江苏省扬州中学2020-2021学年高二上学期12月月考英语 试题(含听力) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 江苏省扬州中学2020-2021学年高二上学期12月月考英语 试题含听力 WORD版含解析 江苏省 扬州 中学 2020 2021 学年 上学 12 月月 英语 试题 听力 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、江苏省扬州中学20202021学年度第一学期高二年级 阶段检测英语试卷(本试卷满分150分,考试时间120分钟)第卷(选择题;共95分)第一部分 听力(共20小题;每小题1.5分,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What does the woman want to do?A. Take the ordered cake.B. Buy a birthday c
2、ake.C. Change the cake.【答案】A【解析】【原文】W: I ordered a birthday cake here 30 minutes ago. Can I take it now?M: Sure, but may I have a look at your order?2. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What could the mans job be?A. A landlord.B. A hotel manager.C. A security guard.【答案】C【解析】【原文】W: Why havent you left yet?M: My job
3、is to see to it that everyone leaves the building before I lock up.3. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】How much will the woman pay?A. 10 dollars.B. 15 dollars.C. 30 dollars.【答案】B【解析】【原文】W: How much are the toys?M: We are having a sale today. The original price is 10 dollars, but now it only costs half the price.W:
4、 All right. Ill take three.4. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】How does the woman feel if she is called on in class?A. Nervous.B. Relaxed.C. Excited.【答案】A【解析】【原文】M: Do you feel nervous if the professor calls on you in class?W: Ill say I would be in shock.5. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What are the speakers talking about?A.
5、Where to hold the party.B. Whether to go to the party.C. How to finish the homework.【答案】B【解析】【原文】W: We will have a party on Friday evening. Come and join us.M: Come and say that to those piles of homework.第二节(共15小题,每小题1.5分,满分22. 5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小
6、题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】6. Which class is the boy in?A. Class Two.B. Class Three.C. Class Four.7. What will the girl do next Saturday afternoon?A. Watch a game.B. Play basketball.C. Study in the classroom.【答案】6. B 7. A【解析】【原文】M: Hi, Mary.W: Hi, Micha
7、el. Are you going to play basketball now? I saw you playing basketball almost every morning during the winter holiday.M: Right. You know I will play in the basketball game between Class Two and our class next Saturday.W: You mean between Class Three and Class Two?M: Yes. Will you come and cheer us o
8、n?W: Of course I will. What time?M: At 2:30 pm.W: OK. I want to watch the first basketball game of our school this semester.M: I hope our team will win. I must go to practice. Bye.W: Bye.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】8. Whats the matter with the woman?A. Her car doesnt work.B. There is no taxi
9、there.C. She waits for the bus for a long time.9. Where does the conversation most probably take place?A. In the station.B. At a park.C. In a restaurant.【答案】8. A 9. C【解析】【原文】M: Mary, I am here!W: Oh, hi! Im sorry Im late. The car wouldnt start again, so I had to come by taxi. M: Oh, no. What do you
10、think is the matter with your car? W: Well, it wouldnt start at all. I mean, I turned the key and nothing happened. So I guess its something wrong with the electrical system. M: Well, lets forget about it now, and order our food. What would you like? The fish is good.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件
11、查看】10. How many coats are mentioned by the man?A. Two.B. Three.C. Four.11. What is the womans attitude to the man at last?A. Appreciative.B. Patient.C. Annoyed.12. Whats the probable relationship between the speakers?A. Policewoman and citizen.B. Conductor and passenger.C. Shop assistant and custome
12、r.【答案】10. B 11. C 12. A【解析】【原文】W: Good morning, Sir.M: Good morning. I wonder if you can help me. Ive lost my coat.W: Where did you lose it, Sir?M: Er. I left it on the. umm. underground yesterday morning.W: Can you describe it?M: Well, its a full-length brown coat with a check pattern on it. Its a
