分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 24

类型江苏省徐州市2023-2024学年高三上学期11月期中英语试题(Word版附解析).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:560338
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOCX
  • 页数:24
  • 大小:54.05KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    江苏省 徐州市 2023 2024 学年 上学 11 期中 英语试题 Word 解析
    资源描述:

    1、20232024学年度第一学期高三年级期中抽测英语试题注意事项:1. 答卷前,考生务必将自己的姓名、考生号、考场号、座位号填写在答题卡上。2. 回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡上,写在本试卷上无效。3. 考试结束后,将答题卡交回。第一部分听力(共两节,满分30分)做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最

    2、佳选项。听完每段对话后, 你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. What color is the sofa? A. White. B. Brown. C. Blue. 2. What will the woman do? A. Lock the doors. B. Repair the speakers. C. Inform the customers. 3. What are the speakers mainly discussing? A. The mans garden. B. The womans cooking. C. Their grandm

    3、as health. 4. Who is Nicole? A. The mans daughter. B. The mans sister. C. The mans niece. 5. What happened to the man? A. He lost an English report. B. He broke his USB memory. C. He sent a file to a wrong person. 第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A.B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将

    4、有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. What job would Millie prefer? A. To do research on science. B. To do beauty treatments. C. To create soaps. 7. What is more important to Millie? A. The salary. B. The social status. C. The job satisfaction. 听第7段材料,回答第8至10题。8. What time

    5、 is it now? A. 7:00 p. m. B. 8:00 p. m. C. 9:00 p. m. 9. What are the speakers going to do tomorrow morning? A. Pick up a friend. B. Catch a flight. C. Take a train to the city. 10. How does the woman probably feel? A. Annoyed. B. Excited. C. Surprised. 听第8段材料,回答第11至13题。11. What are the speakers doi

    6、ng? A. Ordering food. B. Waiting in line. C. Taking a break. 12. How often does the woman exercise every week? A. Twice. B. Three times. C. Four times. 13. How does the man usually get to work? A. By car. B. On foot. C. By subway. 听第9段材料,回答第14至16题14. What will the girl do tomorrow afternoon? A. Take

    7、 a test. B. Meet with Mary. C. Hand in a paper. 15. What do we know about the girls mother? A. She likes reading poems. B. She teaches literature in college. C. She influences the girl a lot. 16. Where does the conversation most likely take place? A. In a classroom. B. In the girls house. C. In the

    8、teachers office. 听第10段材料,回答第17至20题。17. What does the speaker think of the wedding in Italy? A. It is typical. B. It is boring. C. It is impressive. 18. Where did the bridegroom first meet the bride? A. In Italy. B. In France. C. In England. 19. What often happens at American weddings? A. Long speech

    9、es are given. B. A big dinner is served before the wedding. C. Everything about wedding is made at home. 20. Why did the family cut up the bridegrooms tie? A. To raise money. B. To play a joke on him. C. To make him different. 第二部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文, 从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳

    10、选项。AWELCOME TO DENTAL 2023 IMPLANT CENTERGRAND OPENING!VISIT OUR NEW LOCATION3317 E.10th ST., LONG BEACHSave this coupon(优惠券)and you can enjoy the maximum discount in our new office: Single tooth implant costs only $700!(A 10% discount of normal). Including implant, abutment and crown. *Due date: 03

    11、/31/24. Cannot be combined with insurance fees or other coupons. New patients only. NOW SERVING YOU IN THREE LOCATIONS!IRVINE: 39 Creek Road Suite 210LAGUNA NIGUEL: 30012 Crown Valley Pkwy, STEBUnlike traditional artificial teeth, which are removable, dental implants are surgically placed into the j

    12、awbone and then topped with a restoration such as a dental crown. They feel much more natural than conventional alternatives. Additionally, dental implants can help to prevent bone deterioration(退化)that is caused by missing teeth. The bone begins to deteriorate when you lose a tooth because it is no

    13、 longer being stimulated daily. This can lead to severe bone loss over time. But by placing dental implants into the jawbone, we can preserve this structure. If youre missing one, two, or all of your teeth, we encourage you to visit our new office in Long Beach, or call(949)857-6757 to schedule your

    14、 appointment. We would be happy to help you find the best treatment plan to restore your smile and help you enjoy better oral health soon! 1. Whats the restriction of the coupon?A. It is valid only on March 31st.B. It doesnt support phone reservation.C. Only new patients can use it.D. It must be use

    15、d with insurance fees.2. Which is an advantage of dental implants?A. They cost little money.B. They preserve the jawbone.C. They can be easily removed.D. They prevent teeth missing.3. What is the purpose of the text?A. To explain how to implant teeth.B. To introduce three implant centers.C. To adver

    16、tise a newly opened dental center.D. To popularize the knowledge of oral health.【答案】1. C 2. B 3. C【解析】【导语】本文是应用文。为一则“牙科2023种植中心”的开业广告。【1题详解】细节理解题。根据“Due date: 03/31/24. Cannot be combined with insurance fees or other coupons. New patients only.(截止日期:03/31/24。不能与保险费或其他优惠券合并使用。仅限新患者)”可知,优惠券只有新患者才能使用它。

    17、故选C项。【2题详解】细节理解题。根据倒数第二段“Additionally, dental implants can help to prevent bone deterioration(退化)that is caused by missing teeth. The bone begins to deteriorate when you lose a tooth because it is no longer being stimulated daily. This can lead to severe bone loss over time. But by placing dental im

    18、plants into the jawbone, we can preserve this structure.(此外,种植牙可以帮助防止因缺牙而导致的骨质退化。当你失去一颗牙齿时,骨头就开始恶化,因为它不再每天受到刺激。随着时间的推移,这会导致严重的骨质流失。但是通过在颌骨中植入牙齿,我们可以保留这种结构)”可知,种植牙的优点是保存了颌骨。故选B项。【3题详解】推理判断题。根据本文标题“WELCOME TO DENTAL 2023 IMPLANT CENTERGRAND OPENING!VISIT OUR NEW LOCATION(欢迎来到牙科2023种植中心.隆重开幕! !参观我们的新地点

