分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型《测控指导》2015-2016学年高三英语人教版选修9课后演练:2.1 WARMING UPPRE-READINGREADING COMPREHENDING WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:558705
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:5
  • 大小:122KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    测控指导 测控指导2015-2016学年高三英语人教版选修9课后演练:2.1 WARMING UPPRE-READINGREADING COMP
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 2Sailing the oceansSection Warming Up,Pre-reading,Reading & Comprehending一、根据首字母或汉语提示写出单词的适当形式1.Alice is kind,careful,energetic and has much experience in looking after children.In a word,she is very r.答案:reliable2.The v from England to India used to take six months.答案:voyage3.T

    2、hey say travel and reading can broaden their h.答案:horizons4.We have every reason to believe that our business has shown a(趋势)to improve.答案:tendency5.The information is processed in a (任意的)order.答案:random6.With(提及)to your recent advertisement,Im writing to request further details.答案:reference 7.With

    3、the new technique,measurement was claimed to be much more (精确的).答案:precise8.She always tries to (使简明)her explanation for the children.答案:simplify9.He had (无处) to go,so I took him in.答案:nowhere10.A big program of oil (勘探)has begun offshore.答案:exploration二、用适当的介词填空1.What do you think of the woman?Well

    4、,she is a kind-hearted woman and often has mercy people who are in trouble.答案:on2.It was foolish of him to refer his notes during that important test,and as a result,he got punished.答案:to3.I wonder how it camethat she was two hours late on such a short trip. 答案:about4.Some measures are needed to sec

    5、ure the bank a flood.答案:against/from5.She opened the book random and started reading.答案:at6.If you come faults but you still want the bicycle,ask the shop assistant to reduce the price.答案:across三、完成句子1. do you think (我们应该什么时候开始)?答案:When;we should start2. (你认为谁)is fit for the job?答案:Who do you think/

    6、suppose3.He was observed (紧跟着她).答案:to follow her closely4.What I have to say (与你们所有人有关).答案:refers to all of you5.You may (信赖)that he will come to meet you.答案:rely on it6.Last week I was on business in London and I (偶遇)my college roommate in the street.答案:came across7.The city (恢复了生气)at night.答案:come

    7、s to life 8.His life was (受支配) the king.答案:at the mercy of 四、阅读理解AIt may not be quite old enough to be the worlds oldest living organismthat“honor”goes to the bristlecone pine tree(aged 5,000 years)but,at 4,000 years of age,Leiopathes glaberrima,a deep water coral species,does set the record for bei

    8、ng the oldest animal living under the sea.Located on the floor of the Pacific Ocean,off Hawaii,the 3 meters tall,(extremely)long-lived “black coral” could have some valuable clues about past incidents of climate change;specifically,it could better scientists understanding of how oceans draw down car

    9、bon dioxideand of ocean acidification(酸化)in general.Brendan Roark of Texas A&M University,who led a research expedition in 2006 to study the corals climate records,presented his findings at the recent AAAS meeting.How long they can live is anybodys guess,Roark told Sciences Erik Stokstad.He and his

    10、colleagues used radiocarbon dating to determine the corals age.What this suggests,he said,is that the harvesting of deep-water coral for jewelry should be completely banned;because the corals grow at such an anemic(无活力的)rate,any level of harvesting would likely wipe out the remaining specimensthose

    11、not yet affected by ocean acidification.Roark believes it could be possible to reconstruct records of subsurface(地下的)temperature variability and ocean circulation changes,which would provide some insight on climate change incidents and help predict future effects.By comparison,that ocean quahog clam

    12、(圆蛤)we mentioned a while backaged 405 yearsseems almost sprightly(活泼的).1.What is the best title of the passage?A.The worlds oldest living organismB.The oldest animal under the seaC.How to protect the corals growD.A great discovery答案:B解析:主旨大意题。全文讲述了海洋的寿星,因此选B项。 2.What does the underlined word “clues”

    13、 in the second paragraph mean?A.Evidence.B.Treasure.C.Worth.D.Usage.答案:A解析:词义猜测题。联系第二段可知,Leiopathes glaberrima的发现对研究海洋提供了有力的线索与证据。 3.Whats the value of the finding of the Leiopathes glaberrima?A.It shows which is the oldest in the ocean.B.It helps the scientists get more information about the ocean.