13、very nice coat, actually.W: Umm, Im afraid we havent got anything like that, Sir. Sorry.M: Well, to tell you the truth, I lost another coat last week on the bus. Its grey, with big black buttons.W: Sorry, Sir, nothing like that.M: Umm. And then only this morning I left my white coat in a park. Its a
14、 silk.W: Look, Sir. Im a busy woman. If you really need a coat, theres a good second-hand clothes shop just round the corner.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】13. What did Carl do when he was in the eighth grade?A. He moved to a new school.B. He left school and started to work.C. He had a more Amer
15、ican-like name.14. Which place did Carl first travel to?A. Iowa.B. Wisconsin.C. Chicago.15. What are Carls stories mainly about?A. Kings and queens.B. Talking animals.C. Modern buildings or vehicles.16. How many Pulitzer Prizes did Carl win for his poetry?A. Three.B. Two.C. One.【答案】13. B 14. C 15. C
16、 16. B【解析】【原文】M: Today Im going to study an American poet, writer and musician, Carl Sandburg. Have you heard of him?W: Yeah, he was from Illinois.M: Right. Do you know when Carl entered the first grade, he asked to be called by the name, “Charlie”?W: Why?M: He thought it sounded more like an Americ
17、an name. He dropped out of school at the end of the eighth grade and went to work to help support the family. But he wanted to travel. In 1896 he traveled to Chicago. Later, Carl traveled through Iowa, Missouri and Colorado. Then his travel took him to Wisconsin where he met his wife. She encouraged
18、 him to use his former name of “Carl” in his writings. Now Im sure you have heard of European childrens stories.W: Like Jack and the Beanstalk and Tom Thumb?M: Those are good examples. Carl read some of them to his daughters who could not understand stories of kings, queens, or talking animals. So h
19、e wanted to write American childrens stories, something with tall modern buildings or trains.W: I think most American children could understand stories about trains or tall buildings.M: During his lifetime, Carl won three Pulitzer Prizes, two for his poetry and one for his Biography of Abraham Linco
20、ln. He is a man of many talents.听下面一段独白,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】17. What is the probable purpose of the passage?A. To deal with concerns.B. To report a piece of news.C. To introduce Bentley College.18. What will the students be educated well in at Bentley College?A. Art.B. Business.C. Computer.19.
21、Where is the college located in?A. New Jersey.B. New Zealand.C. New England.20. What will the speaker do next immediately?A. Deal with concerns.B. Discuss the price.C. Make some deals.【答案】17. C 18. B 19. C 20. A【解析】【原文】I am honored to be here to present you Bentley College. Two clear features of Ben
22、tley are powerful resources and a personal touch that make Bentley College the best choice for students who are interested in business. As the largest business school in New England, Bentley offers state-of-the-art teaching facilities and labs, which are very competitive against those at other natio
23、nally known universities. But we havent lost the personal touch. The campus community is lively and close-knit, with accessible professors, small classes and others. All of our resources are dedicated to providing the most advanced business education possible.In fact, Bentley was one of the first co
24、lleges in the US to require students to have personal computers. Today, the Mobile Computing Program puts a computer into every students hands on the opening day. Information technology is only one part of the picture, though. Bentley students also develop well-rounded skills in analytical thinking,