    19、)”以及最后一段“If youre missing one, two, or all of your teeth, we encourage you to visit our new office in Long Beach, or call(949)857-6757 to schedule your appointment. We would be happy to help you find the best treatment plan to restore your smile and help you enjoy better oral health soon!(如果你缺了一颗、两颗

    20、或所有的牙齿,我们建议你去我们在长滩的新办公室,或者打电话(949)857-6757预约你的预约。我们很乐意帮助您找到最好的治疗方案,恢复您的笑容,让您早日享受更好的口腔健康!)”可推知,本文的目的是为一家新开的牙科中心做广告。故选C项。BNuclear energy is one of the cleanest power on earth. It is cleaner than any energy source except wind. But that doesnt necessarily mean nuclear is the long-term solution for the w

    21、orld because nuclear material is perhaps the most poisonous matter on earth. In addition, uranium, the element most commonly used in nuclear reactors, is not in limitless supply. But the biggest problem is nuclear waste. How can we deal with nuclear waste? The answer is simpleput them somewhere wher

    22、e they can stay, undisturbed, isolated, forever. Finland is building just that. This region is largely lacking in natural disasters. It really doesnt encounter any natural phenomenon that could damage a nuclear waste storage site, especially if its 1, 500 feet underground. Beneath an island on the F

    23、innish Baltic Sea coast, the country is digging. They re building the very first permanent nuclear waste storage facility in the world in the stable bedrock 1,500 feet below. Currently they re just finishing their dig down, then very soon theyll start filling the facility with nuclear waste. Theyll

    24、dig long tunnels with small holes in which theyll place nuclear waste then backfill the tunnels with clay to be left forever. With this system, theres near zero risk of nuclear material leaking out into the groundwater and, once its filled in the year 2120, it can just be left, forever. Because the

    25、material will be so far down and so difficult to get to, no human management will be necessary once completed. No security, no maintenance, nothing which means it should be truly secure, but before leaving it, Finland needs to fight against one thinghuman nature. As curious beings, its hard to fight

    26、 a persons urge of discovery. If someone finds a mysterious structure from thousands of years ago, itd just be natural to want to open it up, and thats a problem for nuclear waste sites. We essentially did just that with the pyramids in Egypt. These structures were built as the final, permanent rest

    27、ing places and we opened them up because we were curious. Opening the nuclear storage facilities would release radiation into a future civilization, so we have to tell them to leave the sites alone, but thats easier said than done.4. Why is Finland building a nuclear storage site deep underground?A.

    28、 The tunnels there are easy to dig.B. The supply of uranium is limited.C. Modern technology makes it possible.D. No natural disaster can influence the site.5. What human nature does the author worry about?A. Being curious.B. A desire for security.C. Being adventurous.D. A desire for control.6. What

    29、is the authors attitude toward Finlands action?A. Supportive.B. Tolerant.C. Doubtful.D. Pessimistic.7. Why are the pyramids in Egypt mentioned?A. To arouse peoples curiosity.B. To predict the sites development.C. To illustrate the authors concern.D. To stress the importance of the project.【答案】4. D 5

    30、. A 6. A 7. C【解析】【导语】本文是一篇说明文。文章主要介绍了芬兰正在地下建造核废料储存设施,以防止泄漏,但人类好奇心可能成为问题。【4题详解】细节理解题。根据第二段“This region is largely lacking in natural disasters. It really doesnt encounter any natural phenomenon that could damage a nuclear waste storage site, especially if its 1, 500 feet underground. (这个地区很少发生自然灾害。它真

    31、的不会遇到任何可能破坏核废料储存地点的自然现象,尤其是在地下1500英尺的地方。)”可知,芬兰要在地下深处建造核储存设施是因为这个地区不受自然灾害影响。故选D。【5题详解】细节理解题。根据第五段“As curious beings, its hard to fight a persons urge of discovery. If someone finds a mysterious structure from thousands of years ago, itd just be natural to want to open it up, and thats a problem for

    32、nuclear waste sites. (作为好奇的人,很难抑制一个人的探索冲动。如果有人发现了一个数千年前的神秘结构,很自然就会想要打开它,这对核废料场来说是个问题。)”可知,作者担心的人类天性是好奇心。故选A。【6题详解】推理判断题。根据第五段“No security, no maintenance, nothing which means it should be truly secure, but before leaving it, Finland needs to fight against one thinghuman nature. As curious beings, it

    33、s hard to fight a persons urge of discovery. If someone finds a mysterious structure from thousands of years ago, itd just be natural to want to open it up, and thats a problem for nuclear waste sites. (没有安全,没有维护,没有什么意味着它应该是真正安全的,但在离开它之前,芬兰需要与一件事作斗争人性。作为好奇的人,很难抑制一个人的探索冲动。如果有人发现了一个数千年前的神秘结构,很自然就会想要打开

    34、它,这对核废料场来说是个问题。)”可知,作者对人类好奇心的担忧,可以推断出作者对芬兰的行动持支持的态度,但是,却因为人类的好奇而担忧是否能成功。故选A。【7题详解】推理判断题。根据最后一段“We essentially did just that with the pyramids in Egypt. These structures were built as the final, permanent resting places and we opened them up because we were curious. Opening the nuclear storage facili

    35、ties would release radiation into a future civilization, so we have to tell them to leave the sites alone, but thats easier said than done. (我们对埃及的金字塔就是这样做的。这些建筑是作为最终的,永久的休息场所,我们打开它们是因为我们很好奇。打开核储存设施会将辐射释放到未来的文明中,所以我们必须告诉他们不要打扰这些地方,但这说起来容易做起来难。)”可知,作者提到埃及的金字塔是为了说明人们会因好奇心而打开被视为永久安息之地的结构,从而推断提到金字塔是为了强调

    36、作者对核废料储存场所的担忧。故选C。CThe best advertisement for public transportation is seeing a bus whoosh past lines of cars stuck in traffic. When transit is convenient, comfortable, affordable and faster than driving, the service practically sells itself. Thats why a recent bus-lane boom in Los Angeles is so wel

    37、come. Since 2019, Metro and the citys Department of Transportation have rolled out nine new segments (路段) for a total of 40 miles of bus lanes on some of the most crowded streets with high bus ridership, such as La Brea Avenue, Venice Boulevard and Alvarado Street. The goal is to have 100 miles in p