    14、C.It shows why the weather changes so much.D.It helps the scientists know how to live longer.答案:B解析:推理判断题。第二段讲述了发现Leiopathes glaberrima的意义,因此可以得出答案为B项。 4.Why should the harvesting of deep-water coral for jewelry be completely banned?A.Because the jewelry has little value.B.Because the jewelry is har

    15、d to harvest.C.Because harvesting for the jewelry does great harm to deep-water coral.D.Because it is very dangerous.答案:C解析:推理判断题。从第三段中的“because the corals grow at such an anemic(无活力的) rate,any level of harvesting would likely wipe out the remaining specimens”可知,珊瑚的生长非常缓慢,稍微的破坏就会导致物种灭绝。 B(2014江西,A)L

    16、arry was on another of his underwater expeditions(探险) but this time,it was different.He decided to take his daughter along with him.She was only ten years old.This would be her first trip with her father on what he had always been famous for.Larry first began diving when he was his daughters age.Sim

    17、ilarly,his father had taken him along on one of his expeditions.Since then,he had never looked back.Larry started out by renting diving suits from the small diving shop just along the shore.He had hated them.They were either too big or too small.Then,there was the instructor.He gave him a short less

    18、on before allowing him into the water with his father.He had made an exception.Larry would never have been able to go down without at least five hours of theory and another similar number of hours on practical lessons with a guide.Children his age were not even allowed to dive.After the first expedi

    19、tion,Larrys later diving adventures only got better and better.There was never a dull moment.In his black and blue suit and with an oxygen tank fastened on his back,Larry dived from boats into the middle of the ocean.Dangerous areas did not prevent him from continuing his search.Sometimes,he was lim

    20、ited to a cage underwater but that did not bother him.At least,he was still able to take photographs of the underwater creatures.Larrys first expedition without his father was in the Cayman Islands.There were numerous diving spots in the area and Larry was determined to visit all of them.Fortunately

    21、 for him,a man offered to take him around the different spots for free.Larry did not even know what the time was,how many spots he dived into or how many photographs he had taken.The diving spots afforded such a wide array of fish and sea creatures that Larry saw more than thirty varieties of creatu

    22、res.Larry looked at his daughter.She looked as excited as he had been when he was her age.He hoped she would be able to continue the family tradition.Already,she looked like she was much braver than Larry had been then.This was the key to a successful underwater expedition.5.In what way was this exp

    23、edition different for Larry?A.His daughter had grown up.B.He had become a famous diver.C.His father would dive with him.D.His daughter would dive with him.答案:D解析:细节理解题。从第一段第二句他决定让他的女儿跟他一起可知选D项。6.What can be inferred from Paragraph 2?A.Larry had some privileges.B.Larry liked the rented diving suits.C

    24、.Divers had to buy diving equipment.D.Ten-year-old children were permitted to dive.答案:A解析:推理判断题。第二段主要介绍了他最初的潜水活动且根据“He had made an exception.”及本段最后一句可知A项正确;从“He had hated them.”可知B项错误;C项未提及;从第二段最后一句可知,不允许他这个年龄的孩子潜水,故D项错误。7.Why did Larry have to stay in a cage underwater sometimes?A.To protect himsel

    25、f from danger.B.To dive into the deep water.C.To admire the underwater view.D.To take photos more conveniently.答案:A解析:细节理解题。从第三段中的“Dangerous areas did not prevent him from continuing his search.Sometimes,he was limited to a cage underwater.”可知他待在笼子里是为了避免危险,故选A项。8.What can be learned from the underli

    26、ned sentence?A.Larry didnt wear a watch.B.Larry was not good at math.C.Larry had a poor memory.D.Larry enjoyed the adventure.答案:D解析:推理判断题。根据下文可知,劳瑞喜欢潜水之旅,以至于没有了时间、空间等概念而尽情享受水中探险的乐趣。9.What did Larry expect his daughter to do?A.Become a successful diver.B.Make a good diving guide.C.Take a lot of photos underwater.D.Have longer hours of training.答案:A解析:细节理解题。从最后一段第三句及最后一句可知,他想让他女儿也成为一个成功的潜水者。高考资源网版权所有,侵权必究!

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:《测控指导》2015-2016学年高三英语人教版选修9课后演练:2.1 WARMING UPPRE-READINGREADING COMPREHENDING WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-558705.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1