25、 creative problem solving, and effective communication. Bentley has one of the lowest faculty-student ratios of 1 to 16. Professors are accessible, devoted to excellent teaching and advising as well as pursuing research and scholarship in their field. Many have significant experience in the business
26、 world. If you have any questions, I will be staying here for a minute or two to deal with any concerns you have.第二部分 阅读理解(共两节,满分50分)第一节 单项选择(共15题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。ADear Yang,In the face of Covid-19,we had to make the challenging decision of whether to go ahead with O
27、pen House 2020.How could we effectively reconnect with a locked-down city at a time when discussions around openness are more important than ever?Against these difficulties, we chose not to postpone Open House 2020.Instead, we invested in completely reinventing how we approach our programme.Through
28、a mix of original films, new books, activity packs, walking and cycling tours, podcasts, talks, and a host of online and outdoor events, the year that threatened(威肋)the existence of Open House became one of our most varied and accessible ever.None of this would have been possible without our Open Ho
29、use Friends,who have reached out to give a monthly donation to support the charity after Covid-19 stopped almost all of our income.But we still need your support.If you value our work and want to see Open House continue beyond the pandemic(疫情),please consider becoming an Open House Friend from just
30、l25 per week.Weve made some fantastic gifts to say thank you to everyone who signs up.1.25 a weekOpen House Silver Key badge(徽章)Limited edition print by David KnightA discount on all our ticketed eventsFree Friends events throughout the yearClick here to donate 1.25 a week2.50 a week Open House Silv
31、er Key badgeLimited edition print by David KnightA discount on all our ticketed events Free Friends events throughout the yearA copy of this years Open House Book, The Alternative Guide to the London Boroughs,edited by Owen HatherleyClick here to donate 2.50 a week6.25 a weekOpen House Silver Key ba
32、dgeLimited edition print by David Knight A discount on all our ticketed eventsFree Friends events throughout the yearA copy of this years Open House Book, The Alternative Guide to the London Boroughs,edited by Owen HatherleySpecial Open House events on Open House weekends including Friends-only visi
33、ting hoursClick here to donate 6.25 a weekThank you -together we can ensure that London is truly an Open City.The Open House Team21. What do we know about Open House 2020?A. Open House 2020 had to be canceled because of the lock-down of the city.B. Due to the outbreak of Covid-19, all the activities
34、 were held online this year.C. Open House 2020 turned out a great success thanks to peoples donations.D. Despite the financial difficulties, this years events were held as usual.22. Which of the following is NOT a reward for one who donates 1.25 a week?A. Open House Silver Key badge.B. Limited editi
35、on print by David Knight.C. Free Friends events throughout the year.D. Special Open House events on Open House weekends.23. What is the purpose of this email?A. To appeal to readers to make donations to Open House.B To explain the procedure of donation to Open House.C. To encourage readers to sign u
36、p for Open House 2020.D. To provide readers with various gifts for Open House 2020.【答案】21. C 22. D 23. A【解析】这是一篇应用文。作者在信中首先感谢人们对慈善事业的支持,才使得2020年开放日取得了成功。号召大家继续捐款支持慈善事业,并列出对捐款人的奖励。【21题详解】细节理解题。根据第三段“None of this would have been possible without our Open House Friends, who have reached out to give a m
37、onthly donation to support the charity after Covid-19 stopped almost all of our income.( 如果没有我们的开放日朋友,这些都是不可能的,在Covid-19几乎停止了我们所有的收入后,他们每月都伸出援助之手支持慈善事业)”可知,新冠疫情导致“The Open House Team”几乎失去了所有的收入,作者感叹如果没有人们的捐款,2020年开放日的举办是不可能的,可推知,2020年开放日取得了成功。因此,我们对2020年开放日的了解是C项“Open House 2020 turned out a great s