    38、lace before the 2028 Olympics. The result has been faster, more reliable service for passengersand for drivers stuck in traffic, maybe even a little bus envy. Better bus service is essential to get people to jobs, schools and opportunities, and to entice drivers out of cars to help reduce planet war

    39、ming emissions. Great transformation has taken place since. Transit advocates have pressed Metro and elected officials to stop treating bus riders as an afterthought. Former Councilmember Mike Bonin, who also sat on Metros governing board, pushed for the creation of the Bus Speed and Reliability Wor

    40、king Group. With a clear goalto speed up the busesand a mandate (授权) from political leaders, staff at the two agencies were able to cut through bureaucratic barriers that often stymie (阻碍) public works projects. Bus Rapid Transit, or busways, with dedicated lanes and special stops, have faced resist

    41、ance from some residents and business owners, who worry about losing car lanes or parking. The compromise is that most bus riders get the benefit of bus lanes only during rush hours, from 7 to 10 a. m. and 4 to 7 p. m. These rush-hour lanes will demonstrate the benefits of giving people fast, conven

    42、ient bus service, so L. A. s political leaders will wholeheartedly support more dedicated busways and even 24-hour bus lanes.8. What have Metro and the citys Department of Transportation done?A. Making preparations for the 2028 Olympics.B. Demanding the buses to run 40 miles per hour.C. Arranging sp

    43、ecial bus lanes during rush hours.D. Calling on citizens to take public transportation.9. What does the underlined word “entice” in paragraph 3 mean?A. Attract.B. Order.C. Force.D. Beg.10. What led to the transformation?A. Politics.B. Public awareness.C. Economy.D. Marketing management.11. What does

    44、 the last paragraph imply?A. Some residents resist busways.B. More car lanes or parking will be lost.C. Business owners conflict with bus riders.D. Public transportation may get more support.【答案】8. C 9. A 10. A 11. D【解析】【导语】本文是篇新闻报道。它介绍了洛杉矶公交车专用道的最新扩建情况,强调了改善公交服务对乘客和驾驶员都带来的好处。【8题详解】细节理解题。根据第二段“Since

    45、 2019, Metro and the citys Department of Transportation have rolled out nine new segments (路段) for a total of 40 miles of bus lanes on some of the most crowded streets with high bus ridership, such as La Brea Avenue, Venice Boulevard and Alvarado Street.(自2019年以来,地铁和城市交通部在拉布雷亚大道(La Brea Avenue)、威尼斯大

    46、道(Venice Boulevard)和阿尔瓦拉多街(Alvarado Street)等一些最拥挤、公交客流量最高的街道上推出了9个新路段,共计40英里的公交车道)”可知,地铁和城市交通部在交通高峰时段安排公共汽车专用车道。故选C项。【9题详解】词句猜测题。根据前文“The result has been faster, more reliable service for passengersand for drivers stuck in traffic, maybe even a little bus envy.(其结果是为乘客提供了更快、更可靠的服务,同时也为那些被堵在路上的司机带来了些

    47、许嫉妒)”以及“help reduce planet warming emissions.”(有助于减少全球变暖排放。)可知,引起那些被堵在路上的司机的嫉妒,从而吸引他们放弃开车,推知entice意为“诱使”之意,和A项意思相近。故选A项。【10题详解】推理判断题。根据倒数第二段“Great transformation has taken place since. Transit advocates have pressed Metro and elected officials to stop treating bus riders as an afterthought. Former C

    48、ouncilmember Mike Bonin, who also sat on Metros governing board, pushed for the creation of the Bus Speed and Reliability Working Group. With a clear goalto speed up the busesand a mandate (授权) from political leaders, staff at the two agencies were able to cut through bureaucratic barriers that ofte

    49、n stymie (阻碍) public works projects.(从那以后发生了巨大的变化。公交倡导者向地铁和民选官员施压,要求他们不要再把公交乘客当作事后才想到的人。前市议员迈克博宁也是地铁管理委员会的成员,他推动成立了公交速度和可靠性工作组。有了一个明确的目标加快公共汽车的速度和来自政治领导人的授权,这两个机构的工作人员能够突破经常阻碍公共工程项目的官僚主义障碍)”可知,是政治导致了这个转变。故选A项。【11题详解】推理判断题。根据最后一段“Bus Rapid Transit, or busways, with dedicated lanes and special stops,

    50、have faced resistance from some residents and business owners, who worry about losing car lanes or parking. The compromise is that most bus riders get the benefit of bus lanes only during rush hours, from 7 to 10 a. m. and 4 to 7 p. m. These rush-hour lanes will demonstrate the benefits of giving pe

    51、ople fast, convenient bus service, so L. A. s political leaders will wholeheartedly support more dedicated busways and even 24-hour bus lanes.(拥有专用车道和特殊停靠站的快速公交遭到了一些居民和企业主的抵制,他们担心会失去车道或停车位。折衷方案是,大多数公交乘客只有在早上7点到10点和下午4点到7点的高峰时段才能享受到公交专用道的好处。这些高峰时段的专用道将展示为人们提供快速、方便的公交服务的好处,因此洛杉矶的政治领导人将全心全意地支持更多专用公交专用道

    52、,甚至24小时公交专用道)”可知,本段讲述了洛杉矶的政治领导人将全心全意地支持更多专用公交专用道,甚至24小时公交专用道,所以是暗示了公共交通可能会得到更多支持。故选D项。DIs future youyou? It might seem like a strange philosophical question. But the answer to how you think about your future self could make the difference between decisions you ultimately find satisfying and ones you

    53、 might eventually regret. The brain patterns that emerge on an MRI (核磁共振) when people think about their future selves most resemble the brain patterns that arise when they think about strangers. This finding suggests that, in the minds eye, our future selves look like other people. If you see future

    54、 you as a different person, why should you save money, eat healthier or exercise more regularly to benefit that stranger? However, if you see the interests of your distant self as more like those of your present self, you are considerably more likely to do things today that benefit you tomorrow. A p

