《测控指导》2015-2016学年高三英语人教版选修9课后演练:4.3 USING LANGUAGESUMMING UP LEARNING TIP WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 测控指导 测控指导2015-2016学年高三英语人教版选修9课后演练:4.3 USING LANGUAGESUMMING UP LEARNING
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Section Using Language,Summing Up & Learning Tip一、用适当的介词或副词填空1.Jack is late again.It is typical him to keep others waiting.答案:of2.The developmental history of the society tells us that man has evolved the ape.答案:from3.Parents attach much importance education.They will do their best t
2、o give their children that priceless gift.答案:to4.The moon shines brightly,as if it gave light by itself.答案:off二、根据汉语提示写出相应的单词1.The meat will (腐烂)if it isnt kept cool.答案:rot2.The (蝙蝠)is a flying mammal.答案:bat3.He had spent several hours in the library turning over those (有霉味的)documents.答案:musty4.They
3、 have(附加)a number of conditions to the agreement.答案:attached5.This painting is (有代表性的)of his early works.答案:typical6.The surgeon is performing a (精细的)operation.答案:delicate7.The man moved closer, (压低)his voice.答案:lowering8.Scientists think that birds probably (进化)from reptiles.答案:evolved9.Its very (阴
4、暗的)today but I dont think itll rain.答案:dull三、完成句子1.The ball game was (因为大雨而推迟).答案:postponed because of the heavy rain2.The company has (演变成)a major chemical manufacturer.答案:evolved into3.There was a message (附在花上).答案:attached to the flowers4.The teacher (向学生们发放课本)who ask for them.答案: gave out textbo
5、oks to the students四、 阅读理解AA rainforest is an area covered by tall trees with the total high rainfall spreading quite equally through the year and the temperature rarely dipping below 16.Rainforests have a great effect on the world environment because they can take in heat from the sun and adjust th
6、e climate.Without the forest cover,these areas would reflect more heat into the atmosphere,warming the rest of the world.Losing the rainforests may also influence wind and rainfall patterns,potentially causing certain natural disasters all over the world.In the past hundred years,humans have begun d
7、estroying rainforests in search of three major resources:land for crops,wood for paper and other products,land for raising farm animals.This action affects the environment as a whole.For example,a lot of carbon dioxide(二氧化碳)in the air comes from burning the rainforests.People obviously have a need f
8、or the resources we gain from cutting trees but we will suffer much more than we will benefit.There are two main reasons for this.Firstly,when people cut down trees,generally they can only use the land for a year or two.Secondly,cutting large sections of rainforests may provide a good supply of wood
9、 right now,but in the long run it actually reduces the worlds wood supply.Rainforests are often called the worlds drug store.More than 25% of the medicines we use today come from plants in rainforests.However,fewer than 1% of rainforest plants have been examined for their medical value.It is extreme
10、ly likely that our best chance to cure diseases lies somewhere in the worlds shrinking rainforests.1.Rainforests can help to adjust the climate because they .A.reflect more heat into the atmosphereB.bring about high rainfall throughout the worldC.rarely cause the temperature to drop lower than 16D.r
11、educe the effect of heat from the sun on the earth答案:D解析:细节理解题。从第一段第二句“Rainforests have a great effect on the world environment because they can take in heat from the sun and adjust the climate.”可知答案。2.What does the underlined word“this”in the third paragraph refer to?A.We will lose much more than w
12、e can gain.B.Humans have begun destroying rainforests.C.People have a strong desire for resources.D.Much carbon dioxide comes from burning rainforests.答案:A解析:代词指代题。从第二段后面的叙述中可知人们失去的会比得到的多。3.It can be inferred from the text that .A.we can get enough resources without rainforestsB.there is great medic
13、ine potential in rainforestsC.we will grow fewer kinds of crops in the gained landD.the level of annual rainfall affects wind patterns答案:B解析:推理判断题。从最后一段的数字列举中可知B项最适合。4.What might be the best title for the text?A.How to Save RainforestsB.How to Protect NatureC.Rainforests and the EnvironmentD.Rainfor
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-558710.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2019-2020学年人教版新课标高中语文必修一课件:第10课 短新闻两篇 .ppt