38、uccess thanks to peoples donations. (由于人们的捐款,2020年开放日活动取得了巨大成功)”符合题意。故选C项。【22题详解】细节理解题。根据小标题“1.25 a week”下的介绍“Open House Silver Key badge(徽章)Limited edition print by David KnightA discount on all our ticketed eventsFree Friends events throughout the year(开放式银钥匙徽章(徽章)限量版大卫奈特印刷所有门票活动的折扣全年免费举办朋友活动)”可知,
39、对每周捐款1.25英镑的人的奖励有:开放式银钥匙徽章,限量版大卫奈特印刷;所有门票活动的折扣和全年免费举办朋友活动。因此,以下不是对每周捐款1.25英镑的人的奖励的是:D项“Special Open House events on Open House weekends (开放日周末的特别开放日活动)”符合题意。故选D项。【23题详解】推理判断题。结合上文及第四段及第五段“But we still need your support. If you value our work and want to see Open House continue beyond the pandemic, p
40、lease consider becoming an Open House Friend from just l.25 per week.(但我们仍然需要你的支持。如果你重视我们的工作,如果想在大流行病之后继续举办开放日活动,请考虑以每周1.25英镑的价格成为开放日朋友)”可知,作者首先感谢了人们对慈善事业的支持,2020年开放日才取得了成功,接着又谈到了,仍然需要人们继续支持慈善事业,并且在下文中列出对捐款人的奖励。因此,作者写这封电子邮件的目的A项“To appeal to readers to make donations to Open House(呼吁读者为开放日捐款)”符合题意。故
41、选A项。B(Oct. 13th, 2020, Reuters) The Royal Swedish Academy of Sciences has decided to award the Nobel Prize in Chemistry 2020 to Emmanuelle Charpentier and Jennifer A. Doudna “for the development of a method for gene editing”.Charpentier and Doudna have discovered one of gene technologys sharpest too
42、ls: the CRISPR/Cas9 genetic scissors. Using these, researchers can easily change the DNA of animals and plants. This technology has had a great impact on the life sciences. It is contributing to new cancer treatment and may make the dream of curing inherited diseases(遗传病)come true.Researchers need t
43、o modify genes in cells if they want to find out about lifes inner workings. This used to be difficult and sometimes impossible. Using the CRISPR/Cas9 genetic scissors, it is now possible to change the code of life in a few weeks.The discovery of these genetic scissors was unexpected. During Charpen
44、tiers studies of Streptococcus pyogenes (酿脓链球菌),which cause the most harm to humans,she discovered a previously unknown molecule (分子), tracrRNA. It kills viruses by breaking their DNA.She started working with Doudna,an experienced biochemist in 2011. They then reprogrammed the genetic scissors. In t
45、heir natural form, the scissors recognize DNA from viruses, but Charpentier and Doudna prove that they could be controlled so that they can cut any DNA molecule at a given site. Then it is easy to rewrite the code of life.Since Charpentier and Doudna discovered the CRISPR/Cas9 genetic scissors in 20
46、12, their use has exploded. This tool has contributed to many important discoveries in basic research, and plant researchers have been able to develop crops that can fight pests and drought.Clinical trials(临床试验)of new cancer treatments are under way, and the dream of being able to cure inherited dis
47、eases is about to come true. These genetic scissors have taken the life sciences into a new page and, in many ways,are bringing the greatest benefit to humans.24. In which field is CRISPR/Cas9 mostly used?A. Life science.B. Tool design.C. Disaster prevention.D. Chemistry industry.25. What does the u
48、nderlined word “This” in Paragraph 3 refer to?A. Dealing with cancer.B. Modifying genes in cells.C. Curing inherited diseases.D. Discovering lifes inner workings.26. How does CRISPR/Cas9 work?A. It kills harmful viruses.B. It damages human organs.C. It makes DNA copying easier.D. It cuts DNA molecul
49、e at a chosen spot.27. The passage is a A. science fictionB. personal storyC. news reportD. book review【答案】24. A 25. B 26. D 27. C【解析】这是一篇新闻报导。本文主要阐述了两位科学家夏蓬迪埃和杜娜关于“基因剪刀(CRISPR/Cas9)”的发现。【24题详解】细节理解题。根据第二段“Charpentier and Doudna have discovered one of gene technologys sharpest tools: the CRISPR/Cas9
50、 genetic scissors. Using these, researchers can easily change the DNA of animals and plants. This technology has had a great impact on the life sciences.(夏蓬迪埃和杜娜发现了基因技术最锐利的工具之一:CRISPR/Cas9基因剪刀。利用它们,研究人员可以很容易地改变动植物的DNA。这项技术对生命科学产生了巨大的影响)”可知,夏蓬迪埃和杜娜关于基因剪刀CRISPR/Cas9的发现,对生命科学产生了巨大的影响。可见,基因剪刀CRISPR/Cas9