    55、aper in the journal PLOS One revealed that college students who experienced a greater sense of connection and similarity to their future selves were more likely to achieve academic success. Relationships with our future selves also matter for general psychological well-being. In a project led by Jos

    56、eph Reiff, which includes 5,000 adults age 20 to 75, he found that those who perceived a great overlap (重叠) in traits between their current and future selves ended up being more satisfied with their lives 10 years after filling out the initial survey. So how can we better befriend our future selves

    57、and feel more connected to their fates? The psychological mindset with what we call “vividness interventions” works. We have found, for instance, that showing people images of their older, grayer selves increases intentions to save for the long term. Besides, you might try writing a letter toand the

    58、n fromyour future self. As demonstrated by Yuta Chishima and Anne Wilson in their 2020 study in the journal Self and Identity, when high-school students engaged in this type of “send-and-reply” exercise, they experienced elevated levels of feelings of similarity with their future selves. Letter-writ

    59、ing and visualization exercises are just a couple of ways we can connect with our future selves and beyond, but the larger lesson here is clear: If we can treat our distant selves as if they are people we love, care about and want to support, we can start making choices for them that improve our liv

    60、esboth today and tomorrow.12. Whats the function of paragraph 2?A. Generating further discussion.B. Introducing a research result.C. Showing the effect of the finding.D. Concluding various viewpoints.13. How does the author prove his statements?A. By offering relevant statistics.B. By using quotatio

    61、ns.C. By referring to previous findings.D. By making comparisons.14. What is paragraph 4 mainly about?A. Benefits of befriending our future selves.B. Ways of connecting with our future selves.C. Methods of changing psychological mindsets.D. Possibilities of us becoming our future selves.15. What doe

    62、s the article want to tell us?A. Making future plans makes a difference.B. Our future selves look like other people.C. Getting to know your future self benefits.D. Your choice determines future happiness.【答案】12. A 13. C 14. B 15. D【解析】【导语】本文是说明文。介绍了与未来自己建立联系的好处,如何与未来的自己建立联系,并为未来做出有益的选择。【12题详解】推理判断题。

    63、根据第二段“The brain patterns that emerge on an MRI (核磁共振) when people think about their future selves most resemble the brain patterns that arise when they think about strangers. This finding suggests that, in the minds eye, our future selves look like other people. If you see future you as a different

    64、person, why should you save money, eat healthier or exercise more regularly to benefit that stranger?(当人们想到未来的自己时,核磁共振成像显示的大脑模式与他们想到陌生人时的大脑模式最相似。这一发现表明,在大脑眼中,我们未来的自己看起来和其他人很像。如果你把未来的自己看作是一个不同的人,为什么你要为了那个陌生人而存钱、吃得更健康或更有规律地锻炼呢?)”可知,本段通过设问来引出下文,产生进一步的讨论,为什么要和未来的自己建立联系。故选A项。【13题详解】推理判断题。根据第三段“A paper in

    65、 the journal PLOS One revealed that college students who experienced a greater sense of connection and similarity to their future selves were more likely to achieve academic success. Relationships with our future selves also matter for general psychological well-being. In a project led by Joseph Rei

    66、ff, which includes 5,000 adults age 20 to 75, he found that those who perceived a great overlap (重叠) in traits between their current and future selves ended up being more satisfied with their lives 10 years after filling out the initial survey.(发表在公共科学图书馆综合(PLOS One)杂志上的一篇论文显示,与未来的自己有更强联系感和相似性的大学生更有

    67、可能取得学业上的成功。与未来自我的关系也关系到整体的心理健康。在约瑟夫赖夫(Joseph Reiff)领导的一个项目中,他对5000名年龄在20岁到75岁之间的成年人进行了调查。他发现,那些认为现在的自己和未来的自己在特征上有很大重合的人,在填写最初的调查问卷10年后,对自己的生活更满意)”可知,作者通过参考先前的发现来证明他的陈述。故选C项。【14题详解】主旨大意题。根据第四段“So how can we better befriend our future selves and feel more connected to their fates? The psychological mi

    68、ndset with what we call “vividness interventions” works. We have found, for instance, that showing people images of their older, grayer selves increases intentions to save for the long term. Besides, you might try writing a letter toand then fromyour future self. As demonstrated by Yuta Chishima and

    69、 Anne Wilson in their 2020 study in the journal Self and Identity, when high-school students engaged in this type of “send-and-reply” exercise, they experienced elevated levels of feelings of similarity with their future selves.(那么,我们如何才能更好地与未来的自己交朋友,并与他们的命运更紧密地联系在一起呢?我们称之为“生动干预”的心理心态起作用了。例如,我们发现,向人

    70、们展示他们年老、白发苍苍的自己的照片会增加他们长期储蓄的意愿。此外,你可以试着给未来的自己写封信。正如Yuta Chishima和Anne Wilson在2020年发表在自我与身份(Self and Identity)杂志上的研究中所表明的那样,当高中生进行这种“发送和回复”的练习时,他们会感受到与未来自我的相似性)”可知,本段主要介绍了与未来的自己联系的方式。故选B项。【15题详解】推理判断题。根据最后一段“Letter-writing and visualization exercises are just a couple of ways we can connect with our

    71、future selves and beyond, but the larger lesson here is clear: If we can treat our distant selves as if they are people we love, care about and want to support, we can start making choices for them that improve our livesboth today and tomorrow.(写信和想象练习只是我们与未来的自己以及未来的自己联系的几种方式,但这里更大的教训很清楚:如果我们能把遥远的自己

    72、当作我们爱的、关心的、想要支持的人来对待,我们就能开始为他们做出改善我们生活的选择无论是今天还是明天)”以及纵观全文可知,本文主要讲述了你的选择决定未来的幸福。故选D项。第二节(共5小题; 每小题2.5分, 满分12.5分)阅读下面短文, 从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。The hippocampus (海马体) function is the part of the brain which stores memory. Think of it like a humans inner hard drive. _16_ Learn Something New

    73、Due to the way the hippocampus works, when you learn something new, you build new neural (神经元的) pathways and strengthen the ones that already exist. _17_ Researchers found that when you engage in long-term learning, new neural activity patterns were observed. This established a clear relationship be

