《课堂新坐标》2015高考英语(人教版)一轮限时自测3 必修1 UNIT 3 TRAVEL JOURNAL.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 课堂新坐标
- 资源描述:
-
1、课后限时自测(三)(对应学生用书第339页)(建议用时:40分钟).语法填空Hi, Bob.Hi, Joan. Youve been here a week,_1_ you?Yeah, almost.Have you been to the Science Museum yet?No, not yet.I _2_(go)there together with my roommates tomorrow afternoon.Well, youll love _3_. Im sure. Its the first place I _4_(visit) here.I hear its worth d
2、oing._5_ did you go there, by bus or subway?By bus, of course. You should take a No.116 bus. Its the _6_ and most direct route to the destination.I see. Thank you._7_ I go around I always choose a bus tour;its the best way to get to know the city. I guess.Yeah, I _8_ agree with you more.What about t
3、he zoo?Have you been there yet?Oh, yes. Animals are always my favorite and its one of the nicest zoos Ive ever been to, I think.And if you are interested in art, you should visit the National Art Gallery. It has _9_ famous collection of Italian paintings.Yes, Ive already heard about _10_And dont for
4、get to try some of the local restaurants by the sea. The seafood is great here.Yes, it certainly is.【答案】1.havent2.am going3.it4.visited5.How6.quickest7.When8.couldnt/cant9.a10.that.阅读理解ADisney is a top brand name, when it comes to stories, games and toys for children. Disney junior games, a new onli
5、ne platform for children aged between 2 and 7 has gained popularity in a short span of time.“Disney junior games” is not just about games, but also includes music and stories. It also offers series that encourage a healthy lifestyle and habits for preschoolers. Disney offers a lot of entrylevel game
6、s for threeyearolds, rendering a great portal to introduce children to the PC.Games featuring Mickey Mouse, Handy Manny, Lightning McQueen, etc., which are based on the favorite Disney characters of children. Kids will be overjoyed to interact with cartoon stars from the Disney Playhouse.Further, th
7、e games are designed perfectly to present appropriate choices for each age group. Most of the games are meant for fun and leisure. Several video games are centered on colors and shapes, which help children to learn and identify colors and object shapes. The website is childfriendly and allows easy n
8、avigation, so that children can easily access their choice games.All the Disney junior games are easy to understand for the relevant age group and the friendly interface helps children to understand things at a glance. Another interesting fact is that it provides several language options. So, people
9、 who are not familiar with English can select the appropriate native language from the language list offered on the site. Once the language is set, the site will start interacting in the chosen language and the games will also be based on the selected language.Apart from games, there are stories, pu
10、zzles and short educational series. Disney also updates the website regularly with newer games, which means that your childs Disney experience will not be boring. Unlike several other video games that are based on fighting and violence, Disney junior games combine fun and learning in a way to provid
11、e interesting knowledge to kids.【语篇解读】本文主要介绍了迪斯尼最新推出的专为儿童设计的在线游戏平台Disney junior games。1It can be inferred from the text that parents might_Ahelp children choose proper Disney junior gamesBlove “Disney junior games” for its educational functionCthink Disney junior games are too difficult for their ki
12、dsDenjoy Disney junior games very much【解析】推理判断题。由文章内容尤其是最后一段内容可知,迪斯尼推出的这一游戏平台提供了很多对孩子们有教育意义的内容,所以家长们可能会喜欢Disney junior games这一在线游戏平台的教育功能。B项正确。【答案】B2The language choices of “Disney junior games”_Aalways make children feel confusedBcan help children play the games easilyCwill provide children with mo
13、re enjoymentDcan help children learn foreign languages【解析】细节理解题。由第四段内容可知,迪斯尼推出的这一游戏平台设置了多种语言供孩子选择,使得操作更为容易。故B项正确。【答案】B3According to the text, all the Disney junior games are designed based on_Ascientific storiesBfighting and violenceCnew Disney cartoonsDenjoyment and knowledge【解析】细节理解题。由最后一段最后一句可知,D
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-560978.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2021-2022学年高二上学期开学考试数学试题 PDF版含答案.pdf