51、主要应用领域是生命科学。故选A项。【25题详解】词义猜测题。根据第三段“Researchers need to modify genes in cells if they want to find out about lifes inner workings Using the CRISPR/Cas9 genetic scissors, it is now possible to change the code of life in a few weeks.(研究人员如果想了解生命的内部运作方式,就需要修改细胞中的基因使用CRISPR/Cas9基因剪刀,现在可以在几周内改变生命的密码)”可知,
52、研究人员如果想了解生命的内部运作方式,就需要修改细胞中的基因,CRISPR/Cas9基因剪刀的发现,使得修改细胞基因成为可能。可推知,划线词“This”所在句的意思为“修改细胞中的基因”。故选B项。【26题详解】细节理解题。根据第五段“In their natural form, the scissors recognize DNA from viruses, but Charpentier and Doudna prove that they could be controlled so that they can cut any DNA molecule at a given site.(
53、在它们的自然形态中,剪刀可以识别有病毒的DNA,但夏蓬迪埃和杜娜证明它们可以被控制,这样它们就可以在指定的位置切割任何DNA分子)”可知,两位科学家夏蓬迪埃和杜娜已经证明了,基因剪刀能够在指定位置切割任何DNA分子。因此,基因剪刀CRISPR/Cas9是通过切割一个选定位置的DNA分子进行工作的。故选D项。【27题详解】推理判断题。通读全文,尤其是第一段“(Oct. 13th, 2020, Reuters) The Royal Swedish Academy of Sciences has decided to award the Nobel Prize in Chemistry 2020 t
54、o Emmanuelle Charpentier and Jennifer A. Doudna ”for the development of a method for gene editing”.((路透社,2020年10月13日)瑞典皇家科学院决定将2020年诺贝尔化学奖颁给艾曼纽夏蓬迪埃和珍妮佛杜娜,“因为他们开发了一种基因编辑方法”。)”以及最后一句“These genetic scissors have taken the life sciences into a new page and, in many ways,are bringing the greatest benefit
55、 to humans.(这些基因剪刀将生命科学带入了一个新的篇章,并且在许多方面给人类带来了最大的好处)”可知,本文主要阐述了两位科学家艾曼纽夏蓬迪埃和珍妮佛杜娜对于基因剪刀的重大发现,将生命科学带入了一个新的篇章。可以看出这是一篇有关于科学的新闻报导,且第一段还有报导时间和“路透社”。由此推知,本文是一篇新闻报道。故选C项。CWhile the human world is suffering from the novel coronavirus outbreak, our planet is actually showing certain signs of “recovery” from
56、 the damage caused by human activity. According to the BBC, new satellite images released by the European Space Agency showed that levels of air pollutants and greenhouse gases have “fallen sharply” in major cities in Europe and the United States ever since the lockdown(活动限制) started.This is what ha
57、ppened after recent discoveries in Antarctica. An international team of 89 scientists found that the ice in Greenland and Antarctica is melting six times faster in the 2010s than it was in the 1990s. And in February, Argentinas Marambio research station in Antarctica recorded a record high temperatu
58、re of 20.75 on the continent.So what exactly will happen if the temperature keeps rising and the ice keeps melting? A third study might give you an idea. A team of scientists drilled a hole into the seafloor in west Antarctica and extracted material from underground, in which they found traces of ro
59、ots, spores and pollentypical products of a rainforestthat dated back 90 million years ago. In other words, Antarctica was very likely a rainforest back when the dinosaurs walked on Earth. But given the fact that the South Pole has four months of darkness during wintereven millions of years agoscien
60、tists believe that the rainforest could only exist if the greenhouse gas concentrations were extremely high back then to keep the continent warm when there was little or no sunlight.“We didnt know that this Cretaceous (白垩纪的) greenhouse climate was that extreme,” Johann Klages of the Alfred Wegener I
61、nstitute in Germany and a co-author of the research told the Guardian. “It shows us what carbon dioxide is able to do.”Ice or no ice, Antarctica will beand has always beenfine with extreme changes. The human world, however, may not be.Now, during the coronavirus lockdown, weve seen the changes resul
62、ting from less human activity. Hopefully, well hold on to those changesnot for Antarctica or the planet, but for ourselves.28. What does Paragraph 1 mainly tell us?A. The novel coronavirus outbreak in fact resulted from human activity.B. The novel coronavirus proves to have a positive effect on the
63、human beings.C. The lockdown of major cities contributed to the decrease of greenhouse gases.D. Our planet is returning to its original state due to the novel coronavirus outbreak.29. What do we learn from the third study?A. Typical products of a rainforest were dug out in Antarctica.B. Traces of di