    74、tween patterns and new behavioral abilities. ExerciseYou can generate new hippocampi neurons by exercising. A famous neuronal study compared the brains of two different groups of mice. _18_ The mice with the wheel produced an abundance of new neurons in their hippocampus. The group without access pr

    75、oduced far less. Most exercises will help the brain and hippocampus function in some way. If youre searching for an exercise which is particularly brain-effective, then fitness center is a great place to start. _19_ You can do anything from walking, running, cycling, swimming, boxing, rowing and eve

    76、n dancing! Eat Dark ChocolateDark chocolate releases dopamine (多巴胺), which is great for fast learning and memory. Indeed, studies have shown that eating chocolate can increase cerebral blood flow and promote synaptogenesis (突触发生). This is the formation of synapses (突触) between our neurons. They accu

    77、mulate in the hippocampus, which is the part of the brain associated with memory. _20_ Dark chocolate also releases antioxidants (抗氧化剂). This means that you no longer have to feel guilty about tucking into that box of chocolate!A. Think of it like building blocks!B. But the benefits dont stop there.

    78、C. Dark chocolate has several benefits.D. Lucky for you, theres a bunch of different exercises out there.E. And just like actual hard drives, we can boost its performance.F. The first group had access to a running wheel, the second did not.G There are many things you can do to help improve your memo

    79、ry.【答案】16. E 17. A 18. F 19. D 20. B【解析】【导语】本文是说明文。本文介绍了什么是海马体,以及提高记忆力的方法。【16题详解】根据前文“The hippocampus (海马体) function is the part of the brain which stores memory. Think of it like a humans inner hard drive.(海马体是大脑中储存记忆的部分。把它想象成人类的内部硬盘)”可知,E项“And just like actual hard drives, we can boost its perform

    80、ance.(就像真正的硬盘一样,我们可以提高它的性能)”能承接前文,并引出下文,其中hard drives为同词复现。故选E项。【17题详解】分析设空,位于段尾,是对前文的总结,根据前文“Due to the way the hippocampus works, when you learn something new, you build new neural (神经元的) pathways and strengthen the ones that already exist.(由于海马体的工作方式,当你学习新东西时,你会建立新的神经通路,并加强已经存在的神经通路)”可知,A项“Think

    81、of it like building blocks!(把它想象成积木!)”是前文的生动比喻,起到总结作用。故选A项。【18题详解】根据前文“You can generate new hippocampi neurons by exercising. A famous neuronal study compared the brains of two different groups of mice.(你可以通过锻炼产生新的海马体神经元。一项著名的神经元研究比较了两组不同老鼠的大脑)”以及后文“The mice with the wheel produced an abundance of n

    82、ew neurons in their hippocampus. The group without access produced far less.(有错综复杂的机构的老鼠在海马体中产生了大量的新神经元。没有错综复杂的机构的一组产出的要少得多)”可知,空处应是过渡句,由前文的实验过渡到结果,所以F项“The first group had access to a running wheel, the second did not.”(第一组有错综复杂的机构,第二组没有)符合文意,是对实验的进一步说明,得到下文的结果。故选F项。【19题详解】根据前文“Most exercises will

    83、help the brain and hippocampus function in some way. If youre searching for an exercise which is particularly brain-effective, then fitness center is a great place to start.(大多数锻炼都会以某种方式帮助大脑和海马体发挥作用。如果你正在寻找一种对大脑特别有效的运动,那么健身中心就是一个很好的开始)”以及后文“You can do anything from walking, running, cycling, swimmin

    84、g, boxing, rowing and even dancing!(你可以做任何事情,从散步,跑步,骑自行车,游泳,拳击,划船,甚至跳舞!)”可知,空处应是过渡句,由锻炼对海马体的好处,过渡到具体的锻炼运动,所以D项“Lucky for you, theres a bunch of different exercises out there.(你很幸运,有很多不同的锻炼)”符合文意,引出下文,其中exercises为同词复现。故选D项。【20题详解】根据前文“Dark chocolate releases dopamine (多巴胺), which is great for fast le

    85、arning and memory. Indeed, studies have shown that eating chocolate can increase cerebral blood flow and promote synaptogenesis (突触发生). This is the formation of synapses (突触) between our neurons. They accumulate in the hippocampus, which is the part of the brain associated with memory.(黑巧克力会释放多巴胺,有助

    86、于快速学习和记忆。事实上,研究表明,吃巧克力可以增加脑血流量,促进突触形成。这是我们神经元之间突触的形成。它们积聚在海马体中,海马体是大脑中与记忆有关的部分)”可知,是在讲述黑巧克力对海马体的好处,再根据后文“Dark chocolate also releases antioxidants (抗氧化剂)(黑巧克力也会释放抗氧化剂).”可知,是在讲述黑巧克力的另一个好处,所以B项“But the benefits dont stop there.(但好处还不止于此)”符合文意,起到承上启下的作用。故选B项。第三部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下

    87、面短文, 从所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。Andrew Powell was pulling envelopes from the large mailbox outside his contemporary house when he noticed something _21_: A tiny doll couple were sitting on a love seat inside the mailbox. A small note was attached. “Weve decided to live here,” the _22_ read. It w

    88、as signed from Mary and Shelley. Andrew initially figured that somebody must have left them there _23_ . So he asked the neighbors whether anybody had left _24_ in his mailbox, and everyone said no. Soon, Andrew and his wife discovered that the small couple had _25_ a tea table, a pretty carpet and

    89、a pillow. Over the next few months, additional items mysteriously _26_: a bed, a painting and a wood-burning stove, to name a few. For Christmas 2022, a decorated tree was left with tiny presents. But the gifts were taken back right after Christmas _27_ Andrew could open the boxes to see if anything

    90、 was inside. More than a year later, Mary and Shelley are still living rent-free in the mailbox, to the delight of the neighbors who now _28_ Andrews updates on the villages website to check the _29_. Andrew first posted about the tiny dolls on Aug. 21, 2022, hoping his fellow villagers might help s

    91、olve the _30_.“Its just somebody out there who is having some fun, giving us all a little community _31_. But whoever is doing this is obviously very _32_ and clever,” says Andrews next-door neighbor. Andrew says he now doesnt want to know who is _33_ for the mail-box affair because hes hoping it wi

    92、ll continue. “Also, people in the neighborhood are _34_ it and some ask if Ive thought about installing an outdoor _35_ , but personally, I like the mystery of it.”21. A. aliveB. unusualC. importantD. unique22. A. noticeB. boardC. mailD. message23. A. by mistakeB. by chanceC. on purposeD. on sale24.

