2020-2021学年高中英语 课时分层作业11 Unit 4 Helping people around the world Section Ⅲ、Ⅳ(含解析)牛津译林版选修6.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 课时分层作业11 Unit Helping people around the world Section 、含解析牛津译
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十一)Section 、 (建议用时:35分钟)语言知识练习固基础.单句语法填空1If only I had_given (give) him a hand when he was in trouble.2Is (be) there any means of containing him?3The class consisting (consist)of 80 students is hard to manage.4It is certain that most of the farmers have earned a lot of money.5He insisted that
2、 they (should)_show (show) him their passports.6The last chance has been lost.How he wishes he would_have (have) one more!7Chongqing is a mountainous (mountain) city of China.8The telephone system has_broken (break)down,so I cant give him a call.9Without your financial support,they would_not_have_ov
3、ercome (overcome) the setbacks.10How did the painting come into your possession (possess)?.完成句子1经理说如果他们提交的计划不被接受,他们还有一个替代计划。The manager said that they had_an_alternative_plan if the plan they had submitted was not accepted.2看我的困境,我要是听你的建议就好了。Look at the trouble I am in!If_only_I_had_followed_your_ad
4、vice.3这个小组由十个人组成。The group consists_of_ten_people.4确保在你走之前关上收音机。Make_sure to turn off the radio before you go out.5他对待这个小女孩就像她是自己的亲生女儿一样。He treats the little girl as if she_were_his_own_daughter.高考题型练习提能力.阅读理解Once again,I was in a new school.So was a girl in my class named Paris.Thats where the simi
5、larities ended.I was tall and she was short.I was one of the oldest in the class while she was the youngest.I was awkward (笨拙的) and shy.She wasnt.I couldnt stand her,considering her my enemy.But she wanted to be friends with me.One day,she invited me over and I said yesI was too shocked to say no.Ac
6、tually no one had invited me over to play before.But this girl,who wore the latest fashions,wanted to see me.She lived on the fourth floor in a tworoom place with her mother,her stepfather,her two brothers and her sister.When we got to the room she shared with her sister,she took out a big case of B
7、arbies which was my next surprise.I would have thought shed outgrown (长大而放弃) them.I had never played with them.But we sat on the floor of a walkin cupboard laughing as we made up crazy stories about the Barbies.Thats when we found out that we both wanted to be writers when we were older.We both had
8、wild imaginations. We had a great day that afternoon.Our jaws (下巴) ached from smiling so much.She showed me her outfits(全套服装),which had mostly come from a designer clothing store (时装设计店) down the block.The woman who owned it used her as a model sometimes for her newspaper ads and gave her clothes in
9、 exchange.Paris had the whole neighborhood attracted.The bookstore owners lent her fashion magazines,the movie theater gave her free passes and the pizza place let her have free pieces.Soon I was included in her magic world.We slept over at each others houses,and spent every free moment together.My
10、dark hair grew out and I learned to love being tall.Paris,my first real friend since childhood,helped me get through the tough teenage years and taught me an amazing thing about making friends:your “worst enemy” can turn out to be your best friend.【语篇解读】作者回忆了转学后,与女同学Paris由相识、敌对到和睦相处,最后成为最要好的朋友的过程以及作
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454190.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