64、nosaurs living in rainforests were spotted in Antarctica.C. There used to be enough sunlight for the rainforest in the Cretaceous Antarctica.D. There was a good possibility of high greenhouse gas concentrations in Antarctica.30. What is the main purpose of the passage?A. To explain the effects of gr
65、eenhouse gases.B. To draw our attention to the ecosystem in Antarctica.C. To call on us to reduce human impact on the environment.D. To encourage all of us to defeat the novel coronavirus bravely.31. What can be the suitable title for the passage?A. The ice is melting faster in AntarcticaB. The extr
66、eme greenhouse climate in the period of CretaceousC. Slowing down global warming by lockdownD. Reducing human activity contributes to our planets recovery【答案】28. C 29. D 30. C 31. D【解析】本文是一篇说明文。文章通过讲述新冠肺炎期间的封城给环境带来的积极影响,以及南极洲的考察发现的温室气体浓度上升带来的影响,阐述减少人类活动有助于我们星球的恢复。【28题详解】主旨大意题。根据文章第一段“According to th
67、e BBC, new satellite images released by the European Space Agency showed that levels of air pollutants and greenhouse gases have “fallen sharply” in major cities in Europe and the United States ever since the lockdown(活动限制) started.”(据英国广播公司报道,欧洲航天局发布的新卫星图像显示,自封城开始以来,欧洲和美国主要城市的空气污染物和温室气体水平“急剧下降”。)可知
68、,文章第一段主要告诉我们由新冠肺炎引起的封城给环境带来了积极的影响,比如空气污染物和温室气体水平都急剧下降。故选C。【29题详解】细节理解题。根据文章第三段 “In other words, Antarctica was very likely a rainforest back when the dinosaurs walked on Earth. But given the fact that the South Pole has four months of darkness during wintereven millions of years agoscientists believ
69、e that the rainforest could only exist if the greenhouse gas concentrations were extremely high back then to keep the continent warm when there was little or no sunlight. (换句话说,当恐龙在地球上行走的时候,南极洲很可能是一个热带雨林。但考虑到南极在冬天有四个月是黑暗的这一事实即使是在几百万年前科学家们相信,热带雨林只有在当时温室气体浓度极高的情况下才能存在,才能在阳光很少或没有阳光的情况下保持大陆的温暖)” 可知,当时的南
70、极有可能温室气体的浓度非常高。故选D。【30题详解】推理判断题。文章第一段提到,因为封城导致了“levels of air pollutants and greenhouse gases have “fallen sharply”(空气污染物和温室气体水平“急剧下降”。)”接着从文章的第二段至第四段举例南极洲的发现告诉我们温室气体升高对环境的作用。最后一段作者提出呼吁 “Hopefully, well hold on to those changesnot for Antarctica or the planet, but for ourselves. (希望我们能坚持这些改变不是为了南极洲或
71、地球,而是为了我们自己。) ”综上可知,本文的目的是呼吁我们减少人类对环境的影响。故选C。【31题详解】主旨大意题。根据文章第一段“While the human world is suffering from the novel coronavirus outbreak, our planet is actually showing certain signs of “recovery” from the damage caused by human activity.”及全文内容可知,文章首先提到新冠肺炎期间的封城给环境带来了一些积极影响,接着作者举例南极洲的考察发现告诉我们温室气体浓度上
72、升对我们人类带了影响,最后作者提倡为了人类要减少对环境的影响。所以“Reducing human activity contributes to our planets recovery(减少人类活动有助于地球的复苏)”作为文章标题最为合适。故选D。DFor some in China, the aim of travel is to create 15-second videos. Its not about where youve been. Its about where youre seen to have been.Perched(坐落于)on cliffs above a rive
73、r, Hongyadong is a stilt-house complex in mock-traditional(仿古的)style in the city of Chongqing. Its bars, restaurants and golden neon lights have been a popular draw since it was built in 2006. Last year the number of visitors surged, with the waiting time to get in being three hours. For a while Hon
74、gyadong became the biggest attraction in China after the Forbidden City. The main reason, it seemed, was Hongyadongs sudden popularity on a social-media app Douyin, which is used for sharing photographs and 15-second videos.Instead of having fun, some people now go in great numbers to remote strawbe
75、rry farms or Icelandic fjords(峡湾)to take photos to impress their friends on social media. In China, Douyin, launched in 2016, has 230m monthly active users. Unlike users of Instagram, who mainly browse feeds of pictures posted by people they follow, Douyins fans commonly use the app to watch hot-tre
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-560634.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
