失,但失去职业并不等于丢掉工作,只是改变了人们的工作内容人们将从事更具有创造性的工作。1According to the report,_
12、.Apeople wont necessarily lose jobsBbig companies will face fewer challengesCsmall companies will win against big companiesDmost people will become interested in technologyA细节理解题。根据第五段中的“Losing occupations does not necessarily mean losing jobsjust changing what people do.”可知,失去职业并不等于丢掉工作,只是改变了人们的工作内
13、容。故选A。2We can infer from the text that in the future_.Apeople will face many difficultiesBpeople will take up more creative jobsCartificial intelligence will threaten peoples livesDmost jobs will be done in traditional workplacesB推理判断题。根据第三段可知,人们将会从事更具创造性的工作。故选B。3What is the attitude of most experts
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454155.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
河北省临漳县第一中学人教版高中英语选修六课件:UNIT 2 POEMS.ppt