    93、 A. giftsB. cardsC. dollsD. posts25. A. displayedB. acquiredC. designedD. decorated26. A. came backB. wandered offC. showed upD. broke in27. A. beforeB. sinceC. unlessD. when28 A. followB. commentC. downloadD. appreciate29. A. improvementB. possibilityC. truthD. progress30. A. difficultyB. conflictC

    94、. caseD. mystery31. A. careB. humorC. blessingD. support32. A. artisticB. academicC. sympatheticD. realistic33. A. suitableB. eagerC. responsibleD. ambitious34. A. describingB. imitatingC. celebratingD. enjoying35. A. lightB. cameraC. tentD. bench【答案】21. B 22. D 23. A 24. C 25. B 26. C 27. A 28. A 2

    95、9. D 30. D 31. B 32. A 33. C 34. D 35. B【解析】【导语】本文是记叙文。讲述了安德鲁在自己的邮筒里发现了一个小娃娃夫妇,并且陪伴他们的物品逐渐增加。邻居们对此很感兴趣,希望了解这个谜题的背后故事。安德鲁不想揭开谜底,他希望这个谜题可以继续下去。【21题详解】考查形容词词义辨析。句意:安德鲁鲍威尔(Andrew Powell)正在他的当代住宅外的大信箱里取信封,这时他注意到一些不寻常的事情:信箱里有一对小玩偶夫妇坐在一张双人座椅上。A. alive活着的;B. unusual不寻常的;C. important重要的;D. unique独特的。根据后文“A t

    96、iny doll couple were sitting on a love seat inside the mailbox.”可知,信箱里有一对小玩偶夫妇,所以是不寻常的事。故选B项。【22题详解】考查名词词义辨析。句意:“我们决定住在这里,”留言写道。A. notice通知;B. board木板;B. mail邮件;D. message信息。根据上文“A small note was attached.”可知,有一张小纸条,所以是留下了信息。故选D项。【23题详解】考查介词词义辨析。句意:安德鲁一开始以为一定是有人把它们放错了。A. by mistake错误地;B. by chance偶然

    97、;C. on purpose故意地;D. on sale出售。根据后文“So he asked the neighbors whether anybody had left 4 in his mailbox”可知,安德鲁以为有人把它们放错地方了,所以问其他人。故选A项。【24题详解】考查名词词义辨析。句意:于是他问邻居们是否有人在他邮箱里放过娃娃,每个人都说没有。A. gifts礼物;B. cards卡片;C. dolls玩偶;D. posts邮件。根据前文“A tiny doll couple were sitting on a love seat inside the mailbox”可知

    98、,在他的邮箱里放的是玩偶。故选C项。【25题详解】考查动词词义辨析。句意:很快,安德鲁和他的妻子发现这对小两口得到了一张茶几、一块漂亮的地毯和一个枕头。A. displayed显示;B. acquired获得;C. designed设计;D. decorated装饰。根据后文“Over the next few months, additional items mysteriously 6: a bed, a painting and a wood-burning stove, to name a few.”可知,后天这对玩偶夫妇又得了一张床、一幅画和一个烧木头的炉子,等等,所以此处是获得了。

    99、故选B项。【26题详解】考查动词短语辨析。句意:在接下来的几个月里,又有一些东西神秘地出现了:一张床、一幅画和一个烧木头的炉子,等等。A. came back回来;B. wandered off 偏离;C. showed up出现;D. broke in闯入。根据前文“Over the next few months, additional items mysteriously”结合前文内容可知,此处应是“又有一些东西神秘地出现了”符合语境。故选C项。【27题详解】考查连词词义辨析。句意:但圣诞节过后,安德鲁还没来得及打开盒子看看里面有没有东西,礼物就被收回了。A. before在以前;B.

    100、since从以后;C. unless除非;D. when什么时候。根据前文“But the gifts were taken back right after Christmas”以及后文“Andrew could open the boxes to see if anything was inside”可知,应是“安德鲁还没来得及打开盒子看看里面有没有东西,礼物就被收回了”之意,符合语境。故选A项。【28题详解】考查动词词义辨析。句意:一年多过去了,玛丽和雪莱仍然免费住在邮箱里,这让邻居们很高兴,他们现在在村里的网站上关注安德鲁的最近状况,以查看进展。A. follow密切注视;B. com

    101、ment表达意见;C. download下载;D. appreciate欣赏。根据后文“Andrews updates on the villages website to check the 9.”可知,此处应是“关注安德鲁的更新”符合语境。故选A项。【29题详解】考查名词词义辨析。句意:一年多过去了,玛丽和雪莱仍然免费住在邮箱里,这让邻居们很高兴,他们现在在村里的网站上关注安德鲁的最近状况,以查看进展。A. improvement改善;B. possibility可能性;C. truth真相;D. progress进展。根据后文“Andrew first posted about the

    102、tiny dolls on Aug. 21, 2022, hoping his fellow villagers might help solve the 10.”可知,安德鲁开始发布关于这些小娃娃的帖子,希望解决谜团,所以是查看进展。故选D项。【30题详解】考查名词词义辨析。句意:安德鲁于2022年8月21日首次发布了关于这些小娃娃的帖子,希望他的村民们能帮助解开这个谜团。A. difficulty困难;B. conflict争执;C. case案例;D. mystery谜团。根据后文“I like the mystery of it.”可知,这是一个谜团,所以是解决谁放的谜团。故选D项。【

    103、31题详解】考查名词词义辨析。句意:只是有人在那里找点乐子,给我们所有人带来一点社区幽默。A. care关心;B. humor幽默;C. blessing祝福;D. support支持。根据前文“to the delight of the neighbors”可知,让邻居们很高兴,所以带来一点社区幽默。故选B项。【32题详解】考查形容词词义辨析。句意:但无论是谁在做这件事,显然非常有艺术感,很聪明的做法。A. artistic有艺术性的;B. academic学术的;C. sympathetic同情的;D. realistic现实的。根据前文内容可知,一对玩偶夫妇出现在邮箱里,并且不断有些小饰

    104、品装饰它们,所以是有艺术性的。故选A项。【33题详解】考查形容词词义辨析。句意:安德鲁说,他现在不想知道谁对邮箱事件负责,因为他希望这件事能继续下去。A. suitable合适的;B. eager渴望的;C. responsible承担责任;D. ambitious雄心勃勃的。根据前文“Andrew says he now doesnt want to know”结合前文内容可知,之前安德鲁一直想找到是谁做的这件事,但是“他现在不想知道谁对邮箱事件负责”符合语境。故选C项。【34题详解】考查动词词义辨析。句意:而且,附近的人也很喜欢,有些人问我是否考虑过安装一个户外摄像头,但就我个人而言,我喜

    105、欢它的神秘感。A. describing描述;B. imitating模仿;C. celebrating庆祝;D. enjoying享受。根据前文“to the delight of the neighbors”可知,让邻居们很高兴,所以附近的人也很喜欢。故选D项。【35题详解】考查名词词义辨析。句意:而且,附近的人也很喜欢,有些人问我是否考虑过安装一个户外摄像头,但就我个人而言,我喜欢它的神秘感。A. light光线;B. camera摄像机;C. tent帐篷;D. bench长凳。根据后文“but personally, I like the mystery of it.”可知,作者喜欢

    106、它的神秘感,所以是问他是否考虑过安装一个户外摄像头,他不想装。故选B项。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文, 在空白处填入 1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Living Heritage: Xuan PaperSmooth yet tensile. Universal and durable. With these qualities, Xuan paper is known as the “Paper of Ages”. The term Xuan paper first appeared in On Famous Paintings through the

    107、Ages, a book written by Tang Dynasty scholar Zhang Yanyuan, in _36_ he described Xuan paper as an ideal _37_ (carry)for calligraphy and painting. Handmade Xuan paper from Jingxian county, East Chinas Anhui province, _38_ (list)as a tribute(贡品)to the imperial court for its supreme quality during the

    108、period. The traditional craft of making Xuan paper is extremely _39_ (demand). Sandalwood bark, a plant native to southern China, goes through 108 procedures together with rice straw over the course of three years before it can transform into a batch of fine Xuan paper. The entire procedure is so co

    109、mplex that even the most _40_ (skill)craftsman can only master limited number of steps. The flow of ink, both guided and resisted by water, _41_ (determine)the output of Chinese art, and Xuan paper outshines others with its excellent ability to give full play to ink. Different proportions of bark to

    110、 straw during the papermaking process can create different canvases best _42_ (suit)to artistic expression in freehand ink paintings or calligraphy. Xuan paper _43_ (accompany)the passionate brushstrokes of the Chinese literati(文人墨客)for thousands of years. Unlike other forms of paper, it is very res

    111、istant _44_ damages brought by time. It is this durability _45_ has made the preservations of many valuable works from ancient China possible. Papermaking is a crystallization of wisdom of the ancient Chinese, and Xuan paper is the crown of papermaking.【答案】36. which 37. carrier 38. was listed 39. de

    112、manding 40. skilled 41. determines 42. suited 43. has accompanied 44. to 45. that【解析】【导语】本文是一篇说明文。主要介绍了宣纸的历史、工艺及价值。【36题详解】考查定语从句。句意:宣纸一词最早出现在唐代学者张彦远的古往今来名画论中,他在书中将宣纸描述为理想的书画载体。分析句子结构可知,此处使用了非限制性定语从句,先行词为“On Famous Paintings through the Ages(古往今来名画论)”指物,前已有介词,使用介词+关系代词which引导定语从句,故填which。【37题详解】考查名词。

    113、句意:宣纸一词最早出现在唐代学者张彦远的古往今来名画论中,他在书中将宣纸描述为理想的书画载体。分析句子结构可知,不定冠词an后填可数名词carrier“载体”的单数形式,作宾语,故填carrier。【38题详解】考查被动语态。句意:这一时期,来自中国东部安徽省泾县的手工宣纸因其质量上乘而被列为朝廷贡品。分析句子结构可知,此处缺少谓语动词,根据时间状语during the period可知,陈述过去的事情要使用一般过去时,而Handmade Xuan paper与 list之间为被动关系,要使用一般过去时的被动语态,故填was listed。【39题详解】考查形容词。句意:宣纸的传统工艺要求极高

    114、。分析句子结构可知,系动词后缺少形容词作表语,表示“要求极高的”,故填demanding。【40题详解】考查形容词。句意:整个过程非常复杂,即使是最熟练的工匠也只能掌握有限的步骤。分析句子结构可知,此处缺少形容词作定语修饰名词craftsman,表示“熟练的”,故填skilled。【41题详解】考查时态。句意:水墨的流动,受水的引导和阻力,决定了中国艺术的输出,宣纸以其出色的发挥水墨的能力而出类拔萃。分析句子结构可知,此处缺少谓语动词,结合and后的时态可知,陈述客观事实,使用一般现在,主语为第三人称单数,谓语动词使用相应的第三人称单数,故填determines。【42题详解】考查形容词。句意

    115、:在造纸过程中,树皮与稻草的比例不同,可以创造出最适合写意水墨画或书法艺术表达的不同画布。根据设空前的best以及名词canvases可知,此处需要使用形容词短语作后置定语,表示“适合”用suited for,故填suited。【43题详解】考查时态。句意:宣纸与中国文人墨客的热情笔触相伴了数千年。根据时间状语for thousands of years可知,此处要使用现在完成时,主语为第三成人单数,故填has accompanied。【44题详解】考查介词。句意:与其他形式的纸张不同,它非常耐时间带来的损坏。短语be resistant to“对有抵抗力”符合句意,故填to。【45题详解】考

    116、查强调句式。句意:正是这种耐久性使中国古代许多珍贵作品的保存成为可能。分析句子结构可知,此处使用了强调句:It is+强调部分+that(强调人可用who)+其他,强调了句中主语this durability ,故填that。第四部分写作(共两节, 满分40分)第一节(满分15分)46. 你校学生会号召全体学生为了身体健康,杜绝一切电子产品。请针对学生会这项行动给校英文报写一篇投稿,内容包括:1. 指出问题;2. 说明理由;3. 提出建议。注意:1. 写作词数应为 80 左右;2. 可适当增加细节,以使行文连贯Electronic products: friendly or frighteni

    117、ng?_【答案】Electronic products: friendly or frightening?Aiming to protect our health, the Students Union calls on us to put all the electronic products away, on which Id like to make a comment. Theres no denying that if we depend on electronic products too much, they will do harm to us. But that doesnt

    118、 mean we have to put all of them away, assomeofthemcanreallybringusmuchconvenience. For instance, an e-book is able to store so many books that we can take them everywhere and read them any time we want.Therefore, it is advised that we use electronic products to our advantage and avoid relying on th

    119、em all the time.【解析】【导语】本篇书面表达属于应用文。要求考生给校英文报写一篇投稿,报道你校学生会号召全体学生为了身体健康,杜绝一切电子产品这项活动。【详解】1.词汇积累评论:comment remark依赖:depend on rely on对有害:do harm to be harmful to例如:For instance For example2.句式拓展句式转换原句:Theres no denying that if we depend on electronic products too much, they will do harm to us.拓展句:Ther

    120、e is no denying that if we rely too much on electronic products, they will be harmful to us.【点睛】【高分句型1】Aiming to protect our health, the Students Union calls on us to put all the electronic products away, on which Id like to make a comment.(运用了介词on + which引导的非限制性定语从句)【高分句型2】Theres no denying that if

    121、 we depend on electronic products too much, they will do harm to us.(运用了that引导的同位语从句和if引导的条件状语从句)第二节(满分25分)47. 阅读下面材料, 根据其内容和所给段落开头语续写两段, 使之构成一篇完整的短文。Sara gazed thoughtfully at her parents while holding a letter. She was accepted to pursue the Electrical Engineering degree programme at University Pe

    122、rtanian Malaysia. All her hard work and sacrifices had paid off. But she knew, being the eldest of 6 siblings, her family could not afford to pay the university entrance fees. Her father was only a settler working on a palm oil estate. Though she was determined to decline the offer, Sara went to vis

    123、it Ms. Chang with the letter. Ms. Chang was one of the most dedicated teachers that Sara knew. From a humble beginning, she supported herself at the Teachers Training College by teaching tuition. So shed understood how hard poor students struggled to continue their study. For years, not only did she

    124、 bring reference books to the students, but she often took them out for lunch and assured them they would succeed in life. “Congratulations Sara, I am so proud of you,” Ms. Chang said excitedly.” But Im afraid I have to reject the offer, because my family is unable to bear the cost of enrolling me t

    125、here, “Sara replied in a low tone. Ms. Chang looked at her intently and told her not to worry about finance. There would always be a way. A few days later, when Sara was hesitating about declining the offer, her high school principal, Mr. Salim, called her to his office. To her astonishment, Mr. Sal

    126、im handed her an envelope, in which Sara saw a large sum of cash. It was more than what she needed. But when Sara asked Mr. Salim where the money was from, he just told her that the person wanted to remain anonymous(匿名的). With the money in the envelope, Sara became a freshman of the university. One

    127、month later, she received another sum of money. She called her father, ”Dad, you dont have to send money to me. I can manage on my own. “Her father was stunned,” But I didnt.“ From then on, Sara received the same sum of money every month. “Who is the kind soul that is making all this contribution?”

    128、she was always wondering. 注意: 1. 续写词数应为 150 左右; 2. 请按如下格式在答题卡的相应位置作答。Time flew and Sara graduated at last. _With the address Mr. Salim gave her, Sara stood at the gate of Ms. Changs house._【答案】Time flew and Sara graduated at last. It remained a riddle who the kind soul was. As she got a well-paid jo

    129、b and accumulated a large sum of money, Sara decided to pay back the anonymous helper. She went back to her high school and met Mr. Salim, who revealed the truth at her request. It was Ms. Chang, now a retired teacher, who was making all the contribution. Sara was in a flood of tears. She couldnt wa

    130、it to visit her.With the address Mr. Salim gave her, Sara stood at the gate of Ms. Changs house. The memory of her last talk with Ms. Chang brought tears to her eye. “Without Ms. Changs help, I would not be where I am.” As she was lost in thought, the door opened and a kind, grey-haired lady greeted

    131、 her. Sara choked up when she recognized Ms. Chang. She was so grateful that she hugged her teacher tightly. However hard Sally tried, Ms. Chang wouldnt accept the money. “Pay it forward,” she said in earnest.【解析】【导语】本文以时间为线索展开,讲述了萨拉考上大学后,因家里孩子多难以支付学费难过想要放弃时,得到了老师的匿名帮助,一直到毕业都不知道好心人是谁,后知道是自己的老师后,努力感谢

    132、并把爱传递下去的故事。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容“时间飞逝,萨拉终于毕业了。”可知,第一段可描写萨拉毕业后想要找到好心帮她人是谁,并最终知道了这个人是自己的老师。由第二段首句内容“按照萨利姆给她的地址,萨拉站在常老师的门口。”可知,第二段可描写萨拉来到老师家,对于老师的帮助表示感谢。2.续写线索:毕业找出帮助自己的人感谢老师拒绝萨拉的回报感悟“把爱传递下去”3.词汇激活行为类积攒:accumulate/save up.决定做某事:decide to do/determines to do/ make up ones mind to do.拥抱:hug / throw ones arms around sb情绪类.泪流满面:in a flood of tears/burst into tears.感激的:grateful/appreciative【点睛】高分句型1. She went back to her high school and met Mr. Salim, who revealed the truth at her request.(使用了who引导的非限制性定语从句)高分句型2. She was so grateful that she hugged her teacher tightly.(使用了sothat引导的结果状语从句)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:江苏省徐州市2023-2024学年高三上学期11月期中英语试题(Word版附解析).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-560338.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